Új privát üzeneted érkezett!

Panndi!
Mi volt veled????????

Kép
Kép
maryka
 
 


Szegény Gyurika :( Jobbulást neki!

Vízszintesen nő a bölcsességfogam, így nem fog tudni kinőni soha, viszont nyomja a fogsort :( Egy ilyet már kiszedtek öt éve, hát most újra..
Vendég
 


Köszi!
És ezért nem tudtál aludni tegnap?

Kép
Kép
maryka
 
 

 
 

Sziasztok!

Hú, panndi, ez nagyon nem hangzik jól. :( Drukkolok, hogy simán, gyorsan sikerüljön kiszedni a fogat. Azt hiszem, szerencsés vagyok, nekem 1 se nőtt ki. :roll:
Méhszájról ezt nem tudtam, köszönöm az infót.
A feltett képen 20 kg-val vagyok több, mint most. :oops: Lexivel 62-vel kezdtem, leadtam 2 kilót, aztán miután visszajött, felszedtem 15-öt. :oops:

Kri, nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen! :D

Maryka, Gyurusnak gyógypuszik, remélem, hamar kiderül, mi a gond.

Annamari, lángost én is sajnálom. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Ja, nem emiatt nem aludtam, csak úgy... :(

beze, még a plusz kilükkal is vékony vagy :)
Vendég
 


Sziasztok!

panndi, nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen! :D Azért azt már soknak tartottam nagyon! :oops:
4-kor nagyon fogok szorítani neked!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Jó reggelt csajszik!

...még Marci alszik, igyekszem egy kicsit jönni....most hagyom, mert nincs már ovi a héten :lol:

Panndi!
MEnnek a drukkok! Nem semmi fogaid vannak!

Beze!
Nagyon vékony alkat vagy, sok plussz kiló elfér rajtad :wink:
Babód szép nagy már! Jajj, annyira tudok nosztalgiázni minden terhességi héten! Olyan jó minden pillanata..amikor még ilyen babszem....hááát nem tudom, hogy én mér élek-e át ilyet :roll: :roll:
Hematoma szépen eltünt, szuper!

Maryka!
Nagyon sajnállak, hogy ennyira nincs társaságod, jó lenne, ha közelebb laknál :wink: Gyurikánkak (s Neked is) mennek a drukkok, hogy minden ok legyen vele! Biztos, hogy így lesz, de én is ugyanilyen "paragép " vagyok, így megértelek, s okosat sem tudok írni :roll:

Angie!
Remélem,hogy minden ok Veletek! Gyere majd a hírekkel, hogy mi volt a dokinál! Olvastma másikban írtad, hogy tegnap megint aggódosra vetted...biztos, hogy minden OK!!!

Linus!
Tényleg régen voltál! Írj magatokról!

MOti!
Nem is tudom, hogy írtam-e már, hogy milyen szépek vagytok! Sebi már milyen nagy!!! Hihetetlen! Boldi hogyan viszonyul hozzá?? Te hogy bírod a két kicsivel??
Most nagyon kezden besz@rni...tudom, hogy minden megoldódik magától, de jelenleg el sem tudom képzelni, hogy fogom "megosztani" magam a két kicsi között.....Marci egyre anyásabb, s én egyre szerelmesebb vagyok belé 8) Ha modom neki, hogy "szeretlek Marci" ő mondja, hogy "szeretlek Anya"....meg kell zabálnom


Ja, és képzeljétek azt mondja tegnap Kikinek, aki razolt neki Anya és Alec (kis ismerős kisifú neve) betűt, hogy hasonlít :wink: majd rajzolt egy tök hasonlót....és Marci betűt is próbált :lol: büszke vagyok rá.....viszont minden második bácsi hasonlít Apára, ez már nem olyan érdekes...mikor megjegyzi, még jó, hogy itt nem értenek semmit belőle, amikor a szupermarket közepén közli egy köpcös csufi bácsira, hogy hasonlít Apára :lol: 8)

Kri!
Akartam írni, hogy Neked milyen gyerkes pofid van, nagyon szép kismama voltál!

Pruci!
Nem semmi a poci méreted!

...mennem kell..Marci ébredezik..."Anyázik"" :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Sziasztok!
Be kellett kapcsolnom a gépet, mert elfelejtettem a céges címemre beállítani, hogy nem leszek másfél hétig. Akkor már természetesen ide is benézek :) :wink:

Panndi!
Hűha, akkor mára mennek a drukkok. Én is 4-re megyek, de nekem nem okoznak majd fájdalmat (legalábbis remélem :) ). Nekem mind a négy bölcsességfogam kinőtt már 18 éves korom környékén. Természetesen előre tolta az összes fogamat, így úgy össze vannak nőve, hogy még a fogselyem sem fér be. Így hát marad a szájzuhany. Sosem gyulladt még be egyik b.fogam sem, pedig úgy nőttek ki, hogy a fogyíny ahogy véget ér, a ferde részbe. Eddig még egy doki sem akarta megpiszkálni, mivel nincs vele gondom.

