Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bocs de egész hétvégén suliban voltam és tökre kivagyok, majd próbálok visszaolvasni és pótolni.

Timi!
Küldjem postán, vagy beugrassz érte a Kandia utcai APEHba?

Puszi

marika

Sziasztok!

Lina!
Most lesz egy buta kérdésem: szoktál járni Nagy Feró honlapján? Ott is van egy Fórum és ezzel a névvel szerepel egy lány.

Cat!
Kérdezni akarok valamit a férjedtől, majd írok e-mailt. Kezdetnek annyit, hogy november 3-án megyek a bíróságra a volt főnökünk miatt. Hogy jutott eszükbe pont engem tanuként...????? Tiszta bolondok.Kép

Vizsga megvolt, pénteken lesz csak eredmény.
neva
neva

NevaKép

Még sosem voltam ott.Kép

Lina
lina

Sziasztok!

Emese, Panka, Melinda!
Mi nem megyünk MM-ra. Matyi olyan hurutosan köhög, oviba se viszem. Gerdának meg nagyon folyik az orra, nem győzöm szívni.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Betti!
Jobbulást a kicsiknek!
Sajnálom, hogy nem jösztök, én meg nem tudom, hogy pontosan hova kell menni.

MSE

Üdv: Emese
mse173

LinaKép

Sejtettem, akkor csak véletlen a névazonosság.Kép
neva
neva

Emese!

Én le tudtam volna írni részletesen hova menjélKép, de azt hittem Pankával megbeszélted.
Remélem azért odataláltál!

Most értünk haza az orvostól egy halom gyógyszerrel. Antibiotikumból rögtön kettőt írt fel. Gerdának még adott volna két napot a kór teljes kibontakozásához.

Búzaszem!
Mindig elfelejtem: nekem nincs belépőjegyem, mert én sem vagyok előfizető. Szóval ezért nem találtam. De nem érdemes előfizetnem, mert korábban is volt olyan, hogy nem ért ide újság. Pedig évek óta minden hónapban megveszem.

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Betti!

Jobbulást a gyerekeknek!

Az MM a mazsola muzsikát jelenti? De az 16-ra volt hiredetve, vagy valamit rosszul tudok?
No mindegy...
neva

SziasztokKép

BettiKép
Na mi lett a kis családoddal?? Kitartás és gyógyulás. Tudnak aludni a betegségtől??

PankaKép
Vasárnap délután megsimogattam a kerítéseteketKép Ugyanis OSB lapra akarok kreatívkodni és kíváncsi voltam a felületére. Pont arra jártunk, úgyhogy Gabi megállt előttetek..Kép

ZsuzsaKép
Olyan kár, hogy nem láttam a múlkor a kicsi fiadat..

Mi is eljutottunk a népkertbe..igaz vasárnap délután és zuhogó esőbe, de Marcit ez nem zavarta..Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Drága Neva!
Az MM azt jelenti, de a foglalkozások hetenet vannak! Ami 16-ra volt kiírva az egy családi nap!

Kivágom a freemail! Olyan lassú,hogy ....

Betti Dárga!
gyógyuljatok meg!
Színház: azt tervezgetjük néhányan,hogy együtt megyünk az Alízra. Kit érdekel még?
Októberre alig van jegy!
Légyszi fixáljatok le egy napot és azt is, hogy kik jönnek!

Egyenlőre ennyi!

Kistesó! A MMnak meséltem, hogy gyermekem testvért szeretne. VAn egy olyan "buci" babánk! Bocsi, fiús anyuka lévén nem tudom a szaknevét a kopasz babának. Szóval ezen babával fekszik, kel, öltözteti /fázott a baba/ és arra a kérdésre, hogy mi a neve a babánka: "KISTESÓ". Hajnalban amikor felébredt félálomban annyit kérdezett:"Anya a kistesó hóvan?"
Mit lehet erre mondani?

Kit érdekelne a diavetítő?
Kiinduló ár a www.diafilm.hu-n található.

k
kriszta13

Sziasztok!

Neva!
Köszi a képet!
A mailt várjuk. Gabi azt mondja, hogy a főnöke is járt a bíróságra tavaly.

Zsuzsa!
Rendesen hazaértetek Benivel? Elaludt?

Emese!
Voltál ma MM-en? Jó volt?
Én ma vártam valakit, (aki végül is nem jött) azért nem tudtam menni, bár az idő is elég rossz volt.

Melinda!
Mail ment.

Betti!
Jobbulást a gyerekeknek!!!

