Új privát üzeneted érkezett!

Röpcsikém,
Hogy vagy?
kihez mentek?

mary80
 
 


Sziasztok!
Folyamatosan olvastalak Benneteket, de a munkahelyemen egyik napról a másikra nem tudtam belépni, így írni sem..
Köszönöm a tippet, akkor megcsináltatom a HSG-t is. Úgy tudom, hogy a saját nődokim által csinált HSG vizsgálatot is elfogadják, nem kötelező a SOTE-n megcsináltatni.
Amúgy voltam most a házidokinál, de nem találta meg a megfelelő rubeola elleni oltást, így nem írt fel. Megbeszéltük, hogy holnap felhívom a SOTE-t, hogy melyik oltást kérik rubeola ellen, így egyszerűbb lesz az Ő dolga is, mert csak kombinált dolgokat talált. Vagy Ti tudjátok a szuri nevét?
Meg kaptam beutalót tüdőszűrőbe, a többi beutalóért, meg 23-a után megyek (hormon, vérvételek, EKG...).
nyuszika85
 
 


Nyuszika,
elfogadják a hsg-t,de csak a röntgeneset,az ultrahangosat nem,erre figyelj.
Vendég
 

 
 

Sziasztok!
Lányok, nagyon köszönöm a tippeket!!! Képzeljétek: holnap megkapom a rubeola szurit, felhívtam a SOTE-t, megmondták mi kell. Szóval rubeola pipa. HSG-t is megkérdeztem, persze azt mondták, amit Ti, így a SOTE időpontunk előtti nap, a nődokimmal megbeszélem mit tud és hogyan és csinálja meg.
Megkérdeztem a SOTE-t, ha minden ok, akkor októberben meglehet az első beülti. De ezt majd az eredmények eldöntik, magyarán van-e valami gond, amit még kezelni kell előtte. De hiszek benne, hogy nincs és így idén anya lehetek! Mert kérdés nem lehet, az első sikerülni fog!!!! :D
Tényleg nagyon kedvesek eddig az emberek éssss!!! Az időpontunk alatt Murber fog fogadni, úgyhogy a fentiek mindent elintéztek nekünk, hogyha már lombik, akkor haladjunk :)

Nagyon vidám lettem, mert érzem, hogy haladunk, és egyre közelebb kerülök az anyasághoz!

Örök hála, hogy segítetek és kérdezhetek!!!!!

Szépe napot mindenkinek!!!
nyuszika85
 
 


röpcsike
Köszönöm már jobban vagyok.
nyuszika
Szívből kívánom hogy az álmod hogy idén anya lehessél
teljesüljön.Mert nincs is szebb dolog ennél.
Drukkolok nagyon neked is.

Kép
Kép
krisztike54
 
 


Sziasztok!
Kivel mi újság? Hogy bírjátok a meleget? Mondjuk hál ég, most visszább esik a hőmérséklet...:)
Velem azóta annyi történt, hogy kiderült, ez az MMR szuri nem kapható gyógyszertárakban, már az ÁNTSZ-el, Szent László kórházzal beszéltem, hogy mi van.... Végül egy magán oltóközpont adta be tegnap, de ez jó, mert az első beülti legkorábban szeptember végén, október elején esedékes, és szeptember 14-én jár le az ominózus 3 hónap :) Ja, meg voltam tüdőszűrőben, de agyrém...... Megcsinálták a felvételt, majd július 5-én megyek "elemzésre".... Na mindegy.
Üdv Mindenkinek
nyuszika85
 
 


Szuper Nyuszika!Akkor mostmár szépen lépkedsz a cél felé :lol:

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


Sziasztok Csajok,
Szép napot!
Puszi

mary80
 
 


Szia Nyuszika!

Látom szépen haladsz! :D Gyorsan elfog röpülni a nyár.....sajnos.....aztán kezdődhet a babyprogram :!: :D
A gyógyszerekkel mostanában sok mizéria van, alig lehet őket beszerezni, de látom Te ezt ügyesen megoldottak, hajrá védettség! :D

Tegnap voltunk a klinikán a leleteinkért, de nem készítették össze, így csak pár papírt kaptunk csak meg. :(
Vendég
 


Röpcsikém,
Hogy vagy?

mary80
 
 


Csajok én most vagyok elvileg a cik. 21. napján, mert máj. 26-án a két vérvétel között már volt egy kis barnázásom (akkor ez az első nap nem?) és most vettem észre, hogy 1,2 barna cseppecske van. Akkor ez most mi? Peteérés?
Vendég
 


Jó hétvégét mindenkinek!

