Új privát üzeneted érkezett!

Lányok köszi !

Ánizs hova repüljenek az angyalkák?

Jucus
20170114224602

Újra on-lineKép
A 2 éve festett 128 db üveg mécsestartómnál én is kb csak az első 40-50-et élveztem. Aztán amikor 6-8 egyformát kértek a 15 előre kidolgozott típusomból, akkor egy kicsit futószalag lettKép
De szépen kerestem vele, és ez kárpótolt lelkesenKép

Ánizs!
Csodásak a háromszöges mécsestartóid!!!
Ezt a formát üldözöm, amióta megláttam, de ezek a dög hobbiboltosok nagyon tetűk. Másrészt egy kisebb méretű egyedüli kacatot is 1000-ért akart adni. KicsitKép kihasználja, hogy nagyon szeretném?
Zsuzsimanó hogyan szerzett neked?
PlííííííízKép

A konyhaszekrény teteji raktárral kezdődóen innen fölfelé az utóbbi termés.
Nem akarok új őrületet elindítani, de nekem nagyon bejött ez a képkeret-négyzetes gyertyatartó újításomKép
Hadd hozzak már én is valamit...Kép

Jubi!
Én itt nagy lelkesen gyártok, hogy majd nyomaidban csinálok adószámot, de kezd kihomályosodni, hogy ezt gyed mellett nem lehet! Virág még csak 8 hónapos. Sajna jól gondolom?
Koda-bébi! Könyvelők álláspontja?
paat

Ánizs!
Hogyan árultál?
Nekem anyósom kolléganői hordták el karácsony előtt más műfajú cuccaimat, de idén nem akarom traktálni. Főleg nem ilyen nehezen szállítható cuccalKép
paat

Minimaxi!

Köcsög témában nem fogok tudni senki hasonszőrűt találni, de azért még keresek. Addig is lehetne vmi találkahelyet átadásra megbeszélni? A párom majd' minden héten megy Pestre így a fizetés is megoldott lenne. Működne?
paat

Jucus! Vendégkönyvedbe már tegnap megírtam! Köszönöm!

Paat! Írtam választ oldalamra! Nekem a képeket a megyei intézetnél dolgozó kolléganőm adta el - Kaposváron még újdonságnak számított, és nagyon meg voltak elégedve a minőséggel -! Nem merem leírni mennyit kerestem vele!!!!

Zsuzsimnató nevét azóta is imába foglalom, amióta megszerezte ezt az öntőformát! Úgy rendelte meg nekem, de úgy keresd Sz.helyen, hogy Prandell öntőformás katalógust mutassanak! Edit
anizs007

A katalógusból már megmutattam neki és meg is rendelté, csak csak nem jön Kép KIváncsi vagyok, mennyit kérnek érte, ha tudják, hogy nagyonKép kell
paat

Tányérom nevében köszönöm a dícséretetKép

PaatKép
Sajna adószám ügyben teljesen süsü vagyokKép Én export-import könyvelő voltam a munkahelyemen, ilyen adós dolgok nekem kínaiak..de közben rájöttem, hogy ez a könyvelés egyáltalán nem nekem való.... valami kézügyes munka kellene..sajnos a könyvelésnél nem járt ilyen szaporán a kezem..Kép
Az angyalkás képed és a repeszett rózsásodba beleszerettemKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Paat! Melyiknél rendelted meg??? 1100 Ft körüli árra számíts! De ez minőségi keret, nem utángyártott! Csúszik mint az álom és nagyon erős műa-ból van!
Koda! Megkaptam üzimet?? Mert nem reagáltál!!
Katának is szól!!!
anizs007

Ánizs!
nem, semmit sem kaptam tőled..hova írtad? Néztem a mailboxot, chellot, g-portált....semmi..Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Paat!

Gyed mellett csak szellemi terméket lehet készíteni. pl. szoftvert készíteni.

