Új privát üzeneted érkezett!

mára elköszönök lányok, mennem kell most :( holnap jövök megint, addig is pocaksimis estét mindenkinek :wink:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

[img/Users/nagynelukacsyzsuzsanna/Pictures/iPhoto Library/Modified/2008/October 6, 2008/Tunézia 2008 271.jpg[/img]

Kép
nlzs

Zsuzs üdv köztünk :D Küld el nekem pü-ben az adataidat és beraklak a táblázatba! Ha elég bátor vagy, tölts fel fotót is magadról és akkor az is bekerülhet :lol: :lol: :lol: Tervezett baba volt? Mit szólt hozzá a nagylányod? Várja a tesót ő is?

Monka szép estét neked is!

Nlzs nem látszik a fotó :(

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó, az ittenit mondod vagy az e-mailben sem, küldtem neked

Kép
nlzs

jaj de jó képek, fúú lányok rohanok

avrenim, képzeld bekékül az aurád, illetve minden kismaminak és a személyiség is olyanná válik. Ezért nehéz a változás, mert pl a narancs személyiségtől eljutni a kékig az kész átfordulás. De ez csak példa, most nemtom hosszasan ragozni.
addig: http://www.auraszakerto.hu/

de majd jövök és irok meg reagálok meg képet is ...
pusziii

Kép
spumilla

Sziasztok Lányok! Jöttem elköszönni tőletek. Majd egyszer talán nagyobb szerencsém lesz, s talán akkor ha a házikónk is készen lesz. Akkor majd akar talán maradni velünk egy baba.... mert ő is elment... :(

Kép
batsy

Nlzs visszaküldtem neked lekicsinyítve, töltsd fel, most már mennie kell :D

Batsy nagyon sajnálom, gondoltam, úgy eltűntél :( :( :( Sok erőt a feldolgozáshoz és kívánom hogy mielőtt sikerüljön nektek is a baba! :cry:

Spumilla tölts te is képet fel majd ha nem rohansz :D

KépKép

KépKép
nyufó8

Nyufó: Köszönöm, aranyos vagy! Ez így, hogy az elején történt, sokkal feldolgozhatóbb, mint a tavalyi.... Egy darabig most nem is akarok terhességre gondolni. Szerzek egy munkahelyet, nevelem a két nagyfiam, befejezzük a házunkat, s tán egy-két év múlva nekiveselkedünk.... végülis még 35 évesen nincs késő... Igaz?

Kép
batsy

Batsy egyáltalán nincs késő, főleg ha nem első gyerek, akkor még 40 körül is lehet azt mondják! Lehet hogy meg kéne nézetned magad majd mielőtt újra próbálkoztok, így hogy kétszer nem sikerült. Őszintén minden jót kívánok neked, és akkor 1-2 év múlva a babát!!!!

KépKép

KépKép
nyufó8

Nyufó: Na, azért a 40-et nem várnám meg vele... :-) Már két éve megnéztek alaposan, miután volt egy laparoszkopos műtétem, utána rendben voltam, sőt a páromat is vizsgálták, szervileg az égvilágon semmi bajunk. De hát idővel a lelki dolgok is sokat számítanak. 20 évesen még nem is gondoltam ilyesmire, amikor a fiúkat vártam.... hogy nem sikerülhet....

Kép
batsy

Batsy , sok-sok jóval kárpótoljon az élet, ennek biztos oka volt, sajnálom, látod még 38 évesen, 2 fiú után se késő, mint nálunk, kívánom legközelebb egézséges szép babótok legyen, fel a fejjel!!!

Kép
nlzs

Köszi betty mindjárt megpróbálom.

Kép
nlzs

nyufó8:
pontosan melyik adatokra lenne szükség?
ok, majd keresek vmilyen elfogadható képet magamról. :wink:
Igen, tervezett baba volt, csak az nem volt tervben, hogy ilyen gyorsan teherbe esek. :lol: Igen, föleg a babázást várja!

batsy: igazán sajnálom! :cry:

Kép
zsuzs35

Nlzs: Köszönöm a jókívánságokat. :-) Jó lenne, ha már pótolna valamivel, mert velem egy éve már semmi nagyon jó nem történt. De mit tehet az ember, megy tovább az élet.

