Új privát üzeneted érkezett!

Rebeka köszi, örülök ha tetszik a tábla :D Én is szorítok keddre hogy neked is rendben legyen a cukrod!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Nyufó nem jó az időm a táblázatban: ma 10+5 napos vagyok, javítsd légyszí, köszi

Kép
nlzs
 
 


Nlzs bocsi, javítottam :oops: a vonalzód elejét néztem.

Lányok bárki bármi hibát talál, csak írja meg és már javítom is!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 

 
 

nyufó: nagyon klafa lett a tábli, és még születési sorrendben is vannak :) szupi

Kép
spumilla
 
 


Spumilla köszi :D :D :D örülök hogy tetszik!

Szépen bővülünk, úgyhogy akkor a legújabb hogy a többiek is kedvet kapjanak:

Kép

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nyufó: köszi, hogy engem is beírtál a táblába:)
Ahogy látom, mindenhogyan én vagyok a legfiatalabb :) Korban, és terhességi hétben is :)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


T.timi még bármi lehet, jöhet új tag, aki fiatalabb nálad, vagy mondjuk te megszülsz két héttel előbb én meg megint túlhordok egy héttel és már egyszerre is szülünk. :D :D Biztos hogy az ikresek már decemberiek lesznek, meg akiknek programozott császár lesz, aztán jövünk csak mi, de még lehet a mostani utolsóból is első, végül is a 36. hét fölött már csak hízik a babó :D

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nyufó: :lol: minden lehet, de én ezt nem azért mondtam, mert bánom, csak megállapítottam. De majd kiderül mi lesz. Azért én már kicsit sürgetném az időt, legalább addig, hogy mozogjon, hogy lehessen menni 4D-re, hogy kicsit hihetőbb legyen az egész, és jobban érezzem, hogy itt van. Meg én már a baba szóba rendezgetést, vásárlást is úgy várom!! :oops: :lol:

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Lányok! Most megyek, tévézni egy kicsit, aztán el teszem magunkat holnapra. Majd holnap is írok ha tudok, de nem ígérem, mert itt lesz apa öcsikéje és egész nap megy majd a foci meg a számítógépezés :lol: Én meg délelőtt palacsintát sütök :lol: De azért majd próbálok ide férkőzni kicsit :lol: Jó éjt, és ne legyen senki rosszul a melegben és az éjszakában :!:

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


T.timi neked is jó éjszakát! Én ma sütöttem palacsintát :D . Elhiszem hogy várod ezeket a dolgokat, én is nagyon vártam, olyan lassan ment az idő. Most nekem nem nagyon kell semmit venni, berendezni, furi is lesz, nagyon jó volt pedig :D

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nyufó: én már annak örülnék ha szeptember-oktober lenne és mehetnénk 4D-re:) most olvasta apa amit írtam, és ő süti a palacsintát :lol: de azért majd be segítek, főleg az evésbe :lol:
Ja, azt akartam kérdezni tökmagot lehet ilyenkor enni???

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


T.timi én az első terhességnél eléggé kitanulmányoztam mit nem lehet enni és a tökmag nem volt közte :D :D :D Elhiszem hogy nagyon várod ezeket, ilyenkor lassan megy az idő. Legalábbis nekem úgy éreztem amikor a lányom vártam hogy vánszorog, nagyon nehezen telt. Szerencsére most gyorsabban telik, a lányom jól lefoglal de így is azért minden nap a fejemben van a babó, meg hogy majd milyen lesz kettővel, meg várom már most a két hét múlva lévő integrált tesztet, mert akkor megint látom :D

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Lányok - miért nem lehet tökmagot enni? :shock:
Csak mert én gondolkodtam rajta, nasinak.. vagy a szotyin..

Túl vagyunk ismét egy kánikulai napon..
Holnapra mondják a legnagyobb hőséget..
Ventikkel elő.. És a folyadékraktárakkal!


Jó éjt mindenkinek!

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Kis-Csillag de lehet enni :D :D :D Gyere a táblázatba, küld el pü-ben az adatokat és beleraklak!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lenojo 2012.07.13 00:02-kor.
lenojo
 
 


Üdvözletem!

