Jaj gratulálok a sok-sok friss UH-nak és csatlakozóknak is!
végre vége a napnak, már nagyon fárasztó volt..
Mégis leforgok gyerekágyra,tehát júliustól babászhatok majd eleget
Dalmicsek: csak azért kérdeztem a dokit, mert régen arrafele dolgoztam, és sok helybelit ismerek, meg én is arra laktam..ismerős a doki neve de ennyi.. jah számít a genetika, főleg anyagcsere betegségeknél, ,mert terhesség alatt kijön minden, maire hajlamod van,amire számíthatsz idősebb korba...és a mellráknál is legfeljebb annyit mondhat a védőnő, hogy
sokáig szoptass, az véd a mellrák kialakilásától!
Nlzs: jó lehetett a party, én se bírom ki,hogy ne táncikáljak néha, nagyon szeretem a zenét és elkap a hév. A kesztyű dolog meg hülyeség, igazából a toxoplazma szájon át fertőz, tehát ha kertészkedés után nem mosod meg a kezed és olyan kézzel eszel...Tehát ezért kell alaposan megmosni minden zöldség-gyümölcsöt is..jah de apósom a toxoplazmát a macskalam takarításnál kapta el, belélegezte a felverődő macskapisis.kakis alom porát.. szóval kertészkedhet kesztyű nélkül csak alaposan kell fertőtleníteni a kezed és a körmöd alatt is...én is szoktam kertészkedni,de a földet nem bírom kivakarni a körmöm alól ezért inkább kesztyűzök, de pormentesben, mert az eü-ben kijött a kesztyűporallergám..
Bettike vigyázz magatokra, ne aggódj ilyenkor még nagyon védve van a babó, az esés után rötön vérezni kezdessz akkor van gáz...jah és tényleg nagyobb terhessként már ne produkciózz, mert a lepény leválhat..
Dalmicsek,Spumilla: én is azt tudom mondani, mint Bettike, tanultam ebből a takarítós dologból még kora délután is alig bírtam nyelni, úgy szétmarta a toroknyálkahártyám , és az orrom folyamatosan bedugul, majd folyik, mint vmi allergiás, közbe meg totál kimarta a nyálkahártyáimat a _szavó, domesztosz,
megegyeztem apával én felmosok, porszívózok ő vegyszerezik-wc,fürdő ilyesmik.
Jaj ma nem sok tünetem volt nagyon félek, hogy károsodott a babóm is ettől a dologtól!
Kérdeztem a diétásnővért,hogy milyen a máj-epe diéta, mondta hogy fehérjedús, beavattam miért kérdem és rögtön rendelt nekem a konyháról májkimélő kaját
főtt krumli, kis husival, krémtúró,kompót, leves fincsi volt....
Holnap viszem húgomat első nódokilátogatáshoz Dr. Zsiraihoz/jó UH-s, 4D is csinál/ majd én is bejelentkezem és megnézetem a babóm, meg levetetem a citológiát/rákszűrést hogy ne a kollegámmal kelljen majd.
Lányok, aki terhesség alatt vetette le a rákszűrést, nem volt utána vérzés? Mert én csak hallottam, hogy vérzékenyebb a méhszáj...