Sziasztok!
Köszönöm az érdeklődést, megvagyok, lányok még nem fogyasztottak el ebédre
De azért mostanság nehéz nálunk bejönni az ajtón, van egy kis rendetlenség
Lényegében csak arra van erőm, hogy a legnagyobb gondokon (kakis pelusok, Timi pisinyomok a vécé irányában
) úrrá legyek...
Kaska,
Vilcsi gyönyörűséges
Még egy jó múltkori panaszodra: Ha ez vígasztal, az én Timim is ilyen anyán lógó típus volt kb 2 éves koráig...akkor átszokott az apjára
No de poént elnapolva, úgy idén nyáron jött egy nagy váltás, és elkezdett látványosan önállósodni és ma már szó nélkül otthagy, ha gyerektársaság van a láthatáron
Ütés, harapás: Timi harapott 1,5 évesen, ha felbosszantotta magát
Én mindíg résen voltam, és ált. sikerült kitérnem előle, miközben azért rászóltam, hogy ezt nem szeretem...és egyszercsak leszokott róla. Ütni inkább csak Zsebit szokta, de már az se rest visszaadni
A szóbeli helyreigazításon kívül nem tudok mit tenni, talán majd ez is elmúlik.
Nelli,
lányaid nagyon helyesek
10 hónaposan biza már normális a hiszti, én már csak tudom így, a 3. csaj magasságában
Szülés utáni depi??? Hát nekem arra nincs időm
...csak olyan beszélhetnékem van egész nap, de egy 3 és egy 1,5 éves szintjénél néha kicsit többre vágyom, ezért volt jó anyukám
Andi,
Dani miatt ne szomorkodj, Timi se volt jobb evésileg, de néhány hónapja már látom a fényt az alagút végén
Az én válogatós lánykám (tudod, mindíg meséltem, hogy 3 féle kaja teszi ki az étlapját
) egyik-másik mozgalmas napján még a vasszöget is letuszkolja, ha este is éhes, már önkiszolgál a hűtőből
Igaz, még ma is vannak fogyókúrás napjai, de már nem izgulok, mert 3 évesen 16 kilót nyom
Elli,
nem vagy gyáva nyuszi, gyerekkel valszeg én se költöznék ide...de ugye anno még csak ketten voltunk a férjemmel és marha könnyen bevágtuk magunkat az autóba és elmentünk bárhová innen is. Sajna a párom még most, a 3 gyerekkel megáldva sem érti sokszor, miért is baj nekem a távolság
Tényleg van autóm, de aki pakolászott már ki-be 3 csemetét a gyerekülésekbe és próbálta útközben a sivalkodó hadat megfékezni néhány mozgalmi dallal, az már megfontolná a vidéki életet
Tényleg, a párod mit szólt a söntésedhez? Mert aszontad, ő nagyon rá van indulva a házra...
Tüni,
jó kukucskálást, és várjuk a leleplezést
Fiad étvágyára neked is azt mondhatom, mint Andinak: türelem és kitartás
Norka,
tök jó, hogy csak fogkő
Egyszer már én is berezeltem Timmancs fogai miatt, de a fekete pötyikről kiderült, hogy csak ragaszkodó Túró Rudi maradékok
Párodnak drukk a melóhoz
Tündér,
gratula az új géphez
És csak gyakoroljál nyugodtan
Ilang is már mennyit változott, mióta láttam
Hétvégi láblógáért nagyon irígy, nálunk az ilyen pillanatokra várni kell még úgy 10-20 évet
Toffi,
a 25 milla tényleg kicsit húzós
Építkezésnek jövőre akartok nekilátni?
Kangi,
epekő nem jó hír
Mondjuk a férjem is szokott randa epegörcsöket produkálni, de köve egy szem sincs. Pár nap lájtos kajálás után helyrejön az emésztése
Julcsi lány hogy van?
Ari,
Bori tüneményes
A méreten felüli papucs nálunk is nagy sláger
Zsuzsó,
részvétem az éjszakákhoz
Én komolyan mondom, nem bírnám, nálunk mindkét gyerek kapott kis nevelést ezügyben (volt pár sírósabb éjjel), szégyen ide avagy oda. Nekem az éjjeli alvás a gyenge pontom, nélküle beszámíthatatlan vagyok, de erre a boszik is gyorsan rájöttek. Sőt a legkisebb maca is érzi már, mert max. 2x kel hajnalban...vagy ez csak átmeneti?
Gombóc,
azért olyan jó, hogy végre megtapasztalod, milyen a problémamentes terhesség
Tényleg, mizujs a névvel?
Mesi is nyomott egy ideget az utolsó hónapban, nem sikerült rá tuti megoldást találnom
Próbáltam sokszor helyzetet változtani, hátha arrébb ficánkol, de ez nem volt tartós, így nekem kis szünetekkel folyamatosan zsibbadt a jobb lábam. De a szülés fix, hogy segít
Gyorsan dobok fel pár képet és lépek, mert Zsebi mindjárt megsemmisíti az egész irományom
A bűvös kék szemek
Timi mosolya
Mesi tűnődik
pá
Momo