Sziasztok

Cat

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

Szia Cat!
Voltunk MM-en, és jó volt. Ádi bár nem tette amit a foglalkozásvezető kért, de jól érezte magát, és ami fontos, hogy gyerekek között volt.
Mi fogunk járni.

Üdv: MSE

mse173

Sziasztok!

Egy kicsit másolok, mert már nincs kedvem újra írni. Ahhoz már túl késő van. Vagy túl korán?Kép
Szóval:
Munkával kész vagyok, de baromi nagy lemaradásom lett a Babaneten emiatt.
Aztán túl vagyok egy jó kis arcüreggyulladáson aminek majdnem kórház lett a vége, de hála kedvenc dokimnak, nehezen, de rendbehoztuk orvossággal. Igaz volt 4 nap amikor azt hittem szétmegy a fejem és sírva fújtam az orrom minden egyes alkalommal (10 percenként) mert annyira fájt az egész arccsontom.

Sajnálom, hogy nem néztem be ide a múlt héten, mert csütörtökön már mi is mehettünk volna a talira. Mindegy, lekéstem.Kép Nagyon szuperek a képek, látom jól érezték magukat a gyerkőcök és az anyukák is.

A szüli és névnaposoknak utólag is SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!!!!!!!!!

Panka!
Jól megijedtem ahogy most visszaolvastam.Kép Persze utána láttam, hogy minden rendben. Bevérzés nekem is volt. Aztán két hét múlva mégsem volt.Kép Állítólag a petezsák és a méhfal közti részt, nagyon gyakran bevérzésnek látják.

Dodus!
Csodaszép nagy pocakod van!Kép
A képek pedig annyira édesek! Gondolom a párod el volt alélva az UH-on.Kép Annyira sajnálom, hogy nem voltam csütörtökön. Juszt is megsimiztem volna a pocidat.Kép
A hajad is szuper ám!Kép Még rövid hajjal nem láttalak.Kép

Gyöngyöske!
Kérdezed hová szoktunk járni Dórival. Változó. Bebarangoljuk a környéket.Kép Ha nem a játszóra megyünk akkor sétálgatunk a környéken. Nincs igazán megszokott helyünk. Van amikor csak úgy céltalanul elsétálunk a Csabai Gyógyszertárig és vissza.Kép

Melinda!
A papírral nyugodtan vezethetsz!
Azért szólj ha kocsiba ülsz, hogy integessek neked!Kép Írtam Neked a topicomba is.

Jó éjt nektek!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata007!Kép

Ezer éve!
Örülök, hogy jobban vagy.

Gyönyöske!Kép

Mi újság???

neva
neva

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, elkel. Már Gábor is beteg. Ráadásul nemcsak bennünk vannak a vírusok, a gépen is találtam 46-ot ma reggel.

Panka, Melinda!
A vasárnapi levelemet megkaptátok? Remélem nem küldtem vele vírusokat, voltak levelezősök is. Mármint levelezős vírusok. Ha küldtem, bocsánat, nagyon sajnálom!!!

Emese!
Na, akkor eljutottál, örülök neki. Azzal meg ne törődj, hogy Ádi nem csinálja, amit a foglalkozás vezető mond, majd fogja. Szerintem sokkal fontosabb, hogy a gyerektársaságot szokja, főleg, hogy nemsokára bölcsis leszKép

Koda!
Rátapintottál a lényegre, tényleg nem nagyon tudnak aludni, sőt ma reggel Gerda már szopizni sem akart.
Mi szépet csinálsz?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok Lányok!
Sajnos Olivérnek is folyik az orra, délután megyünk a doktornőhöz.Nem győzöm szívni neki, rosszul is alszik-hiszen nehezen kap levegőt.Kép
Így aztán az MM-re sem látogattunk el, majd..

Betti!
Gyógyuljatok meg hamar!Kép

Kata!
Már jgsi is van, meglepően hamar elküldték, már csak a kocsira várok!Kép
Melinda
adnilem

Sziasztok!

Betti átterelt ebbe a topikba, köszi neki.
Tudtok vmit a diósgyőri kórházról? Úgy hallottam, ott mostanában van hotelrészleg. Jók az infóim?

Humiva
humiva

Sziasztok!

Most voltunk Riskó doktornőnél mert Laura nagyon csúnyán megy.
Írt fel gyógycipőt neki, addig is torna és cipő fordítva időnként.
A gyerekorvosok gyakran mondogatják, hogy 3 éves kor előtt még nem kell/érdemes ezzel foglalkozni.
Persze ez sem így van. Mint minden problémánál itt is igaz, minél előbb annál jobb.

neva
neva

Sziasztok!

