Új privát üzeneted érkezett!

Én is itt vagyok :D Felraktam az ebédet, takarítás, ilyesmik, a szokásos hétvégi műsor.

BATSY??????

Zöldtea már megijedtem hogy valami baj van azért kérdezel ilyeneket. Voltál már dokinál, vagy a hétfői lesz az első? Ha az első akkor megy a drukk és jó kukucskálást :-) Képet majd rakj fel!

Avrenim kíváncsi vagyok bejön-e a megérzésünk, én is fiúnak érzem, pedig lány fele húznék :D

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Sziasztok!

Ha egy kicsit megkésve is , de szeretnék csatlakozni hozzátok, ha nem baj. Olyan jó kis csapat jött itt össze. :)
Röviden magamról: 25 éves vagyok, első babánkat várjuk a férjemmel. Én most vagyok 7 hét 6 napos terhes (utolsó mensi április 11 volt)
már 6 hetesen voltam dokinál, akkor 4,6 mm-es embriónk volt és már volt szívhangja!!!!
Jövőhét kedden megyek megint. Remélem minden rendben lesz.

Gratulálok a babásodóknak, gondtalan pocakosodást kívánok mindenkinek. Sajnos a nevekkel még nagyon bajban vagyok, de remélem hamar megjegyzem ki kicsoda :oops:
rebeka85
 
 


Rebeka üdv köztünk, jó hogy jöttél :D Tényleg nagyon jó kis csapat van itt :D

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 

 
 

rebeka

gratulálok a picihez :)

KépKép
bettike83
 
 


rebeka
szeretettel köszöntünk:)

Balót felvették a bölcsibe:) persze nem tudom hogy így hogy babákat várok egyáltalán mi lesz...gyanítom hogy nem vihetem, meg persze az se tuti hogy itt lakunk addig még...álom-álom:S de legalább apa is belátta hogy 45 nm kevés 5 embernek:))))))))))) van aki ismerős a bölcsi téren hogy ikrek várásakor nincs valami kedvezmény hogy mégis vihetném?? tudom el fognak ítélni mert be akarom adni holott nincs is melóm illetve akkor már nem megyek vissza..de úgy sincs sok esély hogy bevegyék így...

KépKép

KépKép
msi22
 
 


hurrá, hurrá!! uj kismama :) Rebeka

Batsy, nagyon várunk a hírekkel, ugye csak sárgatest hormon hiány??

msi
sz*rni az előítéletekre! gratulálok a bölcsifelvéthez!! ;)

Kép
spumilla
 
 


Msi de jó, hogy apa is belátta hogy szűkös a 45 nm!!! Akkor amiket Nono mondott, az alapján mégis meg tudnátok oldani a költözést? Az nagyon szuper lenne. Bölcsi dologban nem vagyok járatos, de nagyon veled értek egyet, ikrek esetén azért más a felállás. Velük van annyi meló hogy nem reális úgy gondolkodni, hogy otthon vagy, nem dolgozol, akkor old meg. Más egy babára figyelni a meglévő nagyobb mellett, mint az ikrekre, akik dupla annyi időt igényelnek. Nagyon szorítok hogy meg tudd oldani a bölcsit. Nem lehet megoldani hogy apa vigye a gyerkőcöt és hozza, hogy ne lássák a pocakod? Vagy nem lehet ilyen csalást csinálni? :oops:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


spumilla
köszi:)))

nyufó

nono is sokat segített, főleg azzal hogy látom más is bele mert vágni, mi is belefogunk, 15-én beszélünk a bankkal és meglátjuk ,de már csináltak ilyet így bonyolult de meglehet oldani, nincs más választásunk....
apa sajna 6kor indul otthonról szúval mindenképp nekem kel vinnem reggel, de délután ő hozná...hát szerintem nyílt lapokkal fogunk játszani 14.-én lesz a szülői értekezlet( áááá ez tök fura::S:S) amúgy se tudom már titkolni mert gurulok...

avranim
az a búzaolajas izé jó műtéti hegekre is? mert nekem van egy jó hosszú függőlegesen majdnem középen és Balot kibírta de most úgy húzódik:S vagy valami spéci krém?

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Sziasztok, Üdv Rebeka köztünk!