üdv. Melinda
szokolka

Lányok!
Volt még elfekvőben pár szalvétám és most végre sikerült feltennem a cserék közé. Sajnos csak 1-1 db van belőlük. Nézzétek meg! Kép

Most voltam az egyik papírboltan és megrendeltem a természetes sziénát. Nem biztatnak. Se Békéscsabán sem pedig Békésen. Lányok! Mi lesz velem? Ha nem hoznak a jövőhéten, akkor valamelyikőtökkel megvetethetném? Persze kifizetem!

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!
Most ilyen napok vannak:-( Tegnap áramszünet, ma meg most értem haza reggel óta a gyermekemmel az orvostól :-(((
Na panasz vége :-)))

Paat!
Valahogyan megoldjuk a dolgot a lányom (meara, itt is szokott lenni) a Petőfi hídtól nem messze lakik oda mejuttatom és onnan el tudja vinni a férjed :-)))
Kéne akkor gyorsan, hogy mik kellenek, mert pénteken megyek a többi megrendelésért és akkor talán tudok hozni Neked is :-))))
minimaxi

Szokolka!
Köszi, az már van Kép)

Miért van ilyen nyomi idő? Egyetlen előnye, hogy fűteni kell és szárad a gipsz Kép

Ecset és bill. helyett kötőtűket kéne csattogtatnom. Szegíny lánnak nincs vastag sapkája. Mert bár ugye jópár remek maradt a bátyjáról, de ha már az overall ugyanaz, legalább lánysapi jusson! No, kialakítok vmi koncepciót rá.
Dögsötét van...
paat

Minimaxi!

Bocsi mindenkitől, hogy ide irom, de akkor kéne
2 váza 450
5-5 kaspó 250-200
Öblös 1kicsi, 1nagy 300-1000
lapos fül nélkül 550
Jól számolom, hogy az kereken 5000?

Közeleg a karácsony... Kép
Előre is köszi
paat

Paat!
Ez szerintem is pont 5000
Ok jegyeztem a rendelést:-)))
Remélem meglesz, majd hétvégén jelentkezem, hogy van-e minden, és akkor megbeszéljük, hogy mikor és hogyan jut el hozzád :-))))
minimaxi

SziasztokKép

Már megint csak nyálatcsorgatok olyan szépeket csináltatokKép
Anyko ez nem semmi nagyüzem, tök jó, hogy kapsz megrendeléseketKép

A mécsestartók nagyon jók, már alig várom hogy én is megkapjam a kiöntőformámat és csinálhassak egy kettőtKép

Koda mester, le a kalappal elötted, valami gyönyörű lett ez a tálKép

Jucusmamus, beindult a muffinkönyv láz?Kép Nagyon klassz lett a boritó, majd megyek hozzák egy kis továbbképzésre bellapügyekben, Dani már ugy is meggyógyult és akkor nyélbeüthetünk egy randitKép

Ánizs vettem a rendelést és mihelyt megvannak irokKép

MinimaxiKép mennyi előnye van annak ha nincs áramKépKép Nálam a net nem ment este igy kihasználtam és végre aludtam egyetKép

Akit most kihagytam annak is megnéztem mindenegyes alkotását de bocsi, mert a fiam épp a fiókokat pakolja ki és már rohannom is kell...

Tegnapi nap terméseit itt és itt láthatjátok, de ezek még nagyon kezdő utánzatok a ti szépségeitekhez mérveKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Jajj ez lemaradt:

Help me nekem, valamelyikötök nagyi ari keretet csinált papirmasséból, segitene nekem az arányokban, és egy kis gyorstalpalót kérhetnék massé gyártásban, tojástartom van itthon dögivelKép

előre is örök hála

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!Kép

Szeretném megkérdezni, hogy ti mivel szoktátok a gipszre ragasztani pl. a mágnest, gipszfigurát? A ragasztópisztolyt ajánlották, de elég húzós ára van.Kép Mi a véleményetek a hobbiragasztóról vagy van valami egyéb ötletetek?

