Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Kismamik!

Gremese vagyok a 2007 szeptemberi babák topikból, és hoztam nektek valamit. :)

Gremese Kismama bandázs
közvetlenül a készítőtől

Most egy bandázs áráért kettőt választhatsz!

Ha már gömbölyödik a pocakod, a nadrágod még rád megy, de a cippzárt már nem tudod összehúzni, akkor lehet szükséged egy kismama bandázsra. Eltakarja a nyitott cippzárt, hűvösebb időben melegít, egyébként meg egy nagyon hasznos darabja a kismama ruhatáradnak, mellyel divatosan tudsz öltözködni. :)
Anyaga 95% pamut, 5% spandex. Nyúlik a pocakoddal együtt! :)

Jelenleg kapható színek: barna, almazöld, fekete, homok, orgonalila

Kép

Kismama bandázs mérettáblázat:

S: Derék 65-80 cm Csípő 80-95 cm
M: Derék 80-95 cm Csípő 90-105 cm
L: Derék 95-110 cm Csípő 100-115 cm
XL: Derék 110-115 cm Csípő 115-130 cm
XXL: Derék 115-130 cm
Magassága: 35 cm

Ára: 2 db-nak 1.500 Ft, ajánlott postaköltség: 390 Ft.
Ha valakit érdekel, keressen priviben! :)

További kellemes pocakosodást! :)

Üdv.
Gremese

Kép
Kép
Kép
gremese

dalmicsek
ht kb minden leírnak a családfás betegségeit, terhességeket, örökölhető betegségeket...megmér, várnyomás, esetleg pisilnod is kell...jobb ha viszed a záróidat meg minden jelentősebb orvosi papírt, még a mandulaműtétedét is ha volt...mondjuk én kb 3 órát voltam ott, de már tudom hogy a testvére Svájcba házasodott és milyen csodálatos látnivalók vannak:)))) illetve a két lánya los angelesbe és new yorkban él, hány unoka van ki hogy szült:)))védőnő válogatja menyit hablatyol.

KépKép

KépKép
msi22

Na végre a végére értem, egy nap kihagyás és alig bírlak végigolvasni bennetek

Üdv az új Kismamáknak!!!

Msi, Dalmicsek szorítunk értetek, rosszul emlékszem a hosszú olvasás közben, hogy valaki még írt mára uh., de lehet, hog holnapra!?
UH képeket rakjatok ám fel!!!

Bettike, a dokim szerint nem biciglizni, hanem elesni TILOS (vicc,csak próbálom oldani feszkót), egyébként én a fiúkkal szinte végig bicigliztem, sőt a másodiknál ugye cipeltem már a gyereket is és nem okozott gondot.
Szerintem a pocaklakód elég jól védve van odabent, csak nem lesz gáz, mi is bicigliztünk egész hétvégén, jól esett a hosszú rossz idő után :roll:

Avrenim köszi a kérdést, jó volt a szombati buli, bár kb. 11 óráig jó kis hányingerem volt, volt aki azt hitte túl sokat ittam azért öklendezem, vicces volt. De aztán miután elmúlt jó sokat táncoltunk hajnalig, aztán tegnep délután az argentín tangó tamfolymon is, nagyon élvezem, mert ez olyan erotikus dologvan egy kis szikra ilyenkor köztünk, ha már a szex tiltva van még 2 hétig, jó érzés ilyenkor kicsit NŐnek érezni magam, ( kismamának is jó, de néha hiányzik a nő)

Spumilla a találkozó érdekes lenne, kiváncsi lennék őszre mennyire marad ez a szorgalom a fórum iránt, ha marad remélem nagy kertetek lesz. MÁS, te még fiatal vagy még ugye, vagy neked is lesz a 12. héten
kombinált teszed?
A 21.-e nem a 13.-dik heted már (betöltött 12 hét)?

Kép
nlzs

Tényleg Nektek látszik már valami vagy érzitek a ruháitokon?

Kép
nlzs

nlzs

hát tudom és igaza van a dokidnak :D de a véletlen is hozhat esést és most mégjobban kell vigyázni magunkra.