Lányok nekem is fiút hoz a kíni horoszkóp, pedig a két fiú után nagyon boldogan lennék lányos anyuka, de biztos megint fiam lesz tapasztalatból mondom azok is édesek tudnak lenni és amint kijön ugyanúgy imádjuk, és megszűnik a külvilág egy időre. Én szülés után éreztem egész életem során a lenagyobb nyugalmat maggamon, hihetetlen érzés volt, mintha lebegnék.

Egyébként én is túl vagyok a szombati teendőkön, nálunk minden szombat olasz nap, spagetti vagy legtöbbször pizzát kell gyúrnom, most is azt gyúrtam most kelt meg most már csak formára nyújtom mindenkiét a feltétek előkészítve, mindenki azt rak rá amit szeretne.
Jó étvágyat!

Nálunk itt a vároba ma veteránautó találkozó van, ebéd után kitekerünk megnézni, aztán este megyünk Győrbe Latin-combó bálba, kubai zenészek és dögös táncosok és sok-sok salsa, merenge, csa-csa-csa, mambó reggelig. Remélem jó lesz lesz, és nem fog az éjjeli émelygés keresztbe tenni?! Viszem a babót hintázni.!!
Majd írok holnap ha magamhoz tértem és túl leszek a vasárnapi ebéden.
Szép napos nyári délutánt végre Mindannyiótoknak!!!
Egy gondom van: mindegyik melltartómból kiesnek a cicieim

Kép
nlzs
 
 


Sziasztok
Bocs, hogy így ismeretlenül, Msi-nek szeretnék segíteni bölcsi ügyben. Igaz, hogy én dolgoztam mikor nagyobbik lányom kezdte a bölcsit, de közben terhes lettem és itthon maradtam tp-en. A vezetővel beszéltem és a lányom maradhatott a bölcsiben, nem kellett kivennem. Törvény írja elő, hogy délelőtt foglalkoztatniuk kell, ha a szülő szeretné. Szóval lehet, hogy ebéd után menned kell majd érte, de délelőtt mindenképp viheted.
Vendég
 


Lányok köszönöm a gratulációt!

msi, nono: ugye ti várjátok az ikreket? nekem is az egész rokonság azt jósolta, hogy ikreim lesznek, mert nagyon sok az iker a családban, de végül egyedüli a lelkem. most meg lányt jósol mindenki. :-) de azt mondják dupla gyerek dupla öröm :-)

nem kis bátorság belefogni a lakásvásárlásba manapság, de igazatok van más is megcsinálta, nektek miért ne sikerülne? mi most fejeztük be (na jó csak nagyjából) a házunkat. 2 évig építkeztünk vidéken, most lett beköltözhető.

bocsánat lányok, hogy ennyit kérdezek, de szeretnék tisztában lenni vele ki kicsoda a csapatban. folyamatosan olvasom vissza a hozzászólásaitokat, de annyira termékeny a fórum, hogy nem lehet a végére érni szerencsére :-)

jut eszembe. nektek vannak terhes tüneteitek? hányinger szédülés stb. sajnos engem nagyon kínoz már 3 hete.

amugy ti mikorra várjátok a picit? én elméletileg jan. 14-re vagyok kiírva :-)

remélem lassan mindenkit megismerek...
rebeka85
 
 


Nlzs jó szórakozást estére! Azért drukkolok hogy kislány legyen :D .

Rebeka Msi és Nono várnak ikreket. De van egy hármas ikersünk is, Kis-Csillag, de nála majd redukálni kell egy babót, ők nehéz döntés előtt állnak. Tök jó hogy hogy beköltözhető a ház, akkor mire jön a pici, már ott lesz az új házban a kialakított része :D Nekem a tünetem a 24 órás émelygés, ami estére nagyon erős mostanában. Egy dologgal tudok nap közben segíteni rajta, hogy folyton rágcsálok, de ennek következtében meg már híztam több kg-ot. Este viszont már ez se segít, nagyon szenvedek. Remélem elmúlik a 12. hétre. A kislányommal nem volt semmi tünetem, akkor azért aggódtam, de visszasírom most már.
Én január 5-re vagyok kiírva, de majd még az UH-k alatt pontosítják gondolom.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Szia Rebeka!
Üdv közöttünk! Én néha eltűnök, kisebb-nagyobb szünetekre, mert a meló miatt nem mindig érek rá netezni, aztán mire haza érek, meg itt is megcsinálom ami kell, de azért mindig tudom mi folyik itt:)
Én 2011.01.21-re várom a babucit. Én 22 éves vagyok és az első babát várjuk. Nekem semmi tünetem nincs, az álmosságot kivéve, mert már a mellfájás is megszűnt...
Remélem jól érzed majd magad és sokat írsz te is!!

