Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, de szép és jó hírekre jövök!!!!

Bettikém: Tökéletes kis pocilakód van, annyira édike!!!! Gratulálok!!!

Brita: Nagyon örülök, hogy te is pocakos vagy!!! Szuper!!! Vigyázz magatokra :)

Kitta: szia! Mesélj!

Csillag: Örülök a jó AFP-nek! Ez szupi! Alacsony vérnyomi nem annyira, de remélem, azóta jól vagy!:)

Nekem nincsenek olyan jó híreim :( Pankát nem vették fel az oviba, ezért most nagyon kivagyok. Kérvényt írtunk, stb, most várunk. Van ismerős is, de így is nagyon nehéz lesz.
Kisbabival minden oké, ez legalább vígasztal ...

kovacszsuzsi
 
 


zsuzsi

durva h már az ovodába sem veszik fel a gyereket,ilyen sok gyerek van?

KépKép
bettike83
 
 


Brita: Közel lakunk egymáshoz, mert mi Győrújbaráton vagyunk fent a hegyen. :D

Zsuzsi: Sajnálom, hogy Pankát nem vették fel az oviba... Azért remélem sikerül elintézni, hogy mégis mehessen!
Bencét elvileg felvették, de majd hétfőn tudom meg, hogy pontosan melyik épületbe, mert itt a faluban 3 helyen vannak az ovisok. (a földrajzi fekvés miatt... nagyok a távolságok...) Mi pont félúton vagyunk 2 épület között. Szóval hétfőn megyek életem első szülői értekezletére SZÜLŐként. :lol: (Persze eddig is voltam már ilyeneken, csak azokat én tartottam. :wink: )

Nika: Akkor mindent bele!!!!!!!! :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

 
 

Csillag, gratula az AFP-hez!! Kicsit fellelegezhetsz. :D Es drukk az elso SZULOs szuloihez! Biztosan jo erzes lesz!:)

Zsuzsi, ez mivel indokoljak, miert nem veszik fel a gyereket? Helyhiany? Es mi alapjan szelektal?!

Nika!!!! Mindent bele!! :lol:

Hello Kitti! :D
Vendég
 


Igen, helyhiány miatt... Panka nyári születésű, azaz május 31-ig nem töltötte be a 3 évet. Első körben azokat veszik fel, akik betöltötték. Ez egy törvény sajna. Szóval lehet, hogy csak jövőre mehet. Volt olyan gyerek, aki már a 4. évét is betöltötte, és elutasították (ez az V. kerületben volt).
A mi ovink nagyon nagy, ide 310 gyereket vettek fel (3 kiscsoport indul) és 90-et utasítottak el. Szigetszentmiklóson az összes oviból 200! gyereket utasítottak el!!! Nagyon durva! Nem tudom, mi lesz a sulival!
Azért nagyon sok a gyerek, mert a mi generációnk születésekor volt egy nagy népességnövekedés. Emlékszem, hogy mi is nagy létszámú osztályokba jártunk. A mi korosztályunk meg most vállal gyereket. Ezért vannak ennyien. Hááát, azért reménykedem, de nem halunk bele, ha csak jövőre megy. Ez van!

Csillag: Örülök, hogy Bencét felvették! Olyan jó! Szülői :) Éljen!

kovacszsuzsi
 
 


zsuzsi

végülis otthon leszel a picivel,ennyiből nem gond ha kicsit tovább marad otthon.

KépKép
bettike83
 
 


