Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Heleni, Zöldtea gratula a babókhoz:))

Mi is megjártuk a dokit (meg azóta a játszóteret is:)) két gyönyörű csöpp babácskánk élénken dobogó szívvel 29 mm és 30 mm, 10 hetesnek megfelelő méretekkel:))))))))))))))))))) zárt méhszáj jó fekvés eddig, dokibácsi mondta hogy 12 hetes uh-n minden ok lesz akkor már nem kell tartani attól hogy valamelyik nem születik meg, de már most is mondható (jó persze ikrekkel a végéig bármi lehet de én POZITÍV vagyok:))))))

KépKép

KépKép
msi22
 
 


spumilla bénázok a táblázattal, kitöltöttem, most mi a teendő? automatikusan menti? :?:

Kép
salsifraga
 
 


zöldtea, msi: nektek is hatalmas gratula az egészséges babákhoz :D

helenit: neked is mégegyszer gratulálok

msi: nem semmi méretekkel büszkélkedhettek!!! biztos minden renben lesz

holnap nekem is drukkoljatok... már nagyon izgulok.

KépKép
Kép
rebeka85
 
 

 
 

rebeka
meg oda is a drukkkk!!!!!!!!!!!:))))))

KépKép

KépKép
msi22
 
 


MSI NAGYON GRATULÁLOK, nem semmi erős babácskáid vannak, hihetetlen, hogy ketten vannak és ekkorák, ügyesek vagytok, jó egézséget mindhármotóknak!!!
UH kép nincs, olyan kiváncsi lennék rá?!!

Spumilla A dokim tiltott el a 12 hétig, pedig én múltkor is direkt rákérdeztem, hogy ha minden oké nem lehetne-e, de a polip óta mindig azt mondja: majd a 12 hét után. Öszíntén néha nagyon hiányzik, néha a hátam közepére se kívánnám, az a baj egyszer imitáltuk, de nagyon begörcsöltem utána, ez jól ránk íjesztett, azóta nem merünk. Csak a férjemet sajnálom, neki még rosszabb lehet kibírni. A fiúknál végig olyanok voltunk mint a nyulak, (fiatalság- bolondság), csak az utolsó hónapban mondta a doki, hogy stop, aztán 2 hét túlhordás meg azzal küldött haza hétvégére: mindent bele zavarják ki azt a fiúcskát :roll: :twisted:

Kép
nlzs
 
 


msi! ez egyszerűen fantasztikus hír!!!! és egyből kettő! nagyon örülök és szívből gratulálok!!! tök szuper!

ügyi vagy salsi, igen, magától menti!

Rebeka!
megy a druki holnapra!
megy még más is holnap?

nlzs áá, értem. oké. egy kicsit én is igy vagyok vele, hogy most már csak kibirom ezt a két hetet, de az az igazság hogybetopolom álmomban. azt nem tudom irányitani és egyszerüen megtörténk. Amikor még hema volt és előfordult ilyen, nagyon szégyelltem magam és be is voltam szarva, hogy nem tudok mit tenni az álmaimmal. Most már nem olyan györcsölős, de azért lehet hogy inkább kivárom türelemmel...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára spumilla 2010.06.07 20:03-kor.

Kép
spumilla
 
 


Rebeka azért próbálj meg aludni éjjel, mindjárt itt lesz a holnap!

Kép
nlzs
 
 


Azt hiszem, oké a táblázat! :)

Helenit, Zöldtea, msi: tiszta szívből örülök nektek!!! :)

Kép
salsifraga
 
 


msi

de édesek lehettek :) kép nincs?

KépKép
bettike83
 
 


Jaj gratulálok a sok-sok friss UH-nak és csatlakozóknak is!

végre vége a napnak, már nagyon fárasztó volt..
Mégis leforgok gyerekágyra,tehát júliustól babászhatok majd eleget :P

Dalmicsek: csak azért kérdeztem a dokit, mert régen arrafele dolgoztam, és sok helybelit ismerek, meg én is arra laktam..ismerős a doki neve de ennyi.. jah számít a genetika, főleg anyagcsere betegségeknél, ,mert terhesség alatt kijön minden, maire hajlamod van,amire számíthatsz idősebb korba...és a mellráknál is legfeljebb annyit mondhat a védőnő, hogy sokáig szoptass, az véd a mellrák kialakilásától!

