Új privát üzeneted érkezett!

Na ez tök jó Marcsi, hogy Panka próbálkozik. Szerintem akkor ezért nem eszik , vagyis ne evett annyit, mert most így visszagondolva Barni az elmúlt pár napban tök kis nyűgös volt, és azóta próbálgat fordulni, de még nem sikerült neki. :D

Bea megkaptad a kuponokat?

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Marcsi igaz kicsit megkésve, de email-ben átküldtem a diétát. :D

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Marcsi, mi sem állunk jobban. Most mértem, még mindig + 60g csak most már 11 nap alatt...
Vendég
 

 
 

Csak bejelentkezem. Nem vagyok túl jól....
Lillus sem eszik és minden csepp kaja után prdít....már kivagyok.
Holnap mindkettőt oltják, frankó napom lesz.

Ha jobban vagyok jövök, most nem vagyok túl jó társaság.


Puszi
Vendég
 


Megjött a meitai!! :)
Kép
Vendég
 


Eszti, azért hízik Lillus? Ma mentek akkor dokihoz? Kíváncsi leszek mit mond! Hozzánk csütörtökön jön a doki.. nem lehet hogy 3 hónap körül van valami fejlődési ugrás és azért? Bazsu nagyon nő.. már 65cm.
Vendég
 


Pár napig nem leszek, most viszem a gépet szervízbe. :( Folyamatosan villog a kép.. aztán elmegy, ma már vagy 50x ki-be kapcsoltam. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég
 


Szupi a meitai, nagyon tetszik! :lol: Várunk vissza Fanni hamar, ne tűnj el, még ha a virtuális teret unod is már! :cry: Továbbra is az a véleményem, hogy ne aggódj a nem túl sok hízás miatt, lehet most hosszra nő :roll: :D

Én meg rájöttem, hogy nincs is tejcsiválság, csak a gyerekem egy bélpoklos, mivel most is 380 grammot hízott egy hét alatt :shock: , tehát dupláját a kelletének, de egyfolytában cicilne. Lehet, unatkozik és ez jó elfoglaltságnak tűnik neki. :D csak én készülök ki.

Nekünk a hinta nem nagyon vált be eddig, de lehet csak meg kell szoknia, attól viszont ki vagyok akadva, hogy a gyerek teljesen megtörik benne, hogy lehet ilyet gyártani és elvileg újszülötteknek van? Én alulról jól kipárnáztam, hogy ne ülő pozicióban legyen benne nyuszi.

Köszi a tápos tippeket az ízeket illetően, egyelőre összesen csak 10 grammot evett, napok óta nem kell neki pótlás, vagyis max amit napközben lefejegetek, 40-50 grammok.

Tegnap teljesen nyűgös volt, kikészüéltem tőle, egyfolytában nyammog és mintha nyálazna is, már arra gondoltam, lehet a foga indult meg mélyen belül, elvileg már lehet, na nem a kinövés, csak az, hogy a kezdeményeződés megindult, vagy mi. :?

Eszti, kitartás, minket is oltanak holnap :cry: :?

Anna, mizu? Megint eltűntél ( nem tudom, hány napja ) a nagy fejésben :wink:

Kép
ire81
 
 


Sziasztok!

Reni vagyok én is, csak nem nagyon tudok mit írni. :S

Annyit beszéltetek már erről a kengurúról, hogy kipróbáltam itthon a sajátot. Kicsit szokatlan, nekem elég kényelmetlennek tűnik benne Jázmin, de neki tetszik:D Amikor beletettem üvöltött, de most alszik rajtam és felém fordítottam ahogy FAnni mondta és végre hason van így :D mert nem szeret és így kénytelen :D Csak a pánt nincs beálítva így az egyik oldalán a vállamnál nem tudom rácsatolni és fognom kell ki ne billenjen, de azért jó :) Később, ha felkel beállítom :D
Lehet nem pont teli gyomorra kellett volna ráfektetnem (most ettem nemrég :D)

Basszus az Anyák Lapjából kivették a kanalat ami 1500Ft-ot ér. Ki vagyok akadva :S miért kell kilopni??Jövő hónapban egy játszó cumi lesz benne, gondolom azt is kiveszik :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nagyon jó Fanni az új kenguru :) az enyém egyszerű, de azért tartja a gerincet.

Reni Jázmin sem szereti a hintát. Csak akkor jó neki amikor fáradt amúgy a hordozó kell neki :S jó rá lett szoktatva. A másik gyereket már tuti beleszoktatom rögtön :P és én is kipárnázom, mert ugye ők még nem ülnek és hát tényleg durva :S de mire ugye ül, addig meg kinövi a súlya miatt :)

Két hónaposan volt 5400 gramm és 58,5 cm :)

Jázmin elég sokat eszik. Éjjel is három órázik.
Éjjel is fejek és hmm kicsit kész vagyok már :S :S :S

Ma elvileg beülünk barátnőmmel valahová+a pasikkal együtt így nővérem vigyáz a kicsire. Mióta megvan a baba nem voltunk sehol :S pedig írtam már, hogy ma talizok ezzel azzal, de csak nem.....már kicsit unok itthon, de valahogy amikor meg menni kell, akkor fáradt vagyok :S de azért kell a kikapcsolódás, mert tökre el vagyok szeparálódva az emberektől :S és ez kicsit zavar.
+a férjemmel sem olyan már a kapcsolat mint régen :S valahogy sokat vitázgatunk ,de hülyeségen. De azért szinte minden nap együtt vagyunk (úgy) és ez tök jó, mert legalább a vonzalom megvan.
Reni írtad, hogy neked nincs kedved...én olvastam egy könyvet ahol ez benne van, hogy az elején a nő nem kívánja, mert fáradt, úgy érzi megcsalja a babát ezzel............szerintem ha kicsit kipihened magad tuti megjön a vágy. Csak nehogy Szabinak ez ne jöjjön be, hogy sokáig nincs együttlét...de nem okoskodok.
Szoktál még sírni????????

