Új privát üzeneted érkezett!

Ágy:
minden nap forgatni nem egyszerű - a gumis lepedőt cserélgetni egyik-másik oldalra kicsit macerás. Ugye a matracon van egy alap huzat (ebből varrattam én egy pótot, de varratok még egyet a nyáron), erre kerül rá a gumis frottír lepedő. Most úgy oldottam meg, hogy van két csipkésnek/hímzettnek látszó műanyag asztalterítőnk, azt tettem a fejénél a lepedő alá (amúgy sem szeretem).

Bori:
Lili is szokott "imádkozni", mi meg röhögünk, hogy hát ezt meg kitől tanulta! :D És úgy szokta markolni egyikkel a másikat, mint ha le akarná tépni. Hiába magyarázom neki, hogy az oda van nőve! :lol:
És Lili is imádja a tévé meg a monitor fényeit. Nem örülök neki, de néha olyan jól esik a csend, meg hogy leköti. De max. 5 percet engedem, aztán elfordulunk. :) Bízom benne, hogy nem szokik nagyon hozzá a "zajládához".
A talihoz meg: jövő hétre már jó időt mondanak!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

szasztok

Olgi, üdv a fedélzeten!!

Boruska: az eső monnyon le!!! :wink:

Én is akajok mei tai-t...de nincs rá pénzünk...nagyon nyűgös napjaink voltak, hogy nem tudtunk kimenni. kínomban már beraktam kenguruban, mert muszáj volt főznöm, de még a pihenőszékben is sirt, hiába volt kint velem a konyhában. tudom, h nem egészséges, de fél kézzel főzni nem birtam, és csak kengurunk van, kaptuk. szükség...

egyébként sztem elérkezett a szeparácios félelem, szorongás időszakába, ami ugye azt jelenti, ha nem lát kikészül. az eddig békés kölköm egyből sír, megijed, hatalmas könnycseppekkel a szemében viszont máris reszket és vigyorog, ahogy meglát. csak nehéz tőle bármit is csinálni. de majd elmulik, remélem :shock: ha más átveszi, egyből nyöszörög, és ha nem lát, hiába van másnál, idegesen forgatja a fejét, és keresi hol vagyok. ha nem lát, akkor bömbölni kezd. szerintetek? ez az amire gondolok?

Edit

Kép
ézsóné

matrac: a kiságy alul tömör, vagy rácsos? a mienk tartolapja is rácsos, így tud levegőzni a matrac, és nem penészes. én a matrac tetejére a fejénél egy tetra fürdelepedőt duplán hajtok, és a matrac alá dugom a végeit a nyál miatt. és arra jön a kis pelus, amit begyűr a feje alá.

Edit

Kép
ézsóné

forgás: hátrol hasra fordult már, de egyrészt lusta, másrészt dagi... :oops: :oops: 64cm.hez 8320gr :oops:

Edit

Kép
ézsóné

ja, és befogom lassan, csak még annyi, hogy tök ügyesen üldögél már. az ölemben, amikor feküdt, egyszer csak megfogta a karomat a két kis csöpp kezével, fogta magát, és felhuzta ülésbe. aztán csak támaszkodott a kezemen, ücsörgött, nézett, és röhögött hangosan, hogy ez nagyoooon tecciiiiiiiiiiiik!!! azota mindig ülni akar :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Edit:
A rácsos aljat nem szereti a légzésfigyelő - sajna. És eleve úgy kaptuk meg a kiságyat barátnőméktől, hogy nem volt meg a rácsos alj, csak a tömör. :?
De ez a fürdőlepcsi+pelus megoldás csábító! Kipróbálom! Köszi. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

ez tuti jo lesz. vagy a matracras huzz rá egy gyerek paplan huzatoz a fejrésznél pluszba. az tuti szellőzik, vastagabb anyag, hátha.

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!