Képzeljétek, mit találtam tegnap?!Kép Az idén fejeztük be az építkezést éshát maradt mindenféle anyag. Mivel elfogyott a modellgipszem, így utánanéztem mi is található itthon? Nem akartam hinni a szememnek, amikor megláttam a rigips mellett egy fél zsák MODELLGIPSZET!!!KépKépKép Kiváló minőségű, kimondottan gipszszobrászatra is alkalmas, extra finomszemcsés és hófehér modellgipsz. Mostanában nem tudom honnan veszik a hobbiboltban a gipszet, de jónéhány kőkemény darabot is találtam már benne és szinte képtelenség csomómentesre keverni.Kép Az írásaitokból az derült ki, hogy ráadásul nem is olcsó: 150-/kg. Viszont ez a gipsz valami fantasztikus!!!
Ráadásul a 7végén a férjem meglepett 1 egész ecsetkészlettel, pedig csak 1 vékonyszálú ecsetért küldtem el.KépKépKép
Hát azóta madarat is lehet velem fogatni, na és persze gyártom a gipszképeket!Kép
Ja, majd elfelejtettem, hogy 7végére kölcsönbe kapunk 1 digit, szóval remélhetőleg sikerül lefényképeznem az eddigi alkotásaimat is!KépKépKép

Pussz
Sztigris
sztigris

Ági!
Tök jó ötlet, ez a deszkán üzenő verzió:-)))
Szereted ezt a sötét dizájnt? Mert szerintem szép :-))))
minimaxi

Sztigris!
Csupa jó hír :-))))
Várjuk a képeket az alkotásokról :-))))

Mindenkinek! A ma délelőtti program miatt a fotók felrakása elmaradt, és mivel holnapra is ez a progi tartok tőle, hogy holnap sem lesz semmi belőle :-(
De ne örüljetek, mert nem ússzátok meg egyszer csak felrakok mindent :-))))
minimaxi

Lányok!

Csak ismételni tudom magam....nagyon szépeket csináltatok megint!

Sztigris!
De jó, hogy annyi gipszed van, nekem most fogyott el, pedig úgy öntenék!

Minimaxi!
Várom a képeketKép

Miszike!
Ne add fel a levélküldést!!
Ma megkaptam a szalvétákat. KöszönömKép

Abby!
Megnéztem a cseréidet....van egy pár, amit szeretnék. Majd írok mailt.

Megyek, mert a gyermek megfürdött Apjával. lassan szerintem alszik is, mert nem sokat aludt délután.

Sziasztok!
Era

Era
Kép
era75

Hahó!

Koda!
Úgylátszik szerencsés volt, hogy "rádijesztettem" Kép Szép lett a tálka!
De azért próbálkozz már, ne egyedül szenvedjek! Kép

Abby!
Fúú de rendi vagy, ha véletlen cserélünk szalvit, kapni fogok a szög ajánlaton! Kép Mindösszesen 6 db kell nekem, ha addig nem veszek.

Paat!
Asszem a margithidnál volt olyan 3szög kiöntő, de nem emkéxem mennyiért.
Ha valaki járt ott mostanában, erősítsen meg, mert aznap vagy 3 helyen voltam és hát... Itthon láttam hogy egy szalvit kétszer is megvettem , biztos nagyon tetszett! Kép
Szépeket csináltál! És tök jó, hogy a sarkára állítottad a képeket! Nahát eszembe sem jutott volna! Szóval képkeret a gyertyatartó! Gyanús volt! Kép

Tigris!
Pont most írta valaki a másik fórumon, hogy az obiban 500 ft van ragasztópisztoly! Meg állítólag a 245 ft bótba is van mini kiszerelésben két patronnal. Eddig én plextolal ragasztottam a keretre a figurát, mást nem. Ja a mágnesem meg olyan öntapadós bigyós amit csak le kell húzni. Értelmes volt...
megyek alszom.

krimo

Kép
krimo

Miszike!!!
Eltünt az oldalamról a kérésedKép
Megírnád mégeszer?
hajnii@vnet.hu -ra ,létszi..
Most pakolom a csomikat.
Hajni

bocs az off-ért
hajnii

Hajni,
mailtem!

Miszike
miszike

Sziasztok!

Era,
örülök, hogy megkaptad Kép!

Paat,
tavaly decemberi Praktikában nagyon ari manósapka kötésminta van!

Minimaxi,
remélem gyerkőcöd jól van!