Ja elkezdett szivárogni a gáz a tűzhelyből :S most akartuk kicserélni pont, mert adóból a férjem visszakap egy kis lóvéd, de mire ideér :S :S :S most tesómtól kértem kölcsön, mert 15-ig küldik a lóvét, de persze utolsó nap ér ide :S :S:S:S:S Elkezdett égni ahol a gombot elfordítod, hogy meggyújtod a rózsát. Kész voltam. Még jó, hogy a kezem nem égett le :S hogy ment ez így tönkre :S :S :S

E hónapba lövetem ki Jázmin fülét is :P

Fanni gyere vissza hamar, és azért írj legalább itt tudsz valakivel beszélgetni :)

Kép
Vendég
 


Persze,hogy már megint lemondták a talit :S :S :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Vendég
 


Anna, ne idegeskedj, elhiszem, hogy bosszantó, ha nagyon készülsz vmire, és nem úgy jön össze. Én a babalátogatásokkal vagyok így, amikor megszületett, kézzel lábbal akart jönni mindenki, most meg volt olyan, aki már többször is lemondta, erre-arra, leginkább betegségre hivatkozva, ez mondjuk nem baj, ne is jöjjön senki, aki beteg.

Irigykedem a mindennapos entyem-pentyem miatt, velem nem az a baj, hogy nincs kedvem hozzá, hanem, hogy mire odakerülök, hulla fáradt vagyok :cry: , meg megmondom őszintén, nem a régi a dolog, még mindig, a többedik alkalommal is érzek fájdalmat, nem tudom, ez normális dolog-e vagy lesz-e olyan egyáltalán mint előtte volt? :? Nektek ( már aki akar válaszolni ) teljesen OK minden, no fájdalom?

Jó fárasztó lehet ez a fejés, már én is gondolkodom, hogy éjszaka is le kellene csapolni, mert reggelre viszont nagyon tele van már és csak össze-vissza elfolyik a drága nedű ( pont nálam elpazarálódik - ha van ilyen szó :? ) :? , de eddig sosem volt kedvem felkelni, meg az a hülye fejő is olyan hangos, kattog, mint az állat, nem akarom nyuszit felkelteni, ha nem muszáj, mert sosem alszik vissza.

Szerencse, hogy nem gyulladtál ki, Csajos, vigyázz Magadra, ne főzz addig semmit :D

Apropó evés, kezdenek feljönni a kilók, mivel a nagy tejszaporításban elkezdtem enni is, hogy legyen kalória a tejcsiben, okosok azt mondták, hogy ne csak igyak, egyek is
, óriási :x
Eszti, minden OK Nálatok, nem érint az olajos patak Titeket? Láttam a hiradóban, azt mondták 22. kerület, Ti ott laktok, ugye? Mizujs Lillussal? Kajcsizik már rendesen a kis drága?

Marcsi, Bea, Andi, Szilvi Hahó?????????????????????

Na, én holnapra nem ígérem magam, kapjuk az első oltást :cry: , remélem, nem lesz nyüzi meg lázas :?

Kép
ire81
 
 


Fanni nekem tökre tetszik a meitai, mondtam is Balázsnak, hogy kéne nekünk is egy. :wink: Csak nem tudom, hogy Barninak tetszene-e. :D
Várunk vissza. :D

Reni nálunk már minden ok, az első alkalom úgy fájt, mintha a szüzességemet vették volna el. :oops: :? Utána még 2-3 alkalommal fájt picit, de most már nem, minden oké. : 8) :lol: :lol: :lol:

Anna elhiszem, hogy bosszant. :( Én is mérges lennék. :( :evil:
Örülök, hogy Jázmin jól érzi magát a kenguruban. :D

Úgy volt, hogy Balázzsal együtt tartjuk a szülinapunkat, erre ma benyögi, hogy jó oké, de ő még elmegy a haverjaival bulizni. Hát basszus én is ki szeretnék mozdulni valahova, gondolhatjátok milyen jól esett. :evil: :cry: :cry:

Uhhh Anna még jó, hogy nem lett nagyobb baj. :?

Tényleg aki hónap elején szült, az kapott családi pótlékot? Mert nekünk májusit kiküldték, de én azt hittem kapok áprilisra is, de nem. :?

Tényleg nektek megjött már? Mert nekem még nem, pedig már rég óta nem is szoptatok. Holnap már tényleg felhívom a dokit, mert vissza kellene menni kontrollra, de baromira nincs kedvem, meg gyógyszert is kén íratnom, mert most valahogy nem szeretnék kistesót még egy darabig. :oops: :oops:

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Cső csajok!

Olvasni mindig beugrok,mire írnék,már jelenésem van... :?
Panka csak 15-20 perceket alszik napközben és most megint alig eszik ő is...60 milliket kínnal kell beletömni... :( 10 napja áll a súlya gyakorlatilag... :shock: :?
kezdek picit aggódni...amúgy jókedvű,élénk,de kicsit akkor is idegesít,hogy annyit eszik,mint egy hónapos korában. :roll: :?
Délután megyünk dokihoz,oltást is kap,meg mindenképp megkérdezem,mit lehet tenni ezzel a nem evéssel...

Tegnap voltunk kardiológián,UH-t nem tudott csinálni,így 22-n kell mennünk megint,de az EKG rendben,meg a szívhangja is,azt mondta a doki,hogy szerinte már nincs ott az a lyukacska. :lol: :lol: :lol:

Eszti,mi a baj azzal a lányzóval,mit mondott a doki?
Elhiszem,hogy ki vagy bukva,én is kezdek...az árvíz nem érint titeket?Én is gondoltam rátok,mikor azt a környéket mutatták a tévében... :(

Anyámnál is újra áll a víz a kertben,homokzsákolnak ezerrel,hogy a házig ne jusson fel... :(
Állítólag hétvégén csak elkezdődik a nyár-már igencsak itt lenne az ideje!!! :evil: :evil: :evil:

Szilvi,nekem Panka 3 hónapos korában jött meg...ráadásul most sokkal több meg kínosabb...mintha nem lenne elég baja az ember jányának... :twisted: :twisted: :twisted:

A kexuális életünk nem valami aktív...mire oda jutnánk,mindketten alig várjuk,hogy aludjunk... :oops: :oops: :oops:
De amikor összejött először a szülés után,az kicsit kellemetlen volt,aztán már teljesen jó... :oops: :lol:


Fanni,remélem,hamar tudsz jönni újra!
A mei-tai szuperül áll,nagyon édesek vagytok mindketten a képen,látszik,hogy Bazsu is élvezi! :lol:

Anna,a gáztűzhelyes sztorit olvasva kicsit égnek állt a hajam,bakker,még jó,hogy nem történt valami baleset!!! :shock: :shock: :shock:
Most mi is megbeszéltük egy baráti házaspárral,hogy kéne valami összeröffenés...hát kíváncsi vagyok,mikor lesz belőle valami...már én is úgy vágyom valami programra,ami nem etetés,fejés,babakocsitologatás stb....

piki
 
 


Hellóka!

