Új privát üzeneted érkezett!

szonce

te már lassan 10 hetes vagy,de jó :)

nemsokára itt a 12 hetes is :)

KépKép
bettike83
 
 


persze lányok, a találkozó majd akkor esedékes, ha már átköltöztünk. Egyelőre még a rombolási szakasz tart :) Szóval addigra tuti mindannyian pocakosok leszünk :)

Kép
spumilla
 
 


bettike: én még nem tudom mikor megyek védőnőhöz, de az orvosom azt mondta még ráérek. sajna nekem elég komplikált, mert pesten fogok szülni, itt van az orvosom is, de bejelentett címem nógrád megyében van, így védőnő ügyileg oda tartozom.

majd most kedden megkérdezem a dokit.

spumilla:köszönöm a meghívót, feltöltöttem az adataim. kedden majd bővítem a táblát :lol:

KépKép
Kép
rebeka85
 
 

 
 

én is gondolkodtam rajta,mert még 9 hetes sem vagyok,és enyire korán kár menni.de minden hó első és 3. hétfőjén vannak,igy vagy most megyek vagy bő 2 hét múlva
akkor meg már 1 héttel leszek a 12 hetes uh előtt.

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Remélem, befogadtok engem is. Már a topik indítása óta olvaslak titeket, de csak most merek írni.
Péntek este voltam orvosnál, amikor is megkaptam azt a bizonyos gratulációt. :lol:
Az első babánkat várjuk, kép is készült, de nagyon rossz a minősége, ugyanis hüvelyi uh-ra készültem, a doki meg hasit csinált :cry:
Na de nem baj, majd legközelebb....
Kedden kell visszamennem a papírjaimért, amivel jelentkeznem kell a védőnőnél, aztán majd ő mondja meg, hogy hogyan tovább....
A dokihoz legközelebb vizsgálatra csak a 12. héten kell mennem.
Mindenkinek boldog pocakosodást kívánok!

Kép
Daisypath Anniversary tickers
irbil
 
 


irbil: gratulálok a babához! üdv itt közöttünk :D

bettike: hát akkor a helyedben lehet én is most mennék, mert a 12.hétig meg kell egyszer jelenni a védőnőnél. nehogy kicsússz az időből

kezdődik az esi rosszullét... :cry:

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.30 20:22-kor.
szonce82
 
 


szonce: valóban igazad van. mondjuk nálam az a helyzet, hogy csak a szülésig leszek pesten. ahogy írtam vidéken építkeztünk és akkor költözünk be az új házunkba. a babát már oda fogjuk vinni. most kellett kijelentkeznünk a pesti címről és bejelentkezni az új címre. sajnos ez a lakhatási engedély feltétele volt
de mindenképpen megkérdezem hogy itt nem járhatnék e védőnőhöz, nem tudom az hogy itt dolgozom ad e valami jogalapot. de egy próbát mindenképpen megér.

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


Irbil de jó hogy te is itt vagy :D Jó sokan voltak pénteken UH-n a topikból, sokaknak volt nagy nap :lol: Ha van kedved írj magadról pár sort, hány éves vagy, első baba, tervezett?

Bettike szerintem is menj el most, annál előbb hivatalossá válik a terhességed, meg én is úgy tudom hogy már a 12. hét előtt be kell jelentkezni a védőnőhöz hogy majd tudd igényelni valamelyik pénzt, most meg nem tudom mondani melyiket. Az otthoni dolgokat nem vágom, de ezt pont most olvastam valahol. Inkább előbb, mint lecsússz véletlenül, mert valamiért nem lesz jó a védőnőnek a 11. héten.

Rebeka remélem sikerül összehoznod a védőnőt Pesten. Akkor ezek szerint majd szülés után költöztök csak be az új házba? Nem lesz az kimerítő neked? Gondolok arra hogy lesz elég dolgod a picivel még a költözés, berendezkedés, stb. Januári baba, a házat is jól fel kell fűteni, ha nem laktok ott, akkor valószínű több napos buli, amíg átveszik a falak a meleget. Nem lenne érdemes már előtte berendezkednetek hogy neked is könnyebb legyen és szülés előtt feljönni Pestre hogy közel legyen a doki?