Mostanában nagyjából figyelemmel követem a topikotokat azért, mert kíváncsi vagyok, hogy válnak be a mei tai-ok. :D
No meg nosztalgiázok is kétszeresen. :)

Arra gondoltam - Benneteket olvasva -, hogy akit érdekel a MT, de nem tudja, hogy a baba is szeretné-e, indítok egy 2010. februári babák vándor mei tai-t.
Várom a jelentkezőket priviben. Amint megkapom az első jelentkező elérhetőségét (illetve a nicknevét, és én az elsőtől megkérdezem a címet), hétfőn útjára is indítom.
A listát mindenkinek továbbküldöm, és ha lejár a próbaidő (ami egy hét, de aki gondolja, hamarabb is tovább küldheti), az illető automatikusan továbbküldi az utána következőnek.
Az utolsó jelentkező értelem szerűen visszaküldi nekem a mt-t.
A vándort meg is lehet vásárolni - amortizációt levonva. :)
Ha valakinek megtetszik ez a hordozó és szeretne egyet, szívesen segítek. :)
Várom a jelentkezőket, és hétfőn útjára indítom a mei tai-t.
További szép estét! :)
Gremese

Kép
Kép
Kép
gremese

boruska: Barbus is mindig a tv vagy a monitor felé fordítja a fejét. Addig tornázik, amíg nem látja rendesen. A másik kedvence a billentyűzet. :D

ildi: Drukk hogy minden rendben menjen a keresztelőn. Várjuk a képeket a csajokról.

kakti: Nálunk nincs gond a légzésfigyelővel, pedig rácsos az ágy. Amióta úgy rakom be a lapokat, hogy több léc tartsa, azóta nem jelez hibásan. De az Ézsóné megoldása biztos jó lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

emese: Szerintem ez nagyon jó ötlet és nagyon kedves tőled. Én sem mertem volna megvenni kipróbálás nélkül. És azóta nagyon szeretjük, Barbus jókat szunyál benne. És az én hátam sem szakad le.
vicky79
Budapest III. kerület

Rakok fel a gmailre valamit azoknak akik mei tait szeretnének venni.
vicky79
Budapest III. kerület

Üdv a csapatnak!

Nekem is hiányzik Nóri! :roll:

Zuzmooo! Te, mint szemtudor. Szerinted mitől viszkethet a szemem? Nem gyulladt, nem piros, nem kötőhártya, nincs árpa és hasonló ismert társai. Csak úgy viszket és csak a jobb... :shock:

A kis drágám a délutáni egybefüggő 3 órás alvása után estig kb 20 percet aludt. Fürdetés után meg kidőlt :lol:

Na megyek én is eldőlök.

Pusszpá

bellerreni
Eger

Ézsóné Edit küldök privit!!!
pammut

Erusverus: nekünk jár Bori után rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény, nem hinném, hogy ehhez kötik a kismama-bérletet. Hol olvastad ezt?

Vicky, mennyi idős az emllített fiú? Segítség jól jönne, főként ötletáradat, , hogy hová vihetném a nyáron, miket próbálhatnék játszani (foglalkozni) vele. Mondjuk a TSMT tornát biztosan újra csinálni fogjuk! Foltokra: DM foltördög. Vizsgához gratula!

Molmar, én Emőnek a hónalját és a nyakát is olajozom. Hintőport nála már nem is próbáltam, mert Borinál nem jött be, még jobban felsértette, ahogy az izzadsággal összekeveredett.

Zarja, Bulcsúnak boldog neve napját!

Boruska, Emő sem forog még, úgy néz ki, egyelőre nem hozza lázba a nyúlkálás sem (pedig dolgozunk rajta). D vitamin - nálnuk Bori is kapja, meg én is szoktam "enni", így sok fogy. Borival mi inflanc ellen szedjük, eddig bevált!

Olgi, üdv! Keresztszüleim fehérváriak.

