Új privát üzeneted érkezett!

én most már megyek, mert holnap munka, estig leszek, úgyhogy valószínű holnap nem tudok írni, de majd vissza olvaslak titeket :? :cry:

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


én is akarok menni,gondolom majd a 20.hét környékén.

a kombinált teszt,vagy integrált teszt,ti ezekkel h áltok,megcsináltatjátok?érdemes?mert azért nem kevés pénzben van.

KépKép
bettike83
 
 


T.timi jó éjszakát!

Bettike én már bejelentkeztem otthon az integráltra. Itt nem nézik a tartkóredőt se, úgyhogy nekem megéri mindenképpen, de tényleg nem olcsó 25000. De azt olvastam hogy a legtöbb down kóros babát a 35 év alattiak szülik, mert őket nem ellenőrzik úgy. Meg még a nyelőcsőzáródási rendellenességeket és az Edwards-kórt is kiszűrik az integrálton.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 

 
 

Nyufó: Nagyon tetszik a táblázat, ügyik vagytok!! Hát a lányod a szőkesége miatt nem hasonlít rád, de ahogy mondani szokták: mind1 mert úgyis az anya mindig tuti :wink:Csinosak vagytok! Egyébként fested a hajadat?


Köszönöm lányok a dicséreteket!HÁt szerencsére nem az arcomon van a fölösleges kiló. :roll:

Timi, tényleg te is csini vagy, kis fiatal is!párod is ilyen fiatal?
Az enyém 32 éves , 8 év van köztünk, szóval neki tök időbe jött a babó, egyébként elég későn érő típus olyan gyerekes tud néha lenni..

Nlzs: jó szórakozást a tangóhoz, de szeretnék én is ilyen kevés kg-ról indulni mnt te!

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


Nekem ingyenes a kombinált teszt /asszem azt veszik a 12.hétben/ mert aki a kórházhoz tartozik ingyen megcsinálják...kolleganőm megcsináltam 1:3000hez hogy Downos, eléggé kiverte a víz, főleg hogy látott 1:8000-10.000 hez értékeket is másoknak...de megnyugtatták, hogy azért kapott ilyen kevés számot, mert 33éves és sokminen tényezőt néznek, nem véletlenül kell egy A4es alpot kitölteni..és mondták neki hogy nem muszály az integráltat levenni/ami már fizetős lenne/ azt csak 1:1000 alatt szokták ajánlani.

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


Lányok találtam egy tök jó oldalt 4Dben mutatja a babák fejlődését hétről hétre:

http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38

Jó éjszakát!

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


én be vagyok jelenkezve a kórházba,de már automatikusan beirt az uhs csaj,genetikai uhra..akkor ennek mi a neve?ezzel nem vagyok tisztában.

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Annyi mindenkihez szerettem volna szólni de a végére a nevek össze keverednek. Úgy, hogy csak össze foglalva. A nadrágokat én turiban szereztem be. A mostani divat hosszabb póló meg teljesen tuti.
A táblázat szupi az anyuk csuda szépek:) Nálunk az integrált teszt elsőjét ingyenesen a másodikért pedig 12-vagy15.000 kell fizetni.
A 4 D ről azt hallottam, hogy 25 után 30 előtt jó megnézetni mert akkor már husisabb de még sem olyan nagy, hogy ne látszódjon. majd én is szeretnék menni, de az még odébb van:)
A lány és fiú kérdés érdekes:) Nekem a fiamnál semmi bajom nem volt annyi, hogy apát nem nagyon.... hát nem kellett:) A lányomnál a 3-4 hónapig hányinger de mondjuk a súlyomon meg is látszódott, mert az 5 hónapig egy deka sem volt rajtam. Hát most is hányingeres vagyok.. bizakodom, hogy csajos a téma:) De a legfontosabb, hogy egészséges legyen! Viszont az előző kettővel össze hasonlítva a mstani súlyom a másik két terhesség 22 hetének megfelelő...: hát elszomorodtam :shock: :? De mondjuk 10 év is eltelt... Kedves gyógyszerek hatására egy 5 kiló elkúszott ami ragaszkodik hozzám:) Ez van.