Zsuzsi: Nálunk még egyáltalán nem biztos, hogy Bence tényleg megy oviba szeptembertől... Olyan helyen lakunk egy domboldalon, ahol csak autóval lehet közlekedni. Babakocsit tolni nem lehet, mert az út terméskövekkel van kirakva. Na mármost, ha szeptemberben megyünk, kell egy kis idő a beszoktatáshoz. Úgy számoltam, hogy mire talán ezen túl leszünk, lehet, hogy nem merek már vezetni (Az utolsó hónapban Bencénél sem ültem kocsiban...). Apa ugyan reggel elvinné, de nincs aki hazahozza délben. (Én csak félnaposra írattam be. ) Novemberben jön a kistesó, ami alapból is egy törés, nem beszélve arról, hogy szülés (gátmetszés )után anno képtelen voltam autóba ülni pár hétig. (Gondolom ez most is így lesz.) Egy téli újszülöttet sem lehet azonnal kivinni a levegőre, úgyhogy lehet, hogy egy hónapig se tudnám vinni Bencust az oviba... Így meg nem bizti, hogy érdemes most ősszel belevágnunk. Lehet, hogy inkább tavasz lesz belőle. Így addigra megszokná a tesót, jobb idő lenne és biztonsággal érte is tudnék menni.
Arról még nem is beszéltem, hogy attól is félek, hogy mindenféle betegséget hazahozna az oviból egy újszülött babának...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Zsuzsi ez dobbenet amit irtal. Legalabbis sztem. Demografiai hullam ide-oda ezt azert mar a mai vilagban tudni kellene orvosolni.
Nem normalis, hogy hagytak ezt a helyzetet kialakulni hiszen az onkormanyzatok tisztaban vannak a nepesseggel, szaporulattal. Persze ez is mint minden mas az anyagiakon alapszik.:(:(
Remelem jovore sikerul megoldani ezt a kerdest vagy ki tudja mi tortenik meg az iden is, talan valaki visszamondja es Benneteket valasztanak!:)
Csillag, nem egyszseru a helyzeted.:( Legyel otthon mindket gyerkoccel, Bence is szeretheti kedvere a kistesot egesz nap!:) Es betegseget sem visz haza. Nekunk a szomszedaink magyarok, masfel eves a kiscsaj, bolcsis de allandonan, szinte hetente elkapom Tole amit a bolcsibol hazahoz!:) Pedig vitaminnal is el vagyok latva es megis!:) :D :lol: :oops:
Vendég
 


durva mert mióta terhes vagyok rettegek a vezetéstől és ez tök gáz mert el szokok tisztára tőle...meg kéne erőltetnek magam,de nem megy :?

KépKép
bettike83
 
 


Nekem semmi bajom a vezetéssel. Bencénél azért nem mertem egyedül menni az utolsó hónapban, mert már a 28. héttől meg volt rövidülve a méhnyakam, a 36. héten elkezdett kinyílni a külső méhszájam és rengeteget keményedett a hasam. Ez a keményedés teljesen normális ebben az időben (azért van, mert "gyakorol" a méh), de nekem ez is kb. félidőtől jelentkezett... Végig benne volt a pakliban a koraszülés...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


tegnap már vezettem,bele kell rázódni mert már 2 honapja nem vezettem.

KépKép
bettike83
 
 


Csillagvirág
Nem jártatok barátira babaklubba? Lehet találkoztunk is már.
Nekem is van egy baráti ismerősöm, aki még pár hete nem tudta, hogy felveszik-e a kislányát oviba. Ő is a 17. hétben van a második gyerkőcével :)
Nekem is megvolt rövidülve a méhnyakam, már a 18. heti vizsgálatnál is csak 2000 érték volt, aztán ez később is így maradt, ez biztos azért volt, mert már a 15 héttől görcseim, keményedéseim voltak, kéthetente jártam orvoshoz, gynipralt és napi 4 magnéziumot szedtem. Úgyhogy gondolom ez a terhesség sem lesz problémamentes.
Mi is autóval közlekedünk, mert a szurdikon sétálni életveszélyes, és Reginek is fárasztó "felmászni a hegyre". Tavasszal még sokat bringáztunk, de már nem merem terhelni magam, épp elég lenne felhúzni őt a 13 kilójával, meg a biciklit.
Egyébként omlik is rendesen a szurdik fala, már hamarosan beindul a helyreállító projekt.

Bettike
Bizony nem érdemes kiesni a gyakorlatból. Én a első terhességemnél kezdtem újra vezetni, előtte nem vezettem sosem, mert inkább buszoztam, bicikliztem, vagy sétáltam. De a terhesség alatt mindig valamiért (vérzés, vagy görcsök) elvoltam tiltva mindennemű mozgástól.
Vendég
 


Rita: Nagyon egy cipőben járunk, már ami a lakóhelyet illeti. :) Mi is ugyanolyan szurdikon jövünk fel a házhoz, csak nálunk nem hajlandó senki rendbe tenni. Többször voltunk a kéréssel az önkormányzatnál, de mindig azt mondták, hogy ha mi, az itt lakók kitakarítjuk, akkor adnak egy kisteherautót, ami elszállítja a lecsúszott földet... A baj az, hogy 3 család lakik itt állandóan (az egyik ráadásul egy idős házaspár), a többi telket csak hétvégi háznak használják és sz_rnak bármit is csinálni. :evil:

A babaklubba nem nagyon jártam, csak pár alkalommal voltam, így nem hiszem, hogy összefutottunk...