Lenojo: üdv. közöttünk, neked is boldog, nyugalmas pocakosodást :D

Nyufó: rájöttem - borzasztóan félreolvastam amit írtál :lol: Most így relatíve tiszta aggyal, fejjel (már ha létezik ilyen várandósan) átolvasva tényleg lehet enni :lol: 8) :twisted:


Kellemes napot mindenkinek, este benézek majd, addig pedig tanulok güzüként a hétfői ez évfolyami "utolsó" vizsgámra.. :? 8)

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Jó reggelt!

Lenojo: Szia! Üdv köztünk! Nem semmi 3 gyerekkel élni a mai világba/már a pocaklakódat is beleértve/Le a kalappal előttetek! Mi is 4en voltunk tesók, olyan szép a nagy család,de párosával szép az élet úgyhogy hajrá, nem megállni!!

T.timi:Nagyon jó hogy jó lett a cukrod, és tényleg figyelj oda az étkezésre, mert majd visszakontrollálják tuti vmikor, akinek nincs gondja azonak is 24-25 héten cukorterhelés!
Én is örülök, hogy nem én vagyok a legfiatalabb :P

Kollegáim mondták, hogy időben jött a babó, főleg hogy van myomám és ha sokat várok a gyermekálldásra úgy megnőhetett volna, hogy még meddőséget is okoz..mondjuk így is 4hónapot kellett várnom a csodára, teljesen kivoltam, már a meddőségin éreztem magam fél lábbal/ami hülység mert 1évet ír a szakirodalom, hogy annyi belefér/ nah de én amennyi szörnyűséget láttam több mint fél év Nőgyógyászati osztályon töltött munka után...szóval teljesen K.O., nem is tudom mi lett volna ha tovább kell próbálkozn...bár nem hőmérőztem-mivel ilyen munkakörbe nem lehet éjszakázás alatt mértem volna??-nem ittam még se palástfűt se semmit, csak az kellett hogy apával elmenjünk Siófokra pár napra kikapcsolni, medencézni :D Szóval balatoni a babócám :lol:
Talán azért fogtam fel drasztikusan a dolgokat, mert anyai ágon nagyon.-nagyon termékenyek voltak az ősök, mamámnak 3gyerek és 9 abortusza volt, anyumék meg egyikünket se terveztek, de ahogy attak egy kis sanszot a fürgeségeknek hát jöttünk is, szóval a nővérem 6hónap járás után fogant véletlen, apum elment katonának szülinapjára kimenőt kapott, akkor lettem én így csak 1,5év van a nővérem és én közöttem :lol:

Kinek mennyi időre jött a ksi csodája? és van jeles eseményhez köthető dolog evvel kapcsolatban?

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


Sziasztok!

Elég régóta nem tudtam jönni, látom, nagyon sokan vannak újak, üdvözlök mindenkit! Remélem, van még, aki emlékszik rám. :)

Hétfőn én is voltam orvosnál, szerencsére a babánk szépen fejlődött, 39 mm volt az ülőmagassága, tarkóredő 1 mm, szóval rendben. Gyönyörűen lehetett látni mindenét, még azt is, hogy val. fiúcska. :)
Bár ez igazán mindegy, csak egészséges legyen. Egy fiú mellé egy lánynak és egy fiúnak tudok örülni, mert nyilván mindkettőnek van előnye.

Két és fél hét múlva megyünk újra dokihoz. Csütörtökön léptem a 12. hétbe. Lassan talán vége a kritikus időszaknak. Sajnos, továbbra sem vagyok jól. Meséltem, hogy minden nap fáj a hasam, hát ez sajnos nem változik. Remélem, nem tart majd kilenc hónapig (illetve még kb. hatig).

Avrenim, mikor jött a kis csoda? Én korábban írtam, hogy az első kisfiunk lombikos, nála egy januárban kezdtünk próbálkozni, annyira éreztem, hogy egészséges vagyok, hogy már korán gyanakodtam, miért nem jön össze. Négy hónap után már ideges voltam, megkértem a párom, hogy menjen el népszámlálásra. Elment, az eredmény, egy fejlődési rendellenesség miatt katarsztrófális. Júliusban már kivizsgálás, közben egy spontán, de hamar elhalt terhesség, aztán novemberben az első sikertelen lombik, márciusban pedig az első sikeres, ebből van a fiam. Szóval lombikos mércével elég gyors volt a siker, de megélni ebből a tudatból, senkinek sem kívánok egyetlen napot sem.
A kistesós lombikot a fiam két éves korára terveztük, ezért másfél éves korában a szoptatást is abbahagytam, de akkor meg közbeszólt a válság, és dolgoznom kellett menni, nem lombikozni. Közben persze itthon megvolt a lehetőség az esetleges csodára, de nem történt semmi. Végül januárban jelentkeztünk kivizsgálásra, április közepén mondta ki a doki, hogy ha megjön a hónap végén, kezdhetünk. Hát, nem jött meg.... 12 hete. :) És remélem még úgy 28 hétig...