Zuzmoo, nekünk ilyen pihiszékünk van: http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 56a6ee51f8
Itt van eladó is: http://www.teszvesz.hu/item1065750006_a ... oszek.html
ktc

Sziasztok Csajok! Hosszú leszek. Nagyon. :oops:

Köszönjük a gratulációkat!
Eszter, nekem is nagyon tetszik a MT. Feketét nem szerettem volna, a betét mintája viszont azonnal magával ragadott. Láttam benne szürkés színt, így Gremese összenézett nekem egy szürke színt a mintással és azt mondta, jó lesz. Szerintem is jól sikerült. :)
Apa ugyan haragszik rá, de ki nem tojja le? Ma délután megint belerámoltam a kiscsávót. Nézelődött, cumizta az ujját, aztán egyszer úgy nézett ki, hogy elunta, mert nyávogott, feszengett. Fölálltam vele, hogy bejövünk a házba, de néhány lépés után elaludt. Szunyált benne több mint fél órát. A felkötésnél néha nyafog még kicsit, gondolom nem tetszik neki a terpesztés, de aztán jól elvan benne. Apja szerint mondjuk nem. Ő látja. Hahaha...

Bulcsúnak nagyon boldog névnapot! Meg minden ünnepeltnek boldogat, asszem én kihagytam a gratulációkat. :oops:

Olgi, Isten hozott! Nekünk van angol bulldogunk. Nálunk is bentlaktak, de építettünk nekik egy külön helyiséget fűtéssel és azóta az a lakhelyük. Úgy tudom, hogy azért hullik bent a szőrük, mert gyakorlatilag folyamatosan vedlenek. Csak őket mondjuk télen kint mínuszban nem igazán lehet tartani.
Fehérvárra vitték el az egyik kiskutyánkat.

Nekem is 17 éves a jogsim. Anno mi is a városból mentünk ki a rutinpályára, és nekem kellett vezetnem. Ha többször vezetek egymás után, akkor szeretek, belejövök, bár a parkolás nekem is mumus. Múltkor suliba menet egy kisteherautó állt az oktatói parkolóban. Nem voltam benne biztos hogy jól be tudok tőle kanyarodni – elég hülye a bejárat és a Verso sem kicsi – úgyhogy kiszóltam a srácnak, hogy álljon már egy kicsit előrébb legyen szíves. Magában biztosan jót röhögött – HP libáért vette a jogosítványt -, de félreállt, úgyhogy én is jót röhögtem magamon. :D

Hmmm... Milán sem fordult még át. Sehonnan sem semerre. Fölülni viszont nagyon szeretne. Egyfolytában erőlködik a hordozóban és a babakocsiban is. Kifeszíti magát a könyökével, elvörösödik a feje és nyomja föl magát. Délelőtt ezen "vesztek össze" a bátyjával, mert Beni karjában is ezt akarta játszani. Csakhogy a nagytesó nem engedte. Erre olyan éktelen sikításba kezdett, mint amikor kifakadt a BCG-je. Ha hisztinél is ezt a hangot fogja használni, be kell szereznünk néhány füldugót.

Voltunk ma napszemüvegért. Most akciós a Brendonban ha érdekel valakit. Illetve ha valaki olyan dolgot szeretne venni, amihez a Baba Magazinban van kupon, szívesen felajánlom. Mi csak a napszemcsót vettük meg, a többire nincs szükség. Egész hónapban jó.

Milánnak a combhurkája ránca szokott megizzadni. Esténként ki kell törölgetnem, mert olyan kis büdi lesz ahogy összeszedi a szöszöket. Lábszaga is van. 

Tesco-ban vettünk Huggies popsitörlőt, 4x64 darab volt 1.600,- Ft. Jó illata is van. Pelenka is akciós, de van még 20 Libero, meg 100 Pampers, így azt most nem vettem.

D vitamint én is ma váltottam ki, nálunk is kiborult az ágyra egy adag belőle egyszer. Milánnak is nagyobb kicsit a kutacsa, de nem mondta dokinéni hogy több cseppet kéne kapnia. Beninek is nagyobb volt kicsit, az övé is gond nélkül benőtt. (Fizikailag legalábbis.)

