Új privát üzeneted érkezett!

avrenim

én is jó jelnek szoktam venni. :) ma volt görcs megint,meg felálásnál beszúr...
pl hányingerem már alig van,max reggel egy kicsi az első pohár viz után.mert mindig szomjas vagyok,az az első :D mikor nincsenek tűneteim akkor kicsit bestresszelek h minden rendben van e,de 1-1 nap kihagyás után ujra jelez a bébim :)

KépKép
bettike83

Avrenim nagyon jók a képek! Nagyon helyes a kissrác, te szép vagy, mindig írod hogy van rajtad rendesen, hát ezen a képen nem lásztik! A másik amiért is tök jó hogy felraktad a képet, mert már tudom kötni a vevedhez az arcod is :D

KépKép

KépKép
nyufó8

avrenim
A csoda! Hát nálunk a harmadik baby lesz ez a kisporonytyka.
Az első csoda egy év az esküvő után apával egyeztetés, hogy mivel az esküvő óta nem szedtem gyógyszert, mikorra látja jónak. Hát ő még nem volt felkészülve (most sincs) de úgy döntöttünk, hogy szeptemberben hozzá fogunk. szeptember 5 én véghez vittük amit kellett a férjem születés napján első nekifutásra. És nála tudtam és éreztem, hogy akkor történt. Kristóf Jah és a Ceizel féle módszerrel fiúra gyúrtam. :) A Kristóf pünkösdkor született
A második csoda május körül szóba jött, hogy hát a munkahelyem nem egy tuti nyugdíjas állás, kellene egy kistesó, meg úgyis kettőt akartunk (én hármat) Inkább hamarabb kezdjünk hozzá, biztos ami biztos juniusban hozzá fogtunk, jun 5 én megtörtént aminek kellett ismét a Ceizel módszer, csak átváltottunk csajosra. És Kamilla nagyszombaton megszületett. Apa azt mondta rám sem néz, mert úgy maradok

A Kisporoty pedig munkahelyi helyzet… meg az én vágyam még egy gyerekre apa viccelődött, hogy hát akkor csináljunk most Ez volt csütörtök és a hétvégén elindult a porontyka projekt. Viszont itt a véletlen műve lesz a neme. És vízkereszt körül szülök jobb esetben
Hát ennyit a csodákról
Nagyon szép menyasszony voltál
Bettike
Hát nem irigyellek a házfelújításból, de tök jó lesz ha kész lesz csak azt tartsd szem előtt ha fáradt vagy pihenj!! A pihenő székkel azért óvatosan, mert az első 1-2 hónapban minden gyógy végzettségű ember a pólyát javasolja még mindig. Én gyógy testnevelő vagyok és ott is azt tanultuk mivel a váz és a hát izomzat sem elég erő s stabil támaszra van szüksége. A legtöbb deformitást ilyen korból szedi az ember gerincferdülés, stb. Szóval olyan kb 2-3 hótól már nyugodtan de függ a baba nagyságától is a nagyobb babák jobban tartják a testüket. Az a mei tai viszont szuper!
Nyufó
Az én adataim Krisztin76 34 éves vagyok 10+4 2011.01.07 3 gyerkőc és én csajos beállított vagyok
t timi képet kérünk a kocsiról!!!:)
lenojo
Én is hasonló voltam zug olvasó, de sokkal jobb tartozni egy jó társasághoz Igz kell egy idő mire felveszed a ritmust, még nekem sem megy  Nyugodtam írj amennyit akarsz Üdv

íjó éjt mindenkinek:)

KépKép
Kép
krisztin76

Tök jó a babakocsi, ma felavattuk. Voltunk kirándulni, nagyon durva terepen és még azzal is megbírkózott, teljesen oda vagyok érte! Apának is nagyon tetszik, nagyrészt ő tolta :D

Krisztin beírtalak a táblázatba! Akkor rád tényleg csak rád kell nézni aztán már jön is a babó :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

krisztin76: most olvastam végig amiket még tegnap írtatok, és láttam akarsz képet a szekérről:)