Nlzs: jó lehetett a party, én se bírom ki,hogy ne táncikáljak néha, nagyon szeretem a zenét és elkap a hév. A kesztyű dolog meg hülyeség, igazából a toxoplazma szájon át fertőz, tehát ha kertészkedés után nem mosod meg a kezed és olyan kézzel eszel...Tehát ezért kell alaposan megmosni minden zöldség-gyümölcsöt is..jah de apósom a toxoplazmát a macskalam takarításnál kapta el, belélegezte a felverődő macskapisis.kakis alom porát.. szóval kertészkedhet kesztyű nélkül csak alaposan kell fertőtleníteni a kezed és a körmöd alatt is...én is szoktam kertészkedni,de a földet nem bírom kivakarni a körmöm alól ezért inkább kesztyűzök, de pormentesben, mert az eü-ben kijött a kesztyűporallergám..

Bettike vigyázz magatokra, ne aggódj ilyenkor még nagyon védve van a babó, az esés után rötön vérezni kezdessz akkor van gáz...jah és tényleg nagyobb terhessként már ne produkciózz, mert a lepény leválhat..

Dalmicsek,Spumilla: én is azt tudom mondani, mint Bettike, tanultam ebből a takarítós dologból még kora délután is alig bírtam nyelni, úgy szétmarta a toroknyálkahártyám , és az orrom folyamatosan bedugul, majd folyik, mint vmi allergiás, közbe meg totál kimarta a nyálkahártyáimat a _szavó, domesztosz,
megegyeztem apával én felmosok, porszívózok ő vegyszerezik-wc,fürdő ilyesmik.

Jaj ma nem sok tünetem volt nagyon félek, hogy károsodott a babóm is ettől a dologtól!
Kérdeztem a diétásnővért,hogy milyen a máj-epe diéta, mondta hogy fehérjedús, beavattam miért kérdem és rögtön rendelt nekem a konyháról májkimélő kaját :roll: főtt krumli, kis husival, krémtúró,kompót, leves fincsi volt....
Holnap viszem húgomat első nódokilátogatáshoz Dr. Zsiraihoz/jó UH-s, 4D is csinál/ majd én is bejelentkezem és megnézetem a babóm, meg levetetem a citológiát/rákszűrést hogy ne a kollegámmal kelljen majd.

Lányok, aki terhesség alatt vetette le a rákszűrést, nem volt utána vérzés? Mert én csak hallottam, hogy vérzékenyebb a méhszáj...

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


Jó reggelt!

Képet majd akkor tudok rakni ha apa hazaért, egyrészt ő a számítógépzseni (némi függőséggel:S) illetve a fényképező madzagja a melóhelyen van amivel átizélgetem a képet a szgépre:))

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Én alapból már nem vagyok émelygős se (kopkopkop) de a húst valahogy nem bírom megenni:(( pedig mindenütt azt olvasom hogy ikrekkel még többet is kéne enni...de nem csúszik le. mindennap iszom tejet, eszek joghurtot, kifejezettem kívánom a tejfölt, de a hús....most már utána nézek mibe van még fehérje mert azért szeretném ha jól fejlődnének továbbra is...

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Jó reggelt lányok!

ismét jó kis párás meleg az idő. ez még külön jó az émelygésemre :(

avrenim: nekem most, a terhesség alatt csinált a doki rákszűrést és valóban sokkal érzékenyebb a méhszáj. mondta is nekem, hogy ne ijedjek meg valószínű pár napig pecsételő vérzésem lesz, de semmi gondot nem okoz. de aztán csak egy pár csepp vér jött.

msi: várjuk a képet.
de jó! akkor te már nem vagy rosszul? akkor talán nekem is van remény :lol:

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.30 20:25-kor.
szonce82
 
 


Jó reggelt!

