Új privát üzeneted érkezett!

T.timi köszi, aranyos vagy :D Sajnos a cukrot itt egyszerűen nem hajlandók megnézni, bár mondtuk hogy 6-volt éhgyomorra kb. 6 hete és a doki bólogatott is hogy felső határ, de akkor se nézik meg, mert nincs senki a családban aki cukros, így nem vagyok a veszélyeztetett csoportban szerintük, akire költenek azzal hogy megnézik. Két hét múlva megyek haza, az első utam a dokimhoz vezet majd, hogy utaljon be egy terheléses cukorra. Úgyhogy még bő két hetet kell várnom hogy kiderüljön hogy gond van-e. Addig meg megpróbálom visszafogni a szénhidrátot, édességet, nehogy veszélyeztessem a babót. Sajnos itt ilyen hülye rendszer van, ha azt mondtam volna hogy tiszta cukros a családom, megnéztek volna, utólag okos az ember, amikor már látja hogy mit kellett volna válaszolnia ahhoz hogy megvizsgálják. Úgyhogy még aggódhatok két és fél hetet, hogy mi van, de legalább meg tudom otthon csináltatni, az is valami. Itt nem értem hogy miért de nem foglalkoznak a terhes cukorral, mintha nem is alakulhatna ki olyannál, akinek nincs a családban cukros. Bocs hogy itt neked panaszkodok, csak ezen tök kibuktam.

Msi a jövőre nincs is olyan messze, azért ez jobban hangzik :D

Kis-Csillag örülök hogy végzi a természet a dolgát, mert pont ezen gondolkodtam veled kapcsolatban, hogy ha nekem kéne meghozni egy ilyen döntést, biztos egész életemben bennem lenne hogy jól döntöttem-e.

Salsifraga jó hogy bejelentkeztél, már hiányoltalak. Klassz hogy kicsit ki tudtok mozdulni, kellemes hétvégét, és gyere sűrűbben :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


kiscsillag rendben lesz minden! :wink:

Hát, a hasam nőtt, de nem a babától egyelőre! :D Sajnos az étvágyam nem a vonalaimnak kedvez, zöldséget továbbra sem tudok enni, brrr. Milyen csúfondáros dolog a sorstól, hogy én, a nagy tudatos evő pizzát és gyrost bírok enni csak szinte! :oops:
Ja, meg persze az emésztésem se teljesen oké... Pedig azzal sose volt gond, sőt!!!

Tegnap ruhát vásároltam, és haza kellett jönnöm gyorsan, mert nagyon rosszul lettem, majdnem elájultam megint. :cry:

A lubickolástól én nem félek, időm nincs sajnos, pedig már mennék a strandra! :) A doki teljesen megnyugtatott, csak a termálvizet kerüljem, azt mondta.

Még valami: ha tüsszentek, gyakran belenyilall a hasamba, ez normális? Ma olyan erőteljes volt, hogy feljajdultam.

Kép
salsifraga
 
 


Gratulálok Nyufó, nagyon szépen kivehető a baba keze,lába,feje,hasa :D Nagyon édi!! nah és lehet, hogy nem is januári lesz majd??tudod, már 37.héttől elindulhat a szülés még karácsonyra is esedékes lehet akár a babó! :lol: Cukorral ne izgulj,de figyelj az étkezésre, szerintem nem igaz hogy rákosít az édesítő, akkor minden cukros rákba halna meg, meg nem szülnének egészséges gyereket se soha! szóval hülyeség!
De a sok édesítő hasmenést okozhat, egyik fogyis barátnőm bevágott egy doboz édesítős fagyit, másnap dolgozni se tudott, annyira fosott tőle...