Beze!
Dobj légyszi magadról egy friss képet!

Annamari!
Hát igen, sajnos ez előfordul, hogy égett olajban sütik a lángost. Én ezért sem merek venni legtöbb helyen, csak ha előbb jól körbeszaglásztam a kiadópult környékén :wink:

Szilvi!
Jól esik, hogy olvasgatsz utánam :) Én is szoktam a ti topikotokban gyors szemlét tartani. Mi lett azzal a lánnyal, aki elbúcsúzott valami tragédia miatt? Ha tudsz pontos részleteket, megírnád priviben.

Maryka!
Gyurusnak jobbulást. A penicilin származékokra allergiás? Szegényke!

Futok, mert doki előtt még rengeteg dolgom van.

Szép napsütéses napot! Kánikula lesz :roll: Két napja még dideregtem, és majdnem bekapcsoltam a fűtést, csak gondoltam, hogy júniusban még azért sem fogom! Ma meg......................

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


sziasztok!
Megérkeztünk a kórházból. Doktor bácsi megvizsgálta, még a kukiját is megnézte és mondta , hogy minden OK. Ő úgy látja, hogy valamilyen kis fertőzés miatt duzzadtak egy kicsit a nyirokcsomói. Azért a biztonság kedvéért vérvételt is csinált. Szegénykémet úgy lecsapolták :( De sok kellett, hogy ha már szúrják akkor tényleg mindenre vizsgálják ki. Apa ment be vele, mert én elég sírós lettem-megszúrni az én kicsikémet!!! Ezt borzasztónak találtam. Aztán amint kész lett azonnal magamhoz szorítottam, nem gondoltam hoy ennyire nehéz lesz elviselnem :(

Most elaludt


Szilvia!
Köszi jól esett a bíztatás :D Ez az apás dolog nagyon aranyos! :) Gyurus is szokott káromkodni szlovákul_persze ő nem tudja , hogy az- az okos :roll: tesókám tanította meg egyszer, pesze azóta is használja. Még jó , hogy itt Magyarországon nem értik :lol:

Panndi, Angie!
Nagyon drukkolok! :)

beze!
Most már én is megkukkantom a fotóidat! :)

Moti!
Milyen volt a zenés foglalkozás? Gondolom ott nem lehet most parkolni?!Holnap aztán mi si megyünk(remélem :roll: )

Kép
Kép
maryka
 
 


Angie!
Elfelejtettem, nem tudni mire allergiás pontosan :roll: Eddig 2 féle antibiotikumot szedett és mindkettőtől kipattogott :( Mind kettő más alapú volt.Így most célszerű teljesen a homeopátia felé fordulnunk, persze a gáz az , hogy van amit már csak azzal kezelni nem lehet :(

Kép
Kép
maryka
 
 


Maryka,

miattatok jöttem bekukkolni, hiányoltak a zenebölcsiben Titeket. :D
én is szétparázom magam az ilyen dolgokon, mint Te, sajnos, ilyenek vagyunk és kész....a nyirokcsomókkal kapcsolatban én már kétszer is rohantam a dokihoz, aztán felvilágosított, hogy a kicsi gyerekeknél egy szakember szinte állandóan ki tudja tapintani a nyirokcsomókat, szinte folyamatosan duzzadtak, mert állandóan védekeznek az őket ért ingerek miatt.de azért pont tegnap este én is nyomogattam Boldi nyakát, hogy érzem-e. :D

holnap jó lesz megint találkozni!
ma meg lehetett ott állni, de holnapra már lehet, hogy kiönt a Duna oda is, mikor jöttünk el, folyamatosan pakolták a homokzsákokat a tűzoltók az Adriánál.
nagyon tetszett a foglalkozás, Boldinak is, meg nekem is!!!

bocs, a többieknek, most nem tudtam még visszaolvasni, de majd jövök, csak kint vagyunk a kertben, a gép meg a pincében, így nem nagyon jutok le ide, a2 srác mellől. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok!

Megint vagyok!!!! Gergőm még otthon, az Anyósommal. Szerdán megy már bölcsibe.

Pénteken eredményhirdetés volt óvodai felvételről. A fiam hülye anyja, csak a körzetis oviba íratatta be a gyerekét. Persze oda nem vették fel. Elküldtek minket egy messzi oviba. Pedig a szomszédba jár bölcsibe és az összes csoporttársát felvették. Az indok, mert 1 gyerek van és 2 szülő. Ha ez így folytatódik elválunk. Persze csak papíron.
Amúgy vettek fel 2 gyereket is akinek nincs tesója, és van anyja és apja.
Gondolom problémás egy szója allergiás gyerek. Most fellebbeztünk és várunk. 3 hét múlva kiderül. Égnek áll a hajam azóta.