Az ovival kapcsolatban nálam még nem tudják, hogy babát várok... Amikor volt a beíratás, még nem tudtam a terhességről és mivel dolgoztam, így természetesnek vették, hogy felveszik Bencét. :oops:

Hát látom a Te babavárásod sem volt egy sétagalopp. Sajna én is érzek már most néha keményedést... Szerintem most sem lesz nagyon másképp, mint Bencusnál. Sok pihi, rengeteg magnézium... A dokim mást nem adott és szerencsére igaza volt, mert kihúztam a 39. hétig és szépen megnövesztettem még odabent Bencét.

Mindenki élvezze a napsütést! Pusszantás!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok.én kint voltam a Nemzeti Vágtán.....SZUPER VOLT!!!!!!!!
olyan adrenalint csinált nekem.de sajna délutánra napszúrást kaptam és le kellett ülnöm csúnyán leégtem...
de akkor is megérte!!!!!!!
jövőre is kint leszek!!!!!!

Kitta üdv köztünk!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Háhá, Nita, nem vagy semmi!!! Szupi élmény lehetett a vágta, de a leégést sajnálom nagyon... Brrr...

kovacszsuzsi
 
 


Bettike hogy vagy? Olvastam a blogodat...remélem minden rendben van Veletek!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Nita: Hú de jó lehetett!!!! Napszúrást sajnálom... Remélem már jobban vagy!
Megjött a Teszveszen vett terhesgatyóm! Tök jó lesz!!!! Egy kicsit bő, de van öv (ill. egy madzag) a pocak alatt így ha azt megkötöm, akkor szuperül néz ki! Ja és hizlalhatom a sejhajomat is, mert elfér benne... :lol:
(nem is tudtam, hogy a hizlal rövid "i" betűvel van... :oops: )

Betti: Én is beleolvastam a blogodba... Nagyon vigyázz magadra és kerüld a bicajozást... Azt egyébként sem ajánlják az első trimeszterben a rázkódás miatt!
Biztos nincs baj, de jobb félni, mint megijedni.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


jól vagyok hála az égnek.picit fáj a hasam az ütéstől,de csak felűl a köldöknél,remélem elmúllik hamar.

soha többet nem csinálok ilyent,majdnem beleörültem tegnap,veszélyeztettem a pici babám,mikor igy is ilyen nehezen jött össze :?

KépKép
bettike83
 
 


Bettike: NAAAAAAAAGyon vigyázz magatokra! inkább kocsikázz!!!

Csillag: sajnálom, h nem vették fel Bencust! Nálunk mindenkit felvettek, mégpedig, ahova menni szeretett volna. tavaly nem így volt. milyen fura.

képzeljétek: ma hajnalban hánytam. 4kor felébredtem és forgott velem a szoba. majd legalább háromszor szaladtam ki, mire végre sikerült. rögtön gyanakodni kezdtem, mert mensi még sehol. mondjuk még csak a 27.napon vagyok. az arcom mondjuk kipattogott. utána nekem megjön. ->még nem jött.
vettem is ma tesztet. nem bírtam ki a holnapot, gondolván, ha hányok, akkor már tutira kimutatja. hát nem mutatott semmit. :(
tehát.... úgy tűnik, valami vírust kaphattam el.
egyébként inkább erre tippeltem, mert még korai lenne az ilyesmi tünet. tehát most várom, h megjöjjön.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati: Jaj, de rossz a hányás... én nagyon félek tőle... szerencsére elkerült. Vigyázz magadra. Drukkolok, hogy ne vírus legyen :)

Egyébként Bencét felvették, ha jól értelmeztem. Az én Pankámat nem vették fel sajna... :(

