Sziasztok!
Huh, csajok, iszonyat termékenyen írtok!
Nyufo, igen, jól számoltad a terhességem idejét! Köszönöm, hogy beraktál a táblázatba.
Nlzs, igen, mi vagyunk itt a "rangidősek". Mi bejelentkeztünk a kombinált tesztre plusz uhura, de mi szinte 100%, hogy megyünk a magzatvízvételre. Az én dokim nagyon fontosnak tartja, igaz, baromira félek tőle, mert a sok hasfájásom oka máig nem ismert, és félek, nehogy elvetéljek a vizsgálattól.
Csajok, én fényképet egész biztos nem leszek fel, mert volt már ezzel kapcsolatban rossz élményem, úgyhogy kihagyom. Ha vki gondolja, hogy mégis jobb lenne "látni", szívesen küldök képet más megoldásban.
Batsy, én már nagyon tartottam tőle, miért nem jössz... nagyon sajnálom, amin keresztülmentek. Nekem is volt már ilyen "élményem", tudom, milyen szörnyű ezen átmenni. Sok erőt kívánok a folytatáshoz.
Avrenim, köszönöm a válaszod. Némileg megnyugodtam. Neked, mint védőnőnek van az enyémhez hasonló hasfájós kismamás tapasztalatod? Esetleg ötleted, hogy mitől érezhetem? Annyira elkeserítő. Ha kell, hát így hordom ki a babát, de ezen kívül és a fáradékonyságon túl semmi bajom, olyan jó lenne élvezni a terhességet.
Syl100, én is nagyon allergiás vagyok, igaz, inkább a nyár végi időszakban. Az első terhességemnél én sem szedhettem rá semmit, tényleg nagyon nehéz kibírni. Esetleg meg lehet próbálni, hogy heti néhány alkalommal elmenj vmilyen sóterápiás helyre, sok ilyen van már, egy-egy óra ott segít megtisztulni a tüdődnek. Illetve ha te mersz vízbe menni, az uszodát javasolom, mert az ottani párás és pollenmentes levegő nagyban segíthet.
Sziasztok!