Kép
batsy

Nlzs visszaküldtem az e-mail címedre a képeket, nem kaptad meg?

KépKép

KépKép
nyufó8

Kép

küldök egyet az életem férfiairól is:

Kép

Kép
nlzs

húú de nagyok, hát sikerült, köszi betty

Kép
nlzs

Zsuzs menj vissza a 39. lapra, és alulról görgess felfele, ott a táblázat, azok az adatok kellenek!

Nlzs Nyufó voltam és örülök hogy sikerült felrakni :D

KépKép

KépKép
nyufó8

Nlzs direkt hagytam ilyen szép nagyra, hogy jól látszódjatok :D

KépKép

KépKép
nyufó8

BOCSÁNAT NYUFÓ, ne haragudj a vonalzó miatt maradt bennem bizti, látod már keverem a neveket, de az arcod már a tiéd volt előttem ahogy írtam (na meg a gyönyörű kiscsajodé)

Kép
nlzs

Nlzs semmi gond Bettike a vonalzóguru, de többeknek is ő méretezte már át a képét. Először azt hittem hogy Betti is csinálja neked, amikor először írtad a nevét, aztán már leesett hogy keverheted :lol: Nem csoda amilyen nyüzsi van itt. De pár hét-hónap, táblázat, meg mindenki tölt fel képet, személyesebb lesz és már kenjük vágjuk ki-kicsoda :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

Salsifraga a végén nem küldted el az adatokat!

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó átküldtem az adatokat ismét! Rájöttem, hogy az volt a baj, hogy először nem írtam témát!

Kép
salsifraga

syl tényleg közel lakunk egymáshoz! Én Dr. Molnár Balázshoz járok!
És én is ma voltam védőnőnél :) nagyon pozitív élmény volt, nagyon kedves volt. Végül vettem egy Elevitet, de kb. 3 naponta fogok bevenni egyet. Nem akartam terhesvitamint, de mivel nem bírok zöldséget enni, muszáj. Mondta, hogy szedjek magneB6-ot is.

Ja, és mint már írtam, mi titkoljuk a 12 hétig, még a család előtt is a babát. Erre fix, hogy egy rokonnal futottam össze a védőnőnél! :D Megígérte, hogy nem mondja el... :)

Poén: tegnap a vonaton egy kedves nénivel beszélgettünk, és megkérdezte, hogy ugye babát várok? :shock: Nincs még hasam, szóval eléggé megrökönyödtem, de azt mondta, hogy ötször volt terhes, így meg tudja állapítani. Oké, látszott rajtam, hogy nem vagyok a topon, de a meleg számlájára is lehetett volna írni! :D

Képet egyelőre nem küldök, majd pár hét múlva. (Bár nem hiszem, hogy az ismerőseim nagy babanet-függők lennének).
:)

De ha valakit érdekel, priviben leírom a nevem, és iwiwen akár meg is kereshetjük egymást! :wink:

Kép
salsifraga

Salsifraga igen, először én se jöttem rá, csak többedszer, hogy miért nem megy el a levelem. Nem tudom ilyenkor miért nem írnak ki valami piros szöveget, hogy írj tárgyat vagy valami. Beírtalak a táblába, köszi az adatokat!

Zsuzs ha tudod küld el az adatokat, megvárlak, aztán feltöltöm a táblát, mert most több mindenkit beírtam, ideje frissíteni :D Ha esetleg nem találtad meg a táblát, kell név, kor, terhességi idő, utolsó UH szerinti méret+mikor volt az UH, szülés várható ideje, hányadik baba, fiút vagy lányt szeretnél (van mindegy opció is).

KépKép

KépKép
nyufó8

batsy

nagyon meglepődtem :cry: nagyon nagyon sajnálom,ez nem igazság :cry:

KépKép
bettike83

megcsináltam nlzs :)

KépKép
bettike83

köszi Betti neked is, ma mindenki nekem sagített, jó éjt!

Kép
nlzs

Sziasztok!

