Új privát üzeneted érkezett!

Monyo- junius 27.-en lesz a keresztelo.
Van meg valaki, akinek kipettyesedett a babaja a melegtol? Pici apro piros potyik mindenhol. :cry: Vagy legalabbis remelem, hogy a meleg.
geri79

geri,mint mar irtam Nocin is vannak pottyok,elmulnak.nem kenem semmivel.
mar igy jottunk ki a korhazbol,tiszta egyata potty volt szegenykem arca,mondjuk majd megfottunk a szobaba.aztan elmultak.
nalunk 20an lessz a keresztelo.

csuppancs gratu Milannak a forgashoz. :D nagyon tetszik a fiad neve,nalunk ez gyakori nev.

Kép
monyo83

Kakti, én ismerek egy lányt, akinek most 4 hónapos, 3 hetes a babája aki két hónappal jött korábban. Ő is a 2010-es babák topikban van Piki néven, nagyon kedves, biztos szívesen ad tippeket.
Azt tudom, hogy már elkezdte hozzátáplálni és náluk is voltak kaki gondok.. Néha olvas minket is, ő írta még nektek hogy megszületett Bazsu. :) Hivatkozz rám és írj neki nyugodtan.

Balázs sem eszik mostanában. Most 66 cm és 5900g...
Vendég

Lányok!

Nem tudom, milyen idő lesz, de mondom, időjárástól függetlenül szívesen látok mindenkit, sok kis ember jó helyen is elfér :)
Holnap reggel még pontosítunk, de örülnék nektek!!!

Sütök pizzás csigát (vagy táskát, még nem tom).

Jelenleg én is anyunál dekkolok, itt van légkondi (nem a baba szobájában), és szegénykém az egész napos nyühögés után végre alszik, mint a tej, úgyhogy itt vagyunk, amíg fel nem ébred.

Ma a férjemmel volt egyedül egy órát a baba, hát, végigüvöltötte, Csaba meg hagyta az ágyban sírni, mert állítólag ugyanúgy sírt akkor is, ha felvette. De azért mérges vagyok, hogy otthagyta a másik szobában sírni... :evil: Én sosem hagyom sírni 2-3 percnél többet. :(

boruska

Bori,az én férjem is megcsinálta egyszer, még pár hetes volt és elugrottam anyumért,hogy áthozzam (oda-vissza 20 perc),de már 10 perc múlva hívott,hogy HOLVAGYMÁR????mert sír a gyerek!!!Mikor hazaértem ugyanúgy sírt,de nem az ölében ugye... :evil: Azóta már javult a helyzet,de nem apa változott,hanem a gyerkőc nem sírt,mikor kettesben maradtak.

Lilypie Pregnancy tickers
erika87

csajok,

akkor ne is sokkoljak senkit azzal, h a ma reggeli mérlegelés: 8580 gr??? :shock: :shock: mikor lassul már be a hízás???

Erika: dettó...

Edit

Kép
ézsóné

ja, és Törpike ma 7 dl teát ivott meg kaja mellett....

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!

Nóri! Én is csak most olvastam, hogy mi is volt...
Szóval ha gyógyszertől elmúlt a fájdalom, meg minden tünet, akkor feltehetően nem volt infarctus, "csak" anginas fájdalom, ami rossz vérellátást jelent, de elvileg ilyenkor nincs elzáródás.. Atropint nem kell kiiratni, szerintem nitrátra gondolt aki írta..De!!! Az sem jó minden esetben. Ha pl. jobb kamra infarctus van, akkor kifejezetten árt.. /vagy pl. ha előtte valaki viagrát vett be.. :lol: /
Lehet, hogy a kiugró vérnyomástól anginázott, de ettől függetlenül én biztos be vittem volna a kórházba. Ha meg nem megy ki az ügyelet: 1 : panaszt kell tenni,
2 : mentőt kell hívni: ők csinálnak EKG-t a helyszínen, sőt a mi régiónkban "faxon" küldkük az EKG képet a kardiológiára és ők meg mondják, hogy hova vigyük a beteget, na meg teljes és nagyon jó ellátást adunk a betegnek...
Zuzmoo! nem kötelező bevinnünk a beteget, mert ha a beteg megtagadja és aláírja a nyilatkozatot akkor otthon hagyhatjuk, de megpróbálunk mindenkit meggyőzni, hogy jobb lenne neki.. De bevisszük, ha megtehetjük!!! Mert ki kockáztatna bármit is?? :lol:

Kép
Kép
ronci

Reni!
Nálunk is megy a halánték gyöngyözés evés közben. A háta is csatakos.