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Nah sziasztok!!

Nyufó: Tényleg de örülök, hogy mondtad!! :lol: Tegnap napközbe paráztam mert tényleg nem éreztem semmit, de estére jól elkezdett húzódni a pocim, meg a hirtelen mozdulattol olyan érzékeny lett a bal oldalam, hogy még felülni, ágyban fordulni is nehéz volt, de ez megnyugtatott legalább!
Jaj hát feküdtek nálunk epekőves terhesek , egyiknek laparoskópiával kivették az epéjét is...oda kell figyelnem az étkezésre, így se merek/se kívánok/ cukrosat, a családba volt inzulinos cukros így megvan a hajlam..most még máj-epe kímélő diétát is kéne...hát a végén egész terhesség alatt főttkrumplit ehetak csak :x
Jaj anyum nagyon ellenzi a gyógyszereket, pedig mondtam neki hogy van csak folsavam legalább azt szedhetem, de meg van győződve róla, hogy nem jó :x ...és hát minden gyógyszer káros a májnak..

Spumilla: Tényleg jó hozzáállás, hogy használd inkább a kúpot! általába estére szokták csak felrakni a kismamáink, de vkinek 3xkelll egy nap. Nagyon jó ötlet a tali!! Én régen is nagy chattes voltam és sokszor volt chatt tali, olyan érdekes volt látni akikkel beszéltem sokat egészen máshogy képzeltem :) hát a mai generáció ilyen!

Tényleg majdnem én vagyok a legfiatalabb, így főleg majd gyermeknevelésbe sokat segíthetnek a többgyerekes anyukák, bár e témából is megvan a lexikális tudásom/babysitter tanf, csecsemőgondozói/ de mégiscsak más lesz majd életben...
meg majd nevelés...

Jaj egész nap takarított a párom már a végére én is besegítettem, de most megint úgy bedagadt a torkom és krákogok,viszket meg az orrom is bedugul, tuti vmelyik szerre allergiás vok..de próbálom kerülni a vegyszereket és alternatív megoldást keresni /ecet/ mert már tényleg szalad a ház..remélem a babát nem bántja ha engem egy kicsit is ez a sok sz@r: domestos, szavó..
Ti hogy oldjátok meg a takarítást? Vagy nem kéne ilyen dolgokkal foglakoznom hogy árt-e vagy sem?

Bettike: terhesség végén vigyázz a kalcium tablettával! avval szoktuk kezdenia vajúdást a szülőszobán, ez is egy alternatív módszer...a kálciumnak pont ellenkező a hatása mint a magnéziumnak, tehát izom stimuláns, segíti az ingerületet átvinni az idegeknél,izmoknál...

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


Kedvesek vagytok, hogy így örültök nekem :lol:

Nyufó8: 32 éves vagyok, a párom is annyi. Novemberben lesz 14 éve, hogy együtt vagyunk.
Ő már régóta szeretett volna babát, de én attól féltem, hogy mi lesz utána a munkahelyemmel, vagy hogy hogy fogunk megélni....
De aztán az év elején megadtam magam :lol:

Márciusban döntöttük el, hogy nem védekezünk, a baba mégsem jött össze. Ettől jól meg is ijedtem, vettem lh tesztet, áprilisban össze is jött a baba. :lol:

Terhességi tünetem nekem a cici fájás, nyújtózkodáskor a belenyilalás a pocakba (eddig nem is tudtam, hogy éjszaka ennyit nyújtózkodom), meg émelygés délelőtt és este.
Most lehet hogy nevetni fogtok, de szedem az elevitet, és olyan, mintha az csökkentené az émelygésemet. Bár lehet, hogy csak beképzelem, de nem baj, mert nálam működik. :lol:

Kép
Daisypath Anniversary tickers
irbil
 
 


Sziasztok!
Jó rég jártam már erre! Zsúfolt napjaim voltak, plusz a hányinger és az álmosság kezd egyre rosszabb lenni.
Rebeka irbil[b örülök nektek!!!


