Sziasztok Lányok!
Most, hogy kicsit felfrissült a levegő, rávettem magam, hogy 5 percnél tovább maradjak itt a gép előtt.
A hétvégénk nagyon jól telt, apa is végig velünk volt. Szombaton délelőtt eljutottam végre a fodrászhoz, levágott vagy 15-20 cm-t a hajamból, így most egészen rövid. Amíg odavoltam, apa otthon maradt Botival. Szegénykémnek meg vagy nagyon melege volt, vagy nagyon hiányoztam neki, mert még fél órája sem voltam a fodrásznál, már hívott apa, hogy Boti vigasztalhatatlanul sír... Nem fogadja el sem a felolvasztott tejet, sem a vizet... Mondtam neki, próbálja meg a baby teát vagy fürdesse meg. No, az utóbbi bevált, így gondolom, tényleg csak a hőség volt a ludas.
Szombat délután besétáltunk a központba, végig a Tisza-parton. A mei tai nem játszott most a hőség miatt, de Boti nagyon élvezte a kocsiban, kiterülve egy kis body-ban.
Végre a szúnyogokat is rendesen irtják, már alig volt egy-kettő. Viszont valamiért (gondolom, a sok új látnivaló miatt) Botit ilyenkor sosem tudom rendesen megetetni. Bár leültünk egy padra és megkínáltam, de csak forgatta a fejét, mosolygott, nézelődött. Csodálkoztam, hogy még csak nem is szomjas... Azért vízzel is megkínáltam, de csak pár kortyot ivott. Fura.
Vasárnap már nem mentünk sehova, inkább itthon "hűsöltünk"...
Holnap lesz a 4 hós oltás, aztán valamelyik nap bemegyünk Botival apa munkahelyére. Már mentünk volna korábban is, csak Újszegedre nekem elég macerás átmenni babakocsival, a mei tai meg elég meleg lett volna az elmúlt napokban... Remélem, ez a nagy hőség enyhül egy picit, aztán nyakunkba vehetjük a várost!
Boti hátán és mellkasán is vannak pöttyök a melegtől, és neki is izzad a halántéka. Édes pici emberkék...
(Ézsóné) Edit, nagyon helyes a kis Csanád, és nagyon ügyes, hogy ebben a melegben ennyi folyadékot megiszik!
Ági, nagyon szép kislány Réka!
Ha nekünk is lányunk született volna, mi is a Réka nevet adtunk volna. (Apa nagyon arra készült...
)
Katica, remélem Bori jobban van!
Viki, mitől van lázad? Kiderült már? Jobbulást!!!
Na, megyek erkélyt takarítani...
Lányok, jó, esőmentes piknikezést!