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


Szia,Röpcsi!

Fogalmam sincs,mi lehet!neked szokott peteérés környékén tojásfehérje-szerű nyákod lenni?Ha most volt,akkor vsz.az.De nem tudom.Kíváncsi vagyok,mi lesz a Kaáliban,előlről megcsinálják a vizsgálatokat?

Kamilla,
köszi,neked is és mindenkinek sok napsütést!
Vendég
 


Jó hétvégét mindenkinek!


Kép

Kép
Adri
badró1
 
 


Sziasztok, Lányok!

Köszönöm mindenkinek az üdvözlést és a segítséget!!!

Mary :D
Hát a fogorvoshoz menni tényleg nem jó dolog, bár én bizonyos időszakonként mindig rendbe rakatom a fogaimat. Nekem sajna az egyik bölcsességfogamat ki kellett műteni, mert már 3 hónapja szenvedtem a szájzárral. Igazság szerint a másik oldalt is műteni kellene, de nem visz rá a lélek. Szóval teljesen megértelek.

Krisztike :D

"Minden kismama inzulinrezisztens – hormonszintek emelkedése, megváltozott anyagcsere működés okozza: akinek ezt nem tolerálja a szervezete, az terhességi cukorbetegséggel (GDM) küzd a terhesség alatt."

Nekem is inzulin-rezisztenciám van. Tényleg hihetetlenül sokat segít a diéta és még többet a torna. De ezt feltétlenül konzultáld meg dokival!!!

Neked a Soté-n ültetették vissza a 12 sejtes embriócskát? Ő hány napos volt?

Lehet kérni szerintetek, hogy többsejtesen ültessék vissza, vagy jó messzire küldenek a kérésemmel együtt? :roll: :lol:



Mmzsó :D
Nekünk megmondták a telefonos időpont-egyeztetésnél, amikor megkérdeztem, hogy Murber dokihoz kell mennünk 1. konzira.

Nyuszika :D
Neked volt már korábban hsg csinálva? Most hsg-t vagy méhtükrözést csináltatsz?

Akkor nekünk is kellene kérni rubeola elleni oltást,de én már kivárom a 23-át. Már ezen a pár napon úgy sem múlik semmi-remélem. A rubeola oltás is kell a férjemnek is?

Az aids és hepatitis szűrést megcsinálhatja a háziorvos is?

„A rég várt is váratlanul ér, amikor végre bekövetkezik.”
daisy@79
 
 


daisy
Hát igen segít a diéta nekem is csak reggel van 6 felett sokszor.
Mindig a reggelivel van bajom.A tornászással az a baj hogy
a doki nem javasolta merthogy lent van eléggé a méhlepény.
Igen nekem 12 sejtes volt az egyik kicsikém a másik 8.
A Sotén ültették be de nem tudom hogy lehet-e kérni a többsejtűséget.
Te cukorbeteg vagy?Diétázol?

Kép
Kép
krisztike54
 
 


Daisy,
Te is 23-án jössz a SOTE-ra? Első alkalom vagy mi? Hányra?
A rubeola csak a leendő anyáknak kell.
Még sem HSG, sem méhtükrözés nem volt, most indul a limbó hintó: hétfőn 2 hónap és 1 hét után katona vizit (2. alkalom), kedden nődoki (itt egyeztetem le a HSG-t, megcsinálja-e röntgenesen), szerdán SOTE, első konzultáció, Murber dokihoz (felhívtam a SOTE-t)
Izgulok, mert ebben a pár napban sok minden eldől, leginkább a katonák alapján.
Mondjuk a női megérzéseim azt súgják, hogy valaki keresztül húzza a számításaimat.....Olyan szépen elterveztem mindent... :?
nyuszika85
 
 


Daisy, persze, bocsi, első alkalom lesz Nektek is..... Szóval aktuális a kérdés, hányra mentek? :)
Én felhívtam a SOTE-t a rubeola szuri miatt, de annyira kedves volt a csaj, hogy végül minden hülye kérdésemre választ adott. Azaz, pl. hogy mi lesz az első konzultáción. Annyi, hogy eleve el kell vinned az összes meglévő leletedet, adnak beutalót a vérvételre, megkapod a listát, milyen vizsgálatot kell megcsinálni. Ennyi. Mondjuk mi már andrológus vizsgálati eredményekkel is megyünk, szóval ez a része valószínüleg rendben lesz, az asszisztens szerint. A többit meg megmondják. De elindulunk és ha minden jól alakul, akkor októberben kezdhetünk is. :D
nyuszika85
 
 


Sziasztok!