1-2nap alatt is rengeteget írtok,még nem sikerül követnem,ki-kicsoda :D

Avrenim: köszönöm a választ,4-5-6hetes uh-on még nem volt folyadék,remélem csak egy ciszta,vagy gyulladás?,méhen kívülinél olvastam róla,azért ijedtem meg kicsit,nehogy még 1baba foganjon kívül...Bár gondolom annak nagyon minimális az esélye,hogy valaki terhesen,terhes legyen,ráadásul méhen kívül...bár semmi sem kizárt...
Régebben én is voltam aurafotózáson,pont a Westendben,nagyon érdekelnek ezoterikus dolgok,sokmindent megérzek :D

Kombinált tesztet,akkor csináltatok,ha kórházban ingyen megcsinálják(Noémivel voltam így,mindenkinek megcsinálták,12hetes uh után felküldtek emeletre,kitöltettek egy papírt és vettek pici vért,eredmény hamar meglett,Levivel még nem csináltak ez az István kórházban volt),végülis megnyugtató,ha jó az eredmény,de az is csak egy kockázatbecslés,egy szám,hogy mennyi az esélye gondnak...Most Margit kórházban szeretnék szülni,ott még nem tudom,hogy mennek dolgok...Inkább az uh-ban bízok,hogy minden rendben lesz...

Ildi
lenojo

Jó reggelt lányok!

Vissza olvastalak titeket, jó sokat írtatok :)

batsy: remélem még benézel és olvasod amit írok... nagyon sajnálom ami a babával történt, de ne keseredj el nagyon, és ne mondj le a következő jövevényről, tessék próbálkozni, és tuti sikerülni fog, és légy addig is boldog a többiekkel!

Nagyon jók a képek, és mindenki olyan szimpatikus :)
Nyufó: szuper jóó a táblázat a képekkel! :)

monka: nyugodtan mondd el otthon, hogy babát vársz az UH után, akkor már azért biztos lesz :) Ne várj olyan sokáig, mert jó megosztani mindenkivel, hogy babás vagy :lol:

és látom, még mindig nagy téma ez a kombinált meg integrált tesztre menés. Én mostmár azt sem tudom mi a külömbség közötte? :oops: Mert már annyi mindent olvastam...
Én kombináltra megyek 07.09-én Fehérvárra, és ingyen van,mert tegnap megkérdeztem.

KépKép

KépKép
t.timi

jó reggelt. nem hiszem hogy visszamenőleg le tudnám reagálni ezt a sok sok témát :) ugyhogy megpróbálok bekapcsolódni most.

a 12. hétig nem szeretnék képet feltölteni, de utána szivesen. a multkor is majdnem lebuktam itt a bandázst áruló gyerekkori barátnőmmel. ha még fénykép is lenne, nem maradna titok a titok. egy hét meg már semmi :)

Hétfőn megyek a 12.hetire, izgulok, nlzs, te meg holnapután! tetszel a képeken, és a fiuk is nagyon szimpatikusak. nem is vagy öreeeeg, nem értem miért mondod..

a többiek képei is tetszettek, tök jo hogy hirtelen mindenki elkezdett megnyilni :)

Kép
spumilla

spumilla: oké, már várom a képet, hamar elmegy az 1 hét.
De miért otthon nem tudják, hogy babás vagy?

KépKép

KépKép
t.timi

Sziasztok!

Huh, csajok, iszonyat termékenyen írtok! :)

Nyufo, igen, jól számoltad a terhességem idejét! Köszönöm, hogy beraktál a táblázatba.

Nlzs, igen, mi vagyunk itt a "rangidősek". Mi bejelentkeztünk a kombinált tesztre plusz uhura, de mi szinte 100%, hogy megyünk a magzatvízvételre. Az én dokim nagyon fontosnak tartja, igaz, baromira félek tőle, mert a sok hasfájásom oka máig nem ismert, és félek, nehogy elvetéljek a vizsgálattól.

Csajok, én fényképet egész biztos nem leszek fel, mert volt már ezzel kapcsolatban rossz élményem, úgyhogy kihagyom. Ha vki gondolja, hogy mégis jobb lenne "látni", szívesen küldök képet más megoldásban.

Batsy, én már nagyon tartottam tőle, miért nem jössz... nagyon sajnálom, amin keresztülmentek. Nekem is volt már ilyen "élményem", tudom, milyen szörnyű ezen átmenni. Sok erőt kívánok a folytatáshoz.