én nem tudom,nekem már most akkora hasam van,szabályosan kerekedik és nem csak alul hanem már felül is,és nem azért mert sokat eszem,mert reggel is ugyanolyan kb,szoval ez már igy is marad,sőt :!: :!: :!: :!: :)

lehet én rendelek bandázst,igy nem drága,1500,2dbért.

KépKép
bettike83

nlzs az én pocim már kicsit kerekedik alul, de inkább azt veszem észre magamon, hogy, mivel az émelygés miatt sokat rágcsálok, így felkúszott egy pár deka a hasamra. combosodni még nem combosodok.
Az a jó, hogy most már lehet szoknyát hordani, ami meg ápol és eltakar :)

msi 3 órát?? annyit én tuti nem bírnék ki. fel kell készülni a párom genetikai hátteréből is?

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Na akkor egy kicsit bővebben magamról.
34 éves eddig két gyerkőcös vidéki anyuka vagyok. Kristóf 11 Kamilla /8 éves. Szóval egy kis fiatalítás(2010. jan 06), na meg jó adag félre értés gyümölcseként talált meg minket ez a kis poronty:) Csak, hogy ne legyen egyszerű az életem pánik beteg is vagyok, tehát úgy jó az élet ha zajlik:) De fő az optimizmus. Örülök viszont itt ennek a közösségnek, mert ezek a napi gondok az első kettőnél még csak kicsit sem viseltek meg. (történt ez időszámításunk előtt 8 és 11 éve:)) Most minden apró jelre pattanok úristen aggódok. Jah hozzá se4gített dokim is első vizsgálta:
Rómába repültünk és előtte tudni szerettem volna, hogy minden rendben van így korán elmentem dokihoz 7 hetesen. manuál vizsgálat közben a doki:" ön nem terhes" erre én se köpni se nyelni se szólni... ezután uh jah tévedtem ön teherbe esett, deeeeee nem akkora amilyennek kellene lennie...1 perc hatás szünet jahhh tévedtem és elszámoltam magam tökéletesen akkora amekkorának lennie kell.Hát ne is mondjam kicsit felháborodva 30 nyelve kijöttem és szépeket gondoltam:(
De utána megjavult a doki és azóta normális:)
krisztin76

krisztin

druva a dokid :? semmi együttérzés nincs benne,felelőtlenül tesz kijelentéseket.

KépKép
bettike83

krisztin a dokid kicsit habókos nem?
mit szeretnél fiút vagy lányt?

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

krisztin hát érdekes a dokid, szerintem az én szemem is kikerekedett volna, ha nekem ilyeneket mond :o Azt hogy értetted, hogy jó adag félreértés gyümölcseként jött a pici? :)

Nekem csak a felfúvódástól kerek a pocakom, haragszom is miatta, mert hát nem tudok feszülös pólót felvenni :cry: mert ugye hülyén érezném magam ekkora hassal megkérdeznék, hogy hányadik hónapban vagyok? :lol: pedig csak az 5. héten :wink:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

Erőssen figyelem a babámat mozogni a vonalzón :wink: és a kis fákhoz viszonyítva látom, hogy szépen mozog :lol:

Kép
monka1

monka

már 5 hét :) szép idő :)

KépKép
bettike83

dalmicsek
nem csak apából kell de nagyikból is mindkét ágon felkészülni:) ez van...

krisztin
hát ez a doki bakker:S én tuti megcsaptam volna pedig nem vagyok erőszakos típus:S de minimum rávágom az ajtót:) a pánikbetegséget nem bogyókkal kezelik? az engem is érdekelne ki értett fére kit hogy jött a babuci:))))

nlzs
most komolyan súgd már meg hogy csinálod ezt???? én ha ránézek a gfiamra már kivagyok és aludnék csak...nem hogy buli meg még tánci-tánci is:((( csak én vagyok ilyen béna???vagy vénásan tolod a koffeint? mondjuk előtte se voltam sportkirálylány (hacsak nem számít a gyerek után futkosás 2 órán keresztül naponta minimum)

KépKép

KépKép
msi22

nlzs a titokra én is kíváncsi vagyok, pedig nekem még nincs is gyerekem, aki elszívná az energiámat. Totál álmos vagyok egyfolytában aludnék.

msi akkor viszem a géntérképeket :) egyébként ez mihez kell? Ha a nagyanyám mellrákban halt meg (ami nem igaz), akkor az jelent valamit? valamire oda kell figyelnem csecsemőkorban?

