Kedd óta én sem fejek, mert nincs türelmem foglalkozni vele. Azóta mondjuk éjjel sem kap cumiból már... Pedig nem volt rossz rendszer, hogy egy kaja Apáé...
És hát ugye így talán sűrűbben is kér, de tökre változó. Pont, mint Zsunál. Egyszer 40 perc múlva kér, máskor 4 és fél óra múlva. Ki érti ezt?!
Hibernia, bevált a csodaszer?
Már nagyon várom a jövő hetet!
Szerintem forralhatod a cumit. Amúgy szilikon vagy latex? Ha szilikon (átlátszó), tuti nem lesz baja.
Nem lehet, hogy Peti nem is náthás, csak az anyatej átfolyik az orrába szopi közben? Samunál ez van, és ilyenkor úgy tud szörcsögni, mint egy varacskos disznó. De a védőnő szerint ez normális, nem kell vele semmit csinálni.
Zsu, én úgy döntöttem, ráérek a moshatóval a gyerekágy után foglalkozni.
Mondjuk ha hamarabb elfogy az eldobható pelus, akkor inkább moshatózok, mint újat vegyek. Eddig egyszer használtam, és Caola mosószappannal kimostam belőle a kakifoltot, mielőtt a gépbe tettem. Akarok majd venni olyan anyatejes kakihoz való papírbetétet.
A napirendet nálunk is Samu diktálja. Én nem keltem fel, ha végre alszik, és sírni se hagyom, ha éhes. Viszont nem mérem mérlegen, csak hetente egyszer, így nem tudom, hogy mikor mennyit eszik. Szóval ha sír, az az első, hogy biztos éhes. Ilyenkor az ujját is vadul szopni kezdi. Ha hasfájás miatt sír, az látszik a mozgásán és az arcán. Én egyelőre kivárok, hátha magától kialakul valami rendszer. Már látom a fejlődést...
Ja, ugye milyen jó a tejgyűjtő?!
Nadi, még nem voltunk UH-on, mert még nincs beutalónk. Majd a legközelebbi dokilátogatásnál akarok kérni.
Banyek! Elírták Gréti nevét?! De dühítő lehet!
Általában én is egy mellből etetek, de délben szerintem éhesebb, akkor mindennap sűrűbben felsír, és 20-30 perccel szopi után nem az üreset adom oda neki. Bár az is lehet, hogy más miatt nyűglődik, mert ma bukott utána, amit nem szokott.
Szegény pára! Fáj a hasa, én meg a szájába tolom a didim.
Bár ha nem lenne éhes, nem cuppanna rá, mert olyankor be szokta csukni a száját, és elfordul. Édeském! Egyszer csak megértem már a jelzéseit!
Törpi, jövő szerdán nem kell dokihoz menned? Mi akkor megyünk Tatabányára fülészetre.
Életemben nem voltam ott, azt sem tudom, hova kell menni, kit kell keresni. Nagyon menő! Persze rávettem Barnust, hogy vegyen ki egy szabadnapot...
Valahogy kicsit húzós lenne vonattal menni, aztán eltévedni a babával...