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


bettike: NAGYON köszi a vonalzót, remélem most már nem lesz vele baj megint.

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Nyufó: nálunk tervezett volt a babó. úgy volt időzítve hogy mire megszületik már be tudjunk költözni az új házba. még a babaszobán egyenlőre nem merek gondolkodni, túl korai. de próbálok pozitívan állni a dolgokhoz és elhinni hogy minden rendben lesz mert rendben kell lennie.

Sajnos én is ezeket a tüneteket érzem. A "reggeli rosszullét" nekem képes 24 órán keresztül tartani. Már mindent kipróbáltam de semmi nem használ. Érdekes de nekem is estére rosszabb mindig. Eddig még a folyamatos émelygés miatt csak fogytam. De bízom én is benne hogy a 12. héten majd elmúlik.

Timi: igyekszem majd sokat írni. mondjuk hétköznap dolgozni járok, de esténként mindenképpen fogok írni.

Még elég nehéz elhinnem hogy egy új kis élet növekszik bennem, de csuda jó érzés. Már alig várom hogy lássam kedden...

Egykérdés: ilyen vonalzót hogy lehet beszúrni? :oops:
rebeka85
 
 


Rebeka nekünk is tervezett volt mind a kettő, már előre kigondoltuk hogy két gyerkőcöt szeretnénk, kis korkülönbséggel. :lol: Írj Bettikének pü-t, ő a vonalzó specialista, szerintem lassan a fél topiknak már ő csinálta meg. Magát a vonalzót megcsinálni nem nehéz, de utána ide berakni, az a gáz.

T.timi kár hogy nincs annyi időd jönni! Mi újság a babakocsival, megkaptátok már?

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


rebeka: igaza van nyufónak a vonalzóban bettike a király, nekem is mindig ő segít :lol: :lol:

nyufó: még nem ért ide a kocsi, de már megvan beszélve a csajjal, hétfőn postázza :lol: mindenképp írok ha megvan! :)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


jó reggelt Lányok!!

Dalmicsek:kihez járj Lörincen ?/ha szabad kérdeznem/

Zöld tea: ne izgulj, még ilyenkor helyezkedik a méh,méhszáj, húzodnak a szallagok nem fog rögtön felkerülni a méhszáj a helyére..egyébként se megy mindenkinek úgy ahogy a nagykönyvbe be van írva..

Nlzs:milyen volt a táncparty? :)

Jaj este meghúztam a bal alsó részen a pocim, olyan mintha pecsípődött volna a levegő, vagy elaludtam volna..hát túl gyorsan pattantam ki az ágyból a nővérhívóra :?
Jah nekem már meg is van az első vérvétel eredmény, egy-két májenzim magas vagy határértéken van, hát rögtön bepánikoltam...de megnyugtatott az ittenii kollegadoki, hogy valószínű okozhatja egy kis epekő...hát az tényleg lehet, az évfordulón is az étterem után olyan szarul voltam a kajától pedig nem is ettem olyan sokat :cry: majd ismétlés 3hét múlva és mehetek hasi UHra, hogy látnak e epekövet...ez van, a lényeg hogy a baba jól legyen..anyum rögtön mondta hogy hagyjam abba a terhesvitaminok,omega3 szedését mert bizti az terheli meg a májat...hát nem hiszem mindenesetre nem árt egy kis szünet,sporolok vele legalább és régen tényleg nem etttek annyi vitamint, az omega3tól lement a koleszterinszintem, április közepén még magas volt és azóta szede, hát ha másra nem erre legalább jó volt..ja és 2hét lesz a mikrobiológia , mire kész, toxoplazma, CMV, syphilis..

Lányok mindeki kérje a wasserman-treponéma pallidum/syphilis vizsgálatát vérből mert a védőnőnek kell a kiskönyvbe!!A többi vizsgálatot is lehet kérni, nálunk azokat is automatikusan leveszik, jó élni minden lehetőséggel 8)

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


bocsánat a sok íráshiba miatt még reggel van és éjaszkás vok :o

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


rékababa
köszi az infót, 14-én kiderül mi lesz a kisfiam sorsa.