Nem tudom, hogy a napozás volt-e téma. Ezzel kapcsolatban tudtok valamit, ha a hasam éri a nap, az baj lehet? Bocs, ha hülyeséget kérdezek. :oops:
Napoztam ma, de fél 4 után, és OLYAN NAGYON jólesett!!!

Gratulálok az ultrahangos sikerekhez. :) Szépek a babák!

Megnéztem a kínai naptárt, és lány jött ki! Na, kíváncsi leszek!
Most nagy izgulás van, mert egyik barátnőm bármikor szülhet. :) Második baba, szóval tapasztalt, és nem tudok tőle tanácsokat kérni, mert ugye még nem publikus a minibébi! :))))

Egyre több ételtől undorodtam meg az elmúlt napokban, általában amit egyszer eszek, abból elég volt egy darabig. Most pizzát rendeltünk a férjemmel, nagyon várom!


[/b]

Kép
salsifraga
 
 


irbil
üdv közöttünk:)

tényleg jó sokan lettünk:) győzzük követni, de ez nagyon jó, sok tapasztalatot tudunk cserélni...mi most jöttünk fel 2 órás homokozásból és leragad a szemem:S apa bennalvós ügyeletbe így egyedül tartom a frontot...

KépKép

KépKép
msi22
 
 


nyufó: hát még nem tudjuk pontosan hogyan csináljuk a költözést. valószínű úgy ahogy mondod hogy november környékén már mindent előkészítünk, berendezünk. itt pesten meg csak a legszükségesebb dolgok maradnak amivel meg tudom várni a szülést. októberig tervezek dolgozni, de persze ez attól is függ hogy érzem majd magam.


salsifraga: megnéztem én is a naptárat. nekem fiút jósol. kíváncsi leszek bejön e a jóslata :D mondjuk én örülnék fiúnak is.
én is elevitet szedek, de sajnos én éppen ellenkezőleg érzem. szerintem nekem még jobban felkavarja a gyomrom. de lehet nem attól van. sokszor mindegy mit eszem vagy iszom mindentől undorodom :cry:

avrenim: szerintem az erős vegyszerektől mindenképpen óvakodj. főleg ami szórós erős szagú is. mi úgy oldjuk meg, hogy sok mindenbe bevonom apát és ami olyan, hogy erős tisztítószert igényel azt ő takarítja. de szívesen csinálja. vigyázz magatokra

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


Szia kedves mindenki!

Jó látni, hogy nem is egy emberke küzd ugyan azon gondokkal amivel én is:) Amennyiben nem zavalak benneteket csatlakoznék. Egy kérdésem lenne ez a csík amin a várandóság ideje vagy a gyerkőcök ideje látszik honnan lehet és hogyan letölteni?
A napozás jó sok sok természetes D vitamin persze nem délidőben

Üdv krisztina
krisztin76
 
 


Salsifraga én annyit hallottam a napozásról, hogy a közvetlen sugárzásnak nem jó kitenni a pocakot, félárnyékban érdemes napozni. A másik probléma hogy ilyenkor terhesség alatt a bőr is máshogy reagál, már nem emlékszem pontosan, de valahogy a pigmentekkel kapcsolatos, minden esetre csúnyán foltosan barnul a bőr. Szerintem ha betartod hogy kora délelőtt vagy késő délután félárnyékban napozol, úgy biztos nem lesz semmi gond. Írtad hogy még nem publikus a bébi, megvárjátok a 12. hetet? Azután majd biztos hogy sokat fog tudni segíteni a barátnőd, de mi is itt vagyunk :D .

Avrenim ha ennyire nem ehetsz semmit legalább nem fogsz annyit hízni a terhesség alatt, vagy ez sovány vízgasz? Elég nehéz lehet betartani ezeket a diétákat, főleg annak aki szeret enni, hát én meg szeretek, nagy kínzás lenne. Bár mondjuk az bíztató hogy már "csak" 7 hónapot kell kibírni.

Irbil akkor nektek se kellett sokat várni a babára :D Gondolom apa most nagyon boldog :lol: !Húztok valamerre, fiú, lány? A topikban most egyenlőre többségben van a lány után sóvárgók tábora.