Régen irtam de az nem azt jelenti hogy nem olvaslak titeket.

Én megvagyok, sajnos már állás nélkül tegnap óta - de a reményem és hitem töretlen, mert sikerülnie kell, hogy találjak valami normálisat. Ha egy ajtó becsukódik, ki kell nyilni egy másiknak, na én teszek róla, hogy hamar nyiljon.

Krisztike: jaj Istenem most lettél terhes és lassan már a végéhez érsz, nagyon telik az idő. Veled hasonló a helyzet Kamilla! Hogy vagytok?

És Twist: te Dorka babád- mennyit izgultunk érte, és lassan már fél éves lesz!

Nekem is most volt a születésnapom és már 4 hónap elment - hihetetlen.

Pár nap és ismét utra kelek, megyek a Balatonra, aztán nem tudom a többi utammal


A bajom tetejébe most én is fogászatra járok nem kis dolgok vanna mögöttem, még nagyobb dolgok vannak előttem Mary szolidarítás veled, eddig 7 mütétem volt - a bölcsességfog volt az egyik legrosszabb. Kitartás ehhez és mindenhez

üdv

kispatak
Vendég
 


Krisztike :D
Nem vagyok cukorbeteg. Nekem inzulin-rezisztanciám van és remélem megmaradok ezen a szinten. Ezt szokták a cukorbetegség előszobájának nevezni. Meforalt szedek rá. A diétát ismét elkezdtem.

Nyuszika :D
10,00-re kaptunk időpontot. Ti mikkora kaptatok időpontot?
Azért kíváncsi vagyok mikor fogunk sorra kerülni.

Nálam sajna elég sok eltérés van, így szerintem mi októberben nem fogunk tudni indulni, de majd meglátjuk.
daisy@79
 
 


Mi 09:30-ra. Szóval tuti, hogy találkozunk, mégha nem is tudunk róla :)
Nálunk elméletileg apa gond van, de ki tudja, engem csak egy 3. napi vérvétellel vizsgáltak, ott enyhe emelkedett FSH volt, a többi rendben.
nyuszika85
 
 


kispatak
Boldog születésnapot!Miért maradtál állás nélkül?
daisy
Értem.És az inzulin-rezisztenciád mitől alakult ki?

Kép
Kép
krisztike54
 
 


Nyuszika :D
Igen :D

Krisztike :D
Sajnos nem tudni, hogy az IR. mitől alakult ki. Elvileg a családban nincs ilyen másnak. Bár ugye ezt nem szűrik, így nem lehetünk benne biztosak, de cukorbetegség nincs egyik ágon sem nálunk.

De ma már nem kezelem betegségként. Azt leszámítva, hogy naponta kétszer be kell venni a gyógyszert - ami ma már reflexszerű - igazság szerint nem nagyon veszem észre. A torna egy kicsit nehezebb dolog.

Arwen tornát szoktam csinálni, elvileg 2 naponta kellene, ami ugye 60 perc, még ha a ciklus 2. felében nem javasolt 2 gyakorlatot leszámítom, akkor is 50 perc... és munka + otthoni munka után inkább az ágy szokott vonzani, mintsem a torna, de tény, ha rendszeresen csinálom, akkor sokkal jobban érzem magam. Már csak azért is mert nyugodtan alszom, így kipihenem magam éjszaka ...
daisy@79
 
 


Krisztike :D
Egyébként szerintem a táplálkozás ami nagyon sokat befolyásolt nekem. Gyerekkoromban nagyon sok főzeléket, gyümölcsöt, nyers zöldséget ettünk. Nálunk a sütemény nem igazán volt jellemző kaja, inkább gyümölcsöt, ritkán csokit ettünk nasinak.