Eszti mit mondott a doki? Lillus eszik már rendesen?

Marcsi ez tök jó, hogy már nincs ott a lyukacska! :lol: :lol: :lol:
Remélem Anyukádéknál nem lesz nagyobb baj, bár már ez is bosszantó. :(
Reméljük most már tényleg jön a jó idő! :D

Reggel már tökre örültem, hogy végre süt a Nap, erre beborult és azóta esik az eső. :cry:

Kép

Kép

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Egész nap sehol senki??? :(

Reni Esztike hogy viselte az oltást? :D +++
Mi majd 10.-én megyünk, vagy kijön a doki néni házhoz beadni, azt mondta döntsük el. :D

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Sziasztok Csajok!

Már kész vagyok az időtől :S totál elegem van :S komolyan. Egyfolytában szakad. Mivel nincs gáztűzhely, ezért átmentem anyuékhoz főzni :S nagyon jó !!!!! :twisted: :twisted: ebben az esőben :S még jó, hogy a férjem a kocsit itt hagyta!

Lebeszéltem tesómmal, hogy vigyázzon a kicsire, erre a csaj lemondja egy hülye kamu ürügy miatt. Nagyon mérges voltam, mert állandóan ez van és már mióta megvan Jázmin, sőt már előtte pár hónapja szórakozni sem voltam és már kész vagyok. De végül átvittem tesómhoz egy kis időre 45 percre és a párommal elmentünk biliárdozni meg ittunk egy sört (én alkoholmentest). Be is jött a tejcsi miatt :P

50 490-ért vettünk egy Gorenje tűzhelyet 4 rózsásat, világítósat + árammal is működik, ha megnyomsz egy gombot és elfordítod a bekapcsolóját úgy meggyullad a gáz és nem kell gyufa :P nagyon tetszik.
Holnap jönnek 9-re beszerelni. Gondolom az is lesz egy 10-es :S :S

Ma meg a szúnyoghálós jön levenni a méretet, mert rendeltünk szúnyoghálót a kis ablakokra. 2500 Ft egy ablakra kerettel. Nem is olyan rossz árban van. Ők csinálták a panelprogramot így olcsóbb nekünk.

Sex: nekem már nem fáj egyáltalán. Az első pár alkalom nagyon rossz volt, de már sokkal jobb, azóta semmi baj. Mi is fáradtak vagyunk, de azért még összebújunk majdnem minden nap :)

Hív a kötelesség!

Kép
Vendég
 


De jó Anna , hogy kimozdultál egy kicsit :D , már én is úgy elmennék valahova kettesben Balázzsal, de ő még nem meri ráhagyni senkire Barnit. :?
Örülök, hogy sikerült venni gáztűzhelyt, reméljük azzal már semmi "gáz" nem lesz. :D

Én Barnit már egy hónapja nem is mértem le. :shock: :oops:

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Pankócot is beoltotta a dokinéni,nagyon ügyes baba volt megint,csak épp hogy felkiáltott,mikor megdöfte...persze most megint leshetem,hogy lázas lesz-e éjjel... :?
2-3 napig is nyűgös lehet tőle. :shock: :shock: :shock:
Mintha amúgy nem lenne az a szutyok időtől... :? :? :?

Kell vennünk tőle vizeletmintát és laborba vinni,mert a dokink szerint a hirtelen súlymegállás hátterében vese-probléma is állhat. :shock:
Ő nem hiszi ugyan,de az ördög nem alszik.
Egy csecsemőtől vizeletet venni állati jó buli... :? Még a kisfiúknak hagyján...de a lányoknak! :roll: :oops:
A hülye zacskóból,amit fel kell ragasztani,mindenhol kifolyik...

Lassan elkezdhetünk gyümölcsöt kóstoltatni vele,először almát,meg jó lenne az őszibarack,de hát hol az még...

Mennem kell,nyafi van...

piki
 
 


Újra itt!!! :lol: :lol: :lol:
Szerencsére jó gyorsan megcsinálták! :)
Viszont arra legalább rájöttem, hogy egy kicsit (nagyon) gépfüggő lettem. Lehet azért is fordultam már be, azért nem mentem sehová, mert inkább itt a gép előtt ültem.. :oops: Sokszor elment a Dávid a Bazsuval bevásárolni én meg addig örültem hogy nyugodtan gépezhetek.. :oops: :oops:
Ma egész nap csavarogtunk, voltunk baba-mama jógán is. B. nagyon élvezte, nem is csodálom.. tetőtől talpig át lett masszírozva, utána meg hazasétáltunk a mei taiban! :lol:

Mi is ritkábban eszünk kekszet és nekem is fáj tőle a fogam... :?

Nekem tavaly május 27-én jött meg utoljára. :)

Barnus nagyon édes! Mérd le hogy hány kiló! Kíváncsi vagyok! :)

Ma voltunk egy barátnőmnél is akinek egy héttel idősebb a babája és 1 kilóval több!
Majd teszek fel képet iwiwre, ott megtudjátok nézni! Nagyon édesek voltak egymás mellett!
Vendég
 


Itt sehol senki?
:shock:
Vendég
 


Nincs netem, rewmélem lassan lesz. Ez mobilról megy, csak ez meg rohadt drága, így nem tudok jönni....

Lillus szinte alig eszik, mindenki korty után üvölt. 2és fél hét alatt 3x kakilt, de csak kúppal. Megyek vele hasi uhura, de csak 14.-én, aztán kardiológia 17.-én. Nem tudják mi a baja. A házidoki a szíve miatt aggódik, a szülészem meg az emésztésére/gyomrára tippl....remélem semmi és hamar elmúlik. Most normaflore kúrán vagyunk 2hétig, remélem ennyi tényleg rendbe hozza.