Hát Rebeka nem lettem nyugodtabb, hülye voltam, hogy nem vetettem le még év elején,nem terhesen...majd mondom a dokinak, hogy csak óvatosan, mert nagyon szokott vérezni..
Volt már olyan,hogy egy vérző/veszélyeztetett terhesnek vettek a vizsgálóba le, és ott el is vetélt.. :shock:

Hajnalba nagyon erős görcs jelentkezett, mint egy erős mensi /lehet a myoma rosszalkodott/ kénytelen voltam bevenni No-spát,magnéziumot, nagyon féltem...de elmúlt, reggel meg erotikus álmom volt és arra ébredtem, hogy megint kicsit görcsölök :?
Ez a vegyszer miatti ordugulás este se javult, hiába erőlködtem kifújni az orrom, nem jött sokminden, nyitott szájjal aludtam, nagyon jó éjszaka volt...lehet a sok orrfújáserőlködés is okozhatta a görcsöket..

Nektek volt már ilyen? Nekem minden mensim fájt, úgyhogy tudom, mi az az erős görcs..és a vajúdókkal is nagyon együtt tudtam érezni.

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


Msi, szonce majd a képeket várjuk!!

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


most valahogy nagyon durván meleg lett,már nehezen birom,én jobban szeretem a hűsit :)

ma olyan cicifájással ébredtem,fú annyira kellemetlen,mintha egy mázsa sulyt kellett volna cipelnem :? :) most néztem képeket neten és már ilyen idős korban már a picikém baba formájú kis édes :)

KépKép
bettike83
 
 


ma lennék 9 hetes,de számitásaim szerint 3 nappal fiatalabb a peteéréstől.

KépKép
bettike83
 
 


Júni 24. a 12. heti UH időpontja:))) 2 két kb és megint látom őket:))) és tegnap mondta a doki hogy nem lesz extra vérvétel csak a 23. hét körül a szirupos a vércukor miatt, mert jo lett az eredményem most...király:))))))))))))

KépKép

KépKép
msi22
 
 


szerintetek nem lesz gáz hogy jóval korábban megyek a 12 hetesre?lehet meg sem csinálják csak rá 1 hét múlva...11 hetes és 3 napos leszek mikor lesz a vizsgálat,juni 28.-án,és nem tudom nem korai e...mindegy,végülis ugyis mondják majd,max látom a picurt duplán :)

KépKép
bettike83
 
 


Jó reggelt lányok :wink:
Hát gratulálok minden UH-s maminak, majd tényleg tegyetek ám fel képeket, mert kíváncsiak vagyunk. Én majd a jövő héten megyek még csak a 6. hetire :cry: olyan lassan megy az idő. És ez a durva meleg, hát nehéz így :(
Nekem is minden nap hányinger van nagyon, de ha eszek egy falatot, akkor elmúlik kis időre :wink: (de nem akarok elhízni).
Nekem a cicifájásra a kenőcs nagyon jol bevált, amit vettem. Persze ha megnyomom, nekem is fáj, de legalább már nem húzódik a bőr rajta. :wink:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Sziasztok!

Monla:Köszi a segítséget,kitöltöttem a táblit,remélem ott is maradtak az adatok!

Annyi mindent akartam írni,de tegnap este olvastam vissza 3 oldalt és már ma reggelre elfelejtettem,h mikre is akartam reagálni! :roll:

Bettike:Vigyázz magadra!
Amúgy lehet biciklizni terhesen?Mert én holnap arra készülök!

Msi:Nagyon nagy élmény lehetett neked,látni 2 babát egyszerre!Örülök,h minden rendben van veletek!

Még jó,h írjátok,h gumikesztűben lehet csak gyomlálni,mert ezzel én is bajban voltam!

Kép

Kép
syl100
 
 


Bettike ne aggódj, a a 10-13 hét között teljesen jó!

Msi gratulálok a szép nagy babókhoz. Akkor most már megnyugodtál hogy nem lakik bent több kettőnél? :D Milyen volt látni a két pindurt? Szokod már a gondolatot, vagy még mindig ijesztő azért?

Rebeka, Szonce nektek is megy a drukk! Jó kukucskálást!

Avrenim akkor ez azt jelenti hogy júliustól már csak babákkal leszel? Akkor az nagyon jó, nem fog kelleni emelgetni a kismamákat :D Gondolom ezért ajánlják mindenhol a gumikesztyűt kertészkedésnél mert a föld elég makacs, nehéz kimosni. Nekem nem csak a körmöm alatt szokott beülni, hanem ha ki van száradva a kezem és esetleg itt ott meg van repedezve, oda is beül úgy hogy kivakarhatatlan, napok alatt kopik csak le. Úgyhogy biztos nem hülyeség ez az ajánlás, gondolom emiatt lehet.