Avrenim, köszönöm a válaszod. Némileg megnyugodtam. Neked, mint védőnőnek van az enyémhez hasonló hasfájós kismamás tapasztalatod? Esetleg ötleted, hogy mitől érezhetem? Annyira elkeserítő. Ha kell, hát így hordom ki a babát, de ezen kívül és a fáradékonyságon túl semmi bajom, olyan jó lenne élvezni a terhességet.

Syl100, én is nagyon allergiás vagyok, igaz, inkább a nyár végi időszakban. Az első terhességemnél én sem szedhettem rá semmit, tényleg nagyon nehéz kibírni. Esetleg meg lehet próbálni, hogy heti néhány alkalommal elmenj vmilyen sóterápiás helyre, sok ilyen van már, egy-egy óra ott segít megtisztulni a tüdődnek. Illetve ha te mersz vízbe menni, az uszodát javasolom, mert az ottani párás és pollenmentes levegő nagyban segíthet.

Sziasztok!
balimamika

Szép reggelt lányok :!:

Batsy borzasztóan sajnálom ami történt :cry: Nagyon sok erőt és kitartást neked ebben az időszakban és szorítok, hogy sikerüljön egy egészséges magzatnak veled maradnia :!:

Timi legszívesebben már most elmondanám mindenkinek, az UH után meg is osztom a kis családommal :D Hát nehéz egy ilyen dolgot titokban tartani :lol:

Kép
monka1

Lányok, aki még nem küldött adatot a táblába, hajrá! A bátraktól várok fotókat is!

Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nyufó8 2010.06.15 09:03-kor.

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó: szuper a táblázat, mind a kettő :)

monka: párod sem tudja még? vagy csak a család többi tagja?

KépKép

KépKép
t.timi

Akik dolgoznak:ti ha már nem mentek melózni akkor állományba mentek, vagy addig dolgoztok, hogy lehessen kivenni szülési szabadságot? vagy hogy fogjátok csinálni?
Akik nem dolgoznak:az első babánál, hogy csináltátok??

Csak, mert tőlem melóba kérdezte a münkaügyis nő, hogy tervezem, és nem tudom...

KépKép

KépKép
t.timi

timi: sokan nem tudják. rendezünk egy bulit 26.án, akkor szeretnénk elmondani nekik.

nagyon szuper lett a táblázat. nem is nagyon látom értelmét a másiknak. hacsak azt nem, hogy ott egy folyamat látszik, köztes eredményekkel.
szeretnétek megtartani, vagy nyűg ez? én biztos vezetni fogom, hogy mi mekkora, de ha nem szeretnétek , megszüntethetjük.

ha mégis ugy dönt a közösség, hogy legyen, akkor aki még nem szerepel benne, az küldje az email cimét priviben és kap hozzá meghivót. a közös táblánk kevésbé látványos, mindenki maga töltögeti, ahogy változik valami...

Kép
spumilla

T.timi a kombinált áll egy vérvételből és egy UH-ból a 12. hét körül, 85 %-os a teszt. Az integráltnál ehhez jön még egy vérvétel a 15-16. hét körül és a két véreredményt összehasonlítják, ez 94%-os hatékonyságú. Örülök hogy tetszenek a táblázatok :D

Dalmicsek az jutott az eszembe, hogy azért se kéne várnod az integrált teszt eredményéig, hogy megmondod a családnak a babát, mert esetleg lehet hogy közelebbi hozzátartozónak rosszul esik, hogy nem mondtad el előbb, van aki bizalom kérdésnek veszi. Nekem van ismerősöm, akinek a lánya 3 hónapos terhes volt mire megmondta és tök rosszul esett neki, hogy nem mondta el előbb.

Spumilla megy a drukk hétfőre, aztán várom utána a fényképedet, szavadon foglak :D :D

Balimamika nem gond hogy nem töltesz fel képet, nem kötelező, aki akar csak az töltsön fel, ne érezze kényszernek!!!! Nem csak akkor vesznek a magzatívből neked, ha rossz lesz az eredményed? :shock: Azt olvastam hogy nagyon kis százalékban, talán 1%-ban okoz vetélést, de azért kösz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nyufó8 2010.06.15 10:11-kor.