Anyko,
én szívesen küldök neked sziénát, de egy műanyag babakanál miatt feltépték a levelet, lehet, hogy evvel sem lenne több szerencsénk... Vagy ajánlva
adjam fel és akkor megduplázzuk az értékét? KépKép

Paat,
128 üveg mécsestartó??? Az igen! Kép
Nagyon szépek a képeid! Pont ilyen rózsásat szeretnék én is alkotni Kép.

Abby,
megmutatnád, hogy milyen lett a higított sziéna? Mert nekem elég gagyin néz ki... Kép Mire kented és mivel higítottad?
Szőke hajú Barbi... Kép

Koda,
gyönyörű a tálad!!! Kép Hogy csinálod, hogy ilyen sötét háttéren látszik a szalvi?

Anyko,
na jó, visszavonom a csúnyaságokat, amiket a postára mondtam Kép. Örülök, hogy megkaptad! Kép
Én is megkaptam a Tiédet!!! Kép

Pusz
Miszike
miszike

Ja, és a honlapomra feltettem a linkjeiteket, ha valaki kimaradt, légyszi szóljon, szeretném, hogy teljes legyen a kép Kép

Pusz
Miszike
miszike

Miszike!
Örülök, hogy te is megkaptad a csomagomat! Kép A sziénára pedig visszatérhetünk, ha jövőhét végéig nem hoznak Békésre! Kép Köszi! Kép

Közben alkotgattam pár képet. Karácsonyira vettem a figurát! Kép
Az első egy repesztett. Nem látszik, de mindenhol jól repedt viszont elkövettem egy nagy hibát...túl hígra kevertem a vestéket és ez nagyon csúnyán meg is látszik a képeken. De örülök, hogy most sikerült a híg festék ellenére. Legközelebb tuti jó lesz! Ez olyan jó! Örülök. Kép
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33992&index=82
A most következő két kép pedig aztán tényleg karácsonyi! Kép
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33992&index=81
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33992&index=83

Most készül egy rózsás üzenőtábla, ami repesztett is lesz! Erre igazán kíváncsi vagyok, csak most még szárad a rep.lakk. Majd mutizom! Kép

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Jányok én még mindig várok, várok, várok a sok szép alkotás között elveszett a kérésemKépKép
Help help help papirmassé ügyben, jelentkezzen kérem szépen aki azt a szép képkeretet gyártotta masséból, az arányokra és a menetre lennék kiváncsi, légyszi légyszi légysziKép

Amugy a királyi postáról igazán meg van a véleményem, már több mint egy hete feladtam ajánlva két nagy csomit, több mint száz darab szalvéta volt csomagonként és egyik helyre sem érkezett még megKépKépKép Egyre jobban rühellem a postátttttttttttttttttt!!!!!!

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági!
Milyen borítékban adtad fel? Amúgy sokat hallani, hogy elvesznek a csomagok. Szerencsére velem még nem esett meg, de el tudom képzelni, hogy milyen szörnyű lehet. Főleg, ha valóban sok szalvi volt a borítékban. Ági! Azért ne add fel. Olyan velem is előfordult, hogy az egyik postán 2 hetet kallódott a boríték, mert becsúszott valami alá és a takarítónő lelte meg.
Kitartás! Remény még van!

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Hajnii! Kép

Kép

KépKép
anyko

AnykoKép

Ennek jó nagy valami alá kéne becsuszni, mert szép nagy kocka volt mind a kettő, amugy nem átlátszó borcsiban adtam fel, vagyis jó vastag fehér, olyanban amit Ppicur használ (az ő általa küldött borcsikat használtam hozzá) és a hatoldalból 5 öt elég keményen beragasztószalagoztam (barna szinű vastag ragi). Vagyis már csak a jó istenkében bizom.... kemény 530 at fizettem érte csomagonként mert 630 gramm volt és ajánlottan adtam fel (még jó, igaz a másik négy bori ami simán ment már mind megérkezett a gazdáihoz).
Egy tuti, ha nem érkeznek meg jól kiverem a balhét a postán, amit tőlem kapnak azt nem teszik zsebreKépKépKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Jó reggelt!
Én most újra el orvoshoz a gyermekkel :-(
Anykó, nagyon jók a karis képek! Különösen tetszik a ombinált keret megoldás hozzá:-) Ötlet ellopva :-(
Szerintem,a repesztett is jó, ez most nagyon antiknak néz ki így:-))))
Na korán reggel ennyit:-) Sziasztok !
minimaxi

Minimaxi!