Bori, Erika!
Nem értem az ilyen apákat. A saját gyerekük... Nem látják, hogy miként nyugtatjátok, ha nyűgi? Nyilván van néhány praktikátok a cicire tevésen kívül. Lehetne utánozni.

Funky!
Jól megnyúlt Balázs. :)

Csuppancs!
Döhér?
Mindig tanul valamit az ember.
Bár vega révén nem olyan fura, hogy idegenek számomra a vadászati kifejezések.
Gratu a forgolódáshoz!

Kíváncsi lennék Domó súlyára, de még jó 1 hetet várnom kell, hogy megtudjam. Akkor döfik.
De szerintem nem húzott bele a gyarapodásba. Nem látom túl sonkásnak. A tappancsai viszont határozottan nőttek.
Mackó lábai vannak!

Kattkat

Kép
kattkat

Kakti, köszi a szines karikás játék ötletet, imádja a kölyök. :)

A hordozóba helyezhető aero sleep tippet is köszönöm, ezt én imádom, mert nem folyik patakokban Daniról a víz. Ezt már nem tudom ki javasolta... :oops:

Nóri, remélem, hogy jobban van anyukád!

Én biztos, hogy nem sütök semmit a talira, ezt ti köszönjétek meg nekem. Egy bögrés sütit is el tudok rontani. :oops: :lol: Szóval még gondolkodom, hogy mit vigyek...

Kép

Kép
koviki

Sajnos lányok nem sütöttem. Elég nagy zuhit mondtak holnapra. Funkyval még holnap egyeztetünk, de sütit már csak legközelebbre vállalok. Pedig megvetettem mindent hozzá. Tök jó lesz rögtön esőben vezetni.
vicky79
Budapest III. kerület

Még én sem sütöttem, most akartam nekiállni a macikonyhás répatortának, de most vettem észre hogy megrohadt a zacskóban a répa. :? :? :?
Napközben valahogy nem volt hangulatom bekapcsolni a sütőt, így is megrohadtunk.
Még lehet kitalálok valamit, de én sem ígérek semmit. :oops: :oops:
Vendég

Nálunk linzer van, de sajnos, ha esik az eső nem tudok menni, mert nincs ótónk. :(

Nálunk már alszik a leányzó. Igaz előző etetés óta nem aludt, így elfáradt nagyon. Most megyek tusolni aztán nekiesek a vasalásnak. Rengeteg van.

Katica: szívesen elmegyek a hordozós klubba egyszer, ha te is jössz. :wink:
Vendég

lányok, nem kell sütni, én sütöttem pizzás csigát, de csak úgy ment, hogy Berkó kint ült velem a konyhában.... viszont szórakoztatta, ahogy bénázok :)

végszóra lett elege, sütő be, gyerek fürdik, most eszik, aztán remélem beájul....

nagy nap volt ma: megkóstoltattam vele a reszelt almát. főleg a levét, meg tán egynegyed kanál pépet, de végül is ette. csináltam róla videót, mindjárt felrakom a blogba :)

boruska

Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Ma lerohadt rólam a bugyi is!
Lányok!
Apa szerint ne aggódjunk, valószínűleg csak futó zápor esetleg zivatar lesz és az is inkább délután. Nem tudom, honnan veszi, nem meteorológus. :)

A köpönyeg szerint:
Hétfőn a napsütés mellett főleg északon gyakran erősen megnövekszik a felhőzet és északon többfelé, délen szórványosan alakulhat ki zápor, zivatar. Felhőszakadás és jégeső is valószínű viharos szél kíséretében, lokálisan 30-40mm-nyi csapadék is hullhat. Továbbra is 30 fok körüli kánikulai melegre van kilátás.

