Jó reggelt csajszik!
...még Marci alszik, igyekszem egy kicsit jönni....most hagyom, mert nincs már ovi a héten
Panndi!
MEnnek a drukkok! Nem semmi fogaid vannak!
Beze!
Nagyon vékony alkat vagy, sok plussz kiló elfér rajtad
Babód szép nagy már! Jajj, annyira tudok nosztalgiázni minden terhességi héten! Olyan jó minden pillanata..amikor még ilyen babszem....hááát nem tudom, hogy én mér élek-e át ilyet
Hematoma szépen eltünt, szuper!
Maryka!
Nagyon sajnállak, hogy ennyira nincs társaságod, jó lenne, ha közelebb laknál
Gyurikánkak (s Neked is) mennek a drukkok, hogy minden ok legyen vele! Biztos, hogy így lesz, de én is ugyanilyen "paragép " vagyok, így megértelek, s okosat sem tudok írni
Angie!
Remélem,hogy minden ok Veletek! Gyere majd a hírekkel, hogy mi volt a dokinál! Olvastma másikban írtad, hogy tegnap megint aggódosra vetted...biztos, hogy minden OK!!!
Linus!
Tényleg régen voltál! Írj magatokról!
MOti!
Nem is tudom, hogy írtam-e már, hogy milyen szépek vagytok! Sebi már milyen nagy!!! Hihetetlen! Boldi hogyan viszonyul hozzá?? Te hogy bírod a két kicsivel??
Most nagyon kezden besz@rni...tudom, hogy minden megoldódik magától, de jelenleg el sem tudom képzelni, hogy fogom "megosztani" magam a két kicsi között.....Marci egyre anyásabb, s én egyre szerelmesebb vagyok belé
Ha modom neki, hogy "szeretlek Marci" ő mondja, hogy "szeretlek Anya"....meg kell zabálnom
Ja, és képzeljétek azt mondja tegnap Kikinek, aki razolt neki Anya és Alec (kis ismerős kisifú neve) betűt, hogy hasonlít
majd rajzolt egy tök hasonlót....és Marci betűt is próbált
büszke vagyok rá.....viszont minden második bácsi hasonlít Apára, ez már nem olyan érdekes...mikor megjegyzi, még jó, hogy itt nem értenek semmit belőle, amikor a szupermarket közepén közli egy köpcös csufi bácsira, hogy hasonlít Apára
Kri!
Akartam írni, hogy Neked milyen gyerkes pofid van, nagyon szép kismama voltál!
Pruci!
Nem semmi a poci méreted!
...mennem kell..Marci ébredezik..."Anyázik""