Megvoltak az oltások, elég jól voltak utána...Bibu végig bömbölte. Lillus jól viselte. Bibu 11kg (kereken) és 86cm - nem akartá elhinni....de ennyi, én érzem a ruháin. Lillus 67cm és 5,3kg. Bibu ennyi idősen 5,9kg és 61cm volt. tök furi....

Na Lillus megint órák óta üvölt...kivagyok!!!!!!!!!!!!!!!

Ha lesz netem utána olvasok, kivel mizu!!!!!!!!!!!

Pusssssssssssz!
Vendég
 


Eszti, :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ...
Remélem,Lillusnak nem lesz semmi komoly baja...olyan sz@r lehet,hogy így szenved...úgy sajnálom szegényt,remélem,hamar helyrejön...
Bibu 86 cm? :shock: Az igen! Szép magas manökenalkat lesz! :lol:

Panka reggeltől délután 4ig ébren volt és küszködött,alig lehetett letenni 5-10 percekre...lázas nem lett az oltástól,csak extra nyűgös... :( :( :(
Holnap meg nyomulok vele szemészetre...nagy buli lesz... :? :roll:

piki
 
 


Én is sok-sok gyógyító puszit küldök Lillusnak, biztos vagyok benne, hogy semmi komoly baj nem lesz!+++++++++++++++

Marcsi, sajnálom, hogy Pankuci nyügi volt az oltástól, Esztire vhogy viszont nagyon jól hatott az oltás :shock: , se nyűgös, se lázas nem lett és mintha még sírni is elfelejtett volna. Pisit nekónk is kellett gyűjteni, de elsőre tök jól sikerült, még egy csepp sem ment mellé, jól kitalálták ezt a zacsit :D Azért kellett a pipi-vétel, mert a doki megnézi, nincs-e vmi fertőzése manónak, amitől eseteg fájhat a pocija, de ez nem túl vszínű, mert a súlya gyarapszik, de sosem lehet tudni. Ha ez negatív lesz ( hétfőn derül ki ), akkor viszont lehet kap Esztike laktáz enzimet, mert akkor vszínű, hogy kevés van neki és nem tudja feldolgozni a tejcukrot, ezért felpuffad és utána meg rendesen fosizik, mert nálunk ez van sajna, eddig azt hittem, normális ez a nagyon híg kaki vagy a gripe watertől van, de a doki szerint ettől is lehet. :? Hát nem örülnék neki, de ha nincs más, inkább ez minthogy szenvedjen.

Fanni, tök jó, hogy hamar meglett a géped, erre meg eltününk, mi??? :? :lol:

Tököm kivan, már vagy 3 napja ki sem mozdultam itthonról, vagy más vitte le a gyereket levegőzni, vagy szakad az eső, mint ma egész nap :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hétvégén babalátogatók haada lesz nálunk.

Na puszi, gyertek, mert megint nyüglődik a topik is.

Kép
ire81
 
 


Sziasztok.

Mindenki elfoglalt és nincs idő már annyit írni mint terhesen :)

Lillusnak sok gyógypuszi ++++++++++++++++++++remélem semmi komoly baj nem lesz!

Sajnálom, hogy Panka nyügi volt :( lehet ez az idő is kihat rá, mert itt már megint szakad. Kész vagyok már totál ettől az időtől : S:S :S


Pisiminta érdekes lehet. Nekem a doki nem is kért vizeletmintát, pedig Jázmin hasa is nagyon fájt :S :S :S

Reni akkor kapsz sok rózsaszín ruhát. Komolyan aki csak jött rózsaszínt hozott. Kezdem megutálni ezt a színt. Miért van az, ha lányom van akkor rózsaszínt hoz mindenki, ha mondjuk fiam kéket. Miért nem egy szép fehéret vagy barnát, sárgát....?????

Tegnap volt itt a férjem haverja. Rendeltünk egy XXL_es pizzát :) jól be is laktam :) Ők meg söröztek 1-ig :S erre alig tudott felkelni a szentem. Kellett nekik hülyülni :D

Bekötötték a gáztűzhelyet 12 200Ft volt :S elég sok, de mit csináljak :S
Jázminnak felraktam egy teát az volt az első főzés rajta :D :D :D

Nekünk már nincs mérlegünk így nem tudom mennyi eszik, hízik, de gondolom nincs semmi baj, mert szépen fejlődik. Már hátról át tud fordulni oldalra a pelenkázón és rengeteget beszélget cicizés után velem és annyit rötyög. Kis édi bédi.

Barnus nagyon ari volt a képet :) tényleg majd írd meg hány kiló :)

Lillus jó hosszú kislány :) Jázmin még csak 58,5 cm :)

Kép
Vendég
 


Bazsu is extra nyűgös lett az oltástól, semmi sem jó neki, nagyon nehéz elaltatni, bár nem panaszkodom, mert ő legalább alszik.. A dokim biztos ezért javasolja, hogy oltás estéjén, másnap reggel és este is kapjon kúpot, mert az nyugtatja is, de ilyen gyógyszerrel én nem akarom lenyugtatni. Tegnap is csak bólogattam, hogy persze.. de nem adok neki csak ha lázas lesz.

Eszti, nálunk azért ennyire nem rossz a helyzet, van hogy minden szopinál ezt csinálja, de van, hogy csak napi egyszer.. vagy egyszer sem. Ezt még rá lehet fogni arra hogy esetleg más a tej íze, vagy nem jön belőle annyira, vagy túlságosan jön, vagy dolgozik a pocija...
Remélem nem lesz semmi komoly gond vele! ++++

Marcsi, a doki nekem azt mondta egyáltalán ne aggódjak, ha nem hízik és nincs más baja.. majd behozza és most úgy néz ki sikerül is neki. :)

Reni megértelek.. nekem is tele a xxxxxöm. Ha ma jó idő lesz, menj el valahová csavarogni! :wink:
Vendég
 


Szisztok ,elnézést a zavarásért...

szeretném figyelmetekbe ajánlani termékimet,folyamatosan bővül,a nadrágok és előkék,illetve ősszre melegítők már készülőben,így megéri később is benézni:

http://picasaweb.google.hu/101508694688 ... Fairybaby#

sutimano76
 
 


Sziasztok!