Lányok, semmi hülyeséget ne dugjatok a hüvelyetekbe, az olivaolaj elzárja az oxigént is, és elpusztulhatnak a jó bacik/Lactobacilusok/ amik a svas pH ért felelősek! az uszodák,fürdők is ezért nem jók kiírthatják a hüvelyflórát és rögtön jön a gomba!!
Canesten kenőcsöt csak külsőleg lehet használni, rá van írva, semmi esetre nem szabad a hüvelybe rakni belőle!

Érdemes pH segítő kúpot használni, ha eltolódott a pHm fürsé előtt megelőzésnek fürdés után is..DMbe és bármelyik nagy áruházba van az intim részlegen a betéteknél, több fajta kúpot árulnak!

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 

 
 

timi most látom, hogy magas lett a cukrod. Az ezzel kapcsolatos diétához nem értek, de nekem ez év elején kellett csinálnom egy elég kemény diétát. Krónikus gyomorhurutom volt refluxszal, az egész gyomrom és nyelőcsövem gyulladásban volt. 2 hónapig nem ettem semmi, de semmi cukrosat, fehér lisztet, tésztát, zsíros dolgot. Sajtból csak soványat, húst, zöldséget csak párolva. Ja, gyümölcsöt se. Na, tudom, ez tök más dolog, csak vigasztalásul: csak az elején volt nehéz a diéta!!! (Nálam falánkabb csajt pedig nemigen ismerek! :lol: )

Minden oké lesz, csak azért írtam, hogy ne keseredj el! Szorítok!

Kép
salsifraga
 
 


Avrenim köszi :D Nem hiszem hogy előbb jönne nekem a baba, az elsőt is túlhordtam egy héttel, akkor gondolom a másodiknál se lesz nagyon másképp. Vagy tudsz erről valamit, attól még jöhet másodszor korábban?

Salsifraga én is ugyanígy vagyok mint te, a zöldség-gyümölcs gondolata is már hányingert vált ki pedig most én is gondban vagyok a cukorral mert éhgyomorra 6, úgyhogy pont a szénhidrátot kéne visszafognom de az az egy amit most meg tudok enni. Édességet se eszek, attól is hányingerem van, a sós dolgokat, tésztákat, kenyeret viszont tömöm :( Mert ugyanakkor meg a hányinger egyetlen ellenszere ha rágcsálok, így folyamatosan rágcsálok, szóval már híztam is.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


én bizti nem fogok strandozni, méhszájseb miatt.....

Msi: régen mi is 6an éltünk kb 55 nm-en, úgy oldottuk meg hogy galériáztunk, anyuék aludtak a galériánk, később meg a nővérem és én uludtunk a galérián, a nagypapám meg alattunk tv-zett este fülhalgatóval. sokszor nevedgéltünk azon, hogyha bepisilnénk álmunkban a papa fejére csurogna :lol:
Szóval mindent meg lehet oldani, a galérián tudnád Balót elkülöníteni az ikrektől úgy hogy nemcsak ágy hanem íróasztal is lenne fent és tudna a tanulásra koncentrálni..de ehhez bizonyos kort el kell érnie a gyerekeknek hogy a galérián aludhassanak. Az ikrek emeletes ágyon később elférnek majd..

Nálunk is 50nm es a ház, a kisszobából kiköltözünk a nappaliba hogy babónal legyen játszószobáj majd, persze az elején együtt lennénk egy szobába..A konyhám elég nagy hogy ha vendégek jönnek ott tudjam fogadni, leültetni őket, nem kell a nappali, az lesz a mi szobánk.

Szóval csak pozitívan és kreatívan, egy ilyen magas belmagasságú ház sokmindent rejt magában!!