Aignerék szerint:
Vasárnap éjjel és hétfőn folytatódik az igen meleg, nagyrészt derült idő, jelentős szél nélkül. (De futó zápor, esetleg zivatarfoltok már vasárnap éjjel is kialakulhatnak. Hétfőn pedig jelentősen nő ennek a veszélye.)

Szerintem ez nem olyan rettenetes, de mivel (gyanítom) mindenki korán kel, majd reggel konzultálunk még.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Olvasni nem tudok, mert összeesem a fáradtságtól. Apa a hétvége mindkét éjjelét házon kívül töltötte a haverokkal. Ezen kívül 4szer járta meg Pestet oda-vissza!
1órája értem haza, de már akkor is lelépett dumálni! :cry: Megszakadok, dagadt zsírdisznó vagyok és fáj a fogam is...

Ja és meglehetősen bonyolult a történet, mert nincs benzin a kocsiban és Vácra már nem érek el vele. A másik irányban meg két gyerekkel elindulni, majd vissza. ÁÁÁÁ

Szóval saját kocsival tuti nem. Vonattal dettó, mert macera kettővel. Így marad, hogy apjukkal reggel be kocsival, majd onnan valahogy a parkhoz. Csak így rohadt korán kell kelnem. Még sütit sem csináltam, pedig én is bevásároltam hozzá! :oops:
A lényeg: nehogy kicsesszetek velünk és nem jöttök el, mert én két gyerekkel Marosról fogok tömegközlekedni. Ennél szerencsétlenebbül senki nem jön!!! :lol: :lol:

(Funky, Te hozod Vikit?)

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Kakti, remélem a párodnak igaza lesz!

Norci, igazi jellem vagy, hogy így is eljössz!!!

Lányok, nagyon jó lett a pizzás csiga!!!!!!!!!!!!!!!!! Funky, csináltam vegát is!!

boruska

Halihó!

Na a nagy alvás után pancsiztunk anyuéknál majd nyűgösködés 10 perc alvás megint nyűgösködés, fürdés végigüvöltés, evés és beájulás lett a délutáni program :?

Csajok! Én azt sem bánnám, ha zuhizna az eső csak talizhassunk. Nem jó, hogy minden nap ugyanolyan uncsi itthon. Jól esne egy kis változatosság :roll: Egyébként a futózápor csak felfrissíti a kánikulai meleget. Jó az nem túl jó, ha mondjuk a fűben kap el piknikezés közben :roll:

Na megyek eldőlök.

Kép

bellerreni
Eger

Nóri, nem vagy zsírdisznó, az én vagyok. Te csak új felhasználó vagy, nem szégyen az :) Fogat sajnálom.

Megyek zuhany. és alud., reggel jelent.
kapcs. ford.

boruska

Monyo, nekem is tetszik a Milán név és nálunk is 20-án lesz a keresztelő. Ma beszéltem anyós pajtival, ő főz és lát vendégül. Hipp-hipp hurrá!

Reni, milyen méret kéne bodyból? Sógornőm holnap megy a budaörsi Auchanba, ha van még, vetetek vele Neked is! Vagyis Kornélnak. :lol:

Kattkat, döhér az anyja is. :oops: Én asszem valami lepelben megyek strandra idén. :cry:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Bori, Nóri!
Hallgass a nevetek! Én csak szeretnék olyan zsírdisznó lenni, mint Ti! :twisted: :twisted: :twisted:

Nóri!
Mondanám, hogy elviszlek titeket, de 4 személyes az autónk! :( + gyerek + két felnőtt sehogy nem fér el! :(

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Funky, Piki a közelünkben lakik :D , csak még nem sikerült találkoznunk... :? Pedig szeretnék, főként, mert Bori nekem is korababa volt, talán némi tapasztalatot át tudnék adni neki, ha szeretné. (Ó, de rosszul fogalmazok! Nézzétek el nekem, az éjjel szinte semmit nem aludtam, s valószínűleg ma sem fogok, Borinak megint súlyos légzéskimaradásai vannak. :cry: )

Mi készülünk a holnapra, megpróbálom visszakeresni, hol is lesz pontosan a tali, hogy kell odamenjünk tömegközlekedéssel. Ha nem találom meg, sikítok, és akkor Boruska, segítséged kérem (ismétlés a tudás anyja).

