Jó reggelt!
Tegnap éjszaka fél kettőkor, amikor befejeztem az alkotást írtam egy hosszú levelet. Természetesen a babanet annyira béna volt, hogy elszállt az egész...most próbálom újra de már alig emlékszem miket is írtam...
Akkor nem is volt fontos?!
na szóval sokat alkottam este. Megalkottam életem első ultra gagyi képét is-Jubinak köszönhetően, aki elküldte a lányom új mániájának megfelelő szalit
)) Szóval megkövetem mindazokat akik rózsaszín vagy csak rózsás képeket készítettek valaha is. Egész jó lett a kép, de valahogy ez a Barbie stílus nekem nem jön be! Persze reggel mit szólt a kincsem?! Nem ez kellett volna, hanem a szőke hajú....Azt hittem nem hallom jól amit mond!
))
Miszike! Én is tudok jobbat-mint a voda
))-nem kell Neked postásnak lenni ahhoz hogy megkóstold a muffint, eccerűen meghívlak és teszteled majd!
)))
Krimo! Nekem ez az akasztó verzió nagyon bejött és emiatt nem szívesen változtatnék rajta. Néztem már obiban-ez Lillának ovit jelent
- is és a tecsóban is de még nem kaptam az akasztómat. Ja és nekem nem kell hozzá a pici szög, lehet legközelebb továbbítom neked-no ehhez mit szól majd a posta!
))
Félig igazad van Anykóval kapcsolatban...Anykó! félig igazad van neked is!
))) Mert szerintem is sok ennyi képet elkészíteni és lehet, hogy a művészkedés rovására megy a mennyiség. DE amikor megrendelés van gondolom, hogy igyekszik az ember a maximumot nyújtani, mert kell hogy a megrendelő elégedett legyen. Tehát a maximumot kell nyújtani! Én nem tudnék ilyen rövid idő alatt 18 képet csinálni, no de engem nem is az iparművészetire vettek föl hanem a teológiára!
))
Tegnap egy képkeretet hígított term.sziénával készítettem. Lányok, hogy ez milyen gyönyörű! Tehát "szpesöl tenksz"
)))) Jubinak az ötlet miatt és KODA-nak mert ő ajándékozott meg életem első term.sziéna tubusával!
Bár azóta már a többediket használom-és dupla kiszerelést!
Szóval köszi!
na jó befejezem mert már sok(k) leszek!
))
Szép napot!
abby