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


kis-csillag
nagyon örülök:)))))) babucik rohamosan nőnek, mindenesetre szorítok a következő vizsgálatra is, hát igen nehéz lehet (ha nem lehetetlen) feldolgozni egy ilyen döntést...jó hogy a természet teszi a dolgát, ha véletlen bármi beavatkozásra lenn szükség (ne legyen!!) akkor sincs már kérdés hogy melyik babát érintse...

salsifraga
nekem is volt és van is a mai napig hogy tüsszentek akkor úgy belenyilall mintha hasba szúrtak volna:S elég kellemetlen, ha még olyan pózba is vagyok akkor kifejezetten fáj is, de csak ritkán tüsszentek:))) étkezés: én eddig azt tapasztaltam hogy aki addig csak gazokat evett az kívánja az ilyen "rendes" kajákat és fordítva is...sógornőm be nem tette volna a lábát a mekibe előző életében, mikor terhes lett minden nap ott lógott volna:))) mondjuk rám ez nem igaz, mert eddig se ettem sok húst most meg semennyit nem bírok megenni, viszont ölni tudnék egy dinnyéért:)

KépKép

KépKép
msi22
 
 


avranim
hát az a 280 sajnos nem elég galériának, de megoldjuk, nem vagyok hajlandó stresszelni ezen már, bevettem a leszarom tablettát..majd ha odakerül a sor megoldjuk:)))) hát a papád lehet annyira nem nevetgélt volna ha a fejére csurgattok:))))))))))))))))

KépKép

KépKép
msi22
 
 


kis-csillag: gratulálok a babákhoz. remélem a természet tényleg elvégzi a dolgát és minden rendben lesz. drukkolok nektek

salsifraga, msi: sajnos én is ezeket a tüneteket érzem, pedig elég kellemetlen. ha tüsszentek úgy érzem mintha ki akarna szakadni a petefészkem. ráadásul mostanában már rossz mozdulatokra is belenyilall. :( ti szeditek a magne b6-ot? nekem az orvos azt mondta az segíteni fog... egy próbát megér

a gyümölcsöket viszont mostanság kívánim, pedig eddig nem voltam nagy gyümölcs zöldség evős. remélem így is marad.
a rosszullétem kezd csökkenni (kopp kopp) nektek is?

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


Sziasztok!

mennyire érdekes, hogy vannak közös pontok( nyilallás itt ott) :shock: kaja éhség ilyen olyan és mégis mindenki ugyan azzal a csodával" küzd" :D Nekem már kezd a hányingeres időszak csökkenni...csak nehogy elkiabálás legyen:) De én is a gyümölcsökre esküszöm.
Nyufó t7uti a bébi nekem is volt amikor az UH kép nagyobbat mutatott, de az időpont nem változott, mert lehet, hogy csak jobban nőtt abban a pár hétben(terhes vitamin)
A fürdéssel nekem nagy tapasztalataim nincsenek mert mire megszültem addigra kezdett jó idő lenni és akkor már kettesben mentünk:) Viszont mindenki az úszó medencét és a szabadvizet ajánlja. A termál benne ülős soha(nénikék bácsikák egész nap benne vannak és nekik nem kell pisilni kérdezte a fiam...:( Ez a tamponos dolog nekem sem. Én azt gondolom, hogy azért lehet több folyás, hogy jobban tisztán tartsa a szervezet a a hüvelyt.
Na üdv és kellemes napot mindenkinek:)

KépKép
Kép
krisztin76
 
 


Sziasztok!

Most hétvégén utazunk haza, egy hétig nem leszek, sajnos tegnap meghalt a tatám:((( mindenkinek jó hétvégét!

KépKép

KépKép
msi22
 
 


-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.30 20:29-kor.
szonce82
 
 


Jó Reggelt lányok :!:
Tegnap sajna nem tudtam jönni, így rendesen kimaradtam a dolgokból és győzöm olvasni ezt a sok mindent :lol:

Msi fogadd legőszintébb részvétemet

Nyufó Nagyon gratula a babácskához, nagyon jól kivehető kis manó :wink: most már legalább megnyugodhattál, hogy láthattad. Tényleg annyira édes és szép nagy lett:wink: Hát az időjárás akkor ott is bekavart rendesen :roll:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


msi: fogadd őszinte részvétemet

szonce: hát én sem tudom mit csináljak a nyáron. nagyon szeretem a vízet, szeretek pancsolni. sajnos idén ki kell hagynom. én is úgy gondoltam majd valami természetes vízet keresek és talán abba egy-egy rövid időre bemerészkedem.