Hi-hiKép, most látom, mit írtam. Azért ennyi vírusunk nem volt, így jár, aki fél kézzel pötyög.

Melinda!
Gyógyuljatok Ti isKép Csak Olivér beteg? Mi volt a dokinál? Akkor a levelet megkaptad? Vírus ment vele? Már nem merek küldeni senkinek. Olyan furán működött már napok óta a freemail, gondolhattam volna, hogy baj van Kép

NevaKép
Ez így sokkal jobb. Most egy kis torna, odafigyelés. Később meg ki tudja, milyen erőfeszítés lenne rendbehozni, ha most nem figyeltek fel rá és nem foglalkoztok vele.

Humiva!
Üdvözöllek itt!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Betti!
Tamara is megfázott, ő sokkal kevésbé, alig van tünete, így ő oviba is mehet.
Bár kicsit mérges vagyok leginkább magamra, ugyanis szerdán voltunk egy testvérpárnál, akik hasonló korúak mint az én gyerekeim és nekik folyt az orruk, de az anyukájuk volt velük orvosnál és azt mondta, nyugodtan lehet őket közösségbe vinni.Nos én ezt el is hittem, meg nem is akartam egy kétévest túlfélteni, várták is már nagyon a gyerekek, hát elmentünk.Na, innéttől fogva gondolod milyen bűntudatom van.

Melinda
adnilem

Kedves Miskolci (vagy környéki) kismamák, anyukák! Új vagyok még itt a fórumon, de nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam, mert így már nem érzem egyedül magam, mint kismamaKép Májusban fogok szülni, a 11. hétben járok és nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen. Most vagyok a legrosszabb passzban, hányás, hányinger stb. Nem is ragozom tovább, egyszerűen csak jó érzés, hogy leírhatom majd nektek az kérdéseimet, gondjaimat, és talán lesz köztetek olyan, aki elolvassa és reagál is. Szép napot, jó babázást nektek! Sylke
sylke

Kedves Sylke!

Engedd meg, hogy elsőként éán üdvözöljelek.
Nagyon gratulálok a kis babádhoz!!!
Nekem egy két éves kislányom van és Lilinek hívják.

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Rájöttem miért fél Laura. Megijedt. Tőlem!
És ezt honnan tudom...A napokban azt mondta, hogy "anyát nem szereti, mert beteg". Hát, egy anyának sem kívánom ezt az érzéstKép
Éjszaka nem aludtam és végig gondoltam ezt az egészet.
Amikor márciusban elájultam az egész Laura szeme láttára történt.
A nagy zajra felébredt, a kiságyból kijönni nem tudott csak sírt. Látott ahogy ott fekszem és utána ahogy a férjem rémülten kiabál hozzám és pofozgat. Ő persze velem foglalkozott, kiráncigált az erkélyre. Eltelt pár perc mire magamhoz tértem és kivette a kiságyból.
Akkor kezdődtek az éjszakai felkelések.
Most mit tegyek? Vigyem el orvoshoz? Ha még egyszer ezt mondja, akkor nekem is szükségem lesz még egyreKépSzörnyű érzés...
neva

Szia Neva!

Szegény LauraKép Nem Tőled ijedt meg, hanem attól, hogy elveszít! Ez nagyon nagy különbség!
Hidd el nagyon szeret, de ezt a konfliktust az Ő kicsi lelke nem nagyon tudja megoldani. Gondolom, úgy érzi, ha azt mondja, nem szeret, akkor nem is kell tovább félnie, hogy elveszít.
Emlékszik konkrétan az esetre? Ha igen, beszélgessetek róla. Próbáld meg valahogy eljátszani vele a dolgot. Például mondd Neki: olyan álmos vagy, hogy állva elalszol. És mutasd meg. Nem tudom. Valószínűleg nem is az ájulástól rémült meg annyira, hanem az azt követő felfordulástól.
Lehet, hogy nem ártana egy gyermekpszichológustól tanácsát kérni, de azért ne szaladj Vele rögtön orvoshoz.
Már az is valami, hogy beszél róla, talán csak most kezdi feldolgozni az egészet.

Hidd el, nagyon szeretKép

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Betti!

