Sziasztok!
Hát én sajna már híztam. Elég hízékony alkat vagyok, így én diétával és tornával tudom tartani a súlyom. Most viszont nem mozgok és az egész napos émelygés miatt kb. a másfélszeresét megeszem annak amit egyébként szoktam = katasztrófa a súlyomra nézve. Pedig nem eszek édeset, mert attól még jobban émelygek, csak sósakat, de többet eszek az egész napos rágcsálással egy nap mint szoktam. Amiben nincs kalória arra meg rá se bírok nézni, zöldségek, gyümölcsök, csak még jobban forog a gyomrom. Úgyhogy szerintem sokat fogok hízni. Itt ráadásul nem foglalkoznak a súlyoddal, senki nem szid el, hogy mennyit híztál, úgyhogy még ez a kontroll sincs.
Bettike nekem is nő már a hasam, ami furi is volt, mert az első terhesség csak félidő körül kezdett látszani. Úgy látszik tényleg igaz hogy már a többedik terhességnél hamarabb látszik. Nekem az elmúlt két hétben minden nap szinte egész nap fájt a fejem, most már mérséklődött, nem egész nap fáj, de minden nap még mindig. Olvastam hogy ez is a hormonok miatt lehet, az első trimeszterben a fejfájás is ott figyel a tünetek között
Msi ahogy írtad az UH képnél hogy mit kell nézni úgy már egyből leesett! Látszik még így is szépen, hogy nem olyan jó minőségű, de a legközelebbi már biztos jobb lesz. A babucik többes számot én azért inkább elkerülném holnap ha lehet
Krisztin akkor valószínű megint nagy súlyú babád lesz? Jók a vonalzók
Kis-Csillag Gratulálok a szép nagy babókhoz. Ha lehet örülni egy ilyen veszteségnek, én örülök nektek hogy így alakult, ez egy olyan nehéz döntés ami várt rátok, jó hogy a természet elvégezte ezt, így bennetek sem marad ennek a döntésnek a súlya. A másik amit te is írsz, hogy a redukció veszélyes lett volna a másik két pindurra, így nekik is sokkal jobb. Remélem akkor csütörtökön megerősítik ezt neked és nem lesz szükség a műtétre. Különben akkor felszívódik magától, vagy be kell avatkozni azért?
Monka hát akkor tényleg úgy tűnik hogy amit kitaláltál az a legjobb. Aztán végülis ha rögtön felhívnak, akkor úgyis hallod még a reakciót. Vagy azt lehetne, hogy a húgod felhív téged suttyomban amikor elkezdik bontani anyudék a dobozkát és mondjuk a háta mögött tartja a telefont és hallod rögtön a reakciót
Anyudék különben dolgoznak Spanyolban, vagy nyugdíjas éveiket töltik? Mióta vannak kint? A nyelvet már perfekt beszélik? Hugod, még suliba jár ott kint? Ha lehet ilyen személyeseket kérdezni
Helenit sajnálom nagyon, kitartást kívánok. Nehéz lehet most ellátni még egy gyerkőcöt. Próbálj meg azért elég folyadékot bevinni, nehogy kiszáradj vagy valami. Mennek a drukkok ezerrel hogy elmúljon hamar!