Sziasztok Lányok!
Most, hoy végre feltartóztathatatlanul itt a nyár, úgy érzem mindekinek jobb egy kicsit a kedve!
Árvalány: nagyon örülök az eredményeknek és gratula
Kata: a mensit én sem éreztem meg, vagyis nekem mindig csak az első napon fájt egy kicsit hasam korábban, most akkor nem éreztem semmit, de egyébként kisebb szúrkálások, görcsök nekem is voltak/vannak korábban. Az émelygés is velem van, igaz sokkal ritkábban, de a múlt csütörtökön és pénteken egész nap elkísért.
Hízás: én kb 1 kg-nál járok, és most már a pocakom is van magamhoz képest. Eddig ugyanis inkább befelé fordult a hasam. Éppen tegnap jegyezte meg a legkedvesebb szomszédunk a mendencénél, hogy... Igazából onnan indított, hogy én alkoholmentes sört ittam csak és kérdezte miért, aztán a párom elmondta a hírt, mire a szomszéd megjegyezte, hogy már korábban megbeszélték a pasik a házban, hogy nekem milyen szép izmos hasam van, most meg... Hát igen az idén még csak most láttak bikiniben, eddig nem nagyon medencézett senki
Szóval ennek örömére megcsináltuk este az első pocakfotót
Titokbaba: totál átérzem a problémádat, én terhesség nélkül is szenvedek a székrekedéstől és sajnos kisebb aranyerem is van már. De nagyon érdekes a kezdeti nehézségek után, most totál minden nap tudok menni. Most az aszalt szilvára esküszöm, este beáztatok 4-5 szemet egy fél deci tejbe, és reggel azzal kezdek. Utána jöhet reggelihez egy activia, este pedig a vacsihoz paradicsomlé. hogy igazából melyik használ, vagy így együtt működnek-e nem tudom, de szuper, hogy egyelőre tudom ezzel kezelni.
Hasmensésem akkor volt, amikor egyszerre megittam 1/2 kg kovászos uborka levét
Na akkor egész nap slozira jártam. Csajok! én a kovi ubiért ölni tudnék
eddig is imádtam, de most!
Jaj olyan, hogy végre már a nyaralásról beszélgetünk, irigylem ám azokat, akik hamarosan mennek! Nekünk még közben van az esküvő, és végül úgy döntöttünk, hogy nme rögtön utána utazunk nászútra, hanem majd szeptember elején. De akkor belecsapunk a lecsóba, Spanyolország - Portugália, már alig várom. Remélem az állapotom nem szól közbe.
Ja erről jut eszembe, már többször meg akartam kérdezni, mi az a tankini? Valami spéci kismami fürdőruci?
Mindenki sok puszi, drukkoljatok délután, már alig várom a dokibácsit!
H