Sziasztok, jó reggelt!
Vagyoooooooookkkkkk
Tegnap este én úgy jöttem haza mint egy élő-halott, bocsi, hogy nem írtam. Ti egy tünemények vagytok, hogy így aggódtok!
Pénteken 18 óra után hívtam a dokit azt mondta, hogy a laborom jó
így most pihenés és fehérjedús étrend ezerrel, folyamatos vérnyomás mérés, és jövőhét csütörtökön újra megnézi a babát, hogy fejlődik-e.
Szecs, megnyugtattál az ismerősöddel kapcsolatban, remélem, hogy ezután is szépen fog fejlődni (ez jövőhét csütörtökön kiderül) és akkor még húzza bent nekem a kis picúrom.
Igen Babaim, ezekre kell figyelned a vizesedésnél: fehérje a vizeletben+vérnyomás. A ti időtökben Szecs és a Te esetedben már a vizesedés "normális" azt mondta az orvos (30. hét után).
Esetleg a hideg vizes borogatás is segíthet.
Tegnap már az itthoni tépőzáras papucsom sem jött rám, a kezeim szintén feszülnek, dagadtak mint a tied.
Péntektől szedet velem a doki vasat is, na gondolhatjátok, hogy nem megy a nagy dolog.
Én is ma megyek délután a védőnőhöz!
Majd megírom, hogy mi volt. Babaim legalább halljuk a szivecskéje dobogását.!
Tegnap kaptam 5-6 zacskó babaruhát is a rokonoktól, most én jövök az átmosással, vasalással. Most már el mertem hozni.
Babaim te mivel mostad?
Timi! Zsolti baba képe, valami szenzációs.
Képzeljétek, a hétvégét végig együtt töltöttem 2 kisfiúval (8 hónaposak), végig rugdosott az én kicsim is. Biztos hallotta az Ő gagyogásukat, sírásukat. (Sőt az egyikkel még együtt is aludtam).
Szegények nagyon nyűgösek voltak ettől a melegtől. Az árnyékban tegnap délelőtt 38 fok volt.
A rokonság végig Bodzázta a drágámat.
És Babaim ezt képzeld el a párom tegnap azt mondta, hogy mi lenne, ha Fanni lenne????
Úgyhogy szegényke még mindig csak becézgetve van általánosságban, nincs meg a konkrét neve.
Már kezdtem hozzászokni a Judithoz.