Ja, nem sütöttem (nem is nagyon tudok), de csináltam narancs-sárgarépa italt, azt viszek.
ktc

Nekem nagy mázlim van. Ha én már kikészülök, odaadom a páromnak Bazsut és többnyire sikerül is megnyugtatnia. Mikor már nagyon nyűgösködik odaadom apának és az ő vállán rögtön elalszik.. :oops:
Meg néha mikor elkezdene sírni (nyafogós,hisztizős sírás) erősen rá szól, hogy MIT CSINÁLSZ?? NE NYAFOGJ... stb. ettől úgy megszeppen, hogy csak lesek, aztán elkezd mosolyogni és máris semmi gond.. :) :)

Igen, az előbb beszéltem Vikivel, visszük! Végül is apával..

Balázs felvette a legszebb bodyját!! KÉSZÜLJETEK LÁNYOK!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Engem visznek Funkyék, már beszéltük hogy reggel még tárgyalunk. Süti nem készült el sajna, majd leglözelebb. Holnap még benézünk a boltba legfeljebb.

nóri: Bocsi hogy ezt kérdezem de nem tudott volna apjuk egy kis benzint vinni neked hogy legalább a kútig eljuss? Már ez rajtad nem segít, de akkor is segíthetett volna.
vicky79
Budapest III. kerület

558. oldalon megtaláltam, beteszem ide, ha valakinek még kell, ne kelljen keresnie:

[quote]8 írta:5-ös busz az Örs felől
85-ös busz a Köki (Kőbánya Kispest) felől

leszállás mindkét esetben a Csősztorony megállónál

Figyelem, a 85E nem jó!!!!

95 meg a park alatt jár, de azt nem ajánlom, mert útfelbontás miatt terelik, talán nem is létezik az a megálló, ami jó lenne

Parkolni a Dér utcában jó, én is ott tárolom az autót
ktc

Na mire elküldtem, már egy csomót írtatok.. csak közben ötször berohantam a szobába, hogy felébredt e..

Bori, nagyon kedves tőled!!!!!!!!!!!!!! Már most éhes vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :lol: :lol:

Ktc, akkor hozzatok össze egy talit! Nagyon kedves lány, bár mi még csak telefonon beszéltünk. :(
Vendég

Én még azt sem tudom hogy miben vigyem Barbust. Reggel meglátom.
vicky79
Budapest III. kerület

Teszek fel én is képet Rékáról, tegnap készült.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára agci 2010.07.07 20:16-kor.

Ági

KépKép
agci

Nagyon szep kisleany a Reka!
Hugomnak is ezt a nevet szerette volna adni anyukam, de a vezetek nevunkkel eleg vicces lett volna...

Jo talit holnapra, pizzas csigat en is ennek...na de ha mangalica mivoltomat nezem, inkabb zellert kene ragcsalnom...

Kép

Kép
editmk

Én már itt!
Apa elment dolgozni (bicóval, ergo itt a kocsi).
Viszont én nem sütöttem semmit! Majd útközben benézek a cukiba. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó reggelt mindenkinek!

REmélem Pesten jobb idő van mint itt. Nálunk hatalmas zuhi van és iszonyat nagyokat dörög az ég :shock: Remélem Nektek nem kell elhalasztani a talit.

Nekem ma vinnem kell a kicsit a rota vírus elleni oltásra. Képzeljétek, a hétvégén hasra fordult a drága :D Azóta meg sem áll. Pörög-forog egyfolytában.

Na megyek, tornázom egy kicsit aztán összekapom magamat és a lakást.

Szép napot Nektek!

dalika

Hát, itt kissé borult, de jónak tűnik, tehát nem esik.
Nemtom, esett-e éjszaka, aludtam :)

Katica, sajnálom, hogy ilyen rossz éjszakáid vannak, szegény Bori!Majd mesélj, ha jössz!