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Hát nekem ma reggel mondta a férjem, hogy gömbölyödik már kicsit, ugyeés tényleg érzem már néhány cuccon, főleg délutánra, fújodok fel nagyon, reggel mindig jobb.

Msi te 2szer olyan fáradt vehetsz, de én is fáradtabb vagyok mint szoktam, tegna este mondtam az uramnak azt hiszem kivagyok, a fiam felháborodott, hogy miért nem a válaszom? mikor 4 óra alvás aztán, mosás, ebédfőzés után a hirtelen 30- fokban pattanjunk biciglire és tegyünk egy 25 km kört a Szigetközbe, épp belefér még a tánc előtt :roll:.
Godolhatod mennyi energia van a kamasz fiúkba, megszokták mi eddig is elég sportos életet éltünk, nehéz nekik elfogadni a féket.
MINDJÁRT MÉSZ, drukk!!!

Most kint voltam gyomlálni a kertben, most jutott eszembe, hogy a toxoplazmózisnál olvastam, csak kesztyűben lehet földet túrni,
EZ IGAZ????, gyorsa abbahagytam, mert nincs itthon, gumikesztyűm, nem szeretek kesztyűbe dolgozni. Szerintetek, ti kerészkedtek?

Kép
nlzs

igen Bettike én is örülök az 5 hétnek :wink: és annyira várom már a jövő hetet az UH-ra :wink:

Kép
monka1

dalmicsek
hááát azt nem tudom miből mit vonnak le én csak elregéltem a védőnéninek azokat. nálunk pl a férjem családjában öröklött hajlam van a refluxra (gyomorszájzáródási betegség) nem tudom a kórházba nézték-e de utána elmentünk uh-ra mert sokat bukott, ahol megnézték ez rendben van-e Balónál, illetve epeproblémák..szerintem ez inkább a későbbi csecsemőkori dolgokhoz kell ,de nem hiszem hogy pluszba elküldenek valami vizsgálatra mert nagymaminak volt valamije, csak ha erős gyanú van rá....bürokrácia meg hogy szórakoztassák az otthon unatkozó kismamákat:S

nálunk pl csak és kizárólak csütörtökön 1-3-ig volt védőnői rendelés, és bár ugye köteles a munkáltató elengedni, de azért nem ugrált a főnököm hogy lelépek 12kor 17 helyett...mindenki azt hiszi hogy a kismamák a 7. héttől kiíratják magukat és otthon lógatják a lábukat mert terhesek:S:S:S pedig 99% dolgoznak mert most kell csak igazán a lové, és minden vizsgálatot csak is kora reggel vagy melóidőbe lehet csináltatni... ok én most otthon vagyok Balóval..de mikor őt vártam is ez volt..

KépKép

KépKép
msi22

én kertészkedem Nlzs, de ezt én is csak tőled hallom először :o Hát utánaolvasok, az a biztos. Amúgy én se szeretem a gumikesztyűt.

Kép
monka1

nlzs
na sorold még hogy miket csinálsz:) hogy totál csődtömegnek érezzem magam :wink: :lol:

hát a kesztyű szerintem azért kell a gyomláláshoz hogy a csalán ne csípjen meg:) nem tudom én otthon besegítettem szüleimnek hétvégente a virágoknál, kaccsazás, gyomlálás, drótozás ,csokrozás és egyszer se viseltem, ok a rózsánál igen:) lehet csak én nem vettem annyira véresen komolyan, de nem lett Balónak se meg nekem se bajunk...papírforma szerint ha minden betartanánk amitől riogatnak akkor egy nagy levegővel teli buborékban kellene lebegnünk 9 hónapig...persze ezért nem árt az elővigyázatosság.