Avrenim, úgy látom, te szoktál tudni mindenkinek az aggodalmaira válaszolni. Szeretnék én is két dolgot kérdezni. Úgy rémlik, a kisfiammal úgy 12. hét körül már tudtam tapintani a hasam. Most viszont ha reggelente ráteszem a hasam, tök horpadt (napközben ha jövök megyek, viszont mindenki látja, hogy terhes vagyok, nagy a hasam, kismamaruhát hordok), semmit nem érzek még. Viszont nagyon furcsa dolgot tapasztaltam, hülyén hangzik, de ez van. Ha fekszem hanyatt, a hasam jobb oldala úgy köldök magasságban, dudoros. De csak köldöktől jobbra. Ha abban a magasságban odateszem a két tenyerem, tisztán érezhető, hogy a jobb oldalam kemény, a bal puha és betapintható. Mi a franc lehet ez? Azért is izgat, mert ugye minden nap fáj a hasam, igaz, az lent, de már arra is gondoltam, talán összefügghet? Bocs, ha nagyon baromság, amit kérdezek, de szembetűnő a két oldal asszimetrikussága.

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!
A táblázatba én is bekerülhetek?
35 éves vagyok, második lurkó. 11+3 nap. Dec. 31-re vagyok kiírva.
Köszönöm.

Sziasztok!
balimamika
 
 


Balimamika 10+4 voltál akkor amikor 39 mm volt a babó? A táblázathoz kellene, próbáltam visszaszámolni abból amit írtál, mikor lehetett. A másik hogy akkor mindegy a neme neked, és beírhatom a valóshoz hogy fiú, vagy még várjunk vele? Nem semmi a történeted, akkor neked ez a baba egy kis csoda hogy így magától jött, de jó :D :D

Avrenim nekem a kislányom elsőre jött. A mostani bébi viszont 3 hónap próbálkozás után még sehol nem volt. El is kettyentem, mert 2010-es babát szerettem volna, gondoltam milyen jó lenne ha megint novemberi lenne. Aztán vettem egy ovulációs tesztet, elsőre sikerült azzal, az volt a 4. hónapunk próbálkozásban. Én is tudom hogy nagyon szerencsés vagyok hogy ilyen könnyen összejöttek a babók, mert a környezetemben sok nehezen összejött baba volt, műtéttől kezdve mindenféle kellett a sikerhez.

Lenojo üdv köztünk és nagyon ügyes vagy hogy meg tudtad csinálni a vonalzóidat, jók lettek!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


lenojo

én i űdvözöllek köztünk,és gratulálok a 3.babócához :)

én is várom már h lehessen vásárolgatni a picurnak,bár ebben a melegben még ahhóz sem lenne kedvem valahogy :? sztem még nyárom kifestjük a házat mert télen már elég macerás,kell venni szönyegeket a 2 szobába.akkor az ajtókat le kellene festeni,de ugye kismamiként nem lehet ilyeneket csinálni.ugyhogy majd nyárom,nemsokár jönnek a tesóim nyaralni és megigérték h segitenek nekem ebben :) akkor ugye pakolászni a festés után ehhez mind kell segitség..néha azért rosz h ennyire tehetetlen vagyok.vagyis annak kell lennem a baba érdekében,de kibirom és hála az égnek lesznek segitségeim.cserébe elvisszük őket fürdeni :) bár az még mindig kérdés h én fürdök e,pedig olyan jó lenne.
be kell szerezni felnőtt méretben uszó pelust :D :D :D :D

KépKép
bettike83
 
 


Bettike akkor nektek is lesz nagy munka, felfordulás nyáron azt hiszem. De te ne emelj semmiképp se, azt bízd a többiekre. Mondom én, akin állandóan rajta lóg a 10,5 kg-os kislánya :D :D :D

