Sziasztok!
Gratula mindenkinek! Bővebben: Anykó! Nagyon jó lett mind1ik képed és a téliek is olyan szépek, nagyon ügyi vagy! TÉnyleg nem megy a minőség rovására a mennyiség, Sőt!!!
)
KOda! Nagyon szép a receptek" könyv! Én még mindig nem mertem belevágni ebbe a műfajba! A kis "babos" üveged meg meseszép! Nagyon tetszik ez a kis csipkés megoldás, ezeket én is nagyon szeretem. Nem tudom honnan szerezted a csipkét, én régebben a zsarnán vettem-tudod a ZS center!
)-ott olcsóbb volt és szépeket árultak! Nagyon tetszik!
Jubival mi van? Alig volt itt mostanság...nagyon alkothat!
Jubi! ha mégis jönnél akkor tényleg kellene a számlaszámod!!!
Ágiboszi! Ez tényleg nagyon kellemetlen élmény! De gondoljátok el mi lenne itt ha a postát is privatizálnák!.... Lehet megkapják még a csomit, nekünk sima számlakimutatást hoztak 1 hónapig. szept02 volt a feladás időpontja és mi az elmúlt 7en kaptuk meg!...hát ennyit erről!
Minimaxi! remélem semmi komoly! Jobbulást a csemetének!
Krimo! Oké ha nem dobtam ki a pici szögeket akkor postázom....remélem valami lenyúlós postást jól megszúr!
))
Era! Jöjjenek a kérések, szeretettel várom!
)
Miszike! Csak 7végén tudom megmutizni, ha lesz gép, mert nekünk sajna még nincs! De a csajok +papája elhozza és akkor fölpakolom! De olyan majdnem mint a Jubi világos képein! És úgy csináltam ahogy Ő mondta a múltkor. lealapoztam előtte a gipszet, de csak diszperzittel majd amikor jól megszáradt akkor kentem le a sziénával amit pici vízzel hígítottam. Ahol láttam, hogy kicsit bénán néz ki arra a részre még tettem több festéket. De ha megszárad akkor még lehet kicsit krétázni tetszés szerint! remélem tudtam segíteni
És örülök neki, hogy már én is ezen a szinten vagyok!
)))
No most megyünk még a városba benézek a hobbyboltba is, meg a Koda féle barkácsboltba...mert tegnap elmentem mellette!
Minden jót!
abby