KépKép

KépKép
msi22

Dalmicsek szerintem csak elindulni nehéz, ha már csinálod ugyis megy, és mit csináljak 3 energikus (1 nagy, 2 kisebb: kb.178 cm) pasik oldalán, hát ezért lenne jó már egy csajszi a családba, egyébként meg minnél többet pihenek mintha annál fáradtabb lennék.
Mikor a polipom volt utáltam, hogy feküdnöm kellett egyfolytában és kívántam bár csak ne kéne, most már nincs a polip- nincs kifogás, hát akkor tessék most mozogni, ne legyek kövér kismama. Őszintén nagyon félek tőle, majd 40 évesen nem könnyű formába maradni, tenni kell érte!
TE IS MINDJÁR MÉSZ, neked is drukkolok, képet kérek!!!!

Egy bajom van még nagyon szőrösödöm megint, eü-sök nem tudtok megoldást, ugye nem azt jelenti, hogy kiújjult a PCO, az terhesség alatt is lehet??? :roll: :?: :evil:

Kép
nlzs

msi

de azért a vegyszerekkel, vigyázni kell nagyon.

amúgy meg felesleges a kesztyű max ha előtte permetezés volt pl
én pl mindig huzok a kezeimre,de csak azért mert iszonyat kiszáritja a kezemet a föld.nekem is van veteményes is meg virágos kert is ,ugyhogy van mit gyomlálni.

KépKép
bettike83

msi igen, nekem is az a bajom az egy órával hogy az is hosszú idő és még a melóhelyen nem jelentem be addig valahogy észrevétlenül kell csinálnom. szerencse, hogy a főnököm most ment szülésire és még nincs új, ezért a magam ura vagyok :)

nlzs igazad van, ha letelik a 12 hét veszek egy nagy lendületet :) addig vegetálok még egy picit :)

Ti nem vagytok sírósak? én tegnap elsírtam magam a nemzeti vágtán, mert az egyik fogat leszorította a másik fogat lovait és megsajnáltam őket. olyan dolgokon bőgök, hogy hihetetlen.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Bettike ÉN KÉRDEZTEM NLZS!!!

Kép
nlzs

tudom h te kérdezted,de msi-nek azért irtam mert kertészete van a szüleinek és szokott seigteni kaccsolni,stb és erre irtam a vegyszerek miatt a kesztyűt :)

KépKép
bettike83

juj én most kezdtem el izgulni nagyon, mindjárt indulnom kell az UH-ra.
jaj remélem minden rendben lesz.[/b]

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

én valamelyik nap sirtam az árviz károsultakon.ami végülis érthető mert szörnyű amit átélnek.de amúgy nem vagyok siros tipus.

ti mentek,mertek majd valamerre menni fürdeni?
nálunk nincs a közelben élő viz,de oda nem is mernék menni,hanem termál,meg sima medencés fürdők vannak,de ne tudom h szabad e,merjek e olyanban fürdeni...

KépKép
bettike83

Igazad van msi, a fiúkkal én sem vigyáztam, szinte semmit nem csináltam másképp, nem volt net ahol ezt a sok ijesztegetést olvashattam volna, nem is volt para, akkor nem volt fék a 12 hétig. Nem volt sex és sport stopp stb.....
Szerintem egyébként mikor van egy kicsi babád a terhesség mellett ugysem mondhatod, hogy nem rohangálok utána, nem emelem fel stb.
Szerintem, se kell a burok, csak felelőségteljesség (húúú, de fenkőlt)

Kép
nlzs

bocsi Betti közben rájöttem én is

Kép
nlzs

Dalmicsek minden rendben lesz, tuti !!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
nlzs

Bettike nézd milyen hülye a vonalzóm, a 10 hét 1 nap a jó , a magyar megállt, miért?