Remélem.
neva

Kedves Magdi! Köszönöm a köszöntésed, gratulálok a kislányodhoz!Kép Lehet, hogy fura, és nincs is ilyen érzés, de én azt érzem, hogy lányom lesz. Nem mintha nem lenne mindegy, a lényeg, hogy minden rendben legyen, de mégis, az első pillanattól ez az érzés munkál bennemKép Nagyon nagy hülyeség? Kb. két hét múlva lesz a genetikai UH, nagyon aggódom, remélem nem lesz gond. Hol szültél Magdi? Én a Semmelweisben fogok, ott dolgozik a dokim. Azt hallottam elég jó kórház. Szóljatok, ha nagyon idétlen kérdéseket teszek fel, de nekem ezek még újak és valahol el kell kezdeniKép Sylke
sylke

Sziasztok!

Az utóbbi két nap olyan rosszul voltam, hogy Benit alig bírtam ellátni, de mára már minden ok. Nem tudom, lehet, hogy sikerült valami vírust elkapnom, mert az elmúlt napokban már egész jól voltam.
Ma megszületett a barátnőmék kislánya. Ezt csak azért írom, mert kisfiút vártak és hát volt nagy meglepetés, hogy kislány.Kép 4kg és 56cm, szép nagy baba.

BúzaszemKép
Nekem aranyérre a körömvirág kenőcs jött be anno. Szülésnél először egy kicsit rossz volt, mert az első nyomásnál, nem mertem rendesen nyomni az aranyerem miatt, de aztán gyorsan megbeszéltem magammal a dolgot és utána már minden jól ment.Kép
Utólag is sok boldog szülinapot.Kép

DodusKép
Én a körzet szerinti gyerekorvost választottam, mert őt ismertem (nekem is ő volt), tudtam, hogy jó. De ha rosszakat hallottam volna róla, vagy nem lett volna szimpi biztos kerestem volna mást.

BettiKép
Uh-ról, igen van kép is, de feltenni sajna nem tudom.
Mailt megkaptam, köszi és nem jött vele vírus.
Gyerkőcök hogy vannak?

MarikaKép
Még mindig a sulit pihened?Kép

KodaKép
Kép Máskor ne csak a kerítést simogasd, hanem a csengőt is megnyomhatod.Kép

KrisztaKép
Diavetítőnél azt írod, hogy kiinduló ár. Ez mit jelent? X mennyiség felett esetleg olcsóbb?

KataKép
Jó, hogy már jobban vagy. Mostmár aztán nem hanyagolj minket.Kép
Bi-bí, én megsimiztem Dodus pociját.

MelindaKép
Jobbulást nektek.

HumivaKép
Üdv itt. Kórházról sajna nem tudok infoval szolgálni, hátha Forgi majd jár erre, ő némrég szült ott.

SylkeKép
Üdv itt, gyere gyakran.Kép Képzeld, én is a 11. hétben járok. Első babád várod? Melyik kórházban fogsz szülni?

NevaKép
Hát, nem lehet most könnyű nektek. De az biztos, hogy nem tőled fél Laura, hanem attól, hogy nehogy megint rosszul legyél. Anyukám hordta öcsémet anno gyermekpszichológushoz, ha úgy gondolod elkérhetem tőle az elérhetőségét.

BeaKép
Olyan régen írtál. Jól vagytok? Ugye minden rendben?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

SylkeKép
Látom, közben te is írtál.Kép
Benit én is lánynak éreztem és fiú lett.Kép
Ki az orvosod? Genetikai uh nem a 20. héten van az afp után? Először még a 12. hetire mész, nem?
Panka

panka

PankaKép
A szokásos rosszullét gyötört, vagy valami más is besegített? Jobbulást!

NevaKép
Vizsga jó lett?

Jaj, lányok, olyan hideg van! A múlt heti szép időhöz képest...Kép

Üdv. Sylke!Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Olyan sokat írtatok, hogy nem is tudom visszaolvasni. Állandóan lent vagyok Benivel, mert nem hajlandó fenn aludni, csak sír, nyűgös, ha leviszem rögtön elalszik.

Panka
A táblázatodban Búzaszem 2005.02.23.-án fog szülni, 2004 helyett.

Sylke, Dodus, Panka, Búzaszem
Olyan jó Nektek, hogy babát vártok, úgy szerettem terhesnek lenni, jókat aludni, sétálni, olvasni és egyáltalán felvillanyozott.

Igyekszem majd két év múlva követni Titeket egy újabb babával.

Mindenkit üdvözlök.

Zsuzsa
nzsuzsa

DittaKép
Már fogalmam sincs, hogy mi gyötör, úgy minden együtt.Kép De bízom benne, hogy majd csak jobb lesz.