Most már végre van netem, de most a gépemet nyírtam ki. Pontosabban Panna sikeresen beleböffentett egy jó nagyot, így most az egész gép elszállt. Férjem hoz haza majd egy laptopot, így remélem, hogy végre vissza tudok olvasni és írni is tudok.

Ha valaki betegeskedik, akkor Neki sok ++++++++++ energiát küldök és jobbulást kívánok.

Üdv:

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Sziasztok!

Bocsi,de most eléggé kivagyok én is,inkább csak akkor jövök,ha gatyába rázom magam...
Az éjjel anyukámékhoz is betört a víz,totál idegbeteg vagyok,annyira sajnálom szegényt...
A szemészetet Panka végigordította,de szó szerint visított,mint a vett malac...egész nap nem aludt,csak útközben a kenguruban...
Szóval ez nem volt egy túl jó nap... :( :( :(

Az egyetlen jó a mai napban,hogy a szemével minden oké,legközelebb csak 1 éves korában kell vinnem. :)

Mindenki vigyázzon magára,élvezze az életet,a biztonságot,a családot stb.,szóval minden olyan értéket,amit a hétköznapokban nem értékelünk eléggé...

piki
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a sok +++++++++++++++-t!!!!! Ma odaadtam az első normaflore-t és utána aludt 2órát. Anyum szerint ne kiabáljam el, de úgy néz ki, ez helyre rázza. Már nagyon jó lenne....

Marcsi, nagyon-nagyon sajnálom!!!! Borzalmas, ami van. Sok-sok erőt!!!
Örülök, hogy Pankóca szeme rendben van! Nagyon jó hír. És a szives dolgnak is. Remélem mi is hasonlóan járunk majd.

Fanni, nagyon örülök, hogy rendben vagytok!

Reni, nálunk sem tetszett a hinta elöször, de mostanában is vannak olyanok, mikor nem akar benne lenni. Ja. Én tápiból a Milupát kértem, mert annak nem olyan keserű az ize, de örülök, hogy helyreállt a tejcsi téma. Sajna nekem váltaozatlanul kevés van.

Mindenkinek jobb napokat, mint amilyenek mostanában voltak!!!!
Holnap már nspsütés lesz, jövő héten 30fok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Marcsi sajnálom ami anyuddal van :( ez az esőzés és áradás nem semmi :S remélem már csak jó jön, mert ma is szakad itt+ éjjel is. Nem hiszek én már a 30 fokban.
Örülök, hogy a kicsi lánnyal minden rendben van+++++a szív dologgal és a kis szemecskével. Ez nagyon jó hír.

Eszti örülök, hogy Lillus jobban van csak így tovább++++++++++++++

Andi ez a gép dolog gondolom idegesít nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hív a kötelesség!!!!!


Kép
Vendég
 


Még mindig nincs net, mobilról nyomom!!!!

Ma, a 2. normaflore után, magától kakilt!!!!!!!!!!Olyan boldog vagyok. Ma nem is nyüglődött annyit és egész azépen evett, csak nem merek most meg sokat adni neki hirtelen. Mindig van vmi... :roll: De csak lassan, már ez is szupi!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Remélem mindenki jól van!!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok

Fanni örülök, hogy Bazsu jobban van!! :D:D:D

Reni hogy sikerült a babalátogató? :wink:

Andi jó,hogy vagy, bár ez a gép dolog bosszantó. :?

De szupi, hogy Lillus is jobban van! :D :D :D

Marcsi nagyon sajnálom Anyukádat :( :( ,de bízzunk benne, hogy hamar levonul az ár, nem esik több eső, és végre jön a sok-sok napsütés! :roll:
Szegény Panka, sajnálom hogy végig sírt, de legalább minden rendben van vele. :D

Barnit majd 10.-én viszem ugye oltásra, ott le is mérik, nekünk sincs már itthon mérlegünk, mert hogy tápos lett visszavittük a kölcsönzőbe. De már én is kíváncsi vok hány kiló. :D Szerintem tuti van már 6. :oops: :)

Na Csajok, nekem ma megjött. :? Napok óta néha beszédültem, meg furi volt a gyomrom is, tegnap este már a derekam is fájt picit, erre reggel "meglepi" várt. :(

Balázs holnap meg holnap után megy próbanapra egy pizzériába mint pizzaszakács. Remélem összejön neki. :D
Én meg nem leszek itthon holnap, délelőtt ki kéne takarítani, és dél körül meg lelépek, mert 2-re jön a Mami. :x Most valahogy nem vagyok kíváncsi rá, meg a sok "jótanácsára", meg arra sem hogy nevelési tippeket adjon. Brrrrrrrrrrrr! :evil:

Ma kiváltottam a Felicitas babacsomagját, amit 4 hónapos kortól lehetett volna, de nem bírtam ki. :D Most volt benne 3 újság (régebbi Kismama, Anyák Lapja, meg még egy vmi, de nem jut eszembe a neve), Sudocrem, Johnsons fürdető és sampon egyben, meg egy Nestlé kiskanál és egy üveg Nestlé bébikaja, amit 6 hós kortól lehet adni a babóknak. Ez sárgarépa és csirkhusis. :D

Hétfőn megyünk a Madarászba uh-ra. Remélem minden oké lesz. Csak kicsit bosszantó, hogy 7e ft. :?

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Szilvi ne is emlegesd ezt a Felicitást mert annyira mérges vagyok. Mióta hazajöttünk a kórházból telefonon zaklatnak.

1 hónapos sem volt a baba és hívtak, hogy eljönnek adni valami csomagot meg ilyenek. Mondtam, hogy nekem erre nincs időm+kérdőívet kellett volna kitölteni. Na szóval mondom nem jó, erre Ő, hogy felhív majd máskor.

