nlzs: de jó ez az argentin tangó! de ti miért nem éltek házaséletet? én elfelejtettem megkérdezni a dokintól, hogy most hogy nincs hematóma, már lehet-e
meglátjuk ezt a fórum-szorgalom dolgot, de olyan érdekes egy csomó különböző kismamával csetelni napok, hetek, óüta (kinek melyik) jó lenne találkozni is, végülis annyira nem bonyi, csak az időpontot megszervezni, h mindenkinek jó legyen
Fiatal vagyok
köszi
ezt jó hallani
pont 12. hetesen leszek 30
na mindegy, szóval kombinált teszt. Először is meglátjuk mennyi lesz a nyakiredő (úgytudom 3mm alatt kell lenni és akkor jó), aztán kikérdezem az orvosom javasolja-e, ha mindkettő jó, akkor lehet hogy nem csináltatok külön, de még nincs eldöntve bennem.
a 21.e lesz 12 hét +2 nap. Annyira szeretem, hogy ilyen alapos vagy, ne értsd félre gondoskodásnak érzem, és pozitivumnak fogom fel. Igazi anyukás tulajdonság
viszont azt nézem, h neked 18.án van a 12. heti, amit nem értek, m nekem meg 19.én kezdődik a 12. hét. és elvileg egy nap van közöttünk. Te érted? Te biztos érted, magyarázd már el légyszi.
én kesztűben kertészkedek és egy másikban mosogatok
nagyon szép gumikesztyűk voltak az aldiban, kicsivirágos, 2 pár 300ft.
Csináltunk minden héten fényképeket( jojo, eddig kétszer) és nekem a köldökömtől jobbra és lefelé nő a kis dudor. Gondolom ez alkati kérdés, de nagyon kis cuki. A gatyagombok pattannak, jobban esik kigombolva meg a lazaderekúak. A puffadás, ami korábban jellemző volt elmúlt, most sokkal kevésbé nézek ki terhesnek, mint 3 hete mondjuk. Jobban is érzem magam. Persze nem vagyok kevésbé várandós, sőt
Avrenim kérdezted a takarítást korábban. Én néha felsöpörgetek meg mosogatok, de az elmúlt 3 hét nem tűnt el nyomtalanul.. sajnos megvárt a házimunka. Ma olyan pörgős napunk volt (munkailag meg házépitésileg) hogy a kaját is futva ettem meg
majdnem lebuktam amugy, aki a bandázst hirdeti itt az oldalon, gyerekkori barátnőm és hát nem titkolom túlzottam, h ki vagyok, van képem is fent, szóval majdnem lebukattam magam
megy a drukk msi és dalmicsek!!!!!
Krisztin jó a sztorid
a pánikbetegség meg sajnos korunk pestise. mivel kezeled magad? vagy kezelnek téged? ha egyátalán akarsz róla beszélni, persze...
Pörgős nap, sok duma jön belőlem bocsi