KépKép

KépKép
nyufó8

Spumilla szerintem a te táblázatod is maradjon, mert az sokkal bővebb, több infó van benne, idővel majd úgyis kiderül mennyire lelkesen töltögetjük. Akkor a 26-i buli után várom a fotódatv:D

KépKép

KépKép
nyufó8

spumilla: megírtam a választ :)

nyufó: köszi :) de akkor jobb a kombinált nem? legalábbis úgy értelmeztem.
Én magzatvíz vételre nem megyek az tuti, hacsak nem életbe vágó, én arra sok rosszat hallottam már.

KépKép

KépKép
t.timi

spumilla:szólj mindenképp ha sikerült elérni őket :)

Akik dolgoznak:ti ha már nem mentek melózni akkor állományba mentek, vagy addig dolgoztok, hogy lehessen kivenni szülési szabadságot? vagy hogy fogjátok csinálni?
Akik nem dolgoznak:az első babánál, hogy csináltátok??

Csak, mert tőlem melóba kérdezte a münkaügyis nő, hogy tervezem, és nem tudom...

KépKép

KépKép
t.timi

Spumilla szerintem maradjon a táblázatod is, mert az is nagyon jó :wink: Bár az én sorom még elég hiányos :lol: na de majd pénteken írok bele újat. Szerintem legyen minden a két táblázat :!: :!: :!:

Timi a párom tudja csak, a család többi tagja nem :!: Legalább az első látványos UH-t meg akarom vele várni, bár lehet, hogy még így is kicsit korai elmondani, csak mivel anyumék Spanyolban élnek, ezért minél előbb, annál jobb, mert akkor tudnak tervezni a hazautazással (már persze, ha nem lesz addig a babóval semmi gond) :!: Azért Batsy esete most megrázott :cry:

Kép
monka1

Én még nem tudom mi lesz a melóhelyen, ezzel a kérdéssel még várok kicsit :!:

Kép
monka1

monka: én sem gondoltam, hogy már most megkérdezi a münkaügyis nő..azért dobtam fel ezt a kérdést :)

Ne gondolj erre, nem lesz semmi gond a babával.
Én sem láttam még úgyhogy dobogott a szívecske, csak petezsákot, és mégsem jut eszembe, hogy baja lehet. Jönni akart, mi várjuk, akkor nem lehet gond! :lol: És neked már pénteken lesz megerősítés, nekem meg majd 29-én, de én nem is gondolok arra, hogy baj van!!

KépKép

KépKép
t.timi

monka1: most az jutott eszembe, hogy te a 6 hetet az utolsó menszitől számoltad vagy tudod mikor fogant a baba és onnantól??

KépKép

KépKép
t.timi

Timi én is bizakodom benne, hogy minden rendben lesz és már alig várom a pénteket :D remélem látni is lehet majd, gondolom hüvelyit csinálnak :oops: Igen, mindig az utolsó mensitől kell számolni és a doki is onnan számolta, mikor voltam nála első UH-n, ettől függetlenül tudom, hogy mikor fogant, mert hőmérőztem és a ciklusaim is pontosak voltak :wink:

Kép
monka1

Sziasztok!

batsy szörnyen sajnálom, sok erőt kívánok az elviseléséhez és sok sikert a későbbi babagyártáshoz!

nyufó a 12. heti UH-t mindenképpen megvárom, mert legalább egy tarkóredőt tudni fogok. Babonás vagyok. Anyukám sokat szenvedett életében és ha baj van a babával és el kell mennie azt a hírt megtartom magamnak. Ismerem őt és nem fog megsértődni.

timi én úgy tervezem, hogy november végéig maradok, utána kiveszem az összes maradék szabimat (most spórolok vele a nyáron), ami marad arra az időszakra kiíratom magam, januártól pedig a 2011-es szabikat kezdem fogyasztani.
De az is lehet, hogy október végén lelépek annyira elegem van most, de a szülésit mindenképpen a szülés napjától szeretném elkezdeni, ha lehet.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

T.timi bocsi lemaradt a 4 elől a 9, szóval az integrált 94%-os és az a jobb, kijavítottam :D

KépKép

KépKép
nyufó8

Lányok, ti hőmérőztetek régen? A terhesség esetén meddig lesz magasabb a hőmérséklet?

Kép
monka1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?