A babakocsi szupi. Fura bele gondolni nagy gyerekek mellett ebbe a baba kelengyés dolgokba ismét:)
Kép nem soká jön:)

Jó éjt!

KépKép
Kép
krisztin76
 
 


Nyufó:Nagyon klassz,egyedi lett a táblázat,ügyes vagy :D

4D uh: Mivel eddig mindkétszer alacsony lett Afp eredményem,elküldtek genetikai tanácsadásra,most is jó esélyem van rá,hogy aggódhassak,így még vérvétel eredménye előtt elmegyek 4d-re,ha az uh-on minden rendben látszik,annyi nekem már megnyugtató :D Így a 14-16hét körülre tervezem,nemrég voltam egy uh-on,felrakom a képet,olyan aranyos,szerintem :D és azt mondták,hogy addigra szinte biztos,hogy megmondják nemét,hát kiváncsi leszek,mert kislányunk kb. a 30.héten mutatta meg magát :D A kisfiú hamar kiderült...Mivel kisfiút érzek,remélem tényleg látszik majd,a lányok szégyenlősebbek,jobban bújkálnak,állítólag...Minden terhességi korban másért érdekes,amikor kisebb,ráfér egész képernyőre,nem csak részleteiben látszik,jobban látszik,mit csinál stb,később,mikor már nagyobb,akkor formásabb pl.arca :D

Fiú-lány téma én is pont fordítva hallottam eddig,vagyis a lányokkal,sokkal hányingeresebb,nehezebb a terhesség,nálam is fiúval könnyebb volt,persze sokminden befolyásolja,végülis mindenki nagyon fog örülni,aki lesz a Babája,akár fiú-akár lány :D

Kismamák szépek vagytok képeken...

Avrenim: Lenne egy szakmai kérdésem,az mit jelent,ha Douglas üregben kevés folyadék látható,kb 10mm,azt hiszem,ezt most látták a 9-10hetes uh-on?Kell aggódjak,utánajárjak,vagy ráér 2hét múlvai 12hetes uh?

Megpróbálom felrakni 9+2napos 4d uh képemet(sima uh volt,csak ajándékba átkapcsolták 4d-re,hogy láthassam :D )Nem sikerül, a kép túl nagy,majd talán holnap,megyek aludni,jó éjt!
Ildi
lenojo
 
 


9-10hetes baba
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lenojo 2010.09.25 07:08-kor.
lenojo
 
 


avrenim: köszi, én 22 agyok, a párom meg 24.
Mi 5,5 éve vagyunk együtt, és most jön az első baba :)

lenojo: szuper, ez a 4D kép, tök jó, hogy neked már ilyen is van :)
Gratula :)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


tök jó lett a 4d kép.még nagyon össze van kucorodva a kis drága :)

én nem tudom,de azt igen h pl a szomszéd,ő azt mondta h a lánnyal semmi baja nem volt,fiúval meg állandóna rosszúl volt.anyu meg azt mondta,lánynál,fiúnál is ugyanaz volt...szoval érdekes..na de kb 10 hét múlva ugyis kiderül,addig ugysem vásárolok.

KépKép
bettike83
 
 


bettike: igen, mindenki mindent mondd, én is hallottam ezt is-azt is,de a többség azt mondja lánynál nincs panasz.
Hát igen ha úgy vesszük már nem annyira sok idő és megtudjuk, nekem még kb 12 hét. (20 hetesen megyek 4D-re)
Na és te megcsináltatod a kombinált tesztet???

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


fogalmam nincs megcsináltassam e?!

érdemes?

te csináltatsz?

KépKép
bettike83
 
 


bettike: nem tudom még:S Mert nekem is adtak egy telefonszámot, hogy érdemes elmenni, meg hogy állítólag a nő azt mondta nekem Fehérvárra menjek, mert ott ingyenes, kértem is időpontot, de aztán itt már többen írták, mondták nem igyen van, majd felhívom és ha igyenes akkor jó, te nem tudsz oda elmenni??