Monka megy az idő, már neked is eltelt két hét :D Melyik nap mész UH-ra?

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Jó reggelt!
Mi is túl vagyunk az UH-n, minden rendben van :)
képzeljétek pont integetett a pici, nagyon meghatódtam :cry:
egyébként 27mm megvan két keze két lába.
próbálom idecsatolni a fotót, csak én dvd-n kaptam meg, amit a szgép nem játszott le így a tévéről fotóztam, remélem nem lesz rossz a felbontás.
de szép ez a nap! :) Kép picikénk

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Syl nincs mit :wink: amúgy amikor én kitöltöttem a tábit, van egy olyan (asszem a fájl menü alatt), hogy mentés + zárás. Én a biztonság kedvéért rákattintottam :wink: de bizti menti magától is :)

Nyufóköszönöm a drukkot :wink: hát még nem tudom, hogy mikor megyek, de a jövő héten mindenképp, mert hétfőn már 6 hetes leszek pont (akkor talán már látszik valami), de ma felhívom a dokit, hogy mikor ér rá kukucskálni velem :lol:
De azt néztem, hogy egy nap alatt, akár 1 mm-t nő a babóka

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


jajj Dalmicsek de édes ez a babácska. Tényleg integet :D Azta, nagyon szépen látszik :wink: Gratulálok

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Nyufó nekem még csak 1 hét telt el, amióta tudom, nem kettő (pedig de jo lenne) :(

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


dalmicsek
nagyon cuki a babuci:))) nálunk is mozgott az egyik, a másik meg lehet aludt

nyufó
hát most kezd igazán leesni hogy ketten lesznek, azért eddig nem éltem bele magam nagyon mert hát ki tudja...de most már reménykedem:))) jó volt látni hogy egyformán növekednek, de sajna elég béna gépe van a dokinak ebben a rendelőjében, ezért várom nagyon a 12 hetes uh-t mert az a gép a péterfybe elég pöpec...azért egyiknél én is láttam hadonászó kezeket és lábakat, remélem minden ok ezen a téren is:)

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Dalmicsek jó a fotó, látszik rendesen :D Klassz lehetett hogy beintegetett, szia anya! Már szép nagy helyet csinált magának.

Monka akkor neked is már a jövő héten lesz szívhang, látod, gyorsan megy az idő, nemrég teszteltél és már itt a szívhang mindjárt :D

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


köszönöm a gratulációkat és msi örülök a jó híreknek! :)
egyébként mondta a doki, hogy a mozgást nagyon ritkán lehet elcsípni, mert ilyen pici korban még csak kicsit mozognak és sokat pihennek, mert ez a pici mozgás még nagyon megterhelő nekik.

nyufó igen, nagyon megható, ahogy kiköszönt, nézd anya itt a kezem :) mondjuk inkább a jobb kezével kalimpált, ebben az apjára ütött, ő tök béna a ballal :)

Minden mai uh-snak drukkolok!

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Nyufó remélem tényleg lesz már szívhang és hallhatom is, meg persze végre most először láthatom is talán :wink: csak olyan lassan telik nekem az idő :(

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


dalmicsek

kis cukorfalat,olyan meghatók ezek a fotók :)

KépKép
bettike83
 
 


Monka hát nekem is nagyon lassan telik az idő. Én április 28-án teszteltem pozitívat és most lesz csütörtökön az első UH. Ezen kívül még van egy a 20. hétben és annyi. A második 20 hétben semmi :( De azért csak eltelik az idő, kitartás :wink:

Msi biztos hogy minden rendben van, szeintem attól hogy szarabb a doki gépe, szerintem max. csak mi nem látjuk olyan tisztán a dolgokat, de a doki biztos. Viszont akkor két hét múlva te is szép tisztán fogod látni a csöppjeidet :D

Dalmicsek tök jó hogy odaírtad hogy mikor mész a Down-ra. Nagyjából egy idősek vagyunk és be akarok jelentkezni otthon az integrált tesztre, mert megyünk haza pár hétre, és azon tanakodtam vajon mikorra, júni 28-ra gondoltam, ha most csütörtökön ugye rendben lesz minden. A te időpontod alapján akkor jól lőttem be az időpontot :D

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nyufó nekem a doki írta elő ezeket az időpontokat, számolgatott valamit egy kör alakú izén és aztán bökte ki szóval tuti jó lesz a 28-a neked.
nekem a második vérvétel július 27-n lesz 16+3-kor.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


nyufó

azért ez marha kevés,de miért csak ilyen kevés uh van?