Viszont amikor anyósomékhoz kerültem: - ők húst hússal esznek, köretnek szinte kizárólag krumplit és hetente egyszer, de néha kétszer is süt süteményt, de ha az nincs akkor nápolyinak, jégkrémnek mindig lenni kellett otthon. A főzeléket szinte egyáltalán nem ismerik, gyümölcsből is szinte csak a banán és narancs fogy náluk.

Én nem mondom, hogy emiatt alakult ki nálam az IR, de biztos, hogy sokat befolyásolt.
daisy@79
 
 


Krisztike :D
Még csak annyi, hogy a reggeli vércukrot az esti étkezés ideje IS befolyásolhatja. Nem tudom, te mikor szoktál vacsizni? Barátnőmnek is az volt a probléma, hogy a reggeli érték magas volt, és mondták neki, hogy iktasson be egy későbbi nagyon light-os vacsorát, de előbb azért kérdezz meg egy hozzáértőt, mert nála lehet, hogy más okok is voltak, ami miatt ezt a javaslatot kapta.
daisy@79
 
 


Halihó! :D

Mmzsó
Nem tudom mitől voltak a tüneteim, lehet, hogy a hormonokkal van valami! :? Mindenesetre volt akció, így ha esetleg akkor volt az ovulációm, nem szalasztottunk el semmi esélyt sem a babyre! :D
A Kaáliba nem csinálják meg elölről a vizsgálatokat, csak azt amit nagyon muszáj és ami még nem volt pl. genetikai vizsgálat stb.
Hogy telik a nyári szünidőd, már nincs oktatás ugye?


Adri
Szia kismami!:D Hogy vagytok? Gyere mesélni!:D Hogy van a picurka, hogy haladtok a lakásátalakítással, készen vagytok már?!
Vendég
 


daisy@79
Fogorvoshoz járni tényleg nem jó, nekem is lassan mennem kéne, de valahogy nincs nagy kedvem.........na, meg egy kicsit betoji is vagyok! :oops: :(
Olvastam, hogy inzulin-rezisztenciád van, kezet foghatunk, sajnos nekem is az van! :( Én Merckformint szedek 3x1-et, na és persze mozgok amennyit csak tudok!
A beültivel kapcsolatban, nem lehet kérni, hogy minél több v. minél kevesebb sejtesen ültessék be a babyket. Úgy ültetik be őket, ahogy akarják és tudják!

Nyuszika
Én is 23-án megyek, de én csak a leleteimért, de azért lehet, hogy összefutunk majd! :D

Kispatak
Sajnálom, hogy állás nélkül maradtál! :( Az igazság az, hogy én is közel állok hozzá és ami a legnagyobb baj azaz, hogy azt se tudom merre tovább! :roll: Elvileg lenne lehetőségem másfele elmenni, de akkor hogy hogyan oldanám meg a kezelést, azt nem tudom. :(
Ja, egyébként
Kép :!: :!: :!: :D
Vendég
 


Röpcsi,
köszi,tanítás már nincs,de azért zenekari munka van júli.4-ig.De élvezem,jobb is,mint a gondjainkon gondolkodni.azért volt pár rossz napom.
Kíváncsi vagyok,milyen vizsgálati eredményeitek lesznek a Kaáliban,tájékoztass majd légyszi!Az lenne a legjobb persze,ha közben csoda történne...

Kispatak,Isten éltessen!
Vendég
 


daisy
Igen biztos befolyásol sok mindent hogy hogy étkezel.
Én este 9-kor vacsizok legkésőbb.Az az utolsó vacsi.
De nem is a diéta betartás a gáz hanem az amit művelnek
velem a klinikán.Nagyon gáz elegem is van már nagyon.
Ma is kiborítottak.Sírtam is.De ezt így hosszú elmesélni meg nem is
akarok itt senkit ezzel untatni.

Kép
Kép
krisztike54
 
 


Sziasztok!

Krisztike: sajnálom ami veled torténik, valahogy kitartás, nem tudom váltani most már talán késő. Privi ment!

Röpcsi: elhiszem, hogy neked se jó, de ha igy tudsz a klinikára menni, akkor kitartás. Máshonnan kivágnának egyből, ha megtudnák hová is járkálsz. Inkább valahogy bird ki és remélem hamarosan sikerül a babás dolog és elmész betegácsiba.