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Sziasztok

A kombinált teszt amit 12 és 16 héten vesznek azt mondta a védőnő, hogy 90 % kimutatja ha bármi genetikai malőr van. Itt nálunk az elsőért nem kell fizetni a második viszont tízen valamennyi. az országban azt mondták 4-5 helyen kérnek ennyit itt a kórház a felét átvállalja. Máshol ennél csak több lehet.
A 4 d kép tuti igazad van, hogy mindig másért érdekes:)

Üdv és szép napot mindenkinek

KépKép
Kép
krisztin76
 
 


krisztina76: nekem is ezt mondta a nő, hogy Fehérváron, az első ingyen van, de aztn elbizonytalanodtam, mert mindenki azt mondta, hogy fizetni kell, meg hogy drága. De holnap fel fogom hívni és megkérdezem, hogy van, mert azért jó lenne elmenni.
Ja, és nekem azt mondta a telefonba a nő, hogy csak a 12 betötött hét napján lehet menni. (nekem 07.09-re van időpontom)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


na majd kiderül
megkérdezem a védőnpt,ő talán jobban tudja hol lehet és mennyiért stb

KépKép
bettike83
 
 


bettike: oké, de én holnap felhívom és akkor mindenképp megírom, hogy mit intéztem :)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Sziasztok Lányok!

Lenojo:-nagyon édes a képed!és jó a minősége is!Láttam már olyan 4D hogy alig lehetett kivenni, a szsínezés árnyékolás szar volt nem látszott a baby.

Douglas üregbe folyadék: általába egy ciszta megrepedése után oda ürül a folyadék és ott fog felszívódni, szóval peteérésednél nagyobb tüszűből robbant ki a petesejt és sok folyadék maradt/hát azé 10hét alatt már felszívódott volna/ úgyhogy valószínű egy más dolog, ciszta lehetett...vagy lehet terhesség elett volt még egy tüszőrepedésed?
Azért nézik ezt a dolgot mert a medence legmélyebb pontja, és itt gyűlik össze a váladékok nagyrésze..méhen kívülinél itt vér szokott a Douglasba lenni ha megreped a petevezeték.
Valószínű kisebb alhasi érzékenységet okozhat mert izgathatja a hashártyákat amíg fel nem szívódik, de más veszélye nincs.

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


Lányok!
Bettike: megkérdeztem a kombinált-tesztet Fehérváron ingyen van, és a betöltött 12 hét napján kell menni. Ha kell telefonszám esetleg valakinek írom, és adnak időpontot.

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Sziasztok lányok :D végre én is megérkeztem :wink: sajna vírusos volt a gépem és nem tudtam jönni, de már leírtottam :lol: Rengeteget írtatok, nem is tudom már, hogy kinek mit akartam írni :( Lenojo üdvözöllek téged én is és boldog pocakosodást kívánok :wink: nagyon szép lett az UH :wink: és örülök, hogy végre látni egy két képet rólatok is :D A táblázat is nagyon szuper lett csak megint olyan rossz érzés olyan különcnek lenni! már alig várom a pénteket és szép kis UH-ért :wink: de hát én minden nap olyan rosszul vagyok: 7-14 óráig hányinger, álmosság állandóan, fájó cicik, ..... :roll:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


monka1: szia! régen láttalak,de jó, hogy újra itt :)
Nem vagy különc, miért mondod :)
A rosszullétek miatt sajnállak, de gondolj a babára, csak jelez, hogy ott van neked! Nekem semmi rosszullétem nincs, nem is volt, és kicsit "hiányzik" mert így olyan felfoghatatlan..
de már "csak" 2 hét és doki :)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