Megcsináltam a lángost. Elfogyott. Pedig nem vagyok egy jó lángossütő. De nekem már a „bolti” túl olajos. Jó finnyás vagyok.
Ha kértek gyertek, sütök nektek is!!!

Tegnap megjött!!! 23 napra. Hátha most beállna a bogyóimtól.

A férjem ma is megy autót nézni. Szeretnék neki segíteni, de nekem főznöm kell. Ez a parancs!!!! Én is akarok csavarogni….

Annamari!
Pénteken jó nagyot csavarogtál! Jó volt?

Panndi, Angie!
4-kor gondolok rátok! Fájdalommentes fogászatot.

Teri!
Mi újság ovi ügyben?
Apa elvállalta a melót?

Danyu!
Kutyusotok jobban van? Felháborítanak az ilyen szomszédok!!!

Angie!
Milyen volt szilárd évzárója? Sikerült elmondani a verseket?

Beze!
Jó nagy már a kistesó! Szépen növöget! Nagyon örülök!

Szilvi!
Marcinak jó a kézügyessége! Gergő csak firkál, mostanában már színezget is.

Kri!
Milyen volt a játszótér?
Mi van veletek? Mostanában nagyon szűkszavú vagy?

Moti!
Én se mennék be a kertből a hűvös pincébe!

Maryka!
Szegény Gyurika! Nagyon sajnálom! Mikor olvastam képzeletbe én öleltem.
Én is sajnálom Gergőt vérvételkor. 6 hetesen vettek tőle először vért a kobakjából. Apu szólt rám, hogy ne sírjak már, mert csak jobban sír a Gergő is.
Nekünk is mirigyes a nyaka. És gőzünk sincs mitől. Hol voltatok dokinál?

Boni!
Jól telik a pihenés?
franci
 
 


Franci!
Sajnálom, hogy nem vették így fel elsőre Gergőt az oviba, de remélem szerencsétek lesz, s sikerülni fog.
Nagyon jó volt csavarogni, végre majdnem 6 év után. :lol: :lol: :lol: :lol: mikor anyunak is meséltem, rákezdett, hogy ahelyett, hogy csavargok, inkább itthon raknék rendet. Mondom neki a rendrakás megvár, ennyi már nekem is kijár. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A héten mennek már csak oviba, s megkezdődik a nyári szünet. Végre nem kell korán kelni. Mondjuk ez nálunk 7 órát jelent.

Én még sose fogdoztam a nyirokcsomókat, nem szoktam én nézegetni. :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll:

Panndi!
Nekem sincsenek bölcsesség fogaim, tehát nem tudom, hogy mennyire fájdalmas. De neked mindenképp drukkolok, hogy végre megszabadulj tőle!!!!!!!!!!! Én is azt figyeltem, hogy mit csináltál olyan későn fent.

Szilvi!
Nagyon aranyos Marci, mindenkiben az apját keresi, vagyis hasonlóságot vél felfedezni. :lol: :lol: :lol: még szerencse, hogy nem megy oda, s mondja neki apa. :lol: :lol: :lol: :lol:

Angie!
Nem tudjuk mi történt a csajjal, előtte még érdeklődött a babakocsi felől, s aztán a 134. oldalon írt nekünk legközelebb, akkor meg elbúcsúzott a babájától. Nem tudom, hogy olvas-e még minket, kértük, hogy írja le, mi történt, de semmi. Talán kicsit később, ha sikerül túljutni rajta.

Maryka!
Egy hős volt Gyurika, hogy sikeresen tudtak tőle vért venni. Biztos rendben lesz minden.

Sucer!
Gratulálok, már 3-sal kezdődnek a heteid száma. azt hiszem vághatod a centit. Mindjárt itt a vége neked.

Kri!
Ti tesókával, hogy álltok????

Moti!
Nincs nagyon meleg a kertben? Vagy van árnyék?

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Panndi, Angi! Délutánra drukk!

Angi! Még nem lakunk együtt, még az érettségi szezon hátra van. Aztán majd kiderül h jön-e...

Franci! A körzetesbe vették fel, pont oda nem akartam adni. Nem tudom h apa elvállalja-e a munkát, azt mondta h a hétvégén találkozik a fickóval és beszélgetnek róla.
Én úgy tudom, hoghy a körzetesbe elméletileg kötelesek felvenni, nem értem h miért nem vették fel Gergőt. Ez nem indok. Mi az h 2 szülője van??? Merrefelé laktok?
Hm, lángos, nyami-nyami. Kár hogy most nem ehetek ilyesmit.

Maryka! Szegény Gyurus!

Beze! Nagyon szépen növöget a babó! Csak így tovább!

Danyu! Ekkora tapló szomszédokat! Jól fejjbe kéne vágni! Hogy van a kutyusotok?

