Sziasztok Csajok!
Msi:Sajnálom, részvétem. Tudom ilyen időszakba még nehezebb a gyász, hiszen eszébe jut az embernek, hogy a saját gyermeked már nem ismerheti a dédpapáját. Gondolom szép kort érhetett meg, és én nagypapám is 93 évesen halt meg, de legalább nem sokáig szenvedett a halálakor..
Lányok jó ötlet a táblázat,de a terhességi időt hülyeség bele rakni, 1.mert mindenkinek láttjuk a vonalzóján, 2. nyufó majd hetente átírja az összes számot, hogy stimmeljen..A babák mérete is változó, így olyan címen kéne a táblázatba, hogy utolsó Uh adatok, vagy vmi ilyesmi..
Nekem a 16. hét van a fejembe, mivel az AFP-t addig tudják belőni, hogy pontosan mikor vegyék le, és így megfelelő eredményt kapjanak..
Nyufó:Hát ha a sógornőmből indulok ki, ő 37.hétre szült és akkortól érett a baba, szóval sokunknak lehet akár decemberi babója is! itt megírom, elsős baba, 24 vagyok és mindegy hogy fiú/lány. utolsó UH: 1,86 cm-es a baba.jah és 2011.01.17 a terminus..remélem bak lesz, nem hordom túl
Kiscsillag: Valószínű teljesült, amit akartál, ha az elején nem volt nagy külömbség a babák közül és most ekkora, ráadásul embriót nem láttnak,szabálytalan a petezsák, nincs életjelenség, Tuti Missed lett..és valószínű felszívódik,mert a vetélés hormonhiányban kezdődhet meg, és ugye ott van a két babód, akik termelik rendesen a hormonokat..
Hát a sürgősségi kemény, én tuti nem bírtam volna...
Ebben az időjárásban nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én elálmodoztam azon, milyen jó lenne otthon maradni és nem dolgozni, tudnék is mit csinálni, nem úgy mint télen, és van rengeteg könyvem amit szeretnék kiolvasni/babások/ hát nem erre számítottam, hogy a babavárást végig kell dolgoznom
.. sajnos így alakult az élet, de az tuti, hogy a gyermekemmel legalább 1 évet otthon maradok, majd megoldja a párom ahogy akarja, más férfi is megoldja...