hogy bírjátok a meleget? én nagyon nehezen. fáj a fejem tőle

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


Lányok, nem lenne kedvetek egy olyan egyszerűsített táblázathoz, amiben csak a név, a szülési időpont, esetleg hogy ki milyen nemű babára vágyik (érdekes lenne utólag összenézni kinek sikerült), mondjuk ezek lennének benne és mondjuk minden hétfőn felrakhatnánk ide, mindenki látná hányan vagyunk, stb. Spumilla táblázatát is csinálnánk párhuzamosan, mert az sokkal bővebb, de ugye abban sok az olyan adat, amit nem akarunk nagy nyilvánosság elé tárni, de magunk között érdekes lehet. Szívesen megcsinálom, de ha valaki szertné, nekem úgy is jó. Vélemény? Ha tetszik az ötlet, akkor javaslatok, mi legyen benne?

Msi nagyon sajnálom :cry:

Krisztin állítólag az első (talán) 16 hétben egyformán nőnek a babák teljesen, ezért tudják elvileg megmondani UH alapján napra montosan a mérete alapján mennyi idős. Utána kezdenek el eltérően fejlődni csak. Valami ilyesmit írt Avrenim valamelyik előző lapon csak abban nem vagyok biztos hányadik hétig. De azért gondolom hogy elmérhették, mert fizikai képtelenség hogy egy héttel előbbi lenne. De majd két hét múlva az integrálton kiderül otthon, most vagy megerősítik az újat, vagy visszakerülök, majd azt teszem mérvadóvá.

Monka :D köszi :D Igen, itt is nagyon meg van kavarodva az időjárás, furcsa is nagyon a helyieknek.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Nekem tetszik az ötleted :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


nyufó: szerintem csinálhatunk egy olyan táblát is ha van kedvetek hozzá. természetesen csak a legszükségesebb adatokkal. baba méret, kor stb

én az első 12 hétről tudok, hogy kb azonos ütemben fejlődnek a babák, de lehet tévedek. nem vagyok benne biztos

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


Rebeka én meg nem is tudtam ezt egyáltalán, Avrenim írta, írta a pontos hetet is, de már nem emlékszem és ahogy visszakerestem az utolsó pár hozzászólását, pont nem találtam meg, lehet hogy régebben írta. De majd biztos ha olvassa, akkor megírja megint :D

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Valami ilyesmi egyszerű táblázatra gondolnék, vélemények, ötletek??? Szeretnétek-e, mi legyen benne? Mit változtassunk? Aki szeretne benne lenni, küldhetné nekem pü-ben az adatokat, mert visszaolvasni ezt a sok mindent amit írtunk eddig, pl. hogy ki milyen nemű babát szeretne, az nem kis meló lenne.
Kép

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Köszi Nyufó már küldtem is pü-t

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


msi: öszinte részvétem!

szonce: itt jártál tegnap és nem is néztél be hozzám? :D

nyufó: még mindig szoktam gyönyörködni az uh-dban, olyan kis cukiii. jöhet az egyszerűsitett táblázat. sztem a nagyból már lehetne kivonatolni, elég sok minden van már benne. :) én is gondoltam egyre, amit eilleszthetünk, de nem volt időm rá sajnos, nagyon örülnék ha megcsinálnád!