Lányok, megint páran bejelentkeztek a táblázatba, feltöltöm, mindenki nézze meg jó-e a terhességi ideje, most tesztelődik a kis program, hogy jól számol-e. Az enyém haladt előre egy napot az láttam. Akinél hiány van, írja meg a hiányzó adatot, pótlom, aki még nem jelentkezett, jöjjön a táblázatba. Hibákért reklamáljatok, javítom :D

Kép

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Lenojo: üdv közöttünk:)

nyufó: meglett a babakocsi:) ma ért ide:) nagyon jó, és jó nagy is, úgyhogy még a hidegben a sok ruhába is belefér a babuci kényelmesen:)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


T.timi szuper!!!! Akkor élőben is tetszik :D :D :D

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 16:47-kor.
szonce82
 
 


nyufó: igen:) most szétszedtük teljesen, hogy könnyebb legyen tárolni, meg majd úgyis átmosom az összes huzatot, de nagyon jó :)
Meg van az első baba cucc :) :)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Szonce nem volt adatom róla, hogy mit szertnél, de akkor beírom hozzád is hogy mindegy :D A 3,2 cm neked mikor volt? Ha megírod a hetet, azt is beírom.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


T.timi örülök hogy bejött akkor :D Nekünk is megjött tegnap :oops: . Az Uh után meg is rendeltem. Már azt használjuk, most egy személyesként. A régit meg visszük haza, felrakom a netre és akkor legalább nem kell legalább fél évig két babakocsit kerülgetni. Ha csak mondjuk év vége fele vettük volna meg, akkor mivel csak nyáron tudunk hazamenni a pici miatt, legalább 6 hónapig itt foglalta volna a helyet. Viszont ezt a babakocsit sokkal jobban szereti már most a lányom, úgy sikongatott benne, nagyon tetszik neki :D

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nyufó

igen lesz munka,mindennek szépnek kell lennie mire jön a picur :)
a szobája szine fűgg még a nemétől,de sztem a citromsárga az jó fiúnak és lánynak is(bár én tudom h lány lesz :shock: :D )mi szobánkat meg narancssárgára festeném,vagy szép erős barackszinűre.

vkinek van tapasztalata ezekkel a szinezett falfestékekkel?olyan szép szinben vannak és nem kell bekeverni,kisérletezni a szinekkel.
1 dobozzal mennyire elég?

én még nem mernék vásárolni a bébinek,még olyan korai..mindenképp megvárom a 12 hetes uht,de sztem mire oda jutok h vásároljak addigra igencsak 20hét lesz.addigra kész lesz kb a festés is,és lehet addigra tudjuk a nemét is,tutira :)

KépKép
bettike83
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lenojo 2013.05.22 17:28-kor.
lenojo
 
 


Bettike hát igen, elsőre én is a 24-25. hét körül kezdtem vásárolni csak. Most már más, nekem nem kell semmi, max. majd ruha, ha fiú. Úgyhogy szerencsére nem lesz egy nagy kiadás. Viszont az első baba elég nagy kiadás, így mindenből azért egyszerűt vettünk, babakocsiból is. És most mivel ez az egyetlen kiadás, tudtunk venni egy jó fajtát, amit már most használok a kislányomhoz, úgyhogy ha bármi beüt, akkor se fog ott állni használatlanul :D De nem lesz semmi gond és januártól már akaszthatom is rá a második ülést :lol: :lol: :lol:
Festék, már nagyon régen festettünk, de a rendesen fedő színes festétek, amik nem halványak, hanem szép erősek, azok elég drágák és elég sok kell belőlük ahogy én emlékszem. De már rég volt :oops: Tetszenek a színek amiket írsz, fiatalos, vagány.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Lenojo én is zugolvasó voltam a kislányommal. Az első UH-m a 14. hétben volt csak (itt a 10-14 hét között van egy és a 20. héten és kész), az elejétől olvastam a topikot ahova tartoztam volna, de nem mertem addig írni, amíg az UH meg nem erősít. Aztán már valahogy nem akartam az összeszokott csapatba írni, ezt persze jól megbántam, mert biztos hogy befogadtak volna. Most azért írtam már rögtön az elejétől, pedig UH-n csak most csütörtökön voltam először, hogy ne maradjak le megint.
Az jó ha sokat írsz, én szívesen olvasom!
Melyik nap voltál pontosan a 9+2-es UH-n? Rossz a táblázat adat akkor, javítanám ha megírod.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nyufó


végülis a lánjyzód sem olyan nagy még,ugyhogy el kell a babakocsi.és amit te vettél az frankó,2 lurkot viheted egyszerre. :)