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziilvi! Édes Marci! Még jó h nem értik h mit mond. Nagyon ügyesen rajzol!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Teri!
És egyedül megy apa, vagy viszi az anyját is???? :lol: :lol: :lol: :lol: na jó, ez csak vicc volt. Remélem benő a feje lágya, s megy hozzátok.
Nálatok mikor lesznek az évzárók???

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Én megint kezdek szarul lenni, tegnap is vissza köszönt a reggeli és a vacsora. Ha köhögök rám jön a hányinger. A héten is többször volt, hogy viszontláttam a kaját. :( :( :( :(

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Rohanok...

Kutya,
ma újból összevarrják, mert szétnyílt az összes varrata és ömlik a genny, a szőnyeg, minden tiszta cucc az előtérbe, de ez van, ha kimegy a legyek nem hagyják békén..van ismerős, de Lentibe el kell furikázni vele...úgyhogy ma nekem kell menni házazni...jön valami szaki, akinek van kis árokásós gépe...mert tegnap elkezdtük kicipelni a döngölt földet, hogy az alapot meg tudjuk rendesen csinálni, meg a hőszigetelést, aztán rájöttünk, hogy 25m3 földet nem lehet kettőnknek kivödeözni...én lapátoltam, Apa cipelte....kipurcantam...este ittam egy alkoholmentes sört...reggelre meg Pamela Anderson elbújhatott volna mellettem...Boró majd megfulladt... :lol:

Angyalka,
hogy lesz a tali? mikor? hol?

Puszi
danyuci
 
 


Annamari! 'Remélem' a mama is jön. Akkor nem tudom hova mennék előlük. Bár most nagyon megsajnáltam, m magas a cukra, a múlt héten kórházban volt h beállítsák neki az inzulint, de baromira nem használ neki. Inzulin mellett volt neki tegnap 18, és tiszta kótyagos volt. Petrának a héten van még bölcsi, aztán 5 hét szünet és július közepétől újra lehet vinni. Majd viszem is h ne szokjon el a közösségtől. A suliban meg már centizünk vissza.

Danyu! Jobbulást kutyusotoknak! Szegényke! Egészségedre a sört! :lol: :lol: :lol:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Danyu :shock: :shock: :shock: :shock: Én már a negyedénél hisztirohamban fetrengnék....amit Te elviselsz...hallod! Csak ismételni tudom magam 8) és szégyelni, hogy én milyen miss p...sa vagyok hozzád képest (remélem,hogy úgy általában nem :roll: :wink: )!
Kutyának jobbulást! REmélem, hogy sikerül meggyógyítani!

Angie????? Várunk! Pont most látjátok a kicsi babátokat!!! Az enyém meg kapirgál, azaz üdvözletét küldi :wink:
Annamari leírta, amit tudunk....sajnálom őt nagyon, főleg, hogy láttam a korát a táblában, már nem is fiatal (35 éves)...de lesz még neki is egészséges szép babája!!

Pruci!
Kívánom, hogy egyenesbe jöjjön végre az életed!

Moti!
JÓ kertezést!

Na megyek is, sok a dolgom.....Marci alvásidejét végignetezem, így nem jutok egyről a kettőre :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Sziasztok!

Köszönöm lányok, nagyon aranyosak vagytok! :D

Szilvi, ki tudja, lehet, hogy bevállalsz még egy gyerkőcöt. :wink: Marci de édes lehet. :D Egyelőre én se tudom elképzelni, milyen lesz kettővel, de majd kialakul. :wink:

Angie, drukk, biztosan minden rendben van! :wink: Friss képet sajna nem tudok tenni, mert nincs. :oops: Nem igazán szeretem, ha fényképeznek.

panndi, gondoltam rád, remélem, szerencsésen túl vagy rajta!

Annamari, igenis kell néha csavarogni, jól tetted! :D

Franci, sajnálom. :( Remélem, a fellebbezésnek helyt adnak, szerintem is fel KELL venniük Gergőt! Az allergia nem lehet kizáró ok!!!

maryka, Gyurus egy hős! Lexitől is vettek vért, hát nem én mentem be vele, kint pityeregtem a folyosón, ő jobban bírta nálam. :oops:

Pruci, elhiszem, hogy vágod a centit, most már nincs sok hátra! :wink:

Danyu, jobbulást a kutyusnak!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok :)

Túl vagyok rajta, köszi a drukkokat!
Túlélhető volt, ügyes volt a doki, egy tenyeres talpas pasi, de így legalább viszonylag hamar kikapta :) Azt mondta, a fogaim meg a röntgen alapján 14.17 évesnek nézne, mert olyan jók a szövetek, meg minden, mintha kamasz lennék :lol:

Na most csak ennyi, pihenek tovább.
Vendég
 


panndi, ezek jó hírek nagyon, örülök! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nem tudom mi történhetett Rékával, eddig olyan lelkesedve ment a csoportba, ma sírt, hogy ne hagyjam itt. Óvónő mondta, menjek nyugodtan, nem lesz semmi.

Beze!
Te mit érzel, nektek mi lesz???? Olyanok a tünetek, mint Lexinél??