Kép
spumilla
 
 


Lányok, akinek van kedve jöjjön a táblázatba. Észrevételeket, véleményeket várok, nem akarok én itt egyedül bármit is, együtt közösen. Viszont senkit nem rakok bele önkényesen, amíg nem ír pü-t, az jöjjön akinek kedve van. És ami fontos Spumilla táblázatát is csináljuk tovább ugyanúgy, úgy gondoltam, nem az ő táblázatát akarom kilőni. Csak legyen itt is egy egyszerűsített. Arra gondoltam mondjuk minden hétfőn felraknám, ha már kialakult. Meg később tudnánk bővíteni, a valós születési dátumokkal, gyerkőc nevével, ilyesmi, amire gondoltok. Neveket meg gondoltam hogy a várható szülési időpont szerint raknám be. A másik hogy bárkinek változik adat, kor, terhességi kiírt időpont, stb. írjon és javítom is.
Most így néz ki:
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nyufó8 2010.06.11 11:00-kor.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nyufó

én is örülnék a táblinak :)

KépKép
bettike83
 
 


ja és első baba nyufó,azt elfelejtettem :)

KépKép
bettike83
 
 


nyufo: a baba aktuális méretét még beletehetnénk, de amugy nagyon szupi. a közöst mindenki maga csinálja, frissitgetjük, látszik egy fejlődési, növekvégi folyamat, ami vicces, ez meg a heti kivonat, ami nagyon hasznos és végre be van illesztve :):)

Kép
spumilla
 
 


Volt olyan felvetés, hogy legyen a táblázatban az aktuális terhességi idő is, este majd ezt is megcsinálom. A másik felvetés ami érkezett, hogy a kívánt nemhez esetleg valami baba, vagy cumi legyen, vagy ilyesmi, keresek akkor valami képet, ezt is intézem. Bármi felvetés?
Akik jelentkeztetek a táblázatba eddig, ami a vonalzótokon van, az pontos, azt tudom beírni?
Eddig akik jelentkeztek:
Kép

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Spumilla felvetése nyomán várom a babók jelenlegi méretét is aki tudja, hogy mennyi, írjatok pü-t és akkor nem itt terheljük a többieket hogy ezt a sok adatot vissza kell olvasniuk :D És mindig pü-t írjatok bármi változik, rögtön javítom a táblázatot.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.30 20:30-kor.
szonce82
 
 


nyufó

szépen alakul :)

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok Csajok!

Msi:Sajnálom, részvétem. Tudom ilyen időszakba még nehezebb a gyász, hiszen eszébe jut az embernek, hogy a saját gyermeked már nem ismerheti a dédpapáját. Gondolom szép kort érhetett meg, és én nagypapám is 93 évesen halt meg, de legalább nem sokáig szenvedett a halálakor.. :cry:

Lányok jó ötlet a táblázat,de a terhességi időt hülyeség bele rakni, 1.mert mindenkinek láttjuk a vonalzóján, 2. nyufó majd hetente átírja az összes számot, hogy stimmeljen..A babák mérete is változó, így olyan címen kéne a táblázatba, hogy utolsó Uh adatok, vagy vmi ilyesmi..

Nekem a 16. hét van a fejembe, mivel az AFP-t addig tudják belőni, hogy pontosan mikor vegyék le, és így megfelelő eredményt kapjanak..

Nyufó:Hát ha a sógornőmből indulok ki, ő 37.hétre szült és akkortól érett a baba, szóval sokunknak lehet akár decemberi babója is! itt megírom, elsős baba, 24 vagyok és mindegy hogy fiú/lány. utolsó UH: 1,86 cm-es a baba.jah és 2011.01.17 a terminus..remélem bak lesz, nem hordom túl :roll:

Kiscsillag: Valószínű teljesült, amit akartál, ha az elején nem volt nagy külömbség a babák közül és most ekkora, ráadásul embriót nem láttnak,szabálytalan a petezsák, nincs életjelenség, Tuti Missed lett..és valószínű felszívódik,mert a vetélés hormonhiányban kezdődhet meg, és ugye ott van a két babód, akik termelik rendesen a hormonokat..
Hát a sürgősségi kemény, én tuti nem bírtam volna...

