Sziasztok!
Az utóbbi két nap olyan rosszul voltam, hogy Benit alig bírtam ellátni, de mára már minden ok. Nem tudom, lehet, hogy sikerült valami vírust elkapnom, mert az elmúlt napokban már egész jól voltam.
Ma megszületett a barátnőmék kislánya. Ezt csak azért írom, mert kisfiút vártak és hát volt nagy meglepetés, hogy kislány.
4kg és 56cm, szép nagy baba.
Búzaszem
Nekem aranyérre a körömvirág kenőcs jött be anno. Szülésnél először egy kicsit rossz volt, mert az első nyomásnál, nem mertem rendesen nyomni az aranyerem miatt, de aztán gyorsan megbeszéltem magammal a dolgot és utána már minden jól ment.
Utólag is sok boldog szülinapot.
Dodus
Én a körzet szerinti gyerekorvost választottam, mert őt ismertem (nekem is ő volt), tudtam, hogy jó. De ha rosszakat hallottam volna róla, vagy nem lett volna szimpi biztos kerestem volna mást.
Betti
Uh-ról, igen van kép is, de feltenni sajna nem tudom.
Mailt megkaptam, köszi és nem jött vele vírus.
Gyerkőcök hogy vannak?
Marika
Még mindig a sulit pihened?
Koda
Máskor ne csak a kerítést simogasd, hanem a csengőt is megnyomhatod.
Kriszta
Diavetítőnél azt írod, hogy kiinduló ár. Ez mit jelent? X mennyiség felett esetleg olcsóbb?
Kata
Jó, hogy már jobban vagy. Mostmár aztán nem hanyagolj minket.
Bi-bí, én megsimiztem Dodus pociját.
Melinda
Jobbulást nektek.
Humiva
Üdv itt. Kórházról sajna nem tudok infoval szolgálni, hátha Forgi majd jár erre, ő némrég szült ott.
Sylke
Üdv itt, gyere gyakran.
Képzeld, én is a 11. hétben járok. Első babád várod? Melyik kórházban fogsz szülni?
Neva
Hát, nem lehet most könnyű nektek. De az biztos, hogy nem tőled fél Laura, hanem attól, hogy nehogy megint rosszul legyél. Anyukám hordta öcsémet anno gyermekpszichológushoz, ha úgy gondolod elkérhetem tőle az elérhetőségét.
Bea
Olyan régen írtál. Jól vagytok? Ugye minden rendben?
Puszi mindenkinek, Panka