T.timi: én is örülök, hogy végre sikerült jönnöm, úgy hiányoztatok 8) Azért mondom, mert én vagyok az egyetlen februári + még a babámat se láttam, majd csak pénteken reggel lesz UH :cry: Én is rá gondolok, hogy már most milyen kis virgonc a babókám :lol: Akkor nemsokára te is megint látod majd a picikét :wink: Engem most még csak a vonalzóm mozgása nyugtat meg, hogy ki kell még bírnom péntekig. Én csak azt bánom, ha már ennyi "nehézséggel" is jár a babavárás, hogy akkor miért nem érezhetjük meg például, hogy elkezd dobogni a kis szíve + ilyesmik :roll:
Apa tegnap olyan vicces volt, azt mondja: aaaazta..., milyen eres a cicidnél....., sose volt ilyen :lol: Megnyugtattam, hogy ez normális :lol:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Örülök hogy mindenkinek tetszik a táblázat!v :D :D :D

Avrenim nekem sötétbarna hajam van, apának meg világosbarna. Úgyhogy gondolom nem fog ilyen szőkés maradni a kiscsirke, gondolom fog neki sötétedni a haja, de gondolom apja színe lesz.

Lenojo írtad hogy jó esélyed van rá hogy megint aggódhatsz a genetika miatt, indulj ki abból hogy az első kettőnél is rád hozták a frászt először és mégis van két szép egészséges gyerkőcöd :lol: Nagyon cukor a 4d kép!!!!

Monka nem vagy különc, te is a csapat tagja vagy és különben is lehet simán megszülsz januárban, ki tudja :D Tarts ki, a rosszullétek jó eséllyel meg fognak szűnni, többünknek már szépen múlóban van, úgy látszik igaz ez azért a többségre hogy a 12. hét körülre elmúlik. Most pénteken mész UH-ra? De jóóóó! Drukk ezerrel!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Nyufó igen, pénteken 9-re megyek :wink: rettentő nagy izgulásban vagyok :lol: én is bízom benne, hogy elmúlik majd a végére, csak olyan nehéz így minden nap. Legalább tudom, hogy a puffadástól nagyobb a hasam,nem a kajától :lol: pénteken még nem tudom mi lesz, mert 9-re megyek dokihoz, de utána megyek a reptérre dél körül a húgomért, aztán meg ünneplünk. Lehet majd csak szombaton tudok képet mutogatni :wink: remélem jól fog sikerülni :roll: annyira aranyos a kislányod :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Hú lányok, annyira durva idő van (villámlik, dörög)!!!! ha nem jelentkezem, akkor elment az áram

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Sziasztok, szerintetek ha eddig mi mindig maszek vizsgálaton voltunk, és a kombinált tesztre is a maszek rendelőbe hívott, akkor fizetnem kell majd a kombinált tesztért, mert amúgy 38 évesen ez járna.
Kicsit kínos de nem szeretnék fizetni azért amit a tb támogat, de hogy kérdezzek rá, mert ha már ott vagyok késő visszakozni.

Nagyon jó a 4d kép, nekünk eddig még nem mutatott ilyet a doki, pedig tudja a gépe, jó lenne látni.

Kép
nlzs
 
 


monka1: nem vagy akkor sem különc!
Ne aggodj én is csak 1x voltam még dokinál és akkor is csak a petezsákot lehetett látni, azóta voltam védőnőnél, laborba, ekg, belgyógy ilyenek, de doki azóta sem.. majd csak 29-én látom úgy igazán először, hogy szívhang meg ilyesmi. Már nagyon várom!! :lol:

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Bettike itt vagy ?, rossz a vonalzóm elején az 9hét 4 nap, az angol a jó, nem tudom kijavítani, neked nem sikerülne, légyszíves, köszi

Monka mindegy az időpont, már tag vagy, én csütörtökön megyek nagyon várom, de ne siettesük az időt visszanézve úgyis szalad.

Lányok, reggel mindig lapos a hasam, estére meg úgy nézek ki mintha 5 kg.-mal több lennék, ti is. Ma mértem +2,5- nál tartok, nem sok?