én sem akarok azért tulzásba esni,nem veszek meg haszontalan dolgokat,mert utánna lehet nem lesz kihasználva.

phenőszéket lehet nem is veszek,max ha kapok pár ezerért használtan.
amúgy is ott lesz a babahordozó.abban el lesz.páran azt irják nem egészséges a baba gerincének,de akkor miért ajánlják ujszülött kortól..csak azért mert nem árt.ezeknek már olyan a kidogozásuk h szépen tud benne feküdni a baba,épp h picit megemeli a pici hátát.

ilyen vászon bölcsöt lehet veszek majd,vaterán már 6000ért vannak.és olyan jó lenne mert nyáron kiteszem a levegőre benne ,van hintánk és oda fel lehet akasztani.
szép baldachines ágyneműt azt akarok venni.meg cserére egy olcsóbb ágyneműt.légzésfigyelőt mindenképpen.babaágyat anyós megveszi,a babakocsit meg lehet a keresztszülök.
szopipárnát.meg még gondolkodtam azon az ágy mellé tolható feles babaágyon.praktikus,mert velem van de mégsem :) nem szeretném magamhoz szoktatni.


ilyen:

http://babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=451


én nem is drága.máshol iszonyat drágák.

KépKép
bettike83
 
 


Bettike igen, azt vettük meg amit még feltöltöttem az elején, jól emlékszel. Lehet önmagában használni, vagy egy újszülött és egy nagyobb, később két nagyobb babónak. Szóval szuper. Bár már jár a lányom, de még csak most múl másfél éves, azért órákat nem tud gyalogolni, meg két évesen se fog, úgyhogy bőven kell majd jövőre is a dupla szekér :D
Ismerem azt a kiságyat amit felraktál, csak tényleg az a veszélye, hogy később nehéz külön választani tőletek. Mindenki másra esküszik, van akik között alszik a baba, mi a másik véglet vagyunk, rögtön külön szobába szoktattuk az elejétől. Most az új babó az elején velünk lesz a rácsos kiságyban, de csak azért hogy a kislányom tudjon nyugodtan aludni. Aztán szerintem már olyan fél éves kor körül amikor már lassan jön hágy átalussza a pici az éjszakát, akkor átmegy a nővérkéhez :D
Légzésfigyuban az Angelcare-t nagyon ajánlom AC401, ez egyben bébiörző is, soha nem volt rá panaszom. A 301-es modell régebbi és arról sokat írtak hogy az még sok téves riasztást csinált.
A pihenőszék nekünk sokat segített az elején, sokszor éjszaka csak abban tudtuk megnyugtatni, nagyon bevállt.
A hordozó, sokan mondják, hogy a hagyományos kenguru nem egészséges az elején, de van amit úgy hírdetnek, hogy újszülött kortól, szóval legyél okos. Elvileg a hordozókendők, amiknél fekszik a baba az egészségesebb, de azt külön meg kell tanulni használni. Nekem sima kengurum volt, de két kezemen összeszámolom hányszor használtuk, nem nagyon szerette. Minden gyerek más, lehet hogy ami nálunk bevált nálatok nem fog. Sok mindent utólag jön rá az ember amikor már megvette, hogy hasznos volt-e vagy pénzkidobás. Volt nagy pénzkidobásunk is, pl. megvettük az elektromos orrszívót, mert kezdő szülőként félelmetesnek tűnt a porszívós orszívó. Az elektromos volt 30 ezer, semmit nem ér, de semmit, olyan gyenge, aztán megvettem talán 1200 ft-ért a porszívósat, és azóta is azt használjuk. Azt hiszem mindenki az elején elköveti a maga kis bakijait, a saját kárán. :D

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nyufó

igen, az biztos h saját kárunkon tanulunk.de ugye itt már vannak anyukák és tőlük megkérdezhetjük bármikor mi volt a hasznos és éppen mit volt kár megvenni...