Elárulod nekem, hogy mi baj a gyerekeknek? Ugye nem komoly? Jobbulást nekik!!!
Köszi a dícsérő szavakat. Alapjába véve nekem azért tetszik a repesztett képem, mert tudom, hogy ez már jól sikerült volna, ha nem híg a festék! Most is fogok repeszteni. Egész éjszaka száradt a rep.lakk rajta! Na erre kíváncsi leszek. Azt olvastam, hogy a repedés mérete függ az első festékréteg száradási idejétől, a rep.lakk vastagságától és száradási idejétől.Szóval ha sokáig hagyjuk jól megszáradni a festéket és a lakkot, akkor nagyobb repedéseket kapunk. Ezt akarom kikísérletezni. Ma meglátjuk! Olyan izgatott vagyok, mint egy kisgyerek!

Ági!
Itt már tényleg csak a jó Isten segíthet! Sajnálom, tuti rossz érzés lehet!

Na megyek, mert megjött az amway futár!
Anyko

Kép

KépKép
anyko

Nem működik a babanet.........??

Koda

Kép

Kép
koda

Na most mi van..ezek szerint igen?Kép

SziasztokKép

Ágiboszi!
Nekem is feladtad már?? Mert hozzám sem érkezett meg semmi.....jajj-jajj-jajj..Hajni baromi sok szalvétája sem ért el hozzám....Kép
Papírmaséban nem tudok segíteni.

KrimoKép
Téged viszont hálám üldözzön..Kép Itt vannak a gyönyörű rózsákKép Kedves vagy, hogy gondoltál rám! Nagggyon tetszenekKép Bár sokan biztos frászt kapnának tőleKép

MiszikeKép
Köszönöm a tálam dícséretét. Bizony az ilyet úgy csinálom, hogy körbe festem a mintát..elég pepecs munka, de megériKép

AnykoKép
Nekem is tetszik mindkettő képed! A repeszett ekég különleges, biztos sokan fognak érdeklődni iránta. A téli táj pedig egyszerűsége miatt lesz kelendőKép

MinimaxiKép
Mi baja van a gyerkőcnek???? Gyógyulást kívánok nekiKép

Ez pedig szintén a régies konyhámba készült..

http://babanet.hu/album/albumimages/3247/81682.jpg

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Már megint alig tudom követni az eseményket.
Anyko: olyna jó téli, de nekem mégis meleg hangulatot csináltál a város közepén álló fenyővel.
Mindig csodálom a a gyönyörű könyveiteket.
Az a baj, hogy én nem is látok olyat, amiből csinálhatnék vmi szépet.
Koda: a tiéd is nagyon tetszik. Ma adom fel a csomagod.

AKriszti
akriszti

KOda!
A repesztett nem eladó. Próbaképp csináltam és azért ahoz elég béna, hogy eladjam! Kép

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Képzeljétek! A fiam még mindig alszik este 9 óta! Kép Úgy néz ki, hogy végre a régi Gerikém lesz! Úgy örülök! Kép Kép Kép

Kép

KépKép
anyko

Szép jó reggelt, már amennyire a röpködő minuszok mellett szépKép

AnykóKép
NAgyon jók lettek a képek, a repesztés meg akkor azt jelenti, hogy a következő szupi leszKép

KodaKép
Ne izgulj, a tied ma került postára, mert apa benne felejtette a kocsiban, vagyis legkésőbb hétfő magasságában kell megkapnod, remélem odaér.