Kép
nlzs
 
 


Sziasztok!
Visszatértünk a szekszárdi hétvégézésből, hát, nagyon rámfért már egy kis kiruccanás! :) A hazaút volt egy kicsit gáz, szörnyű meleg volt, sokat késett a vonat... Na de nem számít.
Látom az új táblázatot, nagyon király!
nyufó, küldöm az adatokat!
13 órára megyek védőnőhöz, izgatott vagyok. A közérzetem pocsék, de nem csüggedek!

timi: örülök, hogy rendben van a cukrod, juppijéé! Gratulálok a babakocsihoz!!! Amikor az enyém megérkezett, összeszereltük, és egész este tologattam fel-alá a lakásban, mint egy gyerek! :D

Szép napot mindenkinek!

Kép
salsifraga
 
 


salsifraga: köszi, én is meg apa is tologatta:) nekünk is nagyon tetszik, szuper!! :lol:

nlzs: én is híztam már, de nem tudom mennyit, szerintem én is egy 2-3 kilot már.. :?

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Nekem a 9-10 héttől jöttek émelygések, de leginkább estefelé, fura azt hittem már nem is lesz, nem mostamra a 12. hétre múlik, hanem mostanra szaporodik, de nem vészes, még nem is rókáztam, mint a fiúknál.

Tegnap este a barátainkkal nevettünk pont azon, hogy hogy fogatn a gyerek, afiúk poénkodtak, hogy a munka oroszlán részét megcsinálják, nekünk nőknek már csak ki kell hordanunk stb...., nagyon nevettünk és úgy el kezdtem görcsölni egy 15 percig komolyan megijedtem, mi ez, a 12.-dik héten már nem nagyon szokott gond lenni, ugye.
Ti is szoktatok görcsölni, de erőteljesen, nem csak ilyen kis tágulás félén?
De azóta nem volt, lehet csak a pici jelezte, ne nevessük ki a fogantatását,(ez nem komoly).

Kép
nlzs
 
 


jaj nálunk is kegyetlen idő volt,gyorsan össze is csaptam egy kis kaját But Spencer hangulatom volt, hagymás babot csináltam, kicsit mexikóis lett kukoricával,kolbásszal,pritaminpaprikával. Párom becsapott rögtön 3 tányérral belőle, csak néztem, de rajta semmi ne látszik meg este kétszer vacsorázik és mégis tök normál alkat!
Úgy örültem reggel rááltam a mérlegre már minusz 3 kg-nál tartok, 73 vagyok most, de jó lenne 70kg alá menni :roll: jó csak álmodoztam..
De nem akarom bálnaként végezni a terhességet :cry:

Nlzs: ha ingyenes a kombinált,akkor rendelőben a vérvételért kérhetnek esetleg pénzt..minden rendelőnek van egy háttérintézménye ahova a laborokat, citológiát küldik.
Jaj az én dokim a 18.kerbe Sztk-ban Szegedre küldi laborba a citológiát...hogy ez mennyire éri meg a tb-nek azt nem tudom...

Ma éjszakás leszek, ezért csak gyorskaját főztem, kéne aludnom a műszak előtt, de már kinőttem az "álomkórt", kb. 8. hétig tartott, Neketek még tart? Nem hiszem hogy jó éjszakám lesz, mert már a vasárnap nappal is szar volt, sok-sok szülés, szülőszoba tele, feltöltöttük az osztályt jóslófájásosokkal...
Lányok nem tudom máshol hogy megy de nálunk aki bejön a kórházba majdnem mindet felveszik, 24óráig benttartják, és mivel nem volt már hely a szülőszobán kihelyezték nekünk osztályra.mire megírjuk azt a rengeteg adminisztrációt meg minden, másnap meg elmennek és marad sok-sok ágyhúzás..fölösleges papírmunka az egész..
akkor szoktam még ideges lenni/nőgyógyászaton volt/ mikor este 3kor bejönnek az osztályra hogy folyásuk van és kerítsem elő az ügyeletet.../nem terhesekről beszélek/ az ilyeneket tényleg meg kéne büntetni, kár hogy eltörölték a vizitdíjat, hétvégén 1000Ft volt ha ügyeletbe bejött, nem is jutott senkinek eszébe hajnali3kor a folyásával jelentkezni, mindenki hétköznap rendelési időben kivárta a sorát![/b]

