jó reggelt Lányok!!
Dalmicsek:kihez járj Lörincen ?/ha szabad kérdeznem/
Zöld tea: ne izgulj, még ilyenkor helyezkedik a méh,méhszáj, húzodnak a szallagok nem fog rögtön felkerülni a méhszáj a helyére..egyébként se megy mindenkinek úgy ahogy a nagykönyvbe be van írva..
Nlzs:milyen volt a táncparty?
Jaj este meghúztam a bal alsó részen a pocim, olyan mintha pecsípődött volna a levegő, vagy elaludtam volna..hát túl gyorsan pattantam ki az ágyból a nővérhívóra
Jah nekem már meg is van az első vérvétel eredmény, egy-két májenzim magas vagy határértéken van, hát rögtön bepánikoltam...de megnyugtatott az ittenii kollegadoki, hogy valószínű okozhatja egy kis epekő...hát az tényleg lehet, az évfordulón is az étterem után olyan szarul voltam a kajától pedig nem is ettem olyan sokat
majd ismétlés 3hét múlva és mehetek hasi UHra, hogy látnak e epekövet...ez van, a lényeg hogy a baba jól legyen..anyum rögtön mondta hogy hagyjam abba a terhesvitaminok,omega3 szedését mert bizti az terheli meg a májat...hát nem hiszem mindenesetre nem árt egy kis szünet,sporolok vele legalább és régen tényleg nem etttek annyi vitamint, az omega3tól lement a koleszterinszintem, április közepén még magas volt és azóta szede, hát ha másra nem erre legalább jó volt..ja és 2hét lesz a mikrobiológia , mire kész, toxoplazma, CMV, syphilis..
Lányok mindeki kérje a
wasserman-treponéma pallidum/syphilis vizsgálatát vérből mert a védőnőnek kell a kiskönyvbe!!A többi vizsgálatot is lehet kérni, nálunk azokat is automatikusan leveszik, jó élni minden lehetőséggel