én arra a sima hordozóra gondolok,ami kocsiba való gyerekülés is egyben,sok babakocsihoz van.abba beleteszi az ember és szépen bele lehet kötni a kocsiba.
én mei taira gondoltam még h beszerzek egyet.az is ujszülött kortól van és ha nagyon nem birok a gyerekkel akkor magamra aggatom és közbe tudom csinálni a dolgomat:D

én is szeretném a saját szobájába szoktatni,mindez attól fűgg mennyire lesz nyügi..mert már a végén a fáradságtól sztem sok anyuka feladja az elveit.. :D

KépKép
bettike83
 
 


Balimami: Gratulálok,de jó hogy már tudhatod a nemét!
Nem kell aggódni, a kismedencéből kb. 12. hét körül emelkedik ki a méh, tehár addig nem is kéne hogy látszódjon a terhesség...
De én is elég dundi vagyok és a terhesség egy kicsit lassítja a bélműködést, tehát puffaszt szóval azért sejthető nekem is...
Amit érzel lehet a méhed, mivel a méh kicsit oldalra dől, és ha keményedik /mozgásnál/ picit meg tud emelkedni és tapintható, de iagzából a 24.hét van a köldök magasságában csak ,addig alatta tapintható..
Szóval jókat mosolyogtam a lányokon is hogy mindenki érzi és láttja a hasát, a párom nekem is beszót, hogy már látszik, anyumék se hiszik el hogy már minusz 3kg-nál tartok, mert nem látszik rajtam ránézésre :( ez van haspk vagyok..

Bettike:én is akarok festetni, lomtalanítani hogy a nappaliba költözünk a kisszobából és veszünk egy sarokágyat ami kihúzható..
Nem merek én se 12 előtt vásárólni a babónak, de a várandósággal kapcsolatban igen ilyen bandázst vettem már, meg veszek majd szopipárnát, hogy jobban tudjak aludni(mindig kell a lábam és kezem között vminek lenni alvás közben)szóval sok-sok párnával alszom általában..

Nyufó j lett a táblázat, gratulálok!!

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


avrenim

hol vetted a bandázst?

KépKép
bettike83
 
 


Avrenim köszi, nagyon örülök hogy tetszik!

Lányok, egy kis aranyosság, apával hülyére röhögtük magunkat. Ez volt a babakocsi dobozán (gyereket nem tartalmaz): Kép

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nem semmi :D :D

KépKép
bettike83
 
 


Bettike: A DM ben van kismamáknak pocakvédő szép lilát vettem de 2ezer valamennyi volt. Az auchenbe meg még télen vettem sok színű derékmelegítőt, 1000Ft volt darabja ,jó elasztikus anyagból.

Nyufó: Hát tényleg nagyon értelmes felírat :lol:

Szonce: Képzeld én is május 2.án születtem! :) párom meg április 30. így mindig együtt tartjuk, szabadban családi rendezvényként a szülinapot. Azért januárban majd csak a házba tudok gyerekzsúrt tartani.

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


én még nem is láttam ilyesmit az auchanban,de majd érdemes lesz ilyen téren is szétnézni úgy látszik.

KépKép
bettike83
 
 


Kép Keresztfia 6 hónapos

Lányok csak dicsekednék a keresztfiammmal édes kis golyófejű baba!! :o

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


Itt meg tavaly augusztusban az esküvőmön, olyan szép baba!!
Hát nekem ezért mind1 fiú vagy lány talán...
De most volt a 2.szülinapja és levágták a fürtjeit mert túl lányos szerintük :cry:


Kép Esküvőn

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


nagyon édes bébi :)

KépKép
bettike83
 
 


nagyon köszi a képeket avrenim,
irtó cuki a gömböckefej és nekem a fürtöcskék is tetszenek, szerintem olyan mint egy angyal.
nagyon csinos menyasszony voltál !!!

ma kicsit jobban érzem a pocakom, feszül, nyomkod, nő. már készül biztos a 12.hetire, hogy anyukájának nagy boldogságára megint bazinagyot nöljön :)

Kép
spumilla
 
 


ma nekem is fájdogált a pocim.de most jobb már.

szépek voltatok :)

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Hát, a mai tanulásból semmi sem lett, majd most, ha lejjebb száll a nap, s enyhül a fullasztó meleg, talán akkor..