Erusverus, na ja, két kalimpálva pacsáló láb között 1 kézzel kukit óvatosan megtörölgetni. :D

Én talira inkább az Üvegtigrishez neveznék be ha majd lesz. A gát egyrészt messze van, másrészt apa dolgozik, harmadrészt pedig oltásra megyünk.

Jaj csajok, olyan szörnyű ez az árvíz. :(

Fáj a torkom...

Nóri szerintem mindenkinek hiányzik, de ha itt lesz az ideje, nyilván visszatér közénk. Reméljük mihamarabb.

Ronci, nagyon jó a reklám. Engem is halálra idegesít az eredeti.

Kakti, én vettem anno olyan vízálló lepedőt, ami légáteresztő is engedi szellőzni a kókuszmatracot is. Nem "óccsó" mondjuk, asszem 2 vagy 3 ezer Ft volt.

Ja, és köszi mindenkinek a BCG kifakadás vs. babaúszás válaszokat.

Zuzmoo, baba pihenőszékre gondolsz?

Nekünk sincs gond a légzésfigyelővel rácsos aljú kiságyban.

Gremese, Te nagyon rendi vagy!

Teszek fel 2 képet. Az egyik a mostanság legtöbbet látott és persze messze a legjobb meztelen férfitest, a másik szintén ez a test ruhában, az új szerzeményekkel/ben.

Kép

Kép

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Ezt ajánlották ma, tutttttti jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.rajzosdalolas.hu/

Csilla! Hű, de szépek vagytok! Milyen kuponok vannak még?

Gremese, nagyon kedves vagy!
ktc

Banyek Csilla! Én felpróbáltam Lilire ezt a napszemcsit, de akkora nagy rá, mint egy ház! Pedig nem a Kid Banz volt, hanem a Baby. De nekünk az is hatalmas! Még egyszer beleférne a feje... :)

Jó teste van a kiscsákónak! :wink:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Még egy kép. :lol:

Kép

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, köszi!

Csilla - elolvadok!!!!!!!!!!!!
ktc

Katica, köszi, de én inkább kövérnek, lenőtthajúnak ésatöbbinek mondanám magamat. :lol:

Ezek a kuponok vannak júniusban:
http://brendon.hu/Products/List/all/all ... campaign=2

Kakti, én még egy picit meg is lazítottam a szemüveget. Hiába no, nagy test, nagy fej. :lol:

Megmértem este és 7,6 kg meztelenül. Nem is mertem neki a Brendonban olyan fürdetőizét venni, mert az csak 8 kg-ig jó. Bár az ára is elrettentő volt. (5.400,- Ft)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Ja, nem tudom látszik-e rendesen, elaludt a bátyja karjaiban. Annyira szereti Beni, tök jó érzés.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

ktc: Petinek hívják a fiút és egy régi barátnőm öccse. Már olyan 18 éves körül lehet. Ő az autizmusnak egy gyengébb változatában szenved, ő el tudja látni magát nagyjából. De az anyukájával él. Majd megkérdezem a nővérét, hogy ők miket próbáltak ki vele ebben a korban.

csilla: Jók ezek a képek, szépek vagytok.
vicky79
Budapest III. kerület

jó reggelt!

tegnap Levi olyan keveset aludt, hogy már 9 körül bealudt. Persze meglett a böjtje, már 3 kor ébren volt. Mint valami zombi úgy keltem ki az ágyból. Hát mi tagadás könnyű megszokni a jót..

Gremese: Tök jó a felajánlás. Nekem sokat segített a választásban, hogy bitorolhattam a babaklubba küldött MT-t :)
A múltkor épp mondták a lányaim amikor a topikba feltetted a képet, hogy ez pont olyan mint az enyém :)

Csilla: banyek, mekkora husis fiú ez a Milán és nagyon jól néz ki együtt a két pasi. Amelyiken meg veled van az nagyon vagány.
Én meg itt imádkozom Levire a kilókat .. :D

Reni: Ma meg az uramék mennek a többi kollegával osztályfőnöki kirándulásra Egerbe :) Könnyű lenne kiszúrni:) A nagy tömegben hátul kissé lemaradva, néhány magas pasi fog kullogni sörösdobozzal a kezükben KépKépKép

Nóri: gyere már

olgi: üdv közöttünk
stephie

Sziasztok!