Ebben az időjárásban nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én elálmodoztam azon, milyen jó lenne otthon maradni és nem dolgozni, tudnék is mit csinálni, nem úgy mint télen, és van rengeteg könyvem amit szeretnék kiolvasni/babások/ hát nem erre számítottam, hogy a babavárást végig kell dolgoznom :( .. sajnos így alakult az élet, de az tuti, hogy a gyermekemmel legalább 1 évet otthon maradok, majd megoldja a párom ahogy akarja, más férfi is megoldja... :evil:

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


szonce: velence- itt voltál, itt lakom :)

avrenim: én itthona vagyok, innen dolgozom, de olyan dög meleg van, hogy 5p alatt kifáradok bármibe is kezdjek. A könyvek jó ötlet lenne, ha otthon lennél, én is kiolvastam egy csomót. Főleg a regények kötöttek le.

végre hétvége, juhujuuu :)

Kép
spumilla
 
 


Szonce így van, ez lenne a legegyszerűbb, de nekem sokkal nehezebb két táblát állandóan összehasonlítgatni hogy ki mit javított benne, mi változott, főleg hogy egyre többen vagyunk. A másik hogy esetleg úgy járunk, hogy ha már kialakult a táblázat és heti egyszer lesz feltöltve, akik esetleg nem javítgatják a privát táblázatot rendesen, azok úgy járnak hogy az elavult adatok lesznek feltöltve. Ha nem okoz nektek ez gondot, had kérjek meg mindenkit hogy ha bárkinek változik bármi adata, ha ír nekem pü-t akkor sok munkától megkímél.
Akiknél van üresen mező, arról nincs adatom, ha megírjátok, beírom.
Beleraktam amiket javasoltatok, további javaslatok?

Kép

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


szerintem ez igy nagyon jó!!

Kép
spumilla
 
 


szerintem nagyon szupi így ez a táblázat, köszi nyufó

én is szenvedem a melegtől, pedig irodában vagyok. de mióta bejött ez a nagy meleg nagyon rossz a közérzetem. a hányingeremnek sem használ, plusz a fejem is megfájdul...
ezen én is gondolkodtam, milyen jó lenne most valami jó kis hűs szobában, vagy épp kinn az árnyékban. van nekem is egy csomó olvasnivalóm

képzeljétek: ma észrevettem hogy nőtt a pocim. nem tudom ez normális e még ebben az időben. mondjuk ha abból indulok ki, hogy semmi hasizmom nincs akkor érthető :lol:

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


nekem is nőtt a pocim.kerekedik szépen és ez már csak nagyobb lesz. :)

KépKép
bettike83
 
 


hihi, én is ma láttam a kocsi ablakából visszaintegetni egy pocakot. az enyémet :) dudorodik a póló :)

Kép
spumilla
 
 


Avrenim téged is akkor beteszlek. Nem gond az aktuális terhességi idő, azt az oszlopot dinamikusra csinálom, a program fogja számolni, csak a kezdőt írom be. Én se akarok magamnak sok melót, azért is írtam Szoncenek is, hogy írjon mindenki, ha változás van, ne kelljen táblázatokat hasonlítgatnom, ha lehet :lol:

Rebeka szegény, akkor ezek szerint nálatok sincs légkondi? Az nagyon gáz egy irodában, kint 30 fok, az irodában 50 :cry:

Én is csatlakozom a növekvő pocik táborához, bár lehet hogy csak a sok evés miatt van :lol: :lol: :lol:
Minden dolgozó kismamának kitartást kívánok :(

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Sziasztok!

avrenim érdekes én pont nem szeretnék bak babát, valahogy nem találom a közös hangot a bakokkal, persze azért vannak kivételek :)