Ja bocsi: szül. nap ma 4 hónapja volt, nagyon telik az idő, csak ezt akartam irni de köszi

mindenkinek minden jót

üdv kispatak
Vendég
 


Röpcsi :D
Neked volt előzőleg vizsgálat IR-re, ill. beállították rendesen az IR-t, ill. a pajzsmirigy vizsgálatokat megcsinálták beülti előtt? Egyébként milyen jellegű mozgást szoktál választani?

Krisztike :D
Sajnálom a történteket. Kitartás!!! Ne keseredj el. A szervezetünk egészen jól lereagálja az IR-t, a legkisebb változásra is egészen jó eredményeket lehet elérni. :wink:
Ne vedd a szívedre, amit veled csinálnak. Én több, mint egy év után kaptam vérvételi beutaló IR vizsgálatra, mivel nem vagyok cukorbeteg, utána pedig csak pislogtak, mert addig csak azt hajtották a dokik, hogy én ezt nem tudhatom, ők az orvosok. :evil:
Hozzáteszem, hogy ez több tízezer forintomba került. :evil:

Egyébként hány nap után ültetik vissza a babócákat?

Kispatak :D
Nagyon sajnálom az állásodat. :cry: Én nem is tudom mit kezdenék a helyedben.

Én sem merem megmondani, hogy bejelentkeztünk a Sotéra. A szerencsések közé tartozom, hiszen nem küldenének el, de évek óta azért nem tudok normális pozíciót kapni, mert már úgyis megyek szülni.... csak hát ez évek óta nem megy, ugyebár. :evil:

„A rég várt is váratlanul ér, amikor végre bekövetkezik.”
daisy@79
 
 


daisy
Nekem azt hiszem 4 nap múlva ültették be őket
de már nem vagyok benne biztos.4-5 így valahogy

Kép
Kép
krisztike54
 
 


Sziasztok,

Csajok, feladtam!
A TEGYESZT sem tudtuk elérni a múlt 7en, ma a hsg-m is elmaradt...
Bocsi Krisztikém,h. nem jelentkeztem(ha még egyáltalán hiányoltál volna), de padlóra küldött az utóbbi 7...
Daisy,
Hétfőn volt a leszívás, csüt-ön a beülti!(12.07;10)

Többiekkel mi újság?
Puszi Nektek

mary80
 
 


Mi annó amikor bejelentkeztünk a SOTE-ra nem kértek, nem végeztek el nálam ilyen vizsgálatot. :? Pajzsmirigy vizsgálatom volt, vérvétel vizsgálat alapján megnézték, az jó volt! :D
IR vizsgálatot nem végeztek és őszintén szólva én nem is nagyon tudtam, hogy ilyen van és hogy ez mennyire fontos. Aztán a netet böngészve kíváncsiságból és mert egyes tünetek elolvasásakor magamra ismertem, elhatároztam, hogy elmegyek megnézetem magamat. :D Elhatározni, könnyen határoztam el magamat, de sok időbe telt mire eljutottam odáig, hogy el is mennyek. Igazság szerint egy kicsit vacilláltam, mert azt olvastam, hogy a magas inzulin érték befolyásolhatja a baba megtapadását, így átfutott az agyamon, hogy hogyha a klinika ezt az inzulin vizsgálatot is elakarja majd végeztetni, akkor majd valamikor elvégezteti, de ha most elmegyek rá akkor megkerülöm őket és azt nem akartam. Így vártam, hogy elküldenek-e erre a vizsgálatra vagy sem. Mivel nem küldtek el, elmentem és még jó, hogy elmentem, mert kiderült, hogy az éhgyomi értékem 125.10 volt. :( :oops: Diétázni, tornázni, gyógyszert szedni kezdtem el ezerrel, szerencsére 3 hónap múlva az értéket letudtam vinni 65.78-ra majd mivel ez még nem volt elég, a doki más gyógyszer adagot írt fel + még folytatnom kellett a diétát és a mozgást is. Legközelebb amikor visszamentünk az értékem 62.4-re lement és akkor a Sote-n, a prof. kérésére tudtam már kérni a belgyógyász orvosomtól egy igazolást, hogy a lombikprogramban való részvételt engedélyezi. Amíg nem szereztem meg az igazolást, addig nem kezdődhetett el a program :!: :(
Én egyébként szoba bicikliztem meg tornáztam. :D
Neked mennyi az inzulin értéked?
Vendég
 