Tegnap előtt felhívott valami kifutóban lévő kártyákról magyarázott blabla, hogy 1990 Ft és pont Jázminnak való meg még van a csomagban valami...de ez nem tartalmazza a postaköltség árát.
Mondom nem tudom még, hogy veszek-e, mert én ezt még korainak találom. Erre már másnap 3szor hívott csak nem vettem fel!!!!!!!!!!!!! Persze ismeretlen számról, mert gondolom másoknak is elegük van belőlük.

Mérges vagyok, mert ha tudom, hogy ennyire rám szálnak nem fogadtam volna el a csomagot a kórházban, a kövi gyerekkel sztem el sem fogadom, mert durva, hogy hívogatnak és nem értik meg, hogy hagyjanak békén.

Amúgy már régen fel akartam nektek tenni ezt a kérdést, hogy titeket is hívogatnak-e ilyen hülyeségekkel!

Lehet jó az a két hónaposoknak való kártyacsomag( Jázmint tuti még nem érdekelné, mert még a kezével meg a tárgyakkal ismerkedik!) meg ha rendelnék akkor meg még jobban hívogatnának. Elég nekem a védőnő, hogy jön nem kell más még ide!

A másik, hogy egy barátnőmhöz is eljöttek a Felicitastól, hogy majd kap csomagot....és csomag sehol nem volt, hanem az egyik banktól mentek ilyen baba megtakarítós pénzes dologgal (nem babakötvény). Szóval menjenek a fenébe!

Tényleg nektek van baba kötvényetek??

Kép
Vendég
 


Én elfogadtam a csomagot, de nem adtam le a kérdőívet a kórházban.. :oops: :oops:
Nekünk nincs kötvényünk.

Marcsi, borzasztó lehet ami anyukáddal történt.. :( :( Nagyon sajnálom! Mekkora nála a víz? Ki kellett költöznie?
Örülök, hogy minden rendben a szemével! Biztos te is észrevennéd ha valami gond lenne!

Eszti, ez nagyon jó hír!!! Érdekes, hogy már kisbabáknak is szükségük van probiotikumra.. Már mástól is hallottam ezt.
Én is szoktam szedni, ha szükségét érzem, Protexint..

Szilvi, rendeljünk pizzát, majd dicsérjük a szakácsot hogy mennyire finom volt???? :lol: :lol: :lol:
Szentendrére biztos nem hozzák ki.. :?
Vendég
 


Engem nem hívogatnak, a csomagot én is elfogadtam, de hogy lett volna kérdőív arra nem emlékszem.

Nekünk sincs kötvényünk.

Fanni ez egy jó ötlet :lol: de csak ide a környékre van kiszállítás. :)

Hát én úgy érzem magam, mint akit összevertek. :? A nyakam elaludtam, nem bírom jobb oldalra fordítani, mert nagyon fáj. :(
Nemrég keltem, de még mindig nem vagyok magamnál, mintha nem is ezen a bolygón lennék. :lol:

Na megyek iszok egy jó nagy bögre kávét, hátha helyreráz. 8)

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Sziasztok,csak gyorsba bekukkantok,mert nálunk meg anyósom elkezdett lakást festeni és szalad az egész ház... :?

Eszti,tök jó,hogy alakul Lilluci,drukkoltam nektek nagyon!
A Normaflore már nekem is eszembe volt előtte,aztán írtad,hogy adni fogod neki,kíváncsi voltam,segít-e...de ezek szerint igen! :lol: :lol:
Panka is kapta már pár naposan a kórházban,újszülött kortól adható.

Anyukáméknak szerencséje volt,hála Istennek elég hamar apadni kezdett...a lakásban relatíve nincs nagy kár,persze mindent fertőtleníteni,mosni,szárítani kell stb.
Anyámat az dühíti a legjobban,hogy tavaly festett mindenhol,most meg persze lehet megint.Mindegy,mondtam neki,hogy ez legyen a legnagyobb baja,örüljön,hogy egyáltalán van mit festeni...sok embernek a háza,autója,mindene ráment erre a ... árvízre. :evil:

A babakötvényt MINDEN baba automatikusan kapja az államtól a születéskor,alanyi jogon.Már nem emlékszem,milyen összeggel indul(10-20 ezres nagyságrend lehet),18 éves koráig kamatozik és ha a szülők rendszeresen hozzátesznek pár ezer forintot havonta,akkor az állam plusz kiemelt kamattal támogatja még,a meglévő induló összegen felül.Nem kaptatok erről értesítést a MÁK-tól???

A Felicitasos kérdőívet mi is leadtuk,de már én is bántam utólag,mert engem is hívogattak,az egyik hölgyet,aki minden áron személyesen akart jönni valami biztosítás miatt,jól el is hajtottam,pedig béketűrő ember vagyok,de ami sok,az sok... :twisted: :twisted: :twisted:

Pankucibébi tegnap almát kóstolt! :lol:
Először nézett nagyokat,mi a fenét dugdosok a szájába,aztán rájött,hogy ez jó dolog és nagyon élvezte. :lol: :lol: :lol:
Vigyorgott,cuppogott,nyaldosta a kis száját,azt hittem,megzabálom.Apja csinált egy csomó képet az arckifejezéseiről,este majd teszünk fel. :D
Minden nap akarok adni neki egy kicsit,hadd szokja,aztán majd vagy egy hét múlva bepróbálkozom egy kis krumplival is...
Tejem nincs túl sok,bár mostanában nincs is időm rendszeresen fejni. :( Azért többségében még mindig tejet eszik,de tegnap már kétszer evett tápot a napi egy helyett...
Négy és fél hónapos,már nem görcsölök a tejen,úgy döntöttem.Főleg így,hogy a doktornénink se akadt ki,hogy nem várom meg a 6 hós kort és már most kóstoltatok vele,sőt,ő javasolta...

Tegnap volt látogatóban nálunk az egyik volt kolléganőm és nagyon jó barátnőm,a 1,5 éves kisfiával.14 hónapos koráig szoptatta a babát,de már 3(!!!) hónaposan adott neki gyümölcsöt,5 hónaposan pedig főzeléket és azt mondja,csak akkor kezdett el gyarapodni a súly igazán...

Ahhoz képest,hogy csak be akartam ugrani egy életjel erejéig,elég rég óta rontom itt a levegőt. :lol:

Szilvi,örülök a Balázs új melójának!Gondolom,ti is! :wink: :lol:

Na,este jövök a képekkel,meg amit most még elfelejtettem leírni... :lol: :lol: :lol:

piki
 
 


Sziasztok!

