Csillagvirág
Nem jártatok barátira babaklubba? Lehet találkoztunk is már.
Nekem is van egy baráti ismerősöm, aki még pár hete nem tudta, hogy felveszik-e a kislányát oviba. Ő is a 17. hétben van a második gyerkőcével
Nekem is megvolt rövidülve a méhnyakam, már a 18. heti vizsgálatnál is csak 2000 érték volt, aztán ez később is így maradt, ez biztos azért volt, mert már a 15 héttől görcseim, keményedéseim voltak, kéthetente jártam orvoshoz, gynipralt és napi 4 magnéziumot szedtem. Úgyhogy gondolom ez a terhesség sem lesz problémamentes.
Mi is autóval közlekedünk, mert a szurdikon sétálni életveszélyes, és Reginek is fárasztó "felmászni a hegyre". Tavasszal még sokat bringáztunk, de már nem merem terhelni magam, épp elég lenne felhúzni őt a 13 kilójával, meg a biciklit.
Egyébként omlik is rendesen a szurdik fala, már hamarosan beindul a helyreállító projekt.
Bettike
Bizony nem érdemes kiesni a gyakorlatból. Én a első terhességemnél kezdtem újra vezetni, előtte nem vezettem sosem, mert inkább buszoztam, bicikliztem, vagy sétáltam. De a terhesség alatt mindig valamiért (vérzés, vagy görcsök) elvoltam tiltva mindennemű mozgástól.