ZsuzsaKép
Hát második baba várásánál már ilyenekről nem álmodj, hogy sok alvás, olvasás.Kép
Búzaszemet javítom, de nézd csak meg, te is rosszul írtad.Kép

Panka

panka

Betti!
Köszi a bíztatást Kép! Remélem, hogy azért egy ici-pici fegyelmet csak tanul Ádi, mert különben lehet, hogy baj lesz a bölcsiben.
Végül Pankát hívtam fel telefonon, hogy hova kell menni, úgy találtam oda (bár akkor már éppen ott álltam a táncterem előtt).
Sajnos váltócipőt nem vittem, és csak harisnyában voltam a foglalkozáson, így már hétfő estétől göthölök, lázas vagyok és taknyos. Ha hétfőn jobban leszek, akkor megint megyünk.
Gerdának és Matyinak jobbulást most igazán átérzem én is a gondjaikat)!

Neva!
Én nem vettem észre, hogy Laura "csúnyán megy", szerintem semmi feltűnő sincs a menésében.
Gyógycipő biztos egy vagyon (vagy támogatja a TB?).
Szegényke az aggódás miatt nem tud aludni?! Biztos nagyon megijedt, hogy elveszít téged. Ez a jelenet biztos még egy felnőttet is megrémített volna, de nem lehet kivédeni, próbáld meggyőzni, hogy sosem hagyod el, és magyarázd el neki, hogy ilyesmi előfordul, ha az ember beteg.
Talán érdemes lenne elmondani neki, hogy ilyenkor segítséget kell hívni (másik felnőttet, mentőt), hogy ne érezze magát tehetetlennek.

Melinda!
Betegség Kép, gyógyuljatok!!! Ne okold magad, ha nem az ismerősöknél, akkor más közösségben szedik össze. Sajnos nem lehet kivédeni.

Sylke!
Üdv közöttünk! Mindig nagy öröm, ha újak csatlakoznak! Gyere gyakran, és gratula a babához!
Nyugodtan kérdezz bármit, szerintem nem létezik hülye kédés, ha az ember bizonytalan. És még mindig jobb előre kérdezni, mint hülyeséget csinálni.
Én is a Semmelweisben szültem 2003.06.08-án. Ki a dokid?

Panka!
Szolídaritok veled, és is göthös vagyok! Gyógyulj!!!
Gondolom, ma hideg van egy népkerti talihoz???!!!

Üdv:Emese

mse173

Sziasztok!

Sylke!
Üdv köztünk!

Ditta!
Eredmény péntekre várható.

Emese!
Laura nagyon befelé lép. Szandált rendeltünk neki mert kintre van cipője. Így vényre 6000 Ft-ba kerül.
Folyton mondogatjuk neki, hogy anya meggyógyult. De azt hiszem nem igazán érti még az egészet.

Melinda!
Észre sem vetted, hogy Olivér és Laura között micsoda szerelem szövődöt az első pillanatban KépKép Gyógyuljatok meg!

neva
neva

Sziasztok lányok!
Nagyon régen nem jelentkeztem,szégyelem is magam e miatt.Hát mi nem vagyunk tul jol sokat kell feküdni.Amit olyan nehezen viselek és tiszta depi vagyok miatta.Egy darabig gépünk nem volt,utána meg nekünk is vacakolt a chello
De a lényeg babóca jol van 28+5naposan 1603g volt.De ugy mindene egy picit nagyobb,védőnő szerint hamarabb lesz meg.Már parázok emiatt is egy kicsit hogy mi lesz.Látom mindenki beteg,jobbulást nektek.Engem hál istennek elkerült eddig Panka látom hogy kisbabád lesz hatalmas gratula hozzá.Ma mennem kell a munkaügyi hiv-ba ugyanis közbe munkanélküli lettem.
Majd még estefele benézek
Pusz mindenkinek

bea
beatron

Kedves Panka, Emese és mindenki! Annyira kedvesek vagytokKép)) Szóval: a Semmelweisben fogok szülni, ha minden pontosan kiszámítva zajlik, akkor 2005. május 8.-án. Dehát a babáknál nem lehet tudni mikor akarnak jönni, így ebben a dátumban csak megközelítőleg hiszekKép 28 éves vagyok és az első babámat várom. Nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy így sikerült, mert júliusban elterveztük, hogy jó lenne egy baba és erre augusztusban sikerült isKép) Az orvosom Dr. Fenesi István. Három éve járok hozzá magánrendelésre, így természetesnek vettem, hogy ő lesz most is a dokim. Lelkes, fiatal orvos és jó a humora. Ha tudtok róla valami negatívat, írjátok meg, hogy mérlegelni tudjakKép
Panka: most, hogy elolvastam a hozzászólásod, nem is tudom mikor lesz genetikaim, mert a doki azt mondta, hogy a 13-14. héten szoktak UH-t csinálni, amit genetikainak hívnak. Lehet, hogy az AFP-re gondolt. Most már bizonytalan vagyok, de ha ott leszek úgy is kiderülKép
Puszi nektek! Sylke
sylke

Sylke!