Az én pocim is növöget, azért remélem még nem olyan feltűnő, mert ebben a hónapban még nem szeretném bejelenteni.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


nyufó: a dolgozó kismamák nevében is köszönjük az együttérzést. elvileg nálunk lenne légkondi, de nagyon nem működik és nincs egy darab nyitható ablak sem emiatt. így levegőtlen az egész iroda. de majd csak túlélem

nekem ez a poci növekedés nagyon fura. tegnap még egyáltalán nem tűnt fel, de ahogy reggel tükörbe néztem hááát... olyan mintha lenyeltem volna egy kisebb sárgadinnyét :-) de lehet csak sokat ettem

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


Nyufó írtam pü akkor még nem volt fevetve a méret itt írom meg: 27 mm 9+3,
Bocsi 2 napja szarul vagyok, nem nagyon tudok írni, de ahogy tudom olvaslak bennetek,
Nyufó neked már írtam a pü-ben, még1* gratulálok, csak eljött a napja, hogy lásd végre.,
kis-csillag örülök, hogy így alakult, úgylátszik mégis van valami ami talán segít elrendezni a dolgokat,
Msi sajnálom a veszteségeteket, talán majd az idő nyugtató lesz, ha nem is még most.
Avrenim, olvastam amit nekem írtál, köszi, jó hogy mindig van tanácsod nekünk.

Nekem mák határozottan van hasam és híztam már 2,5 kg.-ot, meg is vagyok íjedve, kicsit korai még, nem? bár 3-dik gyerek, és a szokásos hasizomgyakorlataimat sem csinálom, még nem lehet a baba, még jobban kell vigyáznom

Mindenkinek a legjobbakat, majd jelentkezem.

Kép
nlzs
 
 


ilynekor már kezd növekedni a poci,de leginkább úgy nézünk ki mintha túlságosan jóll laktunk volna :D :D ezért még én is inkább bővebb rucikat huzok fel amiben nem feltűnő,mert még a végén azt mondják h túl sokat eszem.na de 2-3 hét múlva már lehet húzni kismama felsőt is ami már kihansulyozza a pocakot :)

KépKép
bettike83
 
 


sziasztok lányok és elköszönök a hétvégére.
Mindenkinek sok pihit és pocaksimit kívánok. hétfőn jövök.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Lányok itt a tábla. Akinek hiányzik adata vagy aki szeretne benne lenni, várom a pü-eket!

Kép

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


salsifraga, nyufó: örülök, hogy aggódtatok értem és a cukrom miatt, de ma voltam kontroll vércukron és most csak 5,0 volt :lol: Beszéltem is a dokival, azt mondta akkor nincs semmi gond, csak mértékkel egyek édességet, fagyit, tésztát stb. lehet csak ne állandóan azt, úgyhogy mos már megnyugodtam :)

nyufó: én is küldök pü-t, abba megírom az adatokat.
Jó ötlet volt, ügyes vagy :)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


szia dalmi :)

KépKép
bettike83
 
 


nyufó: elküldtem a pü-t :)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Dalmicsek jó hétvégét!

T.timi de örülök hogy rendben van a cukrod!!!!!!!!!! Remélem nekem is majd ez lesz ha két hét múlva megnézetem. De reményt adtál :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nyufó: tuti!! csak figyelj oda a kajára. Én 1,5 napig nem ettem ilyeneket..csoki, fagyi, tészta, kenyér is épp hogy és már jó is lett:)
A doki azt mondta mindent lehet csak mértékkel :lol:
nyugii!! és köszi!!

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


timi: örülök hogy rendben van a cukrod. tényleg reményt adtál nekem is. nekem kedden derül ki, hogy van e probléma

nyufó: nagyon jó lett a tábla, jól áttekinthető :-)

én is lassan megyek haza. elég volt mára a munkából. sőt sok is ebben a nagy melegben.

ma már valószínű nem tudok írni, de mindenkinek szép estét kívánok

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


rebeka: köszi, aranyos vagy! drukkolok keddre!

KépKép

KépKép
t.timi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?