Látom sokat írtatok megint, és hogy mindenkinek múlnak a tünetek, meg hogy aggodás van ha kicsit nem vagytok rosszul. Hát én egyfolytában azon agyalok mi lehet, hogy én egyáltalán voltam rosszul eddig, pedig azért már a 8. hetet is átléptem már és semmi...
és még a doki is csak 29-én lesz, de én azért optimistán hiszem nincs semmi, csak egyszerűen jól bírom :)

Kép Kép

KépKép

KépKép
t.timi

timi

szuper az uj babaszekér :)

nem kell állandóan rosszúl lennünk,ugy irják..én sem vagyok annyira rosszúl mint az átlag.mondjuk a szédelgek,meg hányinger is van,de valószinű jön vmi idő és ezért vagyok ilyen kómás.

KépKép
bettike83

bettike: örülök, hogy neked is tetszik:)

Én sose vagyok rosszul, aminek hol örülök, hol nem.. :? :)

KépKép

KépKép
t.timi

hasad sem fáj,semmi?cici?derék?

állitolag 2012től visszaállitják a gyest,visszamenőleg is,hogy aki ost szül az addigra 2 éve lesz gyesen és akkor meghoszabitják.

KépKép
bettike83

bettike: hát a hasam néha szúr, de nem sokszor.
A mellek azok az elején nagyon majdnem leszakadtak, most csak érzékeny,de már nem elviselhetetlen. Derekam egyáltalán nem.
Meg még az elején az álmosság volt,de már az sem számottevő.

Igen, én is hallottam tegnap a hírekben a gyest. Nagyon jó lenne!!!

KépKép

KépKép
t.timi

nekem is a hasam szokott szurni,meg a derekam fáj de nem mindennapos.hányinger az már alig van.szinte nem is volt.a cicik meg eresek,duzzadtak de nem fájnak.az elején nekem is fájtak,majd le szakadtak.de úgy látszik végig más tűneteink lesznek.mondjuk mi akkor még a szerencsésebbek közé tartozunk mert van aki egész nap hány,nem marad meg benne semmi.

KépKép
bettike83

bettike: hát igen, azért jó, hogy nem vagyunk rosszul, csak olyan furcsa. Bár most mindenki azt mondja kislány lesz amiért nem vagyok egyáltalán rosszul, nagyon jó lenne, de én ezekben a jóslatokban nem igazán hiszek..

KépKép

KépKép
t.timi

T.timi ne aggódj ha nincs tüneted, örülj neki :D Nekem se volt semmi tünetem a kislányomnál, nagyon furcsa volt, igazából azért is volt nehéz elhinni hogy tényleg terhes vagyok, de sokkal jobb volt mint most, visszasírom. Bár most már szerencsére az émelygés nekem is sokat enyhült, este már nem vagyok olyan rosszul :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó: én is így vagyok most, mint Te a kislányoddal:) remélem nekem is kislány lesz :lol:

KépKép

KépKép
t.timi

már nagyon esetben hallóttam erről h nem volt rosszúl az ember a lánynál.pl a szomszéd csaj is mondja h a kislánnyal egyáltalán nem volt semmi baja,észre sem vette h terhes...a fiúval meg iszonyat volt,nem kivánja senkinek,állandóan rosszúl volt.

és most nyufó is azt irja :wink: :) akkor nyufó nálad bizti fiú lesz ha rosszúl vagy :D
de ebben tényleg van valami..

KépKép
bettike83

Bettike nem tudom hogy ez mennyire igaz, de mivel a kislányomnál nem volt semmi, most meg igen, én is fiúra gyanakszom :D

Feltöltöm a táblázatot, mert jött új jelentkező meg volt pár változtatás:
Kép

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó

én nagyon örülök ennek a táblázatnak.szupi lett :D

én meg akkor lányt várok.,mert semmi bajom :D mondjuk megérzéseim szerint is az :)

KépKép
bettike83

bettike: én is így vagyok :) és én is soktól hallottam már, hogy a kislánnyal nincsenek rosszul :) Akkor talán bejön az álom :)

KépKép

KépKép
t.timi

másodiknak jöhet fiú,de elsőre lány az álom nálam is :)

nyufó

találtam egy táblit,ez már jó régi,de hátha tudsz belőlle hasznositani valamit,ha szeretnél persze,és remélem nincs gond belőlle h megmutattam :) igy fel lehet még dobni egy két dologgal: Kép

pl ez jó pofa,kis csinos

KépKép
bettike83

Bettike: mi két lányt szeretnénk :lol:

