[b]Nlzs, lányok [/b]az a baj ezzel hogy a táblázatba rakjunk képet, hogy korlátozva van hogy mekkora képet lehet max. feltölteni. Így is a cumik miatt majdnem duplájára nőtt az egy névhez tartozó hely. Ahhoz hogy a fénykép meg kivehető legyen, legalább 4x akkora kép kéne mint a cumi, de inkább több. Így is most már sokan vagyunk már nem tudtam 600 px szélességűre csinálni a táblázatot, mert a hossza most már több, úgyhogy az 600 px a hossza és a szélesség már csak 400 fölött van valamivel. Még majd jönnek a többiek is bele, akkor még kell variálnom a méreten, hogy egy képként fel tudjam tölteni, ne kelljen ketté törni. Ezért a fotókat nem nagyon tudom begyömöszölni a táblázatba. Azt tudom elképzelni ha a többieknek is tetszik az ötlet, hogy egy külön képbe lekicsinyítve alárakjuk a képeket és beleírom a képekbe a neveket és akkor egy tabló szerű dolog lenne mindig a táblázat alatt.
Nlzs hát meg kellett érte dolgozzak, a lányommal híztam 20 kg-ot és most is fogok az tuti. Úgyhogy szülés után regenerálódás, aztán kezdődik a sportos élet, jövő nyárra szeretném magam megint formába hozni
. Kislányommal is úgy csináltam hogy reggel 5-kor ráálltam a futópadra, dolgoztam rajta másfél órát. Aztán keltettem és kezdődött a nap, majd megint így lesz. De egyébként hogy hasonlít rám a lányom mi?
Tiszta apja
Nagyon ügyes vagy hogy nem híztál eddig! A gyerkőcöknek meg megmondani hogy mi is hiányolunk, úgyhogy engedjenek szépen csak chatelni, neked is kell a szórakozás!
Egyébként a fotón a háttérben az a mi blökink!
T.timi 4 éve jöttünk ki, nem végleg, csak kicsit anyagilag megerősödni, egy házra valót összeszedni, aztán megyünk haza, hiányzik a család. Még pár évet biztos kint leszünk, úgy tervezzük azért mire a kislányom 10 éves kor körül lesz, addigra haza kéne menni, mert az itteni kamaszok nagyon durvák. A lányok tizenévesen már terhesek, a fiúk meg késsel mászkálnak, szóval köszi nem. Szerencsére egy évben 3x haza tudunk menni, karácsoknykor 2 hét, húsvétkor 2 hét, nyáron 6-8 hét, ahogy sikerül. A párom itthonról dolgozik, szóval amikor otthon vagyunk Magyarországon akkor is tudja folytatni a dolgát. Így azért egész elviselhető.