AKrisztiKép
A fakönyv alapot magam részéről Anitától vásároltam, nézd meg az oldalát:
http://terrarium.hu/matati/faaru.html

MiniKép
sok gyógypuszi a gyerkőcnek a gyors gyógyuláshozKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

ÁgibosziKép
Húúú...de megkönnyebültemKép

AkrisztiKép
Hálám örökké üldözni fogKép Na majd beszélünk a háláról isKép

Ez pedig csam mutatóba..semmi köze a szalvétákhot..Kép
http://babanet.hu/album/albumimages/3247/81711.jpg

Koda

AnykoKép
Simán el tudnád adni a képet!!!!!!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!
Gratula mindenkinek! Bővebben: Anykó! Nagyon jó lett mind1ik képed és a téliek is olyan szépek, nagyon ügyi vagy! TÉnyleg nem megy a minőség rovására a mennyiség, Sőt!!!Kép)
KOda! Nagyon szép a receptek" könyv! Én még mindig nem mertem belevágni ebbe a műfajba! A kis "babos" üveged meg meseszép! Nagyon tetszik ez a kis csipkés megoldás, ezeket én is nagyon szeretem. Nem tudom honnan szerezted a csipkét, én régebben a zsarnán vettem-tudod a ZS center!Kép)-ott olcsóbb volt és szépeket árultak! Nagyon tetszik!
Jubival mi van? Alig volt itt mostanság...nagyon alkothat!Kép
Jubi! ha mégis jönnél akkor tényleg kellene a számlaszámod!!!
Ágiboszi! Ez tényleg nagyon kellemetlen élmény! De gondoljátok el mi lenne itt ha a postát is privatizálnák!.... Lehet megkapják még a csomit, nekünk sima számlakimutatást hoztak 1 hónapig. szept02 volt a feladás időpontja és mi az elmúlt 7en kaptuk meg!...hát ennyit erről!
Minimaxi! remélem semmi komoly! Jobbulást a csemetének!
Krimo! Oké ha nem dobtam ki a pici szögeket akkor postázom....remélem valami lenyúlós postást jól megszúr!Kép))
Era! Jöjjenek a kérések, szeretettel várom!Kép)
Miszike! Csak 7végén tudom megmutizni, ha lesz gép, mert nekünk sajna még nincs! De a csajok +papája elhozza és akkor fölpakolom! De olyan majdnem mint a Jubi világos képein! És úgy csináltam ahogy Ő mondta a múltkor. lealapoztam előtte a gipszet, de csak diszperzittel majd amikor jól megszáradt akkor kentem le a sziénával amit pici vízzel hígítottam. Ahol láttam, hogy kicsit bénán néz ki arra a részre még tettem több festéket. De ha megszárad akkor még lehet kicsit krétázni tetszés szerint! remélem tudtam segíteniKép És örülök neki, hogy már én is ezen a szinten vagyok!Kép)))
No most megyünk még a városba benézek a hobbyboltba is, meg a Koda féle barkácsboltba...mert tegnap elmentem mellette!
Minden jót!
abby
abby

...itt vagyok...csak olvaslak benneteket...most a tanulásra kell az idő...de majd jövök...

pussz: JubiKép

Ui: Abby, Koda, Zsu, Era: ma elküldöm a számlaszámot!

Kép
Kép
Kép
juborka

És még egy kis csipke..Kép

http://babanet.hu/album/albumimages/3247/81802.jpg

Oké Jubi, utalom a pénztKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Szia Lányok!
Igaz ,hogy nem ide tartozik , de nem árt elolvasni a kismamáknak.
http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=89105
szorgosstuci

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat Niki nevében is:-)
Anykó!
Ez "csak" egy tüsszős mandula gyulladás, csak mivel nem nagyon akart javulni a helyzet egy hét alatt, a doki előírt mindenféle kivizsgálást, kizárandó, a súlyosabb okokat :-( Így aztán két napja orvosnál töltjük a fél napot:-(, de a jó hír az, hogy úgy tűnik mégi "csak " a mandulagyulladás ilyen makacs, mert eddig a többi lelet negatív :-)
Nos ennyi a helyzetjelentés a "kórház szakaszból"
Igyekszem alkotni,is bár közben most lesz egy sürgős munkám is, úgyhogy nem sok idő marad :-(

Azért az alkotásaitokat megnézegetem és mindenkinek gratula, szokás szerint nagyon ügyesek vagytok :-))))))

Koda!
ezek a csipikék nagyon bájosak, akkor is, ha a babos üveg nem szalvis :-)))
Mindenkinek további jó alkotást ebben a korai télben:-)))
Nagyon hideg van kint :-((((
minimaxi

Kodának írtam az oldalára! Hát ezek a csipkék!!!!