Én nem kaptam a Máktól semmit, de nővérem nagyon ért az ilyesmihez és Ő küldte nekem ezt az e-mailt :) hátha még jól jön valakinek!

Megérdeklődtem a babakötvényt.

Ingyenes a számlavezetés, 5%-on kamatozik, évente maximum 120.000,-Ft-ot lehet befizetni, ha akartok, de nem kötelező.

Úgy értelmeztem, hogy az elején 40.000,-Ft-ot az állam jóváír, az ott is marad (ezt nézd meg légy szíves a neten), és csak 18 évesen veheti fel Jázmin.

Egyébként kellenek hozzá a kislány lakcímkártyája, adókártyája, és születési anyakönyvi kivonata. Mivel Te vagy a családi pótlékra jogosult ezért a te személyigazolványod, lakcímkártyád, illetve a határozat a családi pótlékról (ez egy hivatalos levél, gondolom az államkincstártól).

Egyébként a befizetések után az állam 10%-ot jóváír év végén, de maximum 6.000,-Ft-ot. Ezért évente maximum 60.000,-Ft-ot érdemes csak befizetni (60.000 * 10%=6.000,-Ft).

Kép
Vendég
 


Hol van mindenki?????? Komolyan ennyire nincs itt senki????

:shock: :shock: :? :? :? :( :( :( :o :o :o

Kép
Vendég
 


Marcsi biztos nagyon cukkancs volt Panka,ahogy ette az almát. :D:D:D

Én sem kaptam levelet a MÁK-tól.
Köszi Anna az infókat. :D

Na tegnap az öregasszony megint betalált. :? Amikor jött én akkor indultam. Megnézte Barnit a babakocsiból, erre elkezd neki cuppogni. :shock: (Utálom ha valaki cuppog a gyereknek, meg is kértünk mindenkit hogy ne tegye, mindenki felfogta csak a Mami nem.)
Nekem sem kellett több kicsit erőteljesebb hangon rászóltam h ne cuppogjon, erre totál kiakadt,mert hogy szerintem a másfél hónapos gyerek meg fogja jegyezni, h a nagymamája cuppog neki? Meg h őt nem kértük meg h ne tegye ezt,de biztos ő a hülye, és inkább nem is mond semmit mert még a végén megbánná! :shock: Hát mondom ne is! :x :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ja és ezt még megelőzte, h ahogy megjött rohan hozzám, h hozott B-nek 2 kisnadrágot, ami a nyáron majd jó lesz rá (kb 2 éves gyerekre lett volna jó), és nézzem meg. Mondtam, h köszi nem kell, hát jó akkor ez volt az utolsó h ő bármit is hozott a gyereknek, pedig ő mennyit állt érte sorba, meg ilyenek. :x
És h én milyen vagyok h semmit nem fogadok el, és még nyomta a szöveget, közben meg ott puffogott. Erre Apósom megmondta neki, h ne hozzon semmi ilyet a gyereknek, mert hagyja már meg nekünk ezt az örömet, h mi válasszuk ki h mit veszünk a gyereknek, és ne ő öltöztesse,ha annyira akar venni vmit, hívjon fel minket, és jöjjön el velünk vásárolni v adja oda a gyerekre szánt pénzt.
Hát én már totál kivagyok tőle!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Én itt vagyok! :)
Már meg vagyok győződve róla, hogy a hülye oltások miatt nem hízik Balázs. Miután kap egy oltást, egy hétig egy grammot nem szed fel. Aztán mindig behozza.. de hogy ennyire megviseli egy oltás?
Marcsi, Balázs sem lázasodott még be, bár az oltás napján mindig kap egy kúpot, a gyerekdokink még másnap is reggel és este is adna, de én azt már nem adom be..
A bcg helye sem látszik, nem tudom hogy ezek gyengébb immunrendszer miatt vannak? vagy semmi köze hozzá?

Édes lehet, ahogy almát eszik! Én ha eszek valamit mindig az orra alá dugom.. :) de még nem izgatja semmi.. :)
Elmaradtak a képek! Pedig kíváncsi vagyok!!!!!
Vendég
 


Ma viszem 3/4 3-ra Barnit uh-ra.

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Szilvi megelőztél!
Ez az öregasszony ki is? Balázs nagymamája? Ő lakik Pomázon?
Mi sokat cuppogunk Bazsunak. :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Nekünk nem kell menni UH-ra. :oops:
A gyerekdokink szerint ő látja, ha valami gond van és majd akkor menjünk. Ha nincs semmi baj felesleges sugározni.. :roll:
Hát nem tudom, nem visszük, de remélem tényleg nincs semmi gond.
Vendég
 


Igen Fanni Balázs nagymamája, nem ő Budán lakik, Pomázon Balázs unokatesója lakik. :D

Az uh nem kötelező vizsgálat és azért kell érte fizetni, azt mondta a doki néni.
De én mindenképpen el akarom vinni, biztos ami biztos. Meg barátnőm is mondta h vigyem el, mert mesélte h még jó h elvitte a fiát, mert az egyik veséjével probléma van, de szerencsére kinövi 1 éves koráig azt mondták nekik a dokik, de minden hónapba pisit kell vinni. Amúgy semmi jele nem volt, h baj van a veséjével, csak az uh-n derült ki. :(
Inkább elviszem, minthogy vmi baja legyen ami később derül csak ki. :?

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Sziasztok!

Pankáról én is várom a képeket :P

Szilvi nem lehet, hogy eltúlzod egy kicsit??? Nekem is rosszul esett volna, ha veszek a dédunokámnak valamit és nem fogadja el az anyja! Gondolom jót akart és nem rosszat ezzel. Max. annyit kell neki mondani, hogy Barnira ez még nem jó cseréljük ki, vagy vegyen mondjuk 68,74-et.
Végül is egy héten egyszer kell kibírnod pár óráig.
Balázs mit mond ezzel kapcsolatban? Nehogy magadra haragítsd.
Én sem vagyok jóban annyira apósékkal, mert *************a lányomra nagy ívben, de ha hoznak valamit én elfogadom, mert nincs kedvem a további konfliktusokhoz.
De nem akartam okoskodni :S bocsi!!