Kép
nlzs

dalmicsek

drukk neked,bizti édi lesz a picur :)

nlzs

igazad van,nm lehet burokban élni,csak picit jobban kell vigyázni,nem emelni stb..
ha pl el akar menni a baba akkor megszakadhatunk is,egész nap kimélhetjük magunkat,akkor is elmehet,nem tudunk mit tenni..

te már 10 hetes vagy? :) hú de jó :)

KépKép
bettike83

elköszönöm mára lányok, holnap ismét itt :wink: mindenkinek kellemes, pocakos estét kívánok :)

Kép
monka1

szia :)

KépKép
bettike83

Lányok, én is úgy tudom hogy pocakosan kertészkedni gumikesztyűben ajánlott, mert több mindent össze lehet szedni a földből ami árthat a babónak, az egyik a toxoplazmozis. Kevés szigorú ajánlás van, de ez az egyik.
Én is marha érzékeny vagyok mostanában, könnyen sírós, hamar feldühödős, elkeseredős, két lábon járó érzelmi katasztrófa vagyok, remélem elmúlik hamar :oops:

Dalmicsek, Msi várjuk a jó híreket!

Nlzs szuper dolog, hogy van nektek apával egy ilyen klassz közös hobby!

Krisztin nem semmi egy dokid van! Lehet érdeklődni mi volt az a jó adag félreértés :D ?

Bettike mindenki más mond az úszásról, nehéz kiigazodni, hogy lehet-e, de én nem merek, mert annyi rosszul elsült dolgot hallottam, hogy inkább kibírom ezt az időt.

KépKép

KépKép
nyufó8

én is elindulok a nőgyógyászhoz, remélem nem kell sokat várni, mert általában annyit várat még így is, hogy időpontom van, hogy mire odakerülök már majd kidurran a hólyagom.
holnap jelentkezem a hírekkel!

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

nlzs: de jó ez az argentin tangó! de ti miért nem éltek házaséletet? én elfelejtettem megkérdezni a dokintól, hogy most hogy nincs hematóma, már lehet-e :)

meglátjuk ezt a fórum-szorgalom dolgot, de olyan érdekes egy csomó különböző kismamával csetelni napok, hetek, óüta (kinek melyik) jó lenne találkozni is, végülis annyira nem bonyi, csak az időpontot megszervezni, h mindenkinek jó legyen :)

Fiatal vagyok :) köszi :) ezt jó hallani :) pont 12. hetesen leszek 30 :) na mindegy, szóval kombinált teszt. Először is meglátjuk mennyi lesz a nyakiredő (úgytudom 3mm alatt kell lenni és akkor jó), aztán kikérdezem az orvosom javasolja-e, ha mindkettő jó, akkor lehet hogy nem csináltatok külön, de még nincs eldöntve bennem.
a 21.e lesz 12 hét +2 nap. Annyira szeretem, hogy ilyen alapos vagy, ne értsd félre gondoskodásnak érzem, és pozitivumnak fogom fel. Igazi anyukás tulajdonság :)
viszont azt nézem, h neked 18.án van a 12. heti, amit nem értek, m nekem meg 19.én kezdődik a 12. hét. és elvileg egy nap van közöttünk. Te érted? Te biztos érted, magyarázd már el légyszi. :)

én kesztűben kertészkedek és egy másikban mosogatok :D nagyon szép gumikesztyűk voltak az aldiban, kicsivirágos, 2 pár 300ft.

Csináltunk minden héten fényképeket( jojo, eddig kétszer) és nekem a köldökömtől jobbra és lefelé nő a kis dudor. Gondolom ez alkati kérdés, de nagyon kis cuki. A gatyagombok pattannak, jobban esik kigombolva meg a lazaderekúak. A puffadás, ami korábban jellemző volt elmúlt, most sokkal kevésbé nézek ki terhesnek, mint 3 hete mondjuk. Jobban is érzem magam. Persze nem vagyok kevésbé várandós, sőt :)

Avrenim
kérdezted a takarítást korábban. Én néha felsöpörgetek meg mosogatok, de az elmúlt 3 hét nem tűnt el nyomtalanul.. sajnos megvárt a házimunka. Ma olyan pörgős napunk volt (munkailag meg házépitésileg) hogy a kaját is futva ettem meg :)

majdnem lebuktam amugy, aki a bandázst hirdeti itt az oldalon, gyerekkori barátnőm és hát nem titkolom túlzottam, h ki vagyok, van képem is fent, szóval majdnem lebukattam magam :D

megy a drukk msi és dalmicsek!!!!!

