Sziasztok Csajok! Hosszú leszek. Nagyon.
Köszönjük a gratulációkat!
Eszter, nekem is nagyon tetszik a MT. Feketét nem szerettem volna, a betét mintája viszont azonnal magával ragadott. Láttam benne szürkés színt, így Gremese összenézett nekem egy szürke színt a mintással és azt mondta, jó lesz. Szerintem is jól sikerült.
Apa ugyan haragszik rá, de ki nem tojja le? Ma délután megint belerámoltam a kiscsávót. Nézelődött, cumizta az ujját, aztán egyszer úgy nézett ki, hogy elunta, mert nyávogott, feszengett. Fölálltam vele, hogy bejövünk a házba, de néhány lépés után elaludt. Szunyált benne több mint fél órát. A felkötésnél néha nyafog még kicsit, gondolom nem tetszik neki a terpesztés, de aztán jól elvan benne. Apja szerint mondjuk nem. Ő látja. Hahaha...
Bulcsúnak nagyon boldog névnapot! Meg minden ünnepeltnek boldogat, asszem én kihagytam a gratulációkat.
Olgi, Isten hozott! Nekünk van angol bulldogunk. Nálunk is bentlaktak, de építettünk nekik egy külön helyiséget fűtéssel és azóta az a lakhelyük. Úgy tudom, hogy azért hullik bent a szőrük, mert gyakorlatilag folyamatosan vedlenek. Csak őket mondjuk télen kint mínuszban nem igazán lehet tartani.
Fehérvárra vitték el az egyik kiskutyánkat.
Nekem is 17 éves a jogsim. Anno mi is a városból mentünk ki a rutinpályára, és nekem kellett vezetnem. Ha többször vezetek egymás után, akkor szeretek, belejövök, bár a parkolás nekem is mumus. Múltkor suliba menet egy kisteherautó állt az oktatói parkolóban. Nem voltam benne biztos hogy jól be tudok tőle kanyarodni – elég hülye a bejárat és a Verso sem kicsi – úgyhogy kiszóltam a srácnak, hogy álljon már egy kicsit előrébb legyen szíves. Magában biztosan jót röhögött – HP libáért vette a jogosítványt -, de félreállt, úgyhogy én is jót röhögtem magamon.
Hmmm... Milán sem fordult még át. Sehonnan sem semerre. Fölülni viszont nagyon szeretne. Egyfolytában erőlködik a hordozóban és a babakocsiban is. Kifeszíti magát a könyökével, elvörösödik a feje és nyomja föl magát. Délelőtt ezen "vesztek össze" a bátyjával, mert Beni karjában is ezt akarta játszani. Csakhogy a nagytesó nem engedte. Erre olyan éktelen sikításba kezdett, