Sziasztok! Gyors bejelentkezés!
Egyben vagyunk, jól vagyunk.. Ma megyünk első vérvételre, ami már tegnap meg lett volna, csak sem a védőnő, sem senki más nem közölte, hogy 1 zsemle+2dl tej után 1 órával menjek
Az ezelőtti terhességemnél nem a legelső vérvételben volt benne, hanem külön, a 12. héten..
Hát azt hittem az agyam szétrobban dühömben.. Mint eü. dolgozó nekem totál furcsa ez a fejetlenség, ami zajlik az eü.-ben, csak mert ha nálunk, az osztályon nincs minden pikk-pakk kész, leszedik a fejünket
Na mindegy, ma 7-kor megeszem a jól megérdemelt "reggelimet"
és utána megyek csak majd a labóóóórba..
Voltunk tegnap orvosomnál - végre -, aki tök lelkesen közölte, szeretné megnézni őket UH-on, hát attól meg repestem az örömtől
Redukció: csütörtökig várunk a kérdéssel, mert
lehet, hogy a természet tette a dolgát, ugyanis a 3. babánál életjelenséget nem állapított meg, a petezsákja is kisebb, szabálytalanabb formájú, a magzatvize is jelentősen kevesebb a másik kettő lurkóéhoz képest. A és B
viszont vígan éldegél, az UH-képen felismertem a lábacskakezdeményt, a szemét.
A magzat: 2,21cm - B magzat: 2,30 cm
Vagyis a méretgondomat sikerült elpárologtatni.. Korának teljesen megfelelőek mindketten!
Szóval csütörtökön délután kontroll UH és ha akkor is változatlan lesz a helyzet, akkor fellélegezhet a lelkünk, hogy nem nekünk kellett meghozni a fájdalmas döntést
, hanem a természet bevégezte a sorsát. Ami viszont tényleg szerencse lenne a szerencsétlenségben, mert a mesterséges beavatkozás lehet nagyobb kárt okozott volna..
/Egyébként a SOTE I. számú klinikára kellett(ene) mennem../
Még egy apróság.. Kipróbáltam én fejfájásra a homeopatás bogyót, de nekem csak 1 órára csillapította, így amikor tegnapelőtt este hasogatott a fejem, inkább bevettem egy Algopyrint, minthogy szenvedjek.. 1 szemtől még nem lesz baj, csak ha valaki folyamatosan szedi.. Remélem így van..
Mindenkinek pocisimi, a kánikulában vigyázzatok magatokra és a folyadékbeviteletekre!