Krisztin jó a sztorid :) a pánikbetegség meg sajnos korunk pestise. mivel kezeled magad? vagy kezelnek téged? ha egyátalán akarsz róla beszélni, persze...

Pörgős nap, sok duma jön belőlem bocsi :)

Kép
spumilla

Nyufo: igen apa nagyon örült. Általában mindenből viccet csinál, de az ultrahang estéjén gyanúsan csendben volt. Kérdeztem is, hogy mi van, de csak meghatott fejjel jött ment... :lol:

Bettike: én is nagyon szeretek fürdeni. Én is hol ilyen, hol olyan véleményeket hallottam, de többnyire azt, hogy az élővíz jobb (imádom a balatont)mint a sima medencés fürdő, a thermált viszont tiltják (biztos, mert a melegvízben nagyon szaporodnak a bacik). Nekünk van itthon egy kis felfújható medence, amibe csak a párom meg én pancsolunk. Na majd ebben rávetem magam a matracra, és nyaralóst játszok. :lol:

Minden mai UH-s-nak durkkolok :lol:
Írjatok, ha végeztetek!!

Kép
Daisypath Anniversary tickers
irbil

sziasztok
azt hiszem sikeresen visszaolvastam de reagálni nincs lelkierőm
nagyon utálom már ezeket a rosszulléteket :S

megjártuk a dokinénit úgy tűnik jól számoltam a késői peteérést, 6 hetes dobó szívű 5.8 mm -es pocaklakónk van
szóval erősen január végiek leszünk :)
helenit

én is hazaértem végre, hosszú volt a mai nap is :D

bettike: nekem is nagy dilemmát okoz a nyaralás idén, ugyanis van egy lefoglalt utunk bükfürdőre. ugye mikor lefoglaltuk még nem tudtam hogy egy kis jövevény felborítja a dolgokat. én fürödni meleg vízben és szaunázni biztos nem fogok, mert amugy is hajlamos vagyok összeszedni mindent. és most tényleg a baba érdeke az első. maximum elmegyünk a környéken kirándulgatni :)

krisztin: hát én tuti kibuktam volna a dokidtól. előbb beszél mint gondolkodik? azért ez elég nagy felelőtlenség... remélem már nem lesz több ilyen. a frászt tudják hozni az emberre, ha félrebeszélnek

nlzs: én úgy vettem észre mintha lenne valami kis dudor már a hasamon :lol: mondjuk eddig sem voltam átszakadva, de a párom is azt mondja, hogy látszik. hát nem tudom.

dalmicsek, msi: drukkolok. remélem csupa jó hírrel szolgáltok. várom a beszámolókat (ha más is menne ma akkor természetesen neki is szorítok)

KépKép
Kép
rebeka85

helenit: gratulálok!!!

Rosszullét ellen próbáltad már a gyömbéres üdítőt?
Vagy pl. úgy olvastam, hogy sokaknak nagyon hatásos a hideg kóla is. Nem túl egészséges, de nem is kell belőle sok...

Kép
irbil

helenit: gratulálok!!! 6 heteshez nem is kicsi. nekem csak 4,6 mm volt a csöppem

örülök hogy minden rendben van és ver a kis szívecskéje is :D

KépKép
Kép
rebeka85

igen próbáltam már mindent előző terhességnél is homeopátiás bogyóktól kezdve sztm tényleg mindent :)
hideg pár korty kóla jól esik de 10 múlva újra ugyanott vagyok :S
mindegy majd csak vége lesz egyszer...csak szegény csajomat sajnálom mert nem bírok vele játszani úgy ahogy megszokta
helenit

Irbil én azt hallottam hogy azért nem jó a melegvíz, mert felmelegszik a magzatív és az nem tesz jót. Meg írta valaki hogy vérbőséget is okoz és az szintén nem jó.