Tegnap a bölcsibe volt gyereknap, 2 órát voltunk összesen és kikészültem:S:S:S nagyon gáz ez a vérnyomás sz.rság:(((((((szegény balót úgy sajnálom hogy nemtudok 100% ott lenni vele, remélem a 12 hét után jobb lesz....

avranim
az mi az amit írtál vizsgálat? nem rémlik hogy Balóval lett volna olyanom.

rebeka
igen én vagyok az egyik ikres:) én az első uh előtt kb már egy héttel nem tudtam leszálni az ikres témákról:)) ih-kat nézegettem és nem értettem miért...aztán a doki mondta hogy nézzem meg a monitort:))

de csajok remélem ez már csak para de most meg a hármas ikreket nem tudom kiverni a fejemből:S na azért az már dúúúúúrva lenne:S mióta olvastam hogy az egyik lánynál a 6. héten még csak ketten voltak a 8. hétre már hárman azóta ezen agyalok...áááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

KépKép

KépKép
msi22
 
 


timi
tök jó ez a dátum:)2011.01.21:))) én Balóval 2008.08.28-ra voltam kiírva:))

avranim
hát ez az epekődolog nem hangzik túl jól:( remélem 3 hét múlva minden ok lesz!!!!gondolom te a szakmád miatt jobban tudod mindenkinél milyen veszélyek lehetne egy terhességnél, sokszor gondolom azt hogy jobb az édes tudatlanság..lehet struccpolitika, de sokszor teljesen feleslegesen aggódunk....

KépKép

KépKép
msi22
 
 


avrenim nagyon drukkolok hogy semmi ne legyen! majd tájékoztass minket!!

én meg úgy jártam, hogy a gyógyszertárban nem szájon át bevehető ultrogestan-t adtak ki, hanem hüvelyit. volt egy hülye gyógyszertáros hapsi aki azt mormogta az engem kiszolgáló patikusnak, hogy "höö, ezek azt sem tudják mit írnak, az ugyanaz" Mondja ezt az orvosra, egy patikus. Na mind1. Persze én vagyok a lüke m ott annyira rózsaszinködben voltam, hogy nem is néztem meg végül mit adtak, pedig még a nyelvemen is volt h szólok. Elvileg ez a kettő ugyanaz, de nem tudom lehet e a hüvelyit szájon át is, vagy most már igy jártam, szedjem ezt? Kicseréltetni nem tudom, mert bp-en váltottam ki, sztem itt nem foglalkoznának velem. Persze lehet hogy megpróbálom... Vélemények? Tapasztalatok?

msi örülnél a 3an lennének? :)

Kép
spumilla
 
 


spumilla
szerintem idegrohamot kapnék:) a kettőtől is be vagyok tojva de három.....na de ha a jó Isten hármat ad akkor még három lesz:) de azért köthetnénk kompromisszumot hogy maradjon a kettő :lol:

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Sziasztok!

Íme egy webshop, ahol szép, minőségi német árukat, ruhákat, játékokat lehet kapni!

Pár kattintás és pár napon belül az otthonodban foghatod a kezedbe a terméket! Garancia, jótállás, számla alap!

www.bevina-natur.eu

Kérlek, hogy ha Téged nem is érdekel, ne töröltesd a linket!
4 gyermek édesanyja a tulajdonosa a webshopnak, egyelőre ennyi a jövedelme kizárólag, ami itt befolyik!
Hátha másnak fontos lehet, hogy itt ez a link!

Megértésedet köszönjük!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kiskincsunk 2010.06.06 07:55-kor.
kiskincsunk
 
 


msi: szerintem egy jó érzésű vezető nem fogja Balót kirakni, pláne ha megtudja ikreket vártok.
tényleg a párod mit szólt amikor megtudtátok? (bocsi de eddig még nem bírtam visszaolvasni)

fiú lány témához: én csak azért szeretnék kicsit jobban lányt, mert környezetemben nem nagyon volt fiú csecsemő és félek, hogy nem tudom mit és hogyan kell csinálni :) és ne röhögjetek nagyon :D
de biztos ugyanúgy imádnám mint a lányomat

rebeka én is egész nap émelygők táborát erősítem sajna. Emmával 16 hétig tartott, remélem most kevesebbel megúszom.
Igaz akkor nekem is rágcsálnom kellett - híztam is rengeteget - most meg nem nagyon bírok enni.