Betti: Remélem, semmi baja a babádnak. Egyébként ők nagyon védve vannak ott bent, de azért vigyázz magadra. Puszi...

kovacszsuzsi
 
 


Igen, Bencét felvették, hisz nem elutasító levelet kaptunk, hanem meghívót a szülői értekezletre. El is fogok menni és egyelőre nem mondom meg, hogy lehet, hogy mégsem kezdjük el az ovit ősszel...
Még nyáron "megálmodom", hogy mi legyen...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati: sajnálom, ha a hányás vírus miatt van... remélem csak a teszt volt korai... :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


kati

még korai de lehet baba a dologban,majd pár nap múlva kiderül. :)

KépKép
bettike83
 
 


Betti ne aggodj, minden rendben a picivel!! Azert vigyazz Te lany, ne ijesztgess itt Bennunket! :wink:
Kati remelem mar jobban vagy es drukk a babaert!
Nita, Neked nagyon jo elmeny lehetett a vagta. A napszurast sajnalom, remelem semmi komoly bajod nem lett.
Vendég
 


sziasztok! köszi mindenkinek. hajnal óta semmi bajom. még meg sem jött.

bocsi, h összekeveretem az ovisokat!!!! kicsit dinka vagyok! :roll:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


húúú! vettem ma főzőlapot és sütőt. a főzőlapból indukciósat, a sütő villany. nagyon szupin néznek ki, de majd az első főzésnél kiderül.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati: Kíváncsi vagyok az indukciós főzőlapodra! Azt mondják, hogy szuper jó!!! Edényeket is vettél hozzá? úgy tudom spécik kellenek.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: még nem vettem, de megnéztem az árakat, annyira nem vészesek. szinte már csak olyanokat láttunk, amik jók hozzá. jövő hónapban születésnapom van, így már tudom, mit kérek... :wink:
sajnos majd csak két hét múlva lesz meg a konyhabútorom, akkor tudom kipróbálni. én is jókat olvastam róla.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati ez szuper!!:) De jo lesz Neked ha keszen lesz minden!!:):) juhhuuuu!!! :D :D Az indukcios az klassz am nagyon, szeretni fogod. Egy baratomnak van es imadjak, csak jokat meseltek eddig rola! Jo vasart csinaltal/tatok!! :wink:
Vendég
 


Csinaltam ma LH tesztet jostesztkent es a kontroll csik elobb latszodott, mint a teszt csik, sot tripla olyan erossegu volt majd` leugrott a tesztrol. Viszont csak 11. v 12.dpo-n vagyok. Ez lehet terhesseg jele vagy megint peteeresem van?! Maskor is csinaltam mar mensi elott 2 nappal ilyen tesztet de akkor nem latszodott egyaltalan a 2. csik. Januar ota most eloszor ilyen eros. Tapasztalat, tanacs valakinek? Vagy csinaljak mar most terhestesztet? De azt meg nem merek. :?
Vendég
 


bogárka

van hőgörbéd?

sokaknak jelzi a terhességet,de volt akinek megjött,sőt többnek is sajnos.nekem pl nem volt pozi az lh tesztem pedig terhes voltam.

KépKép
bettike83
 
 


Betti, van gorbem. Ma reggel is csinaltam tesztet es olyan eros, hogy kiveri a szemem. Peteereskor sem volt meg soha ilyen eros a csik. A tesztcsik halvany mellette, de tenyleg. Nem is ertem mi ez?! Es amint vizelet eri azonnal virit, kiveri a szemem. Persze lehet, hogy extra pe-m van.
Itt a gorbem, mondj vmit legy szi. Koszi! Holnapra nagyon nem varom.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a ... 55200_.png
Vendég
 


Bogárka: Most lehet, hogy h@lye vagyok, de nem a teszt csík erőssége az ami számít????? A controll csík csak azért van, hogy ellenőrizd, hogy működik-e a teszt. vagy nem????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Esetleg csinálj egy HCG tesztet! Nekem ilyenkor már kimutatta... :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Igen, igen, igazad van Virag!!!! Bocsi!! Ugy van ahogyan irod!! :lol: :oops:
Ma mar nem, de holnap reggel ha merek csinalok egy tesztet, persze csak ha nem jon meg!:) Egyszeruen nem tudom elkepzelni, elhinni, hogy baba legyen a dologban. :(
Vendég
 


Sziasztok!