Pamela Anderson( Danyu)!
Ha megkívánod, csak nyugodtan. Főleg, ha a melled is kétszeresére nő. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Borónak csak nyelni kell. Gabó is cicizik? Egészségedre!!!!!

Panndi!
Kedves volt a doki, jó, hogy már túl vagy rajta.

Maryka!
Gyurika még cicizik?

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Annamari, fiút érzek, mindig Marcizom is, vagy kisöcsinek hívom. :wink:
Szegény Réka, puszi neki!

Angie, mi volt a dokinál? Ugye minden rendben?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Sajnos, nem jutottam géphez tegnap óta, és most is csak beugrottam mondani, hogy minden rendben volt tegnap a dokinál. Szépen mozgolódott. Nem mérte le, de megnézte, hogy mindene rendben van. Elég gyenge felbontású az uh készüléke, így azt sem tudta megnézni, hogy mi van a lábaközött. Annyira bújt most is, és szokásához híven hassal lefele belefúrta magát a burok falába, hogy a lába közé esélyünk sem lett volna benézni. Ma voltam AFP vérvételen, elvileg ezen a héten elkészül, és hív a dokim.

Nem tudok visszaolvasni sem, de amint látom, nem is volt nagyon nagy termés az utolsó bejelentkezésem óta.

Holnap jön a nagyim az USA-ból, és megyünk anyuékhoz dédizni. Csütörtökön utazunk a Balcsira. Ha mást nem, a mobilomról néha benézek.

Danyukám!
Szombaton mennénk Keszthelyre, mert pénteken egy barátnőm hívott meg. A délelőtti órák a legjobbak, mert a férjem vissza akar érni Kenesére a foci VB első meccsére. Nektek jó lenne? Én azt mondom, hogy valahol lent a parton találkozzunk. Ott le tudunk ülni, és kereshetünk utána egy játszit is. De ha neked van jobb ötleted, én nem ragaszkodom semmi konkréthoz. Gabód mekkora ruhákat hord? 86 és 92-es cuccokat találtam, de abból sem túl sokat. Azokat tudom vinni. Szerintem majd sms-ezünk még.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!

Gyors életjel. Ma voltam fogorvosnál. Megnézettem a fogaimat, meg leszedettem a fogkövet. Lett két lyukas fogam amit két hét múlva be is tömnek. Szóval vége a tömött fog mentességemnek. :lol:

Franci, jól vagyunk. Csak most vizsgaidőszak van ezért vagyok keveset. ha minden jól megy csütörtökön lesz az utolsó vizsgám ebben a félévben.

Annamari, rajta vagyunk a tesó projekten :lol: :lol: :lol: Elvileg ma holnap van peteérésem :wink:

Betegeknek jobbulást.

Danyu, kutyinak jobbulást, szegényke :roll:

Panndi, jó hogy jó híreket kaptál fogorvostól.

Bocsi, hogy most nem reagálok mindenre.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Sziasztok!

Panndi!
Örülök, hogy sikerült rendben kiszedni a fogadat!

Beze!
Drukk hogy öcsi legyen!

Annamari!
Ma is sírt Réka?

Angie!
Milyen szégyellős ez a baba!

Kri!
Ennyi idősen már illik egy-két tömést összeszedni!
Drukk a vizsgához! Hova jársz, minek készülsz?
Hogy bírsz tanulni Zsombi mellett??????
franci
 
 


Kri, kitartás a vizsgákhoz!

Én Fruzsi születése előtt egy hónappal államvizsgáztam, jáááájjjj, soha többet :lol:

Angie: örülök, hogy minden oké :)

Mi megvagyunk, csak a felszedett két kiló a műtéttel le is olvadt, grrrr... pedig elvileg két hét múlva megjön, és utána miénk a világ :wink: Úgyhogy megint zaba van :)
Vendég
 


Angie!
Szégyenlős kiscsajszi :wink: Jó pihizést, csavargást!
Várunk, amikor tudsz, gyere!

Panndi!
Háát nem vagy semmi! Zaba ezerrel :shock: sokan irigyelünk :)

Kri!
Drukk a vizsgához, s persze a Kistesóhoz!

Beze!
Marci szép név :wink: Marcell, ugye? vagy Márton?? MIkor van legközelebb UH??

Annamari!
Sajnálom Rékát! Valszeg tényleg letelt az újdonság, s rájött, hogy nem akkor megy, s addig marad amig, amikor Ő akar......talán könnyen elhagyja a sírást! Bízom benne! Most jön a szünet...utána meglátjátok, hogy mi lesz...
Marci emlegeti néha az ovit, de nem úgy, hogy oda akar menni, csak pl: most a golyós csúszdához megyünk, nem az oviba...hát júliustól én is félek egy cseppet!