óóó és holnap végre doki már alig várom :))))
helenit
 
 


sziasztok lányok :)

látom mindenki megvan és küzd,ezzel én is igy vagyok de nem baj az,megéri :)

KépKép
bettike83
 
 


jó reggelt kismamik!

nekem még most van reggel, mert tegnap este nagyon szédültem, rosszul voltam és eléggé megviselt. most tudtam magam annyira összeszedni hogy kikászálódjak az ágyból :(

avrenim: mi ez a vizsgálat, amit írsz? érdekelne... engem múlt héten nagyon lecsapoltak, egy csomó vért levettek tőlem, de nem tudom volt e ilyen benne. amugy pont egyidős terhesek vagyunk, én is pont ma vagyok 8 hetes :D

msi: 2 babó van ott tuti. azért milyen érdekesek vagyunk, mi nők... megérezted hogy ikreid lesznek. erre csak a nők képesek :lol: ne izgulj, minden rendben lesz.

spumilla: szerintem kérdezd meg a gyógyszertárban nem tudják-e kicserélni neked. nincs valaki ismerősöd ott? egy próbát mindenképpen megér
rebeka85
 
 


Köszönöm Bettike a segítséget vonalzó ügyben. remélem sikerült. de úgy néz ki most már jó lesz :-)

helenit: a fiú lány témához. igazából nekünk mindegy hogy kisfiú vagy kislány lesz, de azért valahol úgy érzem a párom a lelke mélyén kislányt szeretne. csak nem mondja.

bettike igazad van. mindenképpen megéri egy kicsit émelyegni. na jó lehet sokszor nem kicsit. de lényeg hogy a babával minden rendben legyen

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


rebeka

ügyes vagy :)

engem mostanában idegesit,akárhányszor felkelek annyira beszur a hasam h alig tudok kiegyenesedni,náha ilyesztő,de pár mp és elmúllik.gondolom terjeszkedik a bébi.

KépKép
bettike83
 
 


köszi bettike

igen. nekem azt mondta a doki, hogy ez egy teljesen természetes dolog. nő a méh és nyúlnak a méhszalagok.

viszont az tényleg nagyon kellemetlen nekem, hogy amikor tüsszentek, begörcsöl alul. olyan mintha ki akarna szakadni a petefészkem :lol: de gondolom ezzel sem vagyok egyedül.

magnéziumot szedsz?

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


Avrenim hűűha de korán nyitottad ma a topikot, meg is lepődtem, aztán írtad hogy éjszakás vagy! A folsavat azt azért kéne szedned a 12. hétig legalább, azt ne hagyd el szerintem! Ha tényleg epeköved van az bezavarhat a terhességbe?

Msi olyat sűrűbben lehet hallani hogy felszívódik az egyik, mint hogy több lesz, szerintem ne aggódj. Azért a többes ikrek szerintem inkább mesterséges úton lesznek, elég kicsi az esély szerintem a hármas ikrekre. Nagyon tetszett volna nekem a te szülési dátumod Balóval. Amikor vártam a kislányom nagyon tetszett volna egy 2008.08.08-as dátum. Én is augusztusi vagyok ráadásul a 8-as a kedvenc számom. De mondjuk nálunk szóba se jöhetett, mert eleve három hónappal későbbre voltam kiírva :D

Helenit én is így vagyok különben a fiúval, hogy nem nagyon tudom mit kell vele csinálni, meg hallottam olyan rémsztorikat, hogy tisztításnál nagyon hátrahúzod neki, akkor begyulladhat, meg mittudomén. Szóval ha fiú lesz, azt a rész újdonság lesz, meg kell tanulni :D 16. hétig émelyegtél???? Jaj neeee, én úgy bízom benne hogy a 12. hétig elmúlik. Egyfelől 24 órás émelygésem van, este nagyon rossz, más felől farkas éhes vagyok és amikor épp eszem nem émelygek. Így egész nap eszek és már több kg-t híztam. Este már annyira erős az émelygés, akkor már enni se bírok, lefekszek korán, ezzel próbálom áthidalni. Neked is drukkolok hogy a 12. hétre elköszönhess az émelygéstől :( Jó kukucskálást holnapra és majd rakd fel az UH képet :D

Spumilla ha nem bontottad még ki, akkor csak kicserélik? Különben mi a gond a hüvelyivel?