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


avrenim: nem, már nekem sem tart az álomkór, kicsit talán hamarabb elfáradok, de amúgy már nem vagyok állandóan álmos.

nlzs: érdekes, én is azt gondoltam mostmár nem lesz semmi tünet ha eddig nem volt, de ha neked is 9 hét körül jött, akkor még nekem is jöhet... kiváncsi leszek!

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Timi nem csodálom, hogy várod :wink: én ki se bírnám már 29-ig :( de legalább a petezsákod már megvolt :wink: nekem is tetszik a babakocsid, én is nézegettem már őket (bár még nem is láttam a manómat)
Nlzsde jó neked is :D már a 12 hetesre mész hamarosan :D nekem nagyon sokat fáj a hasam (ilyen húzódás jellegű), de nem görcsölök, csak ha erősen tüsszentek. Amúgy hülyén néz ki 6 hetesen, de frankón fújódok :lol:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Sziasztok Lányok!

Nem semmi elfoglaltság hétfő délelőttönként végigolvasni a hétvégi termést. :)
Nagyon tetszik a táblázat, jól sikerült. Látom kevesen szeretnénk kisfiút :) Kíváncsi vagyok a tényleges ivararányra a végén:)

timi gratula a babakocsihoz!

nlzs nekem pár napja volt olyan, hogy enyhén fájt a pocim, mintha meg akarna jönni és a lábamba sugárzott, de aztán elmúlt és azóta sem volt ilyen, csak a szokásos szurkálás.

monka drukkolok a pénteki UH-hoz, hogy minden rendben legyen!

Nektek nem fájdult meg a fejetek a vihartól? Biztos a légnyomás miatt volt, de hirtelen úgy rám tört, aztán el is múlt.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Avrenim azt mondta a doki ezt a kombinált tesztet Angliába küldik, ez mindenhol így van?
Mit szólsz a görcsömhöz? Normális?
Az éjjel meg a vesekövem görcsölt be nagyon, ugye az a babára nincs hatással?

Egyébként itt nálunk éjjel esett, dörgött, villámlott nagyon, egyszer nagyon megíjedtem egy nagy dörgésnél, felriadtam az alvásból, és felpattantam az ágyról, hogy jaj..jaj, utánna bírtam nyugtatni a babócát, hogy bocsi-bocsi, nincs semmi baj. Most már itt süt a nap, csak a szél fúj.

Kép
nlzs
 
 


monka1, dalmicsek: örülök, hogy neked is tetszik a babakocsim :lol: :lol:

dalmicsek, nlzs: nekem nem fáj a fejem, meg a hasam sem szúr, max kicsit hapcinál,de nem vészes.
itt nem esik az eső hanem süt a napocska,de reggel azért melóba menet sikerült eláznom.

Tényleg most akkor ki melózik?? avrenim, bettikét tudom, és a többiek???

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Ez a görcs nem olyan volt, mint eddig, ha például felálltam hirtelen, vagy igen tüsszentéskor, ez erős komoly görcs volt, megíjesztett.

MONKA Végül is még csak a 11 hét 4 napon fogok járni csütörtökön, remélem nem túl korai, ahoz, hogy jól meg tudja nézni a nyaki tarkóredő vastagságot, a vérvételem , csak hétfőn lesz, akkor leszek betöltött 12 hetes. AVRENIM szerinted?, nem korai?

Kép
nlzs
 
 


Hát erről nem hallottam, hogy Angliába viszik,de majd a kolleganőt megkérdezem, aki le szokta venni a véreket..