Danyu!
Egészségetekre!
Én nem szeretem a sört, így az alk.menteset sem tudnám meginni....viszont a száraz fehér bor...nyam-nyam....a kis Pocaklakóm egy igazi alkoholosta, mert sokszor úúúúúúúgy kívánom, s akkor biza megiszom egy-egy pohárral :wink:
Kutyus hogy van?

Franci!
Gergő hogy van??

Maryka, MOti..szentendrei csapat! ??? Mi van veletek??
Lehet, hogy lesz egy nap, amikor arra megyünk, tudjátok a lángos van tervbe véve....van vmi jó kis játsziház is arra, amiről szoktatok írni....érdemes benézni, vagy "csak úgy" nem lehet????
Ha gondoljátok írjatok telcsiszámot, elmentem, s telcsizek, ha tudom, hogy megyünk....persze, csak ha belefér majd a programba :roll:

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Anyuéktól gyorsan benéztem :)
Bírom ezt a döglesztő meleget. Ki is tettem a lábaimat a napra, mert a tejfölgyár beperelne, olyan fehér a lábam. Szoknyában nagyon hülyén nézek ki :roll:

Annamari!
Rékánál az van, amit Szilvi is ír. Az első időszak lejárt, amikor még újdonság volt. De ne aggódj, állítólag 1-2 hét, és visszaáll minden.

Danyuka!
Régen jártál erre, minden rendben? Kutyus?

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


sziasztok!
meg van a vérkép eredménye :D Minden Ok -és csak valami kis vírus maradvány jeleit látják, valószínűleg legyőzött egy fertőzést :D és attól van mirigy megduzzadás! :D lehet, hogy ez a fránya antibiotikum nem is kellett volna :evil:

Panndi!
Állapotosan államvizsgátni+ egy gyerek-minden elismerésem!!! :) Aztán rendesen enni ám! :lol:

Szilvia!
De jó, hogy erre is jöttök! :D Priviben küldöm a számom! :) Ma Motival és Boldival találkoztunk a zenetáborban,-olyan cukik voltak a fiaink :) Annyira jó, hogy olyan mintha száz éve ismerném őket :D Holnap zenefoglalkozás után kacsákat etetünk :D

Annamari!
Szegénykém, úgy megölelgetném Rékát :) Hát tejem már szinte semmi , de azért esténként ha nem tud megnyugodni , azért megtalálja a copikát :lol: :roll:

Kri!
Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Beze, Angie!
Örülök, hogy jól vagytok! :D

Tényleg Angie, hogy van a barátnőd , akinek a beteg babája volt?????

Kép
Kép
maryka
 
 


Angie !
Én is bírom ám ezt döglesztő meleget :)

Franci!
A péterfi utcai kórházban voltunk, a gyermekosztály főorvosánál. A szomszédasszony intézte :)

Pruci!
Apa, jöjjön a haza!!!! :)

Kép
Kép
maryka
 
 


Ma csak egy picit sírt Réka, így bementem vele csoportba, s elkezdtem vele fakockából építeni. Aztán mikor láttam, hogy szépen elvagy, mondtam neki, hogy most megnézem a Leventét, s kijöttem. Nem volt gond.
Péntekre már nem kértem nekik kaját, évzáró után hozom haza őket.

Ma megleptem magamat egy szandállal.

Itt is dög meleg van. Semmi kedvem kimenni.

Maryka!
És milyen volt a zenebölcsi? Tetszett a fiúknak? Moti jól van?

Kri!
Hajrá!!!!!!!!! Drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!

Beze!
Nem lesz furcsa, majd Lexi után egy fiú?

Angie!
Ha szégyenlős, akkor kislány lesz. :lol: :lol: :lol: Mikor kezdesz majd?

Franci!
Nektek mit mondott a doki, hogy mennyit kell várni?

Danyu!
Lementetek fürödni a Balcsira? Milyen a víz? Vannak már nyaralók?

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Mi hétvégén megyünk anyuékhoz (Siófokra), és én fürdeni szeretnék a Balatonban, szóval remélem felmelegszik :)

Örülök, hogy Réka elvolt ma :)
Vendég
 


SZILVIA,

MINDJÁRT KÜLDÖM A TELSZÁMOMAT, mindenképp jelentkezz, ha Szentendrén jártok!

Mindenki fogászatra jár?????kitartás hozzá!!!

ÉN az államvizsga témát még tudom überelni!!!azon a napon vizsgáztam, amikor édesanyámat műtötték előrehaladott méhnyakrákkal, 5 éve, jún. 29-én.és nem tudtam bemenni hozzá reggel a kórházba a vizsga miatt....egész végig érte imádkoztam, azt sem tudtam, él-e még, mire végzek a vizsgával és bejutok hozzá...egyébként 4es lett....utána rohantam az intenzívre....

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok!