Boruska, Boti is morzsolgatja a kezeit. :) Nekem mindig az jut eszembe róla, mint Kaktiéknak, hogy olyan, mintha imádkozna vagy nagyon elgondolkodna valamin. :) Nagyon aranyosak ilyenkor.

Edit, nem lehet könnyű, hogy elérkezett ez a félős időszak... De egyben jó érzés is, nem, hogy így kötődik hozzád. :)

Monitor, tévé: képzeljétek, mi jó, ha eddig háromszor bekapcsoltuk a tévét, mióta a kórházból hazajöttünk... :) Nekem nem hiányzik, apa meg amúgy sem volt nagy tévés. Azt meg nem szeretem, ha apa akkor is a gép elé ül, mikor Botit fogja... Egyrészt, mert az szerintem majdnem amolyan semmilyen együttlét (ez így kicsit bénán hangzik, de értitek...), másrészt meg, mert megbeszéltük, hogy ameddig nem muszáj vagy valami praktikus dolog miatt nem kezdi érdekelni a sz.gép, addig ne üljön elé... Aztán a mai szokások majd jól áthúzzák a terveimet... :? :)

Reni, nekem is a jobb szemem fáj. És mindig csak a jobb, pedig én arra tippelek, hogy peluscsere után megdörzsöltem. De az kizárt, hogy mindig csak a jobbat... :?

Katica, a Szegedi Közlekedési Társaság (rem., jól írtam...) honlapján olvastam erről a feltételről.

Csilla, nálunk mindig beszöszölődik a láb-és kézujjak között. :D Olyan vicces... :) Kis markolászós picurik... Édes a kis Milán, és milyen vagány abban a napszemüvegben! Ja, és helyesek a fiaid. Elhiszem, hogy nagy öröm őket így látni! :)

Kép
erusverus

Emese, mi is megkaptuk tegnap a mei tai-t, már kipróbáltuk. Nagyon klassz! :) Kényelmes. Férjemnek is bejött. Boti csak egy nagyon picit sírt az elején, aztán meg azért, mert kivettük belőle. :) Szerintem szeretni fogjuk! Köszi!

Kép
erusverus

Kakti, meséltem apának a matracotokat, és ő, mint biológus, azt javasolja, hogy dobjátok ki, mert a penészgombát soha az életben nem fogjátok tudni kiirtani. A gőzöléstől csak jobban nő, mert az nedvességet ad neki.

Kép
erusverus

Lányok!

Kéne keresnünk egy alternatív találkozóhelyet áradás esetére.
Most beszéltem a vizirendészet ügyeletével: azt mondták, ha hétfőn akarunk menni, vasárnap este még érdeklődjek. Egyelőre úgy néz ki, a Gátat nem veszélyezteti az áradás, de vasárnap este már többet tudnak majd mondani. Szóval biztonság kedvéért kéne találni valami másik helyet.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Erre nem is gondoltam, kakti... :(

Én mindig ajánlgattam, hogy gyertek ide az óhegy parkba, pest 3. legnagyobb parkja, szép, rendben van, és pest legmagasabb pontja, ide nem jön fel a víz :)

boruska

Kakti, szerintem csak oda tegyél pvc-és lepedőt, ahol a feje van. Bár könnyű ezt mondani, Bazsunak reggelre mindig máshol a feje...
Ha visszajön a penész én inkább vennék egy másik matracot. :oops:
Talán még az segíthet, ha néha kiteszed a tűző napra. Ha lesz ilyen mostanában. :roll:

Emese! Mi nagyon szeretjük a Mei-tait!! Köszönjük szépen! :)

Nóri, én is szerettem az írásaid! Remélem visszajössz!
Vendég

Bori!
Ott milyenek a körülmények? Le lehet ülni a fűbe (persze plédre)? És úgy általában?
Amúgy ha mindenki kocsival közlekedik majd, akkor szerintem tarthatjuk ezt is talonban.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

http://www.fokert.hu/budapest_parkjai
Innen lehet mazsolázgatni :)

Kép

Ági
agic83

Sztem a Margitsziget hasonló okokból kilőve... Ott már pakolják a homokzsákokat... Azért is merült fel bennem is, hogy esetleg a Gát sem a legjobb ötlet...