Helenit hatalmas gratula, de jó akkor neked is jó napod volt, halhattad a pindur szívhangját :D

A hányinger ellen nekem belálik a rágcsálás, amíg majszolok nincs émelygés, de ahogy abbahagyom, pár perc múlva már jön is. Ennek az a hátránya hogy jól lehet tőle hízni :-(

KépKép

KépKép
nyufó8

Megvolt az ultrahang. :) 9,7 mm, egészséges, hallottuk a szívdobogását. 4 hét múlva jön a következő randi. :)

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zöldtea
Tolna megye

zöldtea: gratulálok!!!

Kép
irbil

Zöldtea de jó, nagy gratula!

Batsy????

KépKép

KépKép
nyufó8

köszi lányok :)

zöldtea gratula neked is!!

nyufó sajna a rágcsálás tényleg segít de én ezt egyszer már végigcsináltam és híztam 20 kg-t Emmával most próbálom mérsékelni magam :D
helenit

Helenit , Zöldtea ÖRÜLÖK AZ EGÉZSÉGES BABÁKNAK!
Jó a babamozi, mi !?

Spumilla az kevert be engem, hogy valamelyiktek itt a fórum elején leírta, hogy amíg pl.: a 11. héten vagy (azaz 10 betöltött hét + napok) addig kell a 11. után a pont, mikor már betöltötted a 11 hetet akkor nem írunk utána pontot. Tehát mi most a 11. héten tartunk és 10 hét + te 2, én 1 naposak vagyunk, az orvosok is így írják.
Nekem azért lesz 18.-án az uh, mert ezt a kombinált tesztet (Down kor) a betöltött 11 és betöltött 12 héten a legjobb csinálni (az én dokim szerint), 21.-én viszont már a 13. hetet kezdjük. Ezért kérdeztelek, hogy neked lesz-e teszted. Nem kukacoskodni akartam, csak mi olyan közel vagyunk egymáshoz (csak az én babám méretben lemaradt egy picit), mindig veled hasonlítom magam

MSI, DALMICSEK nem jöttetek még meg??? Minden oké???

Kép
nlzs

Sziasztok, lányok!

bettike sajnálom a bringás borulást. Biztos nem lett semmi baj! Én mindennap biciklizek, azzal járok munkába, igyekszem óvatos lenni, többnyire járdán megyek. Meg a döccenőkkel vigyázok.
Strandolni biztos megyek majd, uszodába most is járok (már ha el tudok vánszorogni), nekem a doki azt mondta, hogy egyedül a termálvízzel vigyázzak.

[/b]nyufó igen, titkolózunk a 12. hétig! Nagyon nehéz, a férjem már kürtölné szét mindenkinek. Persze folyton kérdezgeti mindenki, de egyelőre álljuk a sarat a "gyógyszert szedek, majd jövő hónaptól próbálkozunk" dumával. :) Még szerencse, hogy a cigiről már tavaly leszoktam, így az nem kelt feltűnést.

Van még valaki rajtam kívül, aki RH negatív?

Nekem is kezd hasam lenni, de az inkább a sajtos melegszenyáktól van! :) Olyan bosszantó, hogy undorodom az egészséges kajáktól, a boltban levegővétel nélkül suhanok el a zöldséges részleg mellett! :lol:

Kép
salsifraga

nlzs: kukacoskodás eszembe sem jutott, de most már legalább értem az összefüggéseket a kombinált és a hetek között. Ezeket nem is tudtam! örülök h van egy kismami akivel ennyire egyidősek a várandósságaink! Sztem nem vagy lemaradva, csak máskor volt a peteérésünk, mint ahogy számolják.
figyiii: miért nem szexeltek? ez vmi utasitás vagy igy érzed jonak? azért kérdem m én elfelejtettem megkérdezni a dokimat és most felmérem a helyzetet h vajon lehet-e már? kezd frusztrálni ez a nemszexelés dolog :D

helenit, zöldtea! nagyon gratula a babákhoz!!!! tessék felvezetni magatokat a táblázatba :) emailcim nekem prviben, aztán hajrá :)

Kép
spumilla

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?