Msi most az jutott az eszembe, az nem lesz semmi, majd ha már meglesznek az ikrek és apának bentalvós ügyelete lesz :shock: Három gyerkőccel bírkózni egyedül este, fektetni, stb.

Rebeka hát nem lesz könnyű nagy pocival lezavarni egy költözést! Elevitet többen írták hogy akkor jött ki nekik, amikor üres gyomorra vették be. Úgyhogy másnak is felkavar. Én más fajtát szedek, ami itt van, de mindig reggeli után veszem be, nem szokott gondom lenni, pedig egész nap émelygek.

Krisztin szuper hogy így szaporodunk, üdv köztünk :D ! Írj magadról te is pár sort ha van kedved, hány éves vagy, első baba-e, terveztétek? Hol tartasz? Voltál már UH-n? Vonalzót ha szeretnél írj Bettikének pü-t mert ő csinálta meg most már szerintem a topik 3/4-ének, mert megcsinálni nem nehéz, de beilleszteni, az elég macerás. Ő mindenkinek szívesen segít.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


jó reggelt lányok!

tudom nagyon korán van még de felébresztettek a tomboló hormonjaim, ami nem valami jó érzés. de remélem már nem sokáig leszek ennyire pocsékul :(

mindjárt indulok dolgozni, úgyhogy most más nem is érdemes aludnom...

Krisztin! üdv a csapatban. mennyi idős terhes vagy?

msi: drukkolok az ultrahanghoz, majd írd meg mi volt.

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


Jó reggelt!

hát én 4 óta forgolódom, lehet megint valami front jön:( a fejem is fáj, de az is lehet hogy annyira izgulok hogy azért nem tudtam aludni...én magnerottot szedek de visszatérek a magne b6 mert nem tudom lenyelni, nem csúszik annyira( kb olyan mint az alhopirin, csak öklendezek nagyon gáz, amúgy se keményedik a hasam azóta)

nyufó
hát ebbe a verzióba még nem mertem belegondolni:) még gondolatban se szültem meg...különben csak tépném a hajam...egyenlőre hetekben gondolkozom...ma az uh és a 12 hetes, minél közelebb kerül az uh annál jobban rémeket látok:S de már csak 9 és fél óra kb:)))))))))))

krisztina
üdv közöttünk:)

KépKép

KépKép
msi22
 
 


sziasztok, jó reggelt!

msi, ez a te napod, ma neked megy a drukk!! hányra mész?

irbill krisztin, üdv köztünk! nem is gondoltam, h még többen leszünk, de nagyon örülök h így van.

mindent lehet csinálni ami jólesik. a napozás is ilyen, arra kell ügyelni, hogy a has ne melegedjen fel túlságosan. árnyék, félárnyék, kendő segíthet. és ez már saját tapasztalat :)

szép napot lányok!
(beteszem a vonalzóm alá a köv UH időpontom, h lássuk mi jön legközelebb, ha gondoljátok, akkor kövessetek, vagymi :)

Kép
spumilla
 
 


szia spumilla
17.30ra van időpontom, de lehet előtte még a péterfybe is be kell ugranom a véreredményeimért, majd a dokira rácsörgök látja e a magánrendelésén is ...de szerintem nem...

KépKép

KépKép
msi22
 
 


rebeka: védőnő nem lakcím hanem tartózkodási hely szerint illetékes
szóval nyugodtan keresd aki most közel van és szülés után mikor költöztök ő küldi az anyagodat a másik védőnőnek :)

na tengap én annyira szarul voltam mint még soha :( még szerencse, hogy vasárnap volt és a páron foglalkozott a gyerekekkel
egyszerűen a készülő ebéd szagától kifeküdtem :) mondtam nem főzök a héten mert a gyerekkel nem tehetem meg, hogy fel se bírok kelni
helenit
 
 


msi: f6kor mind rád fogunk gondolni!

helenit tegnap nekem is felfordult a gyomrom a kajaszagtól. amit előtte egy nappal jóizűen faltam, másnapra már egy rém lett.

milyen papírok kellenek a védőnőhöz, m engem nem küldtek még, ugye a dokim mindent a 12. héttől akar intéztetni, de amiatt a juttatás miatt nem akarom elhalasztani addig. Gondoltam felhívom a helyi védőnénit és elviszek vmi leletet, ami már megvan. Elég az szerintetek?