Tegnap délután Kapuváron voltam - Anyut hoztuk haza a kórházból - persze felfedeztem ott is a hobbyboltot! Hatalmas, rengeteg mindent tart, de term.szienna, meg pannonos porpasztel ott sem volt! viszont nagyon szép képek voltak a falon, az egyiket kérte Anyu hogy készítsem el! A héten meglesz és mutizom!!!!
anizs007

Sziasztok!
Vezetőóvónéni ma szólított meg, hogy milyen szépeket csinálok és 1ben közölte is, hogy neki is kell egy kép ami: nagy legyen, szép és sürgős!?Kép Mit lehet erre mondani? No hát természetesen nem volt nagy faalap így kap 2 felest, de rablás ami itt folyik. A boltban kerettel 1ütt 650 ft volt az alap. Aztán mentem KOda féle barkácsboltba ahol levágják nekem az ekkora méretet 99 ft-ért és esetleg keretet 33 ft-ért. No most ha nagyot vettem volna az kb:1300 ft a hobbyboltba, itt meg 200-250 ft-ra jön ki! Szép nem és akkor sajnáljam a "szegény" vállalkozókat és még az Apeh minket akar elővenni! No szép kis ország mondhatom...Stuci kösz a cikket...1ből jó napom lett! De rendes tőled, hogy beírtad ide, ha van még valami később szerintem azt is szívesen fogadjuk! Köszi!Kép
Koda! Tiszta csipkés habos-babos lesz a konyha!Kép) Nagyon klassz majd megyek kukkolni!Kép Ja és köszi az ötletet a barkácsbolta! Örök hála!Kép
Minimaxi! Remélem hamarosan elmúlik aza fránya torokgyuszi!
Jubika! ÁÁÁ ráér az a szla.szám!Kép)))
Vettem pár szali, de csak saját használatra, bocs lányok, de úgyis olyan amit itt már szinte mindenki használt. És vettem arany szinű temperát is....mécsesben gondolkodom most!Kép))
No megyek vasalok kicsit aztán jövök!
abby
abby

Abby! Barkácsbolt még itt Marcaliban is van! Milyen faanyagot lehet vágatni és mennyiért?? Mert Anyu fakeretes képre gondolta ki a kért képet - mert Kapuváron is azon volt elkészítve- de ott a hobbyboltban 660 Ft-ot kértek a faalapért meg a keretért! Ja és 60 Ft/db volt a szali!!!
anizs007

Ánizs! U.azt a préselt faalapot vágják ki 99 ft-ért....jó nem?! Most már én is oda megyek majd vissza és rendelek többet. 1nm2 préselt lap 1500 ft, abból vagy 15 db jön ki...akárhogy számolom akkoris 5-6szoros haszonnal dolgoznak a boltban! Néha a fickó ad szalvit csak itt csak nekem csak most 35 ft-ért. 1ébként 40-50 ft itt is. De gondolom 35 ft-ért is megéri neki eladni, nem hinném, hogy jótékonykodik velem.
Felvarrta a gatyóm a múltkor...hosszú lett vissza vittem 2 nap múlva és újból kifizettem a varrás költségét....lehet én vagyok nagyon béna és látják, hogy át lehet vágni?! Biztos én a naív kismama kategóriába tartozom akkor!
abby
abby

na örülök, hogy neket is tetszik ez habos-baos csipkecsodaKép

AbbyKép
Most meg te segítettél nekemKép Én nem is tudtam, hogy olyan lapokat is lehet vágatni! Köszi az infót..Kép

ÁnizsKép
Kíváncsi vagyok, anyukád mit nézett ki magánakKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?