Nah sziasztok!!
Nyufó: Tényleg de örülök, hogy mondtad!!
Tegnap napközbe paráztam mert tényleg nem éreztem semmit, de estére jól elkezdett húzódni a pocim, meg a hirtelen mozdulattol olyan érzékeny lett a bal oldalam, hogy még felülni, ágyban fordulni is nehéz volt, de ez megnyugtatott legalább!
Jaj hát feküdtek nálunk epekőves terhesek , egyiknek laparoskópiával kivették az epéjét is...oda kell figyelnem az étkezésre, így se merek/se kívánok/ cukrosat, a családba volt inzulinos cukros így megvan a hajlam..most még máj-epe kímélő diétát is kéne...hát a végén egész terhesség alatt főttkrumplit ehetak csak
Jaj anyum nagyon ellenzi a gyógyszereket, pedig mondtam neki hogy van csak folsavam legalább azt szedhetem, de meg van győződve róla, hogy nem jó
...és hát minden gyógyszer káros a májnak..
Spumilla: Tényleg jó hozzáállás, hogy használd inkább a kúpot! általába estére szokták csak felrakni a kismamáink, de vkinek 3xkelll egy nap. Nagyon jó ötlet a tali!! Én régen is nagy chattes voltam és sokszor volt chatt tali, olyan érdekes volt látni akikkel beszéltem sokat egészen máshogy képzeltem
hát a mai generáció ilyen!
Tényleg majdnem én vagyok a legfiatalabb, így főleg majd gyermeknevelésbe sokat segíthetnek a többgyerekes anyukák, bár e témából is megvan a lexikális tudásom/babysitter tanf, csecsemőgondozói/ de mégiscsak más lesz majd életben...
meg majd nevelés...
Jaj egész nap takarított a párom már a végére én is besegítettem, de most megint úgy bedagadt a torkom és krákogok,viszket meg az orrom is bedugul, tuti vmelyik szerre allergiás vok..de próbálom kerülni a vegyszereket és alternatív megoldást keresni /ecet/ mert már tényleg szalad a ház..remélem a babát nem bántja ha engem egy kicsit is ez a sok sz@r: domestos, szavó..
Ti hogy oldjátok meg a takarítást? Vagy nem kéne ilyen dolgokkal foglakoznom hogy árt-e vagy sem?
Bettike: terhesség végén vigyázz a kalcium tablettával! avval szoktuk kezdenia vajúdást a szülőszobán, ez is egy alternatív módszer..
.a kálciumnak pont ellenkező a hatása mint a magnéziumnak, tehát izom stimuláns, segíti az ingerületet átvinni az idegeknél,izmoknál...