Én a megyei kórházban szültem és nagyon elégedett voltam.
Fenesivel kapcsolatban Anita tud neked felvilágosítást adni ő már két bébit szült nála.

Magdi
lilien_csenge

Sylke!
Nekem Fenesi adta be az epidurális érzéstelenítést a szülésnél, mert ő volt ügyiben, és a saját dokim akkor még nem volt ott. Én eddig csak jót hallottam róla.

mse173

Sylke!
Köszöntelek szeretettel nálunk.
A dokidról ne akarj rosszat hallani-én csak látásból ismerem sem jót sem rosszat nem tudok róla-de szerintem nincs olyan doki aki mindenkinek jó.Ha neked jó és meg vagy vele elégedve légy hozzá bizalommal.

Neva!
Láttam ám én is ezt a nagy szerelmet, majd csak lesz még alkalma kibontakozni.

Beatron!
Fel a fejjel, minden rendben lesz, elszalad az idő.Én is türelmetlen kismama voltam, de csak hagy maradjon a pocakban míg megnő.

Telian!
Merre jársz?
Hogy vannak a gráciák?

A gyerekeim jól vannak köszönöm, egészen olyan rosszak mint egyébként.Kivéve, hogy szegény kisfiam fosik(bocs)a gyógyszertől amit kapott, de én voltam a hibás mert nem figyeltem, hogy mit ír fel a doki, mert ettől már máskor is ment a hasa, de nem vészes, csak jobban oda kell figyelni, nehogy bemenjen.

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Betegeknek gyógyulást és sok KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Humiva!
Üdv itt, jó hogy ide találtálKép A Diósgyőriben szültem lassan 19 hónapja, akkor még nem volt ilyen. Konkrétan mire gondolsz?

Sylke!
De jó, újabb pocisKép Mint látod, én nem ott szültem, viszont első perctől lányt éreztem a szívem alatt és azt is szerettem volna. Derült már ki valami?

BeatronKép
Vigyázz magadra és kis pocaklakóra. Inkább pihizz, bár biztosan rossz lehet egész nap csak feküdni, semmit nem csinálni... (Mikor is volt ez????Kép)

Magdi!
Holnap talizunk? Hallom múlt héten te is dögrováson voltál. Hívtalak is. Én még mindíg nem heveretem ki a sok statot.(vagyis a nőtKép)

Éva!
Legalább már célirányosan tudtok róla beszélni, ha már így megmondta. De mint a többiek is írták biztosan a szitutól fél és nem tőled. Puszi a nagy lányodnakKép

Panka!
Vigyázz magadra, meg a kis tündérre ott bent. próbálj minél többet pihizni. (Gondolom nagyon tudsz Beni mellettKép)

Zsuzsa!
Megnéztem a nagy legényt. Jól megnőtt már. Nálunk is volt egy időszak, amikor a kiságyat látni sem akartaKép

Ditta!
Bocs az emilért. Tényleg hosszú volt és elszállt. Én meg nem írok mindent kétszerKép

Timi!
Nem írtál semmit a belépőre. Postázni már nem akarom, mert a mai postai viszonyok...

Tuti, hogy kihagytam több embert, de most erre futottaKép

Puszika, Marika

marika

Sziasztok!

Sylke!
Én is üdvözöllekKép Különben ugyanazt akartam írni, mint Emese, csak nyugodtan kérdezz, nincs hülye kérdés. Meg panaszkodhatsz is bátran, akit zavar, átugorja. De szerintem ez nem jellemző.
Én nem tudok semmit az orvosodról, még a kórházról se nagyon.

Panka!
Már éppen akartam kérni, hogy tegyél be egy táblátKép Akkor Ti sem voltatok MM-en? Gyerekek javulgatnak, annyira nagyon nem betegek, csak az orruk folyik. Gerdáét naponta többször szívom, Matyinak is lenne mit, de Ő nem engedi.
Melinda, sajnos a gyógyszertől Gerdának is megy a hasa, és ki is csípteKép Szegénynek nagyon fájhat, olyan piros.
Nem ismertek csodakenőcsöt, amitől hip-hop meggyógyul?