Kriszti, Mary
Én ezt nem értem! :roll:
Kriszti azt írta, hogy úgy emlékszik 4-5 nap múlva volt a beültije, Mary Te meg azt írtad, hogy hétfőn volt a leszívásod és csütörtökön volt a beültid :?: :!: :?:
Csajok én ezt nem értem!!!! :( Nekem kedden volt a leszívás, másnap telefonáltam és csütörtökön már be is ültették. :shock:
Vendég
 


Röpcsike,
Így volt, 7főn leszívás, kedd telefon, majd csüt.beülti!

mary80
 
 


röpcsi
Úgy volt akkor ahogy mary mondja csak én már nem
emlékszem.Nagyon rossz a memóriám.
mary
Most én is kivagyok azért nem is nagyon irogatok.
Ez a terhességi diabétesz teljesen tönkretesz.
Ill nem is ez hanem az orvosok.Meg van még más is.
Persze hogy hiányolllak
csak most nem tudnék semmi normálisat írni csak a rossz
meg a rossz.Azt meg nem akarom mert neked is van belőle
bőven elég.

Kép
Kép
krisztike54
 
 


Sajnálom Mary, hogy nem sikerült a TEGYESZT elérni és a hsg vizsgálatra sem került ma sor! :(

Kriszti, gyere mesélni, legalább megnyugszol! :D
Vendég
 


Mary :D
Te szegény, hát minden utolér most. :(

Végülis akkor 3-5 naposan ültetnek be, de ez vajon mitől függ? Talán holnap megtudjuk. Azért megkérdezem a konzin holnap, hátha okosabbak leszünk.

Röpcsi :D
Éhgyomri inzulin 125. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Basszus!!!! Nem álltál fejre tőle????????????????????

Az éhgyomrim 11-13 körül mozog,
a 60 perces 53-60 körül,
a 120 perces pedig 36 körül.

Ha tartom a diétát és rendszeresen tornázok, akkor 9 környékén sikerül tartani az éhgyomrit és 21 körül a 120 perceset. Szóval ez már egész elfogadható lenne, persze ehhez tényleg minden előírást tartanom kell.

Krisztike :D
Ha jól esik szerintem nyugodtan kiöntheted a lelked. Szerintem senkit nem zavarnál vele.

És néha a rossz sem olyan rossz már, ha egyszer kiadtad magadból. Néha elég egy barátnak írni egy levelet és mire megfogalmazod, rájössz, hogy nem is olyan nagy a baj, mint amilyennek elsőe látszott, vagy éppen rájössz a megoldásra. Szóval add ki magadból mindenképpen. Nagyon nem tesz jót a te állapotodban, ha örlődsz rajta. Szabadulj meg tőle.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daisy@79 2010.06.22 17:23-kor.
daisy@79
 
 


Krisztikém,
Írj nyugodtan!Tudod, h. szívesen olvaslak, még ha nem is alakulnak jól a dolgaitok!:(
Puszi

mary80
 
 


Daisy,
Köszi, ez van:(

mary80
 
 


Sziasztok Csajok!!!!!!! :D

Daisy

Üdv közöttünk!!!!!! :wink: :D

Nyuszika

Téged is üdvözöllek a csapatban!!!! :D

Daisy, Nyuszika

Holnapra egy nagy kalappal nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Tök jó hogy ti találkoztok!!!!! :D

Mary

Nagyon sajnálom a történteket!!!!! :( Mindig olvasom a blogod és szomorúan veszem tudomásul hogy egyre csak rossz dolgok történnek veletek!!!!!!!!!!!!! :cry:
Kisüthetne már nap felettetek is!!!!!! :wink: :D

Krisztike

Mi a baj????? :shock:
Mikor jöttök mifelénk? :wink:

Röpcsi

Köszi a privit, de már telcsiztem! :wink:
Drukk a Kaálihoz!!!!!!!!!!! :D

Kamilla, Adri

Ti hogy vagytok???????????? :wink: :D

Twist

Dorka baba milyen nagy már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:


Én jövő héten megyek az ARO-ra, kikérem a leleteimet, és megkonzultálom egy endokrinológussal. Majd mi kiértékeljük hogy miért nem sikerült!!!!!!!!!!!!! :(

Kép
kicsigesztenye
 
 


Sziasztok,köszönöm jól vagyunk most ugyan szabin vagyok de sok a teendő itthon mert itt nyaralnak éppen a férjem gyerekei nálunk ugyhogy jó sokan vagyunk :lol:
Ugy lett volna hogy megyünk Balcsira de sajnos ilyen időben el sem indultunk :roll:
Nagyon szoritok mindenkinek a sikerért,és remélem Krisztike is megnyugszik az orvosok sokszor azért vannak hogy sokkoljanak minket.Sajnos már én is tapasztaltam.
Nagyon sok puszi mindenkinek.