Sztem erzsébet és csepel felől a 151-es busz - 85-ös busz kombó lehet a legjobb.

Lányok, de izguljatok a süti kérdésen, hozzatok inkább vmi gyümit, az mindenki fenekének jobbat tesz (nálunk van még egy kis anyósféle csokis süti is :oops: )

boruska

OK Bori, akkor a zöldségesnél állok meg! :)
Egyelőre nem tűnik esősnek az idő.
Éjjel negyed négykor felébredtem, mert idiótaságot álmodtam. Akkor úgy hallottam, mintha esne. Kijöttem megnézni, de csak fújt a szél. Meg gyorsan begyűjtöttem a ruhákat a szárítóról is, nehogy megázzanak, ha esetleg mégis. De azóta se semmi, csak frissült kicsit az idő. Így viszont elképzelésem sincs, mit adjak a gyerekre. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

én rétegesen gondoltam, body + nadrág, berakok rugit, kismellény, mittomén.

de a lakásban rohadt meleg van még mindig / már megint, 28 fok körül már most bár frissebb a levegő

boruska

hááát
hideget nem mondanak...
én szerintem nem tudom... :)
úgy terveztem, hogy pelusra kis nyári ruci, de félek, ez most kevés lesz....

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sajnos megint ki kell hagynom a talit. :( Éjszaka megint belázasodtam, mennem kell a dokihoz. Érezzétek jól magatokat.
vicky79
Budapest III. kerület

Kerepesen jelenleg hétágra süt a Nap.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó reggelt lányok!
Vecsésen,kicsit borús,de legalább nincs az a nagy meleg!
Sül a mákos-meggyes a sütőben,remélem ehető lesz! :D Fogkefét hozzatok!!! :D Én sem tudom mit adjak a kölyökre... :?

erika87

sziasztok.

jo talit mara csajok. :D

Kép
monyo83

Vicky sajnálom,hogy nem jössz!Gyógyulj meg mihamarabb!

erika87

Viki, sajnálom:(

boruska

Hello!

Viky, jobbulást!
Hétvégén itt volt a párom családja, mozgalmas volt. Végre találkoztak az unokatesók. Anti 10 hónapos,igazi vasgyúró, Esztike szinte játékbabának tűnt mellette.... :D :shock: Nagyon édesek voltak.

Fürödtünk együtt, hát volt ám kacagás....

Itt beborult, és dörög, hát nagyon vacilálok, elinduljunk-e...

Felkelt a manó...

N
Vendég

Itt dörgött kettőt!
De higyjétek el, ez az eső nem tart sokáig!
Hajnal óta nézem az időképet (http://www.idokep.hu/?oldal=idokep), ahol fél hét körül esett ott már nem esik.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

itt, is kezd dörögni...

De a B terv az, hogy addig nálam leszünk, amíg elál az eső, max futó zápor lesz - aki nem tudja a mobilszámom, szóljon, elküldöm!!!!

boruska

Itt is nagyon beborult és fúúúj a szél. :(

Én leghamarabb 12 felé érnék oda, úgyhogy majd Boruska telefonon hívlak, hogy merre vagytok.
Vendég

Jó reggelt! Itt még mindig kánikula. Nagyon nyügi a drágám. Lehet felkötöm magam mire embőc hazaér... :?

Viki! Jobbulást. Megy a virtuális ölelés.

Jó talit csajok. Irigy irigy irigy...

bellerreni
Eger

Köszi csajok. Az a baj, hogy a térdemen kívül megint semmi bajom, csak a láz. De most már le kell mennem a dokihoz hogy kiderítsük az okát.

Itt hatalmas zuhi van, olyat dörgött hogy az összes autó riasztója megszólalt. Remélem azért ti legalább tudtok talizni.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Én is hesszelem az eget. Jelenleg, dörög, borult. :(

Bori, tudom már írtam sms-t, de azt elfelejtettem, hogy ha kocsival megyek: Kőbányai út- Káplna U- Kőér- Harmat. Számíthatok e arra a bizonyos lezárásra, forgalomterelésre? Vagy másfelé menjek?
Köszi :)

Kép
zsizell

Sziasztok Lányok!