KépKép

KépKép
t.timi

az még majd kiderül... :) mit hoz másodjára a gólya,na meg persze elsőre :D

KépKép
bettike83

igen :)

KépKép

KépKép
t.timi

de végülis teljesen mindegy,csak szépen és egészségesen megszülessen :)

KépKép
bettike83

ez igaz,de azért jobb lenne ha mindenkinek az lenne amit igazából szeretne :lol:

KépKép

KépKép
t.timi

jobb lenne,persze,én is lány szeretnék ez nem kérdés.remélem össze is jön.megérzésem szerint nunisom van :D

KépKép
bettike83

Bettike ezen ne múljon, keresgélek képeket aztán próbálok valamit összeszerkeszteni :D

KépKép

KépKép
nyufó8

Húú, de rég írtam, alig bírlak végigolvasni bennetek.
Bocsi, hogy nem írok többet, de a kisebbik fiam (12 é.) már így is féltékeny rátok, szerinte túl sokat lógok rajtatok, hát eddig nem szoktam chatalni. Azt mondta, nekem két gyerek után, ennyi idős fejjel már mindent tudnom kéne, mit akarok még megbeszélni Veletek,
"Már most féltékeny!?" hihetetlen, azt hinné az ember a kamaszoknak már nem kellesz, s tessék nagyon is, de ez jó nem.

Már kezdek hozzászokni a meleghez, az első napot nehezen bírta a rossz szívem, Ti jól bírjátok a meleget?
Tegnap voltunk egy barátainknál akiknek van medencéjük, húú de jó volt, ott volt egy ismerősöm aki, mint Avrenim kismamákkal dolgozik, képzeljétek megdicsért, hogy semmit nem híztam látszatra, szerinte tök jó, mert szerinte sok kismamán már ennyi idősen szapora változás van és persze az még nem a gyerek. Nagyon jól esett, s talán még biztató is, hogy továbbra is kontroláljam magam, érdemes!!!

Avrenim jók a képek, s tényleg jó arcot csatolni a névhez.
Lehet, hogy mindenki küldhetne 1 képet magáról, hogy legyen arcunk is a nevekhez, lehet még személyesebb lenne, szerintetek?

NAGYON JÓ A TÁBLÁZAT, KÖSZ NYUFÓ

Balimamika, jó hogy visszatértél, üdv a nagycsaládosok között, s jó hogy Te sem a 20-as éveidet taposod már, így neked is lesz kombinált vagy integrált teszted?

Lenojo üdv köztünk

Már hozzá tartoztok a napjaimhoz, legalábbis megpróbállak elolvasni titeket, a írni már nem is jut idő mindig, mert ha kihagyok 1 napot, már alig tudom behozni.

Kép
nlzs

nlzs

az jó ha megdicsértek :) jót tesz az ember lelkének :)

én sem hiztam sztem,csak a cicik nagyobbak picivel,de ruháim jók,meg annyi h hasban nehezebb begombolni a rucikat.de amúgy meg alig eszem,nem eszem többet mint előtte.

nyufó

ez csak egy pl volt,gondoltam ha tetszik benne valami akkor ötleteket merithetsz ha akarsz :)

KépKép
bettike83

nlzs: Szerintem jó ötlet, hogy küldjünk magunkról képet.
Hát, akkor kezdem én a sort... :lol: :lol:

Kép

KépKép

KépKép
t.timi

timi

jó a képed :wink: :) nemsokára majd pocis képeket mutógathatunk :)

KépKép
bettike83

Bettike elszórakoztam egy kicsit a photoshop-al, 5 képet raktam össze+a szöveg. Mit gondolsz? Többiek?

Kép

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó: szerintem nagyon aranyos lett így :) ügyes vagy!!

Magatokról is töltsetek fel képeket, ne csak én legyek..

KépKép

KépKép
t.timi

nekem még le kell töltenem egy átméretező programot mert egyébként nem rakja be, új a gépem és még nincs ilyen rajta

Kép
nlzs

T.timi csatlakozom hogy ne érezd magad olyan egyedül! Különben tök jó a képed :D Örülök hogy tetszik a táblázat!