Kép
spumilla
 
 


sziasztok lányok!

vgülis mindennap van védőnő asszem 9ig,szoval bármikor el tudok menni ha be akarok jelentkezni.de most várok pár napot mert én hűlye bicajra ültem és elestem,beütöttem a combomat meg a hasamat a köldökömnél meg feljebb a gyomorszájnál...nem tudom mi lesz,annyira félek,és lelkifurdalásom van a pici miatt,hogy lehettem ennyire marha :? :cry: alul nem ütöttem meg még az a szerencse.fájdogál a hasam de eddig is fájt.bizom a piciben h ennyitől nem lett baj.

KépKép
bettike83
 
 


spumilla én egy papírt kaptam a dokitól annó, hogy igazolja a terhességet. Gondolom másfél év alatt nem változott nagyot a világ :) de ma meglátom mit ad a doki
milyen juttatás miatt akarsz amúgy?
mert ha az anyasági segély miatt akkor az már rég nem úgy van :) nem kell már a pecsét a kiskönyvbe
szülés után kapsz a dokitól egy igazolást, hogy részt vettél terhesgondozáson

bettike irgum burgum tessék vigyázni magadra!
helenit
 
 


----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.30 20:23-kor.
szonce82
 
 


nem igy akartam én,de jól sikerült.és az a baj h utálok gyalogolni,de mostmár muszáj lesz,ez intő jel volt.


az egész terhesség alatt 4*kell megjelenni?

meg a védőnő felénk kijön környezet tanulmányra már az elején is,nálatok is igy van?a sogornőmnél ahogy megjelent elöször a védőnőnél már rá pár napra ki ment hozzá.

KépKép
bettike83
 
 


bettike: hát ilyeneket most már szerintem ne nagyon csinálj. remélem nem lett semmi bajotok. szerencsésen eshettél. biztos nincs baj ne félj. még annyira picike, hogy szerintem nem eshetett baja. de ha valami más fájdalmat tapasztalnál akkor menj el orvoshoz. de nem lesz semmi baj majd meglátod

helenit, spumilla: én is rosszul vagyok a kajaszagtól. főleg a zsíros kajáktól. meg mostanában az kezdődött el nálam, hogy szédülök

majd igyekszem nektek majd írni, de már sajnos dolgoznom kell... :cry:

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


rebeka

közönöm a biztatást :) hűlye voltam tudom.mostmár nem bicajozom.

KépKép
bettike83
 
 


bettike: védőnő biztos kimegy legalább egyszer mert látnia kell kerül a baba. Az ő felelőssége, hogy a kórházból kiengedett gyereke számára megfelelő környezet legyen

Tudom divat mostanában a védőnőket utálni, de én gyermekjólétisként sokat dolgoztam velük együtt és sajna sok helyen van probléma.
És már most mondom ne zavarjon ha kicsit rendetlenség van vagy nincs elmosogatva azt senki nem nézi :)
helenit
 
 


bettike: sajnálom, h elestél. próbálj óvakodni az esés-gyanús mozgásoktól :( jobban kell vigyáznod magatokra! ejnye-bejnye. ölelgetés. nem lesz semmi baj.

helenit, szonce: nem emlékszem mi volt az ami miatt a 12. hétig fel kell hogy vegyenek. lehet h nem is így van, nincsenek pontos információim. :oops: valszinűleg igazatok van. akkor szerintetek ráérek simán bejelentkezni a védőnéninél?

Kép
spumilla
 
 


helenit

nem zavar ha kijön,nekik ez a dolguk.meg baba jövetele előtt meg nézik h állunk,ez sem baj,legalább látja h jó helyre kerül és megvan mindene :)

spumilla

mostmár óvatosabb leszek,jó lecke volt tényleg...