Most, hogy kicsit felfrissült a levegő, rávettem magam, hogy 5 percnél tovább maradjak itt a gép előtt.

A hétvégénk nagyon jól telt, apa is végig velünk volt. Szombaton délelőtt eljutottam végre a fodrászhoz, levágott vagy 15-20 cm-t a hajamból, így most egészen rövid. Amíg odavoltam, apa otthon maradt Botival. Szegénykémnek meg vagy nagyon melege volt, vagy nagyon hiányoztam neki, mert még fél órája sem voltam a fodrásznál, már hívott apa, hogy Boti vigasztalhatatlanul sír... Nem fogadja el sem a felolvasztott tejet, sem a vizet... Mondtam neki, próbálja meg a baby teát vagy fürdesse meg. No, az utóbbi bevált, így gondolom, tényleg csak a hőség volt a ludas. :)
Szombat délután besétáltunk a központba, végig a Tisza-parton. A mei tai nem játszott most a hőség miatt, de Boti nagyon élvezte a kocsiban, kiterülve egy kis body-ban. :) Végre a szúnyogokat is rendesen irtják, már alig volt egy-kettő. Viszont valamiért (gondolom, a sok új látnivaló miatt) Botit ilyenkor sosem tudom rendesen megetetni. Bár leültünk egy padra és megkínáltam, de csak forgatta a fejét, mosolygott, nézelődött. Csodálkoztam, hogy még csak nem is szomjas... Azért vízzel is megkínáltam, de csak pár kortyot ivott. Fura.
Vasárnap már nem mentünk sehova, inkább itthon "hűsöltünk"...

Holnap lesz a 4 hós oltás, aztán valamelyik nap bemegyünk Botival apa munkahelyére. Már mentünk volna korábban is, csak Újszegedre nekem elég macerás átmenni babakocsival, a mei tai meg elég meleg lett volna az elmúlt napokban... Remélem, ez a nagy hőség enyhül egy picit, aztán nyakunkba vehetjük a várost! :)

Boti hátán és mellkasán is vannak pöttyök a melegtől, és neki is izzad a halántéka. Édes pici emberkék... :)

(Ézsóné) Edit, nagyon helyes a kis Csanád, és nagyon ügyes, hogy ebben a melegben ennyi folyadékot megiszik! :)

Ági, nagyon szép kislány Réka! :) Ha nekünk is lányunk született volna, mi is a Réka nevet adtunk volna. (Apa nagyon arra készült... :))

Katica, remélem Bori jobban van!

Viki, mitől van lázad? Kiderült már? Jobbulást!!!

Na, megyek erkélyt takarítani...

Lányok, jó, esőmentes piknikezést! :)

Kép
erusverus

halihó!

de jó nektek talis lányok!
drukkolok, hogy jó időtök legyen. Nálunk még ezerrel süt a nap, felhőket sem látok

Hétvégén Debrecenben voltunk, jó volt. Anyósoméknál a panelban meg lehetett dögleni, Levit legyezgettem és gyakran letöröltem a kis testét a nedves kezemmel, sógornőméknél meg már annyira megörült a hűvösebbnek számító 27 fokos házban, hogy csak etetésekre kelt fel a köztes időt alvással töltötte.
Adtam neki már husilevesben főtt répa+krumplit, leveslével kicsi, forralt vízzel pürésítve, nagyon tetszett neki, és tegnap este már meg is volt az első vegyes kaki. blöööööeeeeh... Kép már el is felejtettem milyen büdi tud lenni..
Hozzátápisok: nektek is ilyen nagytömegű, szinte ragadós, zöldes massza volt? (bocsi)
Hagytatok-e ki napokat amikor megint semmi pluszt nem adtatok, csak tejcsi vagy táp, hogy rendeződjön a kis belük?

dalika: gratula az átforduláshoz

Eszterke és Dani is nagyon szép a képeken
stephie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?