Lányok! De jó h így bírjátok a meleget! Én szenvedek nagyon. Mondjuk hozzájárulhat az is h qra utálok már bemenni dolgozni...
Rájöttem arra, h én nem fogok azért halogatni h mindenkinek megfeleljek. Rájöttem (ma beszéltem az igazgatóval), h már szeptembertől nem akarok visszamenni dolgozni. Ha komolyan gondolja amit mondott (heti 6 óra angol, mellette 16 óra tanítás 1. osztályban, de az kb rajzot, tesit meg napközit jelent), akkor ha nem is leszek terhes, akkor kiveszem szeptembertől a szabimat és nem érdekel. És mikor a kistesó után visszamennék dolgozni, keresek egy másik helyet. 3 hete nem erről volt szó (akkor még úgy volt h matekot is tanítanék a kicsiknek), azóta meg egy szót se szólt erről. Szóval, kiakadtam rá nagyon.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Tegnap estére Petra belázasodott. Torok és mandulagyulladás, nem mehet sehova... De pénteken a bölcsis gyereknapra beviszem (tudom, ciki, de a szülinapját is megünnepelnék, meg lesz bohóc, ugrálóvár, arcfestés...)

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!

Lányok, én is irigykedek, baromira nem bírom a meleget, szenvedek, mint egy kutya, komolyan. :oops: Ez már nem nekem való. :roll:

Szilvi, köszi. :D Marcell lesz, Lexi is az lett volna. :wink:

Franci, köszi. :wink: Hogy vagy?

Annamari, dehogynem. :roll: Már előre tartok attól, milyen lesz egy izgő-mozgó kukist pelenkázni. :oops:

panndi, én híztam 60 dekát, ha gondolod, elküldöm. :wink:

Maryka, köszi. De jó, hogy tudtok Motival találkozni. :D

Pruci, Petrának sok gyógypuszi. Mit kap a szülinapjára? Kistesóhoz pedig mindenkinek megy a drukk ezerrel!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Petrának mennek a gyógypuszik! :D

Moti!
Hú de nehéz lehetett , :( Kemény csaj vagy! :) Anyukád meg azóta is jól van :D Holnap találkozunk :)

Annamari!
Örülök, hogy Réka ma jobban viselte :) nagy-nagy puszit küldök neki :D

Kép
Kép
maryka
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy nem nagyon vagyok. De tiszta depis lettem az óvodai gondok miatt. Egyszerüen nem tudom magam túltenni azon hogy az én SZÉP OKOS ÜGYES ARANYOS KEDVES TÜNDÉRI KICSI FIAMAT (Anya Törpikéjét) nem veszik fel az oviba csak azért mert szójaallergiás vagy mert elvetéltem (ez még jobban lehangol). Az Én Drágámat megkülönböztetik másoktól negatívan, kirekesztik a barátaitól.
Szerintem ti már tudjátok hogy nem vagyok egy nyalizós típus. Lehet a vezetőnőt körbe kellett volna nyalni. Nem tudom!
De az felháborít hogy a vidéki gyereket felveszik, nem tudom mennyit fizetet az anyja. Ja és ez a gyerek vágta fejbe a fiamat 3 hete és még mindig látszódik a helye.
Tegnap elmentünk a kiutalt oviba. Kegyetlen, a villamosok összes kerekét megtudnám számolni, úgy hogy nem is látom azokat. A mosdóba nem mennék be! Az udvaron kis kerti bútorok voltak széttörve, apró darabokba, arra se képesek hogy összeseperjék.
Bevetettem az összes létező lehetőségünket, de így se kaptunk bíztató választ. Már csak a szerencsében bízhatunk.

Mindenki vigyázzon magára, hétvégére hőségriadó lehet.

Puszi Mindenkinek
franci
 
 


Franci!
nagyon sajnálom, hogy így kiközösítik az allergia miatt Gergőt. Tudom Pesten másképp mennek a dolgok, mint itt, de nálunk nem akadály, max. ha tudsz érte menni, akkor ebéd előtt vidd haza. Bölcsibe ez nem volt gond? Ott, hogy oldottátok meg az étkezését???
Polgármesteri hivatalban sem tudnak semmit intézni neked?

Maryka!
Átadom a puszit Rékának. Tegnap olyat mondott, hogy meglepődtem rajta. Ha gondolod, privibe megírom.

Teri!
Petrának gyógypuszik mennek, s ha nem lázas, szerintem nyugodtan viheted, meg persze, ha van kedve is menni.
Sajnálom ezt a sulis dolgot, nem kérdeztél rá, hogy a matekkal mi lesz??? Szerintem húzatok bele a nyáron, s összejön a kistesó meglátod. Drukkolok!!!!!

Panndi!
Irigy-irigy Siófok miatt. :D :D :D mi is már ltöbb, mint 10 éve oda járunk nyaralni. Bár tavaly kimaradt, s az idén sem megyünk szerintem. Csak 1-1 napra megint Gyenesdiásdra.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari!
A böcsibe megoldották, ott főznek, és onnan kapja az ovi is az ételt.
Mit mondott Réka??? Tudom! Ronda öregasszony leszek!
1 hónap a pihenő idő. Vasárnap letelik. Remélem akkor már nem fogok vérezni, mert szeretnék strandra menni, bár a szombat jobb lenne.