Rebeka jó a vonalzód :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


rebeka, nem vagy egyedül :) nekem is szokott ilyen lenni, ha tüsszentek, mindig megfogom a hasam és picit össze is görnyedek, óvom-védem :)

sajnos nincs ismerősöm a gyogyiban, de be fogok próbálkozni, a következőt este kell bevennem, ha meg nem cserélik ki (hisz nem is itt vettem), akkor meg igy fogom használni, nem hiszek a véletlenekben amúgy, lehet hogy jobb ez így nekem.
egyébként ez a hüvelyi megtévesztésig ugyanugy néz ki, a gyogyi a levél, a szöveg , minden. egyedül a dobozra van ráirva hogy ez hüvelyi és nem orál.
valószínűleg kisseb volumenű ez a dolog, mint amekkora feneket kerítek neki, de ez a szokásos hozzáállásom :D

Kép
spumilla
 
 


rebeka

terhes vitamint formájában szedem a magnéziumot.

tényleg ilyesztő néha de tudom,gondolom h a bébi kezdi mégjobban bérbe venni a lakhelyét :D

KépKép
bettike83
 
 


Msi: nem hiszem, hogy hárman lennének, elég ritka, hogy a petesejt beágyazódása után megtapad egy másik több héttel később...bár hallottunk egy-két esetről...a másik meg apát egy kicsit szabira kell küldeni, hogy nehogy sokasodjatok még tényleg...

Msi, Rebeka: a vérből végzik a mikrobiológiai vizsgálatot, ellenanyagot néznek-általába piros csőbe veszik le. Toxoplazmát, CMV-citomegalo vírust néznek de nem szokták minden kórházba levenni rutinszerűn, pedig a TB támogatja! A Wasserman a kiskönyvbe is be kell írni a védőnőnek, a HbsAB-hepatitis B-t mega az AFP vel fogják levenni a 16.héten, ezt rutinszerűen.

Jó néha felesleges izgalmakat okoz a mikrobiológia, mert ha bármelyik pozitiv 3 hét múlva ugyanúgy ismétlést kérnek hiába látni az eredményen hogy egy régi fertőzésről van szó, nem frissről.
Ugye mind2 kórokozó fejlődésirendellenességet okozhat a babánál ezért jó előre kiszürni, és esetleg antibiotikummal kivédeni a baba fertőződését.

Spumilla: ha megvan a számla meg lehet próbálni visszacseréltetni, ha nincs akkor felejtsd el...nem tudod bizonyítani, hogy abba a patikába vetted és nem is bisztos hogy egy árban vannak..utrogestánt ált. kúpként szokták használni, a duphaston a másik progeszteronbótló amit szájon át szoktak.
A hüvelytablettát ne nyeld le, más anyagból gyártják, nem fog felszívódni a gyomrodban!

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


húú csajok, kiteszem a lábam 10 percre és alig tudom végigolvasni az írásaitokat :lol:

spumilla: olvastam, hogy van valamilyen táblázat, amibe fel lehet vinni adatokat. csatlakozhatnék én is? ha igen mit kell tennem?

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


Avrenim most látom hogy neked is megvan a 8. hét, amit úgy vártál :D

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


avrenim köszi: mondom, hogy mindig megnyugtatsz. :)
a blokk megvan, de nem ebben a patikában vettem, ahol most a cserét megpróbálnám. eddig a szájon át szedhetőt kaptam, de most ezáltal a "véletlen" által lehet hogy a hüvelyivel folytatom. és oké, nem veszem be szájon át :)
állitolag ez a hüvelyi amugy is kevésbé májkárosító, ami pozitivum.

rebeka, küldd el priviben az emailed és küldöm a meghivót.

Lányok, ha összel átköltözünk az uj házba és lesz erő, energia (miért is ne lenne) mindenkit meghívok egy kismamatalálkozóra, vicces lesz látni a sok pocakot :D
van kedv? bár az igaz, annyi helyről írunk.. mind1, ez is egy opcio :)

beleirom ide is :pestre költözünk / M0-ról könnyen megközelíthető
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára spumilla 2010.06.06 10:40-kor.

Kép
spumilla
 
 


avranim
hát szerintem nekem nézni fognak olyat mert mi így hárman VESZÉLYESEK vagyunk :lol:

spumilla
ez kedves tőled, kérdés hova is költöztök és mikorra:) ha pest vagy közel környéke én benne vagyok:) igaz a kétszárnyas ajtón fogok csak beférni.))