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


mary,daisy
Igen tudom hogy jó ha kiadom magamból de megmondom
őszintén hogy most azt érzem hogy elegem van és nincs
kedvem erről beszélni.
mary
Írni fogok igérem ha kicsit összeszedem magam.Ok?
kicsike
Örülök hogy néha te is itt vagy.Én a terhességi diabéteszem
miatt vagyok kibukva ill azért mert minden doki mást mond
és össze-vissza küldözgetnek és nem foglalkozik velem senki.
De majd megtalálom a módját hogy jó legyen minden,és
remélem jól fog alakulni minden.Ezt hosszú így leírni hogy mi
a helyzet de egy biztos amit velünk diabéteszes kismamákkal
művelnek a klinikán az katasztrófa.

Kép
Kép
krisztike54
 
 


daisy
Nem sok ez az érték cukornál?Nem tízig jó ha felette
akkor cukros vagy nem?Vagy rosszul tudom?
Mert nekünk terhességi diabéteszeseknek 6.5 a plafon.
Nekem így mondták.

Kép
Kép
krisztike54
 
 


daisy@79
Fejre állni, szerencsére nem álltam fejre az insulin értéktől, de időnként jó sz@arul voltam. :D :oops:
A reggelek voltak nagyon rosszak, meg időnként napközben sem voltam igazán a toppon! :?
2008 decemberében amikor kiderült ez a magas érték, akkor ugye dokihoz fordultam, aki Merckformint írt fel 850 mg-sat, amiből ha jól emlékszem először feleket, aztán 2x1-es adagban egészet kellett beszedegetnem, na és persze diétáznom (no édesség) + heti háromszor tornáznom kellett. Három hónap múlva volt egy kontroll, akkor értem el a 65.78-as értéket, ami persze sok volt még, így Merformin 1000 mg-osból 2x1-et írtak fel és a tornát folytattam, de persze már nem akkora lelkesedéssel, mint előzőleg. :oops:
A lényeg, hogy 8 hónap alatt 98 kg-ról 70 kg-ra fogytam le és így is az értékem, az utoljára mért értékem magas volt 79.75. :oops:
Most jövő héten csütörtökön megyek IR vizsgálatra, remélem nem leszek rosszul a lötyitől! :roll:
Azt mondta a dokinő, hogy vigyek magammal citromot. Te vittél?
Vendég
 


daisy@79 és Nyuszika
Jó talit Nektek mára! :D Hány órára mentetek a klinikára? Reggel 8 és 9 óra között mi is ott voltunk, lehet, hogy láttunk Titeket.
Vendég
 


Sziasztok!

SOS kérdés: meg tudjátok adni Murber doki magánrendelésére a telszámot?

Köszönöm, Nyuszika
nyuszika85
 
 


Sziasztok Nyuszika és Daisy!

Mi újság, mi volt a klinikán??? :D


Nyuszika miért akarsz magánrendelésre menni Murberhez? Ő nem adta meg?
Vendég
 


Szia Röpcsi! Ma csupán 4,5 órát vártunk....De bejutottunk és felpörögtek az események. 3 hét múlva méhtükrözés, így jövő péntekig be kell szereznem egy csomó vizsgálati eredményt. Azért kell az elérhetősége, mert a magánrendelésére hívott, hogy ott nézzük meg az eredményeket. De azóta megnyugodtam, mert a megadott mobil számot hívtam és mégsem voltam hülye, az aszisztense száma volt az :)
Szóval nagyon alakulunk: most rohanok házidokihoz, jövő hét egy csomó vizsgálat, majd találkozó az altató orvossal, és 16-án műtét. Akkor már megkezdem a 4 körös vérvételt is.
Férjem vizsgálatat elég, kell egy általuk elvégzett kontroll katona vizit is és kész. Lombikra készülünk,de mondta, reméli októberben már kismamaként engedhet el :)
Daisy? Ti merre voltatok? Ott voltatok? :)
nyuszika85
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?