Bogárka: Szerintem is mindenképpen várd meg a menstruáció első napja utáni napot, azaz a holnaputánt. Addigra tutira ki kell mutatnia. Én soha nem csináltam előbb tesztet. Lehet, hogy ez hülyeség, de mindig kivártam inkább. Drukk!!!

kovacszsuzsi
 
 


Hallgatok Rad Zsuzsi, ha ma nem jon meg, holnap nem csinalok, megvarom a masnapot. Igazabol ezt az LH-s jostesztet sem akartam meg eszemben sem volt most, nem is foglalkoztam vele csak vasarnap atjott a szomszedom, hogy jajj, mit almodott, jajj mit almodott, azt, hogy atjott hozzam es ele alltam es kozoltem vele, hogy terhes vagyok. AAAAAAAAaa, mondom beszelsz meg almodsz itt zoldsegeket, dehogy vagyok en most terhes. Most, tuti nem. DE tudjatok, hogyan van ez, bele ultette az agyamba hangyat es ezen kattogtam egesz nap. Aztan csak csinaltam egy jost es amikor meglattam milyen eros a tesztcsik megnyult az arcom mivel maskor csinaltam mar tobbszor is de eddig meg soha nem latszodott csik. Sztem csak pe-m volt. Nem erzem a babat de megis, de nem, de megis...aaaa ezt igy nem lehet. Mikor lesz mar holnaputan?!
Vendég
 


Bogárka szorítok, hogy legyen BABA!!!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Koszi Mona! Es Zsuzsinak is a drukkot-ezt az elobb elfelejtettem. :?
Vendég
 


bogárka

mikor észleltél pét?olyan toj fejszerű nyákot?elég szépnek indul a görbd.

KépKép
bettike83
 
 


Koszi, hogy irtal Bettike, itten alltam lesben. :lol:
Ahol a 18 karika van asszem a 17.napnal ott volt suru feher, nekem olyan tojasos nem szokott lenni csak ez a suru feher.
Engem az zavar, hogy nem trifazisos+pe utan megint leesett a hom, mondjuk azt olvastam, hogy ez elofordul. Meg vegulis utana visszament.
DE Veled mizus? Pocid jol van?
Vendég
 


Sziasztok!

Csillag, Nika, nita, köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok!

Zsuzsi, drukkolok, hogy Pankát felvegyék oviba.

Bogárka, én nem csináltam jóstesztet, van, akinek beválik, van, akinek nem. Én bőven mensi elmaradása után teszteltem, de te nyugodtan megcsinálhatod holnap is, ha gondolod. 14. napon már tuti kimutatja. Lh egyébként azt is jelzi, ha vége egy ciklusnak.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


bogárka

ha 17.napon volt pé,akkor simán lehet baba mert nagyon szépen felugrott az utóbbi pár napban,és jelezheti a beágyazódást is..én nagyon jónak mondanám :)

szoval szoritok :)

pé után 12 nappal vagy,már nagyon halvány csikod lehet...

nekem már ilyenkor voltak tűneteim,hasszurka,görcsök,cici fájás,de nem a megszokott,más...és a görcsök is kicsit másabbak voltak..

nálad van vmi?

KépKép
bettike83
 
 


Beze, ezt nem is tudtam, hogy ciklus veget is jelez. Lehet igazad lesz, sot, sztem igen.

Bettike, barcsak Te szolnad az igaz szavakat. Jo a gorbem? Meg sosem vezettem, ez az elso. A hom az magas, pattanasaim szoktak lenni mensi elott de most egy darab sincs. Hasam fajdolgal szinten ugy, mint mensi elott de megsem, kicsit masabb meg neha szur, most is beleszurt de ilyen is szokott lenni. A mellem is fajdogal, az ugyan ugy, mint szokott. Eddig enyhe duzzadt volt, most meg ugy meg van "dagva", mint a pek kutyaja! Ma reggel mar igy ebredtem, viszont egyaltalan nem erzekeny.
Ha nagyon "felhergelem" magam, holnap ellovom a hcg-m is!:-) Elobb majd az LH-t es ha le akar ugrani meg mindig a csik a tesztrol akkor jon a 10-es hcg-m!
Betti remelem Te jol vagy. En nagyon almos vagyok ma. Most aludtam 2 orat de ugy erzem meg tudnek tobbet is.
Vendég
 


Sziasztok!!!!
Zsuzsi tényleg szuper volt:))))))))

Virág már jobban vagyok csak az utcán megbámulnak met a napszemcsi rajtam volt és úgy égett le az arcom......
örülök hogy jó lett a naci:)))

Kati amíg nincs piri addig ne add fel:))))

Bogi ha az öcsém nincs ott akkor mentő lett volna mert össze estem volna............