Kép

Ági
agic83

Csilla, hű de helyes pasik!!! Ha a kicsiből is ilyen jó pasi lesz, akkor jelezném, hogy van egy nagyon szépnek mondott (:)) kislányunk :D

Jó időben lestoppolni a helyes fickókat, mert hamar elkapkodják őket ;)

Kép

Ági
agic83

Most már eldugulok, csak még egy: Normafa? Az sztem elég magas... ;)

Na majd, vasárnap kiderül, hogy mi újság ez ügyben...

Kép

Ági
agic83

Normafa sem rossz ötlet. És ócsó a parkolás. Vagyis asszem talán ingyenes. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ahogy gondoljátok :)

Amúgy tök kulturált park, le lehet ülni a fűbe plédre, vannak padok, és egy halom játszótér

boruska

Ja igen, és ingyenes a parkolás és sok hely van :)

boruska

Már mi is anyósozzuk a sétapartnerek anyukáit. Jó előre férjhez adom a lányom én is. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Reni: látom Kornél már választott is, már a kezét is fogja...szupiiii
Kép

Errefelé csajhiány van... :wink:
stephie

Jó reggelt!

Jönnek ma délután hozzánk babalátogatóba, úgyhogy még meg sem álltam, de nagyjából kész minden. Csirkesaláta és somlói a hűtőben. Ki van takarítva, mosás be van kapcsolva a ded aluszkál :lol:

Csilla! Micsoda hurkák! Olyan kis édes. :lol: Ha egy pár évvel fiatalabb lennék akkor én meg a nagyfiadra jelentkeznék be :wink: Csak viccelek, de tényleg szép szál legény mind a kettő... :roll:

Az én fiamnak már 3 menyasszony is be van jelentkezve itt Egerben. Az egyik 1 hónappal idősebb, mint Kornél a másik kettő még anyuci pocakjában van :lol: Átmentem a múltkor a barátnőmhöz akinek a kislánya van és Kornél tipikus pasiként viselkedett. Lili (merthogy így hívják a kismenyemet) fogta a kezét, tépte a ruháját, piszkálta a fülét, Kornél meg csak húzgálta a nyakát meg fejeket vágott, hogy ugyan hagyjál már békén :lol: Olyan helyesek voltak...

Íme: Kép

Éééééén is akarok menni talira... :cry: Egerbe nem akarunk szervezni egyet? Anita a család többi tagja már úgyis volt itt, most ti következtek :wink: Egyébként ma gyönyörű idő van úgyhogy ha felébredt a drágám ki is megyünk sétizni, mert délután nem tudunk ugye a vendégek miatt...

A kézmorzsolgatás nálunk is menő. Meg ahogy nézegeti úgy be tud rájuk kandzsítani, hogy az csuda. Olyan édes... :lol:

bellerreni
Eger

Bori!
Anyukámnak emlegettem az Óhegy parkot, erre elkezdett sápítozni, hogy ott volt az, amikor beszakadt egy ember alatt a rét. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Én is hozok egy pasis képet:

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Megint én vagyok a lap tetején. Most ezt nem értem, nekem még nem kell a tesóbabához!!!
vicky79
Budapest III. kerület

Csilla: felülés nálunk is nagy divat. Illetve, ahogy én szoktam mondani, már megint nyomja a haspréseket. :D Olyan kockás lesz a kiscsávó hasa, mint Schobert Norbié, minimum. És mindig mindenhol fel akar ülni.

Nagyon vagányak vagytok az új szerzeményekkel!