Persze hogy normális, nekem a sok orrfújás,köhögés után görcsölt be nagyon erősen mint mensikor szokott, be is vettem rá nospát, azért nem árt ha van otthon főleg ha vna gondod a vesével is...bisztos a vesekővet miatt volt?mert derékfájás lehet szallagok húzódása miatt..a jobb oldali vesefájdalom meg nagyobb terhességbe alakul ki amikro a méh kicsit megtöri a húgyvezetéket jobb oldalt és így pang a jobb vese.

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


t.timi Én is dolgozo, csak hétfőn szünnapos a boltunk, így ilyenkor jobban ráérek titeket olvasni mosás , vasalás, közben.

Kép
nlzs
 
 


én is 29-én megyek mert a doki úgy ér rá, mégis csak 11 hetes leszek akkor..

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


nlzs: értem, akkor még egy melós:) meddig akarsz dolgozni? milyen botban vagy?

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Avrenim De nekem a bal oldali vesémbe nézett a doki kb. 2 hónapja egy 4 mm követ, a jövő hétre rendelt vissza. Éjjel nem a derekamnál fájt, hanem a hasam bal oldalán, remélem tényleg a kő volt és nem más, görcs közben nehéz pontosan megmondani, mert sugárzik.

Kép
nlzs
 
 


Ja, és nem vettem be nospát, azt hittem az rossz a babának, vagy a görcs rosszabb?

Kép
nlzs
 
 


Többgyerekes anyukák!

Ti csináltattatok anno integrált tesztet? Megmondják az első vérvétel eredményét is vagy csak a második után mondanak el mindent?
Ha az elsőt is elmondják, arra mennyi időt kell várni?
Azért kérdezem, mert szeretnénk már bejelenteni a családnak, de az első eredményeket meg szeretnénk várni mindenképpen.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Timi én is dolgozom irodában :wink:
Nlzs nem baj, legalább látod a babót megint, legfeljebb visszamész még ha kell. De talán már nem számít az a 2-3 nap eltérés. Bár én nem tudom, tapasztalatlan vagyok

Köszönöm nektek a szurkolást :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


timi én dolgozok, de fizikailag nem túl megterhelő irodai munkát, bár elvileg néha pakolnom is kell, de azt most meghagyom másoknak.
November végéig maradnék, mert kell a pénz, apának épp nincs melója, de szívem szerint már holnap elmennék betegállományba annyira nem fő a fogam ehhez a melóhoz. Épp új munkahely keresésben voltam, amikor beköltözött ez a pici lélek a pocimba, szóval most úgy vagyok vele, hogy még fél évig csak kibírom valahogy. Bár mindenki az agyamra megy itt :evil:

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


T.timi úgy nézem most egy napot várunk, én meg 29-én megyek otthon az integrált tesztre. Még épp hogy bele fogok férni úgy néz ki, mert 13+6-ig lehet én meg 13+3 leszek ha igaz, de azt mondták úgy még jó. Akkor te 10+4 körül leszel amikor mész, akkor már neked is 4 cm körül lesz a kis drágád :D

Monka tényleg neked jön a tesód is pénteken! Akkor jó kis nap lesz. Gyere majd minél hamarabb azért, mert fogok izgulni érted. Ha csak annyit be tudsz írni hogy minden okés, az is már jó, a képet meg majd töltöd amikor több időd lesz! :D

Nlzs neked is akkor megy a drukk csütörtökre. Nekem is reggel még egész türhető a hasam, de estére tiszta hordó. Én az émelygés miatti egész napos rágcsálás következtében már 4 kg-ot híztam :oops:, úgyhogy azt hiszem én vezetem a mezőnyt.

Salsifraga tényleg jó nagy meleget fogtatok ki ahogy hallgatom mindig az otthoni időjárást. Azért jól sikerült? Várom az adatokat, megírod, akkor beírlak a táblázatba. Örülök hogy neked is tetszik.

Avrenim itt más a politika, itt 4 cm tágulás alatt hazazavarnak, kinlódj otthon. Ha valami nagyon indokolt gond van, akkor tartanak csak bent. Azt mondják kevés az ágy. Meg itt az otthonszülés alapból választható opció.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?