KépKép
bettike83
 
 


bettike
remélem semmi komoly baj nem történt, ha bármi furát érzel irány a doki max néz egyszer feleslegesen, de tuti jól van a babuci még nagyon picike

hát csajok én 2 éve mikor terhesgondozásra jártam akkor nekem a védőnőnél kellet 4 pecsétet beszerezni anélkül nem kapod meg az egyszeri anyasági támogatást, én meg majdnem elszámoltam azt hittem megvan a négy erre az utolsó hónapokba derül ki hogy egy kell még. nálunk a védőnőt összesen a 2 év alatt 3-szor láttuk, ki nem jött a szülés előtt illetve a családjáról többet tudok mint a gyerekápolásról...és szerintem a magne b6 JOBB mint a málna levélt tea:))))))))))) (aki nem tudná a magne b6 ot a 36. hétig szabad csak szedni és azért van hogy NE szülj idő előtt, a málnalevél meg a 36. héttől lehet inni puhítja a méhszájat és azért van hogy szülj, legalábbis rásegít) no comment

viszont a sógornőm is védőnő és ő kijár, ellenőriz, segít hívhatod amikor kell igaz ő 28 éves (még lelkes) a védőnőnk meg 128:))

KépKép

KépKép
msi22
 
 


mármint a védőnő szerint jobb:) elírtam

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Jó reggelt!
Hű nem volt semmi végigolvasni benneteket.

rebeka, irbil, krisztin üdv a csapatban!

avrenim Szarka Gáborhoz járok magánrendelésre Lőrincen. Az a bajom vele, hogy csak terhesgondozást vállal szülést nem, egyébként jó fej. miért kérdezed?
A hétvégén mi is Szavóztunk, mert sajna bepenészedett a fal, illetve a párom csinálta,de én is belélegeztem sajna. Többet ilyet nem csinálunk az tuti.

Én is ma fél 6-ra megyek uh-ra, majd gondoltok rám is? :)

A közérzetem nem a legjobb. Nincs kedvem dolgozni, nem is tudok úgy koncentrálni, csak sajna meló meg annyi van, hogy totál kikészülök és egyfolytában ezen pörög az agyam, amitől meg nem alszok valami jól, szóval remélem, hogy a 12. hét után meg fog ez szünni, mert most nagyon világvége hangulatom van.
ráadásul nem mehetek el táppénzre, mert a páromnak most épp nincs melója és kell a pénz :( na mindegy nem kesergek tovább.

A védőnőhöz a héten szeretnék elmenni. Engem a nőgyógyász a háziorvoshoz küldött először, aki pedig eltette azt a papírt, ami igazolja a terhességet úgyhogy ma kérhetek másikat, remélem kapok :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


dalmicsek
neked is megy a drukk:))) már csak 7 óra:)))

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Sziasztok lányok :wink:

Én is megérkeztem a kis hétvégi pihenés után :D Most is jó sokat írtatok hétvégén, már egy órája olvasok csak :lol: Irbil, Krisztin, Rebeka üdvözöllek titeket és gratulálok a babókhoz :wink: Én meg már végre átkerültem az ötödik hétbe :D Spumilla én is csatlakozhatnék a táblázathoz? Amúgy a pocakos találkozó nagyon szuper ötlet lenne :wink: Bettike nagyon vigyázz magadra kérlek, de reméljük minden oké odabent :) Nekem amúgy egész délelőtt van hányingerem, aztán kora délután elmúlik, a cicim viszont azóta kevésbé fáj, amióta kenem a mellrugalmasító kenőccsel :wink: nekem bevált.
És olyan jó volt végre, hogy jó időnk volt hétvégén :wink:

Szép napot kismamik :D [/b]

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


minden orvoshoz látogatónak megy a drukk :wink:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


dalmicsek: tudom mit érzel. én is tele vagyok munkával, és tényleg nagyon nehéz így koncentrálni. ráadásul itt a jó kis meleg is. szóval megértem. én is a pénz miatt nem tudok táppénzre menni, pedig nagyon kellemetlen mikor rámjön a hányinger... de ez van. csak túlleszünk ezen az időszakon is.