Uh, Csilla nem tudom eldönteni, hogy melyik fiad a szebb. Bár így együtt az élő tökély :D

Bulcsú újabban sikkantgat. Asszem írtam már a halálsikolyát. Na, most azt tökéletesíti. Megőrjít vele, mert olyan igazi fejfájósan vékonyan tud sikítani. Ugyan tegnap azt mondták, hogy biztos operaénekes lesz ilyen hangterjedelemmel.

Hintőpor: én csak a köldökére toltam, amíg le nem esett a köldökcsonk. Azóta is ott van, néha Zsolti használja a lábára. Asszem írtam már, hogy esténként masszázs van, és ezzel kimerítettük a teljes repertoárt. Se hidratáló se por se semmi. Rossmannban találtam Yamuna Aloe Verás masszázsolajat, és csak azt használjuk meg a fürdetőt.

Na, tegnap voltunk ünnepelni, kerti parti meg minden. Bulcsút nem zavarta a sok ember, az hogy anya ott hagyta élte kicsit saját életét. Annak sikkangatott és vigyorgott aki épp ott volt. (ilyenkor úgy el tudok szontyolodni, hogy nem is számítok neki, olyan gyorsan önálló lesz a kis Cuncolda hüpp-hüpp) Aztán felszedett egy 2 éves kislányt. Megkaptuk a babakocsit, Bulcsú mint a bölcs Buddha ült a babakocsiba, a kiscsaj meg mászott be mellé. Aztán a Lolával elkezdtek beszélgetni, sírtunk a röhögéstől. A Lola meg olykor fordított, hogy mit mond neki Bulcsú: Szép kislány a Lola meg ilyeneket, már most szédíti a csajokat, főleg, hogy a csajszi több, mint kétszer annyi idős, mint ő. Fürdésidőt is átbeszélgette (pedig arra nagyon háklis, annak pontban 7-kor kell lennie) az úton hazafele meg végig aludtunk. Ez most nem bébitöbbes, hanem tény. Mindhárman nagyon jól éreztük magunkat, így jövő héten replay, de most nem Pécsen, hanem Orfűn.

zarja

Köszi a bókokat! :oops: Fogadunk jelentkezőket még a nagyra is. :lol:

Elmentünk ma végül a babauszira, leragasztottam a sebet. Persze előtte védőnővel és úszóedzővel is egyeztettem, mindketten azt mondták ha már sebes, akkor mehetünk.
Apával mentek be, nagyon élvezte a kiscsávó, egyedül ő nem sírt, mindenki másnál előbb-utóbb eltörött a mécses. Apájának még hangosan nevetett is amikor öltöztünk. :lol:

Csajok, szopi mellett mit is lehet takonykórra? :(

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla!
Küldd el plíz a fürcsis képet Milánról!
Nem akarom publikálni, csak anyósnak mutatnám meg.
Most nem tudom visszakeresni.

Az tutkó, hogy a leendő menyed majd imába foglalja a neved, hogy egy babázásra felkészült férjet kap tőled.
Szupi, hogy Milánnak tetszett az uszi.

Megfázásra nem tudom. :?

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat, erre gondolsz?

Kép

Beni velem is csinált egy ilyen képet, valamelyik este azon röhögött, hogy milyen fejet vág az öccse. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Igeeeeeeeeeeeen!
Állati jó! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kattkat

Kép
kattkat

Csilla, nagyon helyesek a pasijaid! :) Ha lecserélném Zapáját egy fiatalabb modellre, vmi ilyesmit választanék :lol: Mostanában amúgy kedvem lenne lecserélni, olyan elviselheteten... :evil: :twisted: Már várom, hogy vége legyen a hétvégének, és húzzon vissza dolgozni... :evil:

Kakti, igen, volt ilyen :oops: de az a része le van zárva a parknak :oops:

Eszter, Berkó is nagyban nyomja a haspréseket, annyira akarna ülni. És ha megfogom, tényleg érzem a kőkemény kis hasizmokat!! Olyan szálkás lesz, mint az apja, nem ilyen puha bálna, mint én :oops:

boruska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?