Kép

KépKép

KépKép
nyufó8

oké! Addig egyedül leszek, de várom mindenkinek a képét :)

KépKép

KépKép
t.timi

nyufó: nagyon aranyos a képed, meg a kislányod is egy kis tündér :)
Örülök, hogy tetszik a képem!

KépKép

KépKép
t.timi

T.timi köszi :D Árpilis végi a fotó, ez a legutolsó, azóta híztam 4 kg-ot :oops: , úgyhogy már nem vagyok ilyen vékony :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó: biztos most is jól nézel ki, 4 kg nem annyira sok ahhoz amilyen voltál :) Nagyon jó helyen készülhetett ez a kép :)
Tényleg és Ti hogy-hogy Angliába laktok? (egyszer én is voltam ott:)

KépKép

KépKép
t.timi

nyufó a lányod viszi a prímet, irigykedem, de rád is, én is szeretnék így kinézni majd a harmadik után is.

Kép
nlzs

ha mindenki elküldené neked nyufó pü-ben 1 képet a tálázatba be lehetne rakni a név mellé, csak ötlet

Kép
nlzs

[b]Nlzs, lányok [/b]az a baj ezzel hogy a táblázatba rakjunk képet, hogy korlátozva van hogy mekkora képet lehet max. feltölteni. Így is a cumik miatt majdnem duplájára nőtt az egy névhez tartozó hely. Ahhoz hogy a fénykép meg kivehető legyen, legalább 4x akkora kép kéne mint a cumi, de inkább több. Így is most már sokan vagyunk már nem tudtam 600 px szélességűre csinálni a táblázatot, mert a hossza most már több, úgyhogy az 600 px a hossza és a szélesség már csak 400 fölött van valamivel. Még majd jönnek a többiek is bele, akkor még kell variálnom a méreten, hogy egy képként fel tudjam tölteni, ne kelljen ketté törni. Ezért a fotókat nem nagyon tudom begyömöszölni a táblázatba. Azt tudom elképzelni ha a többieknek is tetszik az ötlet, hogy egy külön képbe lekicsinyítve alárakjuk a képeket és beleírom a képekbe a neveket és akkor egy tabló szerű dolog lenne mindig a táblázat alatt.

Nlzs hát meg kellett érte dolgozzak, a lányommal híztam 20 kg-ot és most is fogok az tuti. Úgyhogy szülés után regenerálódás, aztán kezdődik a sportos élet, jövő nyárra szeretném magam megint formába hozni :lol: . Kislányommal is úgy csináltam hogy reggel 5-kor ráálltam a futópadra, dolgoztam rajta másfél órát. Aztán keltettem és kezdődött a nap, majd megint így lesz. De egyébként hogy hasonlít rám a lányom mi? :lol: :lol: Tiszta apja :D Nagyon ügyes vagy hogy nem híztál eddig! A gyerkőcöknek meg megmondani hogy mi is hiányolunk, úgyhogy engedjenek szépen csak chatelni, neked is kell a szórakozás!

Egyébként a fotón a háttérben az a mi blökink!

T.timi 4 éve jöttünk ki, nem végleg, csak kicsit anyagilag megerősödni, egy házra valót összeszedni, aztán megyünk haza, hiányzik a család. Még pár évet biztos kint leszünk, úgy tervezzük azért mire a kislányom 10 éves kor körül lesz, addigra haza kéne menni, mert az itteni kamaszok nagyon durvák. A lányok tizenévesen már terhesek, a fiúk meg késsel mászkálnak, szóval köszi nem. Szerencsére egy évben 3x haza tudunk menni, karácsoknykor 2 hét, húsvétkor 2 hét, nyáron 6-8 hét, ahogy sikerül. A párom itthonról dolgozik, szóval amikor otthon vagyunk Magyarországon akkor is tudja folytatni a dolgát. Így azért egész elviselhető.

KépKép

KépKép
nyufó8

Elvan a gyerek ha játszik, kicsit csinosítottam a táblázat alsó felén is, feltöltöm megint, bocsi :lol:

Kép
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára nyufó8 2010.06.13 18:01-kor.