Jázmin két napja nagyon nyűgös, tegnap alig aludt nappal :S még mindig nem alussza át az éjszakát 4 óránként kel enni+ nappal állandóan cicin lógna :S

Nem hinném, hogy az immunrendszerrel lenne gond, ne aggódj Fanni! Lehet kicsit rosszabbul viseli az oltást és lustibb tőle, de ha behozza akkor nincs gond!

Süt a nap! :oops: :oops: :oops:

Kép
Vendég
 


Miért nem akartad elfogadni a gatyákat? Annyira rosszul néztek ki? vagy csak eleged van a nagyiból? Nem csodálom, ha nem vesz szépeket.. azért nekik más ízlésük van.
Én a családi béke érdekében szépen megköszönném, mikor tudom hogy jön a nagyi még rá is adnám arra a két órára.. esetleg csinálnék róla egy képet a nagyinak, had örüljön, hogy milyen szépet vett.. :oops: :oops:
Majd eladnám a vaterán.. :oops: :oops:
Tudom ez sem szép, de kis odafigyelés és máris mindenki boldog lenne! :wink:
Dávid anyukája sem igazán tud ruhát venni, de azért a szándéknak örülünk. (most egy plüss bodyt kapott.. nyáron ezt nem lehet ráadni.. télre meg kinövi, csak azt sajnálom, hogy pénzt adott érte.
Mikor született Balázs mi is egy egy éves gyerekre való ruhát kaptunk, de majd belenő! Legalább nem kicsi. :)
Én sem akarok beleszólni, ne hari! :oops:
Vendég
 


Hahlihó!

Jó sokat írtatok, végre nekem is van időm írni, Apa levitte Nyuszit z udvarra, mára már kivagyok a kisasszonytól, elég nyügi, pedig már itt a jódiő.

Lement a nagy babalátogató roham hála istennek, kicsit sok volt, péntek du, szombat du, meg vasárnap sélelőtt is jöttek, utána meg mi mentünk anyumékhoz ebédelni, utána meg még apósom és anyósom is feljöttek este.

Örülök, hogy Lillus kezd gyógyulgatni, hogy Pankucival is rendben minden. Fanni, szerintem sincs baj Bazsu immunrendszerével, ne aggódj emiatt, lehet egy kicsit többet kell dolgoznia, mikor kap egy-egy védőoltást, de a végén meg annyival erősebb lesz. :D
Nekünk semmiféle UH-t nem javasolnak, nem küldözgetnek, megjegyzem, szerencsére.
Nekünk sajna nem sikerült a pisivizsgálat, mert Apa elszarta ( értsd szó szerint - férfiak és a reggeli WC-zés fél órán keresztül :twisted: :twisted: ) az időt és későn vitte, nem lett értékelhető, lehet kezdeni előről, megint beutalót kérni.Pedig már nagyon vártam, hátha jutunk vmire, mert tényleg nem veszem észre, hogy kevesebbett fájna a hasa és egyik pillanatról a másikra felpuffad, amikor meg kakil, akkor szó szerint fosizik, tehát sok létyóval jön.

Sírás: nektek szokott olyat csinálni a gyerek, hogy amikor nagyon-nagyon sír, akkor nem vesz levegőt. Már tökre kivagyok, néha úgy üvölt, hogy tiszta vörös a feje és másodperceken keresztül csak kigebed és nem vesz levegőt, ilyenkor megrázom, meg ráfújok és magához tér, de annyira ijesztő, tegnap is itt szaladgáltam vele le-fel a lakásban, hogy ne csinálja már ezt, vegyen levegőt :cry: :cry: :cry: Ugye egy sírás alatt nem állhat le a légzés?

Babakötvény: nekünk már van, úgy van, ahogy Anna leírta, hozzátartozik még, hogy induláskor kb 45.000,- t írnak jóvá, és ugyanennyit kap a gyerkőc 7. és 14. életévében, az egészet 18. éves korában veheti fel, lakásra, felsőfokú tanulmányokra, aalbérletre, könyvekre, stb. Igen, automartikusan jár, ahogy Marcsi írta, csak kell nyitni egy bankszámlát egy olyan pénzintézetnél, ahol ezt csinálják, mi a Takszövben nyitottuk.
Nekünk sem a MÁK szólt, hanem a bankban jelezték, hogy van ilyen lehetőség, még amikor terhes voltam.
Engem szerencsére nem hivogatnak a Felicitastól, mi kaptunk csomagot a kórházban, de nem küldtem vissza semmit.

Tejcsi: néha van, néha nincs, van olyan nap, hogy helye-közel elég, de tegnap kétszer is kellett neki adni 60 g tápit, nem örülök, de már nem fogok meghülyülni sem ezen a témán, ha kell, kell. Most lenne lehetőségem venni 3 liter tejcsit fagyasztva, de még alszok rá egyet, a férjem nem akarja, merthogy ki tudja kitől van, vagyis, hogy az a vki normális-e, stb.stb. Elvileg el lehet menni, meg lehet nézni a kismamát, akitől van, de az is olyan furi lenne, mint egy állatvásáron :roll:
Én majd augusztusban akarok neki adni gyümit, akkor már 4 hónapos lesz, a védőnő szerint nem érdemes a 6 hónapot végig kivárni, mert akkor meg már nagyon nehezen akarja majd elfogadni, kicsit hamarbb könnyebb megszokatni az új ízekkel.

Nini, most nézem, Bazsu már 3 hónapos, hogy telik az idő!!! :idea: :shock: :D

Kép
ire81
 
 


Mindenki csavarog ebben a szép időben?? :)
Vendég
 


Én vagyok, anyuméknál próbáljuk átvészelni a dögmeleget, jó itt, hűvös lakás, fedett terasz, kert, és kaja-pia 8) :lol: , fenekünk kinyalva :lol: . Szorgalmasan benézegetek, hogy mizu, de úgy látszik, a legutóbbi hozzászólásommal elijesztettem a népet :cry:

Kép
ire81
 
 


laptetü :lol: :lol: :lol:

Kép
ire81
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?