Nyufó:Nagyon klassz,egyedi lett a táblázat,ügyes vagy
4D uh: Mivel eddig mindkétszer alacsony lett Afp eredményem,elküldtek genetikai tanácsadásra,most is jó esélyem van rá,hogy aggódhassak,így még vérvétel eredménye előtt elmegyek 4d-re,ha az uh-on minden rendben látszik,annyi nekem már megnyugtató
Így a 14-16hét körülre tervezem,nemrég voltam egy uh-on,felrakom a képet,olyan aranyos,szerintem
és azt mondták,hogy addigra szinte biztos,hogy megmondják nemét,hát kiváncsi leszek,mert kislányunk kb. a 30.héten mutatta meg magát
A kisfiú hamar kiderült...Mivel kisfiút érzek,remélem tényleg látszik majd,a lányok szégyenlősebbek,jobban bújkálnak,állítólag...Minden terhességi korban másért érdekes,amikor kisebb,ráfér egész képernyőre,nem csak részleteiben látszik,jobban látszik,mit csinál stb,később,mikor már nagyobb,akkor formásabb pl.arca
Fiú-lány téma én is pont fordítva hallottam eddig,vagyis a lányokkal,sokkal hányingeresebb,nehezebb a terhesség,nálam is fiúval könnyebb volt,persze sokminden befolyásolja,végülis mindenki nagyon fog örülni,aki lesz a Babája,akár fiú-akár lány
Kismamák szépek vagytok képeken...
Avrenim: Lenne egy szakmai kérdésem,az mit jelent,ha Douglas üregben kevés folyadék látható,kb 10mm,azt hiszem,ezt most látták a 9-10hetes uh-on?Kell aggódjak,utánajárjak,vagy ráér 2hét múlvai 12hetes uh?
Megpróbálom felrakni 9+2napos 4d uh képemet(sima uh volt,csak ajándékba átkapcsolták 4d-re,hogy láthassam
)Nem sikerül, a kép túl nagy,majd talán holnap,megyek aludni,jó éjt!
Ildi