Hahlihó!
Jó sokat írtatok, végre nekem is van időm írni, Apa levitte Nyuszit z udvarra, mára már kivagyok a kisasszonytól, elég nyügi, pedig már itt a jódiő.
Lement a nagy babalátogató roham hála istennek, kicsit sok volt, péntek du, szombat du, meg vasárnap sélelőtt is jöttek, utána meg mi mentünk anyumékhoz ebédelni, utána meg még apósom és anyósom is feljöttek este.
Örülök, hogy Lillus kezd gyógyulgatni, hogy Pankucival is rendben minden. Fanni, szerintem sincs baj Bazsu immunrendszerével, ne aggódj emiatt, lehet egy kicsit többet kell dolgoznia, mikor kap egy-egy védőoltást, de a végén meg annyival erősebb lesz.
Nekünk semmiféle UH-t nem javasolnak, nem küldözgetnek, megjegyzem, szerencsére.
Nekünk sajna nem sikerült a pisivizsgálat, mert Apa elszarta ( értsd szó szerint - férfiak és a reggeli WC-zés fél órán keresztül
) az időt és későn vitte, nem lett értékelhető, lehet kezdeni előről, megint beutalót kérni.Pedig már nagyon vártam, hátha jutunk vmire, mert tényleg nem veszem észre, hogy kevesebbett fájna a hasa és egyik pillanatról a másikra felpuffad, amikor meg kakil, akkor szó szerint fosizik, tehát sok létyóval jön.
Sírás: nektek szokott olyat csinálni a gyerek, hogy amikor nagyon-nagyon sír, akkor nem vesz levegőt. Már tökre kivagyok, néha úgy üvölt, hogy tiszta vörös a feje és másodperceken keresztül csak kigebed és nem vesz levegőt, ilyenkor megrázom, meg ráfújok és magához tér, de annyira ijesztő, tegnap is itt szaladgáltam vele le-fel a lakásban, hogy ne csinálja már ezt, vegyen levegőt
Ugye egy sírás alatt nem állhat le a légzés?
Babakötvény: nekünk már van, úgy van, ahogy Anna leírta, hozzátartozik még, hogy induláskor kb 45.000,- t írnak jóvá, és ugyanennyit kap a gyerkőc 7. és 14. életévében, az egészet 18. éves korában veheti fel, lakásra, felsőfokú tanulmányokra, aalbérletre, könyvekre, stb. Igen, automartikusan jár, ahogy Marcsi írta, csak kell nyitni egy bankszámlát egy olyan pénzintézetnél, ahol ezt csinálják, mi a Takszövben nyitottuk.
Nekünk sem a MÁK szólt, hanem a bankban jelezték, hogy van ilyen lehetőség, még amikor terhes voltam.
Engem szerencsére nem hivogatnak a Felicitastól, mi kaptunk csomagot a kórházban, de nem küldtem vissza semmit.
Tejcsi: néha van, néha nincs, van olyan nap, hogy helye-közel elég, de tegnap kétszer is kellett neki adni 60 g tápit, nem örülök, de már nem fogok meghülyülni sem ezen a témán, ha kell, kell. Most lenne lehetőségem venni 3 liter tejcsit fagyasztva, de még alszok rá egyet, a férjem nem akarja, merthogy ki tudja kitől van, vagyis, hogy az a vki normális-e, stb.stb. Elvileg el lehet menni, meg lehet nézni a kismamát, akitől van, de az is olyan furi lenne, mint egy állatvásáron
Én majd augusztusban akarok neki adni gyümit, akkor már 4 hónapos lesz, a védőnő szerint nem érdemes a 6 hónapot végig kivárni, mert akkor meg már nagyon nehezen akarja majd elfogadni, kicsit hamarbb könnyebb megszokatni az új ízekkel.
Nini, most nézem, Bazsu már 3 hónapos, hogy telik az idő!!!