Avrenim: én is kérdeznék, szakmabeliként szerintem tudod a választ a kérdésemre.
2008. januárjában volt egy császárom a 25. héten korai burokrepedés és magzatvízcsorgás miatt, laparotómia történt..
Szakmába vágóan fogalmazva: alsó medián laparotómia.
A terhesség előrehaladtával milyen módjai vannak annak, hogy ellenőrizzék a heg vastagságát, illetve nekem mire kell majd odafigyelnem, és kb. mikortól kezdve?
Az orvosok itt azért féltenek nagyon, nehogy ez a heg szétváljon, és katasztrofális helyzet álljon elő.. [Vannak is ezirányú félelmeim, de tudatosítom magamban, hogy nem lesz gond :D ] Tulajdonképpen a 3 babát is emiatt nem vállalhattam be :shock: Előre is köszönöm válaszod!

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Sziasztok lányok!

sajnos ma még csak most tudtam gépközelbe kerülni :(
lenn vagyunk an párommal vidéken a szülőknél és itt sajnos nem mindenhol van netünk.

látom jó sokat írtatok tegap óta, csak győzzem visszaolvasni :-)

lenojo: üdv közöttünk, felhőtlen pocakosodást kívánok neked is

bettike: mi nem régen festettük ki a házunkat ilyen előre bekevert színezett festékkel. tapasztalatból azt tudom mondani hogy a legjobb a dulux, mert az már egy rétegben nagyon szépen takar (elég sokfélét próbáltunk különben) egy 5 literes festék kb 30-35 nm2-re elegendő két rétegben. szerintem sokkal jobb így festeni mintha magunknak keverjük ki a színt.

nekünk annyiból szerencsénk van hogy elég sok a pici gyermekes a családban, így sok mindent kapunk. nem is győznénk, ha mindenből újat kellene venni.

avrenim: nagyon szép menyasszony voltál. és a kisfiú is tündéri. nekünk 2007-ben volt az esküvőnk, de olyan mintha tegnap lett volna

én nagyon szerencsés voltam a babásodással kapcsolatban, mert már az első hónapban körözött a gólya. elég vicces is volt, mert nyáron akartuk elkezdeni a babaprojectet, de mert én is úgy gondoltam kb fél év úgyis lesz mire összejön előrébbhoztuk. hát így sikerült. de az átlag általában azt mondják bő fél év

lányok: szerintetek érdemes magzati szívhang hallgatót venni? kinek mi a véleménye?

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


rebeka

én is gondoltam már erre a szivhang hallgatóra,de nem tudom merjek e venni,fogalmam sincs..vagy h érdemes e?

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Köszönöm csajok, hát én is olvadozok a kissráctól olyan édes, és kis értelmes! :D

Kis-csillag: ne félj, nem gyakori dolog a hegszétválás, inkább akinek már többedik terhessége van mert a hegnél elvékonyodhat az izomfal.Szedjél magnéziumot a terhesség elejétől. A hegszétválás tünete hegérzékenység, nagyon kemény méh/folyamtosan/ és rosszközérzet..amikor szétválik enyhülő tünetek miatt megkönnyebbülés, majd később shollos állapot lehet de eddig nem szokott elmenni. Ikreseket már kb. 32-34. héten befektetjük a kórházba, hogy szoros megfigyelés alatt legyenek. Szóval ne aggódj, egyáltalán nem gyakori a hegszétválás, és a sebednél már érintésre is nagyon érzékenylesz, tehát nem jut el a végstádiumba.

Rebeka: szerintem hülyeség venni szívhanghallgatót, főleg hogy nem is értenek hozzá soka, sokszor lehet anyai pulzus is befogni, mert ott nem messze futnak az anyai nagyerek..szóval csak pénzkidobás és még az ember feleslegesen idegeskedhet is..szerintem..
a 36 héttől magzatmozgás számolást szoktak csinálni otthon, hogy a baba legaktívabb órájában mennyit mozog, ha ez a szám feltűnően csökken akkor a babóca nem érzi jól magát.

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


én minden nap érzem a hasam, ezt pozitív jelnek szoktam venni, hogy minden rendben és nől a picikém, mert nekem más terhes tünetem nincsen :P

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?