úgy egyébként én is fiúkat szeretnék, Baló talán könnyebben megtalálja velük a közös hangot...mivel úgy érzem azok lesz nekem tuti lányaim lesznek:)) Balót is nagyon lánynak éreztem, a lottó ötöst ráraktam volna :lol: szóval ebből kifolyólag sanszosak a lányok:) ebbe nem működik az anyai ösztönöm:S

KépKép

KépKép
msi22
 
 


wáááááááá nagyon izgulok a holnapi uh miatt...nem is tudom hogy fogok aludni:S

KépKép

KépKép
msi22
 
 


msi: pest/ m0-ról könnyen megközelíthető.
nem baj, ha nem férsz be :) akkor majd a kertben tarjuk :D
biztos tök szuper lesz a holnapi UH! nagylevegő, nagylevegő :)

Kép
spumilla
 
 


msi: biztos minden rendben lesz.
de tudom mit érzel. én is alig bírom kivárni a keddet. kíváncsi vagyok mekkora már a kis drágám

te mikor mész? várjuk az ultrahangképet a két csöppedről!!!

spumilla: jó ötlet a kismami találkozó. tényleg elég vicces lenne egy helyen a sok nagy pocak :lol: de nekem is inkább pest és könyéke lenne esedékes.

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


msi: nekem is tetszik a dátum:) Jó lenne ha akkor is születne meg, vagy ha előbb jön akkor 2011.01.11. és akkor is jóó:) Neked Baló legalább akkor lett meg???

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Msi mikor mész holnap? Megy a drukk ezerrel.

Spumilla hát én már most biztos hogy nem fogok tudni menni, pedig tényleg vicces lehet a sok pocakos kismama egy helyen.

Én meg már a csütörtököt várom nagyon, ez lesz az első kukucs, úgyhogy nekem még minden bizonytalan, akkor fog kiderülni hogy tényleg ott van és renben van. Úgyhogy már nagyon kész vagyok, nehezen fog eltelni ez a pár nap. Szerencsére csütörtökön legalább délelőttre van időpontom, nem kell még kivárni az estét.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


spumilla

sztem is tök jó ötlet a pocakos tali :) nem tűnne fel senkinek tuti h annyi pocakos kismami megy a házatok felé :D :D

KépKép
bettike83
 
 


nyufó és akik úgy érzik nem tudnak eljönni:
ti is ott lehettek skype konferencián ;) hm? :)

nagyon drukkolok a csütörtöködért, illetve a jó eredményekért!!

bettike:
ááá, senkinek nem tűnne fel :D
aztán majd csinálhatunk , amikor megszülettek a bébik. na jó asziszem elkapattam magam, hisz egyik sem a jövő héten lesz :) de ha szeretnétek, akkor megszervezzük. szívesen adom majd a helyszínt.

Kép
spumilla
 
 


nem rosz ötlet.sztem megoldható :)

KépKép
bettike83
 
 


timi
nem Baló 2008.08.21.-én érkezett 12:32kor mondhatni villám szüléssel hisz fél 7re mentünk be reggel:))) jó igaz hogy hajnal 3tól írogattam a fájásokat, de igazán fájni csak 11körültől kezdett...bazi mázlim volt:))))

Nyufó
holnap 17:30-ra megyek...elhiszem hogy te is várod, de hidd el hamar itt lesz a csütörtök is:) aminek örülök hogy a 12. heti uh is tök hamar lesz, nem kell 4 hetet várni.

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Spumilla mi mindig nyáron otthon vagyunk pár hetet, ha jövő nyárra szervezel majd baba-mama találkozót, akkor mi is tudunk menni :D Egyébként meg terezgetni lehet :D

Msi de jó gyors szülésed volt, örülnék egy ilyennek másodszor! Hát igen, ilyen közel még nem voltam a csütörtökhöz mint most és percről percre közelebb, ezt már fél lábon is kibírom :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


ki,mikor megy védőnőhöz?

én holnap elugrok.meg veszek vitamint megint mert lassan elfogy,meg kálciumot,mert én nem ehetem a tejterméket és lehet kevés ami a vitaminban van,igy inkább iszom mellé a pezsgőtablettát.

KépKép
bettike83
 
 


----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.30 20:22-kor.
szonce82
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?