Emese!
Azt láttad már, hogy viselkedik Ádi, mikor nem vagy ott? Lehet, hogy meglepetés érneKép Matyi például a hisztijével szinte kizárólag engem tüntet ki.

Bea!
Fel a fejjelKép Olvasgassál, nézd a TV-t, ezeket fekve is lehet, később meg úgyse lesz alkalmad rá.

Panka, Melinda!
Hát a mai eszemmel... Lehet, mégis jobb megvárni a második terhességgel, hogy a nagyobb már oviba járjon. Persze a kis korkülönbségnek is megvan a maga varázsaKép Micsoda pillanatok: például, mikor az ember úgy dugja a nagy alá a bilit, hogy közben szoptat.
Ráadásul én pont azért nem akartam sokat várni, hogy Matyinak jó legyen. Nem vagyok benne biztos, hogy így a legjobb Neki. Legalábbis most.
Túl sokszor kezdem így a mondatot: várjál, most Gerda...

Bocs, kicsit negatívra sikeredett, de hát ilyen időben...

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

SziasztokKép

SylkeKép
Na én is ideértem és nagyon örülök nekedKép Én végig kislányt érteztem, és a 38. héten megláttam egy nagy pöcörőt a monitoronKépKép
A genetikait akkor csinálják, ha az AFP eredménye a kezedbe van. Addig nem nagyon kezdenek hozzá..Az AFP-t a 16. héten csinálják, de 2 hét az eredmény. Így a genetikai UH a 18. héten van. (én is ott szültem..)Kép

EmeseKép
na csak nem lettél beteg???? Ádival hogy bírsz? Gondolom egyedül vagy....Ha tudunk segíteni valamiben, szólj!

BettyKép
Látom csak lassan javultok! Az alvás sem lehet könnyű még mindíg.. gondolom...

MelindaKép
Ha rosszak, akkor jól vannak! Ez a lényegKép

PankaKép
Ugye jól vagy már? Az a két nap cudar lehetett...

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

MarikaKép
Nagyon sajnálom azt az egy szerencsétlen gombnyomást...KépKép Mer így tényleg kurtára sikeredett! Azért a listát köszi, majd megtanakodjuk Attilával, hogy mi kellene!

BettiKép
Hát lehet, hogy jó a kis korkülönbség is, de én semmiképp sem mertem a tesót bevállalni, amíg Veronika ovis nem lett, és legalább egy kicsit értelmesebb. Ezért is csodálom az olyanokat,akik belevágnak ebbe, pl. PankaKép! Néha még így is a plafonon vagyok! Van egy ismerősöm, akinek a gyerkőcök között 15 hónap van, hát... Az első hónap után odaköltözött az anyjához, mert már nem bírta tovább. Szóval én inkább maradnék a min. 3-4 év különbségnél, és elkerülöm a bili meg a szopi szinkronját!KépKép

ZsuzsaKép
Attila is nagyon szeret kint lenni, mát előre félek a téltől, ha sötét lesz, és fagy, hogy fog eltelni az este!

Ditta

BeatronKép
Azért ne aggód túl magad! Használd ki még a hátralévő kis időt! Ha úgyis otthon vagy, olvasgass, vagy nézz jó filmeket, utána már nem lesz ilyenre időd! Tudom, nehéz ezt elhinni, én sem akartam, szinte haragudtam,amikor ilyenekt mondtak! Méghogy nem lesz időm.. Hiszen a baba csak eszik-alszik...Kép Ja, a nagykönyvben!Kép
És az anyuka mindig úgy néz ki, mint egy topmodell!

Kép

Kép
ditta76

Na, most nem tudom, hogy került a Beatron üzenete a végére, amikor már elköszöntem...

Kép

Kép
ditta76

Sylke: én csak jót hallottam róla. amikor a kislányomat szültem, rajtam kívül minden kismama az "övé" volt. Kép))
pamacs

Bocsi, szóval sziasztok! Csak most regisztráltam. Röviden magamról: miskolci 2 kisbabás anyuka vagyok. Egy 3 éves kisfiam és egy 4 hónapos kislányom van. Ha nem bánjátok csatlakozom hozzátok.
pamacs

Pamacs!
Szeretnélek elsőként üdvözölni köztünk.Nekem egy öt éves kislányom és egy kétéves kisfiam van.

