A baba melletti dolgozashoz en annyit mondanek, hogy huu, nem is tudom. Azt "tudom", hogy jo erzes kimoccani otthonrol, a depi ellen kivalo es az ember lanyanak szuksege is van erre. Viszont nemtom. 35-36 eves koromig mast se csinaltam, mint dolgoztam, tanultam, tanultam munka mellett es ugy erzem, hogy az lesz a feludules ha itthon leszek a gyerekkel amilyen sokaig csak tudok. Aztan lehet, hogy kinyilik a csipam es fel eves kora utan alig fogom varni, hogy ujra munka teren is hasznosnak erezzem magam.
Meglassuk majd hogyan, mikent lesz ez. Tapasztalt anyukak vagytok, mindenkinel volt ilyen depis idoszak? Szoval ez amolyan hormonalis dolog? Vagy a kezdeti faradtsag teszi?
Draga vagy Virag, hogy gondoltal ram! Jol esik am! Tenyleg minden rendben!:):):) jehhehhheeeeee!!!:) Kicsit fajdogal a hasam, olyan mensisen.
Nika, orulok, hogy mar csak egy-ket porce van a kisnagyfiadnak. Lehet a napocska is segit ebben. Az mar kevesbe szuper, hogy leegtel! Nem semmi, jo eros lehet a nap ha ezen keves ido alatt nyomott hagyott rajtad!:(:(
Kati, van hir nagyidrol? A korulmenyekhez kepest jol van?
Figyu, irtam privit de nem jelzi, hogy atment, kuldtem voona a mail cimem!
Kepzeljetek, mi meg a zurammal kimentunk teniszezni. Nehany hete vettunk utoket es labdakat is es kijarunk heti 2-3x utni. Itt ahol lakunk sok a zold, vannak parkok, foci, rogbi palyak es van egy tenisz klubb is de mi nem ide jarunk. Ez nagyon draga. Asszem 20-30 font egy ora/fo! Na meg mit nem. A lenyeg, hogy van egy jatszoter is de jo nagy es egy reszet most nem regen lekeritettek es csinaltak 3 ingyenes teniszpalyat! Na, ez a mi helyunk! Eleinte tollasoztunk de mar egeszen jol megy. Es olyan jol megmozgat, a fenekemben es a labamban is vegig uuuuude izomlazam szokott lenni. Dejooooo!!!:):):)
Betti, orulok, hogy tetszik az anyag amit bemasoltam ide! Komolyan mondom annyi minden van mar, hogy az ember azt sem tudja mit valasszon es meg igy sok olyat olvastam kismamik hsz-eben, hogy pontatlan, nem valos eredmenyeket kaptak. A kombi tesztet tobben dicsertek, mint az integet. Ja, es azt is olvastam valami genetikas oldalon, hogy az afp helyet a kombi teszt veszi at hamarosan. Ocsem csak kapkodom a fejem! Ma sokat foglalkoztam ezzel, holnaptol ugyis jon a melo ezerrel es ki tudja mikor lesz idom+gondoltam hatha Neked is segitek Betti, vegulis Te voltal a fo motivalo tenyezo!!:):)