Teri!
Petrának jobbulást!

Beze!
Fiút gyorsan kell pelenkázni. Felfelé pisil. :lol:
franci
 
 


Franci,

ez felháborító!!!!!!nem lehet őket perrel fenyegetni?ez mégiscsak diszkrimináció....

képzeljétek, elkaptam apától a betegséget, egész éjjel rázott a hideg, lázas voltam, fájt mindenem, még pisilni is alig tudtam kimenni....csak Sebike ne kapja el...most a 36 fokban maszkban szoptatok. :D Boldinak is lett egy kis hőemelkedése.ráadásul nem tudtunk menni a Zenebölcsibe sem, pedig Marykával meg Gyurikával megbeszéltük,l hogy megetetjük a kacsákat. :D

Panndi,

csatlakozom, mi is mennénk holnap a Balatonra, és én is szeretnék fürdeni 7 végén.úgyhogy legyen jó meleg a víz.persze, meg elsősorban legyek jobban.

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti!
Jogilag csak a fellebbezés marad. Azt megtettem. A nő a helyhiányra hivatkozik.
Gyógyulgassatok! Jó kis vírus ami az egész családon végég megy. Sebit remélem védi a tejcsi.

Szegény kacsák! Éhesek maradnak ma.
franci
 
 


Ja, Petrának is jobbulás, remélem, nem fáj úgy a torka, mint az enyém!!!

DAnyuci,
JUhar jobban van?

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti, Maryka!
Köszike, megkaptam!

Moti!
Nem semmi :shock: Jó, hogy hallani happy end-es sztorit is, Anyukád hálIstennek jól van, túl az 5 éven :wink: Te is odafigyelsz erre a hülye korra, ugye??

Teri!
Petrának jobbulást! Jó "bulizást" holnapra! Talán gyógyító jellegű is lesz neki...

Én még mindig gondolkodom a 20-i Gyerekszigeten....ott tudom "utólérni" Halász Jutkát....majd meglátjuk...időtől is függ (mindkét értelemben!

Angie!
Jó napozást! Én alig várom, hogy 6 percre betolljam a "képem/testem" egy jó kis szoliba :oops: :oops: :oops: Na, most sokat roszallóan néztek, biztos, de egy kicsit nem hiszem,hogy árt....mert én sajnos imádom :oops: :oops: s ami Anyukának jó.,.Marcival is voltam anno egy picurit :oops: Tali lesz vmikor??? Nem tolakodásképpen, csak a "terveimhez" ...esteleg :roll:

Annamari!
Írd már meg, hogy mit mondott Réka :shock: már nagyon kiváncsi vagyok!

Franci!
Nagyon sajnálom!!! Nem ismerem az otthoni helyzetet, ezért nem is tudok mit írni....a vetélsen, pedig ahogy Te is tudod, "csak" egy másik babó segít majd HAMAROSAN!! én nagyon drukkolok!


Jó időhöz kitartást! Holnap ilyenkor már mi is "szenvedjük"

Mindenkinek sok puszi és babaragacs! Sok-sok új pozítiv tesztet kívánok!
Jut eszembe....Panny??? Te minnyár lőhetsz egyet, ha úgy alakult minden, ahogy akartátok
:wink:

SZIJJJJJJASZTOK!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Csak életjel, ma voltak nálunk babanetes barátnők, elfáradtunk, most meg ha a lányok felébredtek, megyünk vásárolni, este meg vendégségbe :)
Vendég
 


Panndi,

TE hogy tudsz egyszerre 2 gyerkőccel vásárolni?mármint hogy akadályozod meg őket abban, hogy elkóboroljanak, és közben még azért Te is tudjál nézelődni? :D

Franci, azt hiszem, Te tettél fel képeket két pihenőszékről nemrég, ugye?
nekünk Boldival concord rio volt kölcsönben, nagyon stabil, kicsire összecsukható, viszont csak 9 kg-ig jó, mint a pihenőszékek többsége.
én SEbinek fisher pricet vettem, az egyetlen olyat, ami 18 kgig jó, mert természetesen Boldi is rendszeresen beleül. :D ha érdekel, megkeresem a neten és dobok róla képet.de az a fisher price fa is nagyon tetszett, amit Te tettél fel.a mienk is nagyon bevált, két aranyos cica van rajta, SEbi nagyon szereti, zenélnek is, és rezgő funkció is van rajta, ill.szintén kicsire összecsukható.

KépKépKépKép
moti
 
 


Hát Fruzsi nem gond, mert nem megy még, csak ha fogom a kezét, tehát odamegy, ahova én is :wink: Zsófi meg az esetek 99%-ában szót fogad, meg kap feladatot, és segít, azt élvezi :)
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?