Lányok!
Szerintem a gyerekek közt ideális korkülönbség nincs.Köztünk a hugommal öt év van ami mindég sok volt.Én kevesebbet akartam.Majd amikor több mint egy év szoptatás után gömbölyűre híztam, leszívottnak, elnyúzottnak éreztem magam és inkább földanyának mint NŐ-nek akkor azt mondtam, hogy kérek egy évet.Pedig ha Pankára gondolok melegség önt el és egészségesen írígy vagyok rá.

Panka!
Tudom ez az a hely ahol a gyerekek aranyköpéseit szokták leírni, de én most kivételt teszek a férjemről írok:Hívtam telefonon, kérdem merre jár, azt mondja most fordul be az én ismerősömhöz, kérdem kihez, erre azt mondja, tudod a levelestársadhoz.Szóval te és a többiek a levelestársaim vagytok.

Melinda
adnilem

Melinda: levelestársakKépKépKépKép Ez nagyon aranyos volt!

PamacsKép
Üdvözöllek tégedKép Tündériek lehetnek a gyerkőceidKép Esetleg egy-egy képet róluk? Olyan kis kíváncsi vagyokKép

DittaKép
Ugyan ezt gondoltam én is! Mindíg csak legyintettem lenézően, hogy nehogy már ne legyen időm.. egy kisbaba csak alszik meg szik....Na mikor megszületett MarciKép 6 hónap múlva is anyukám főzőtt és takarítottKép Azóta nem hamarkodom el a kijelentéseimet..Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Panka
Csak az év nem stimmelt Búzaszem szülési dátumánál, de remélem nem vetted zokon, hogy szóltam. Mikor találkozunk?

Sylke
Nekem csupa negatív tapasztalatom van Fenesivel és egy felfuvalkodott, beképzelt hólyagnak tartom. Bocsi mindenkitől, de ez a véleményem. Akár hányszor bekerültem hozzá (én nem az ő betege voltam természetesen) olyan gyorsan letudott és velem hivatta be a magán betegeit. A patológián feküdtem 2 hétig szülés előtt, hát mindenki ki volt akadva tőle, mert csak a pénzes betegei számítanak neki, a többieket nem nézi még nőnek sem, abszolút nem érdekelte bármit kérdeztünk tőle. De Te a magánbetege vagy, Veled biztosan jól bánik, kedves stb. Én csak a saját tapasztalatomat írtam le, ez nem mérvadó, ha Veled rendes egy doki, el ne hagyd azért, mert másnak más a véleménye.

Koda, Emese
Mikor sétálunk már együtt? Jó lenne dumcsizni.

Emese
A Kolléganőm kislányával, Kittivel egy bölcsödébe fog járni Ádi. Ha gondolod, összehozlak vele.

Pamacs
Üdvözlet nálunk. Fényképet légyszi mellékeljél.
Te is Sylke, légyszi, légyszi.

Olyan jó lenne megint talizni. Mit szóltok hozzá, ha jó idő lesz, jövő héten?

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Betti!
Nem tudom, hogy viselkedik Ádi ha nem vagyok vele. Eddig csak anyukámnál volt egyedül, és mivel ott mindent megkap, mindent szabad, nincs miért hisztizni.
Lehet, hogy nélkülem tényleg jobb lesz (remélem).
Matyinak meg Gerdának később sokkal jobb lesz, hogy nem túl nagy a korkülönbség, bár most biztos nekik is és neked is nehezebb.

Koda!
Ha már kérdezted... visszahoznád a mécsesem, mert most nagy hasznát venném.

Ditta!
Én is rettegek a rossz idő miatt, mi minden nap mászkálunk Ádival, hogy a férjem tudjon aludni, de ha esik az eső, vagy a hó, még nem tudom, hogy mi lesz.

Pamacs!
Üdv közöttünk! Nekem egy 16 hónapos Ádám nevű kisördögöm van.

Zsuzsa!
A séta nem tudom mikor jön össze, mert göthölök, és az idő sem túl jó.
Ha meggyógyulok (remélem, hogy jövő hétre már túl leszek rajta) jöhetnél a motyókért.
A kolleganőd kislánya már jár a bölcsibe, vagy csak fog? Szívesen találkoznék velük ha már biztosan nem vagyok fertőző státuszban (lehet, hogy nem fertőzök, mert szerintem az MM-en felfááztam, de nem akarok kockáztatni).

Üdv:Emese

mse173

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?