KépKép
bettike83
 
 


Dalmicsek köszi az infót, akkor tuti jó. Most nem fogok elmenni a saját nőgyógyimhoz, mert a magzati diagnosztikai központba gondoltam bejelentkezni az integráltra ott megcsinálják a tartkóredő mérést is. Viszont így ugye nem tud segíteni a doki hogy mikor kéne menni. De ugye 25 ezer az integrált, a nőgyógyimnál az UH 14, most nem akarom kifizetni duplán, főleg hogy még egy 4d-t is be akarok iktatni otthon, persze ha most csütörtökön minden rendben lesz! De miért ne lenne :D fő az optimizmus. Úgyhogy köszi az infót, akkor jó lesz nekem a 28-a. :lol: Meg gondolom ők majd kiszámolják mikor kell visszamennem a második vérvételre, de akkor az egy támpont hogy te mikor mész, akkor körül kéne nekem is a másodikra.

Bettike sajnos itt csak ennyi van ingyen. Mehetsz bármikor amikor akarsz, de itt kb. 30 ezer a sima és 60 ezer a 4d átszámolva. Havonta egyszer elsétálsz a szülésznőkhöz, kell vini pisit, az mindig megnézik, meghallgatják kütyüvel a szívhangot, megmérik a vérnyomást és kb. ennyi. Ez történik a második 20 hétben. Én még túl is hordam egy héttel a lányom és az utolsó három hétben a kutya nem nézett rám. Pedig otthon a túlhordásra nagyon odafigyelnek, mert veszélyes. Elég lazák itt, ez van, nehéz megszokni. De most már legalább tudom mire számítsak.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


hát nem egyszerű,de nem tudsz mit csinálni sajnos :?

KépKép
bettike83
 
 


látod Nyufó nálad bátrabb és kitartóbb nincs is :D én bizti megörülnék, ha eddig kéne várnom. Nem is értem, hogy tudod ezt elviselni. Csak olyan fura, hogy ennyire nem akarják a babákat UH-zni, csak pénzért.

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Sziasztok csak röviden, mert ebédszüneem van, aztán mennem kell vissza dolgozni!

Dalmicsek , gratulálok nagyon, pont ekkora volt a miénk is és ő is integetett, fantasztikus érzés ugye.

Rebeka, Szönce
: Jó babamozizást!

Avrenim köszi a tanácsokat, a vesekőre nincs ilyen diéta, hogy ne induljon el a terhesség alatt?

Lányok én ma olyan fáradt vagyok, a vérnyomásom is csak 95/56, nem kéne mégiscsak innom egy laza kávét, majd összeesem.

Ki is kérdezte?, én simán biciglizem, ma is azzal jöttem melózni.

Kép
nlzs
 
 


Monka hát ne félj, először végig idegeskedtem az egészet, nagyon rossz volt. Ráadásul akkor még ugye nem volt gyerkőc aki leköt, elég sokat is gondolkodtam a sok hülyeségen, amiket olvastam a neten. Most sokkal jobban telik az idő, a házimunka meg a kiscsajszi szinte minden időm elveszi, reggel felkelünk, kettőt pislogok és már este is van. Úgyhogy most azért sokkal jobban viselem. Viszont most ez az utolsó 1-2 nap várakozás nehezebb már mert érzem már hogy közel van és most már bizony remeg kezem lábam :D

Végül is a bicikli tényleg akkor veszélyes ha esik az ember, amíg rajta vagy addig nincs gond :lol: De hát az esést meg nem lehet előre tudni. Ha rendszeresen biciklivel mászkálnék akkor valószínű hogy most se tenném le, talán már nagyobb pocakkal. De mondjuk hozzá tartozik hogy mielőtt kijöttünk rengeteget bicikliztem és idejét se tudom mikor estem utoljára.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Nyufó persze, gondolom a gyerkőc mellett repül az időd, de akkor is olyan rosszul érintene, hogy még várnom kell a "látogatásig". Azért ez milyen dolog szegény kismamikkal. Meg hát azért az UH egy jo támpont arra, hogy nincs semmi gond. Nálatok vannak vizsgálatok az első UH elött?