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

nita: vicces lehet az arcod! :D

még nem jött meg ma sem 28.nap. viszont vannak pattanásaim, ami mensi.

nálatok kismamik, hogy voltak ezek a pattanások?
cicimből csak a bimbóm fáj, de alig bírok feküdni rajta. amikor hazaértem, rögtön levettem a melltartómat. nem emlékszem, h mensi előtt így fájt volna.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati szerintem ne adj a patikra.nekem is mindíg ha pati akkor piri de tavaly januárba pozi teszt lett a patik mellett::)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, jobban vagy mar? A napszuras az nem semmi, remelem jol vagy!

Kati, ha faj a mellbimbod az jo jel! Drukkolok!!! A pattik terheseknek is elojonnek!:) Jujjj, de izgulok erted!!!!!
Vendég
 


Bogárka: Ha 10-es érzékenységű a hcg teszted, akkor annak tutira ki kell mutatnia már holnap is, ha van valaki a pocakban!!!! Nekem a 25-ős teszt is kimutatta a babát a 26. ciklusnapon novemberben is és most márciusban is! (Nekem ált. 26-29 napos ciklusaim voltak.)

Nita: Jó, hogy ott volt az öcséd! Én egyszer kaptam napszúrást, de akkor lábra sem tudtam állni és a rókakoma kerülgetett...
Örülök, hogy jobban vagy!

Kati: A pattanás dolog nálam tök más most, mint Bencénél. Most van egy-kettő (korábban több is, úgy a 8. hét környékén tetőzött), de nem vészes, míg amikor Bencét vártam, szinte baba bőröm lett. Úgy élveztem, hogy mindenhol gyönyörű tiszta, selymes volt a bőröm.
Mikor fogsz tesztelni???? Úgy izgulok!!!!!

Az ovis szülőiről kicsit keserű szájízzel jöttem haza... Ugyan minden gyereket felvettek, viszont nem tudják garantálni, hogy abba az épületbe mehetünk, ahová szerettünk volna. Minden szülő a teljesen felújított épületet választotta, ahol elég mozgásterük van a csoportszobákban a gyerekeknek. Ma elmentem megnézni a másik épületet, hogy könnyebb döntést hozzak a kezdéssel kapcsolatban, de majdnem sírva jöttem ki. Az bizti, hogy ha ide osztanak be bennünket, akkor nemhogy szeptemberben, de egyáltalán nem fogunk menni... Úgy képzeljétek el, hogy egy kb panel nagyszoba méretű terembe akarnak csúfolni 20-21 gyereket! Embertelen!!!!! Akkor inkább várok egy évet és beviszem Győrbe oda, ahol én is dolgozom! ott gyönyörű az ovi és hát protekcióm van... Most azért nem írattam oda Bencust, mert nem akartam egy kisbabával naponta kétszer beautózni a városba (ami összesen 50 km, a drága benzinről nem is beszélve...)

Na, jól kipanaszkodtam magam... Minden babára vágyónak mennek az extra drukkok!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: sajnálom az ovit, és hogy csalódnod kellett. szerintem egyébként picike teremben is lehet színvonalas oktatást végezni. (tapasztalat)

nita: egyébként én is sajnállak a napszúrás miatt.

hétvége előtt nem tesztelek. mivel ma vagyok a 28.napon. tegnap du-án nega volt a teszt. a legelső hónapom volt 27napos, majd 29, majd amikor babás lettem a 33.on kezdtem vérezni. szombaton leszek a 32.nap, akkor gondoltam tesztelni.


lehet, h hülyeséget kérdzek, de mit jelent az, hogy dpo?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?