és természetesen rád is gondolunk, és várjuk a jelentkezésedet este

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.30 20:24-kor.
szonce82
 
 


mindenkinek köszi a drukkot mára!

[/b]rebeka[b] ezért is jó ez a fórum, hogy enyhítsen a gondokon az a tudat, hogy mások is hasonló cipőben járnak és tartják magukat, köszönöm :)
még 3 hét és remélem vége a nehéz időknek.

Én egyébként január 10-re vagyok kiírva, de szerintem előbb jön a drága, mert szinte percre pontosan tudom, mikor fogant és az előbb volt, mint a ciklus közepe. mi 2 évvel későbbre terveztük a babót, dehát ő előbb akart érkezni :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Msi, Dalmicsek megy a drukk ezerre boldog kukucskálást és várjuk az UH képeket.

Msi ne aggódj, biztos nem lett több baba a kettőből!!!! Nem semmi a védőnő, most is ugyanaz lesz neked?

Dalmicsek, Rebeka kitartás a munkához. Emlékszem én is utáltam bent lenni a melóhelyen a nyári nagy melegben, főleg hogy sokáig légkondi se volt, 50 fok volt az irodában. Aztán amikor lett légkondi akkor azért már elviselhetőbb volt. De most még ehhez hozzárakom a sok melót és ezt a pocsék közérzetet, hááát.... Kitartás lányok, reméljük elmúlik a 12. hétre a rossz közérzet. Többször olvastam már hogy a második trimeszter a legkellemesebb része a terhességnek.

Bettike sajnálom az esést, vigyázz magadra! Most pár hónapig mellőzni kell sajnos ezeket a dolgokat. Elhiszem hogy szar gyalog, főleg hogy biciklivel gyorsan ott vagy mindenhol.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nyufó
elvileg igen, hacsak el nem költözünk:)))fő a pozitív gondolkodás:))

KépKép

KépKép
msi22
 
 


dalmicsek, gondolunk rád is, persze!!!! akkor ma két mamával boldogabbak leszünk estére :)

monka és uj kismamák
, persze, gyertek a táblázatba, küldjetek egy email cimet a privimbe és már osztom is meg.

lányok, aki most regisztrált a táblázattal kapcsolatban a gmail-be tudna segíteni syl-nek hogyan kell, nem tudom reprodukálni ezt a helyzetet, de jelezte hogy elakadt!!

Kép
spumilla
 
 


Spumilla elküldtem a címem :wink: várom szeretettel a táblázatot :wink: köszönöm

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


syl ha megnyitod a mailedet, küld egy meghívást, arra rákattintassz és kidob egy gmailes oldalt, ahol az ACCEPT INVITATION-nal el lehet fogadni a meghívást. Ha nincs gmailed, akkor regisztrálnod kell magad az oldalon. Utána már el tudod fogadni a meghívást az ACCEPT INVITATION-nal. Aztán lassan elkezd betölteni a táblázat. Lassan fog menni :wink: Ha nem jelenik meg semmi, akkor frissítés gomb a neten aztán kiírja, hogy listen to the list, aztán már ott is a tábla :wink:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


illetve bocs, a listen to the list helyett Return to document list jelent meg nekem :wink:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


köszönöm a táblát Spumilla, remélem hamarosan még többet tudok majd kitölteni belőle. Jövő héten megyek az első UH-ra amin, látszani is fog talán 6+3 hetesen.

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


köszi Monka!!!!! remélem menni fog Syl-nek is!!

Kép
spumilla
 
 


felhívtam a védőnői szolgálatot, hogy kapjak egy időpontot, de az illetékes védőnő csak holnap lesz. Viszont azt mondták, hogy az első alkalom egy órán át fog tartani.
Valaki meg tudná mondani miért tart ennyi ideig? miket csinálnak?
csak hogy fel tudjak kiészülni.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Szia!

Azért tart eddig mert egyszerre több helyre is az adataidat rögzítik ha egy személy csinálja dupla idő:) nekem most csinálták meg. családi akármik, első második hányadik gyerkőc, mekkorák voltak vetélés volt e műtét betegséget, bla,bla bla. Készülni csak energiával:)
krisztin76
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?