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Monka Szerintem csak a külföldi kismamikat viseli meg ez a lazaság, gondolom aki ide születik, ezt hallja mindenhonnan, ezt a rendszert ismeri, annak ez a természetes. Nekünk tűnik gázosnak, akik máshoz vagyunk szokva, de nekünk nagyon. Itt nincs vizsgálat, nincs orvos. Ha baj van lát csak doki, szülésnél sincs normál esetben. Csak vérvételek vannak, meg amit írtam, a pisi, vérnyomás, meg a szívhang havi 1x. Biztos most is fogok idegeskedni mint először, de már biztos nem annyit, azért én is edződtem már :?

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Elhiszem Nyufó. A családom kint él Spanyolban és ők is mesélték, hogy milyen borzasztó az eü ellátás. Pl nőgyógyászhoz legkorábban 4-5 hónap múlva jutsz el. Azért ez vicc :( Amúgy mikor jössz "haza"?

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Monka igen tényleg, említetted hogy Spanyolban se jobb a helyzet. Hát igen, utólag tanulja meg értékelni az embet a magyar eü-t :D A 12-18. hét között leszünk otthon úgyhogy pont befér az integrált, a kislányomnál nem is volt, most jó azért hogy lesz, csak eltelt újabb két év, csak öregszem :D Te mikor mondod meg a családnak? Kitaláltad már a módját, webkamera vagy hogy?

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Nyufó akkor legalább tényleg meg tudod csinálni a vizsgálatot :wink: Na igen, a jó magyar egészségügy. Azért nem is olyan kritikus itt a helyzet. Ugyan már, te öregszel :lol: Arra gondoltam, hogy a húgom június 28-án meg vissza spanyolba először és addigra már a kezemben lesz a 6+3 hetes UH és azt beleteszem egy dobozba hozzá egy ari üzenettel és amikor felveszik anyuék a húgomat a reptéren, akkor odaadná nekik. De a húgomat lehet, hogy már 18-án beavatom, amikor megjön haza magyarba :wink: Én erre gondoltam :D Szerinted? Tettem magamnak még egy vonalzót, amin a baba formája látható, olyan aranyos :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Ti hogy bírjátok ezt a rekkenő hőséget?
olyan helyen dolgozok, ahol rengeteg a beton, most jövök kintről, és alig állok a lábamon.

monka tök jó ez a meglepi a szüleidnek, nagyon tetszik :)

én még gondolkodom, hogy mondjam el a bátyámnak, aki Angliában él. mi nem szoktunk webkamerázni. Talán ki kellene menni hozzá, de most olyan drágák a jegyek.
Szerintetek meddig lehet repülni? nem árt a babának?

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Ne is kérdezd Dalmicsek. Kikészít ez a meleg :( Pedig van légkondi itt bent, de az utcára már nem bírok kimenni :cry: Szerintem is ez a legtutibb ötlet. Más nem jutott eszembe :wink: de ez jónak tűnik. Repülőzni lehet, talán majd ha nagyobb lesz a babó, akkor kell kérni engedélyt, de a jegyek drágák,ha most veszed. Főleg mostanában :cry:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Monka persze, igazából csak arra gondoltam hogy 30 felett azért már nem árt az integrált :lol: Az ötlet nagyon tetszik, de én bekombinálnám azzal, hogy a webkamera előtt bonthatják ki, mert különben lemaradsz a hatásról és azért kár lenne :D

Dalmicsek merre él itt a bátyád? Egy egészséges terhesség esetén nem árt a babának a repülés, a légitársaságok a 8. hónap körülig szokták engedni repülni a kismamákat, felette már csak szigorúan orvosi engedéllyel, ha jól emlékszem, vagy valami ilyesmi.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Itt szakad az eső és 16 fok van, úgyhogy nincs hőség problémám, épp az ellenkezője :cry:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Meg azt se tudom, hogy mikor mondom el a mamámnak, mert ő meg Pécsen lakik :( És ráadásul hozzá pont most szombaton megyünk, de akkor még se UH képem, se semmi. Szóval hozzá majd máskor kell lemennem :wink:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?