KépKép

KépKép
nyufó8

Igazad van túl kicsi lenne, de alatta külön egy tabló jó lenne, ügyi vagy.
Tudom mekkora meló a fogyókúra, én is sokat tornásztam mire leadtam 65 kg.-ot. Húú de meleg van, pedig indulnunk kell a táncra, egy kis argentín tangó, csak elindulni nehéz a tánc már jó.
Majd este próbálok még jönni.

Kép
nlzs

Nlzs hát főleg úgy nehéz fogyózni hogy hormonprobléma miatt volt a hízás. Ugye jól emlékszem, hogy ilyesmit írtál az elején, hogy felborult valami neked. De nagyon galád a kiló, fel könnyen jön, le meg kell érte dolgozni :D De jó hogy megint mentek táncolni, jó szórakozást!

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó

hú de jó lett :D nagyon ügyes vagy :D tényleg szép lett,olyan egyedi,nem sablonos :)

ez a képes dolog jó ötlet,de ugysem fér bele,meg ugye még jönnek kismamik tuti,hosszú lesz a táblázat :)

lányok ti a kismama rucikkal hogy áltok,megveszitek üzletben?vagy varrattok?nézegettem az árakat és durvák,10e körül van 1 naci..én azért sajnálok ennyit kiadni érte.

én arra gondoltam h a régebbi nacijaimat átszabatom.tunikát meg ugyis lehet kapni bárhol.vagy még ezek a leggingsek jók,pl tunikával.

KépKép
bettike83

Bettike örülök hogy tetszik. Te voltál azt ötletadó, aztán addig-addig alakítgattam, játszottam vele, amíg ez lett belőle. Itt tök esős idő van ma, jó időtöltés volt :D Remélem majd a többieknek is fog tetszeni. Itt nem ilyen drágák a kismamaruhák, úgyhogy én már vettem egy farmert átszámítva kb. 4800 ft-ért, meg két vászongatyát nyárra ugyanennyiért.

KépKép

KépKép
nyufó8

össze dolgoztunk,és jó lett az eredménye :) :) már az én munkám nem volt olyan nagy :wink: :D csak megkerestem ezt a táblázatot,régrn olvastam én azt a topicot és nagyon tetszett az ilyesmi táblázat,és te is jól eltaláltad,igazi kismamás,babás lett :)

itt nagyon drágák.

KépKép
bettike83

Bettike de az ötlet is kell a megvalósításhoz, úgyhogy neked is nagy az érdemed. Változtattam rajta megint, de feljebb csak átcseréltem az újra, hogy ne legyen bent 15x a táblázat :D

KépKép

KépKép
nyufó8

itt vagyok ám, csak sütöttünk egy kis sós sütit :)

nyufó: nekem is nagyon tetszik a táblázatod :)
Akartam kérdezni, hogy Ti megint itthon csináltatjátok a 4D-t? Mikor fogtok haza jönni?

Mindenki akar menni 4D-re? Kb. hány hetesen mentek??

KépKép

KépKép
t.timi

T.timi nyami, most én is inkább a sósat-sajtosat eszem :D Otthon fogom csináltatni a 4D-t, mert itt nagyon drága. Másfél hét múlva megyünk haza augusztus közepéig. Majd mielőtt jövünk vissza megyek el, gondolom úgy 18. hét körül. Azt mondják a 4D-vel látszanak legjobban a fejlődési rendellenességek, úgyhogy ha ott mindent rendben találnak, akkor én már nyugodt leszek :D Meg akkor már biztos a 4D-n jól fog látszani a neme. Ha azért mész 4D-re hogy gyönyörködhess a babóban akkor érdemes inkább már félidő után menni. Én először a 21. hétben voltam, akkor készült a mosolygós kép, biztos emlékszel, amit felraktam. De sokan azt mondják minél később, annál látványosabb. Örülök hogy tetszik a táblázat :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó: én is mindenképpen akarok menni. Már nagyon kíváncsi vagyok hogy milyen, kb 20hét körül gondoltam hogy megyek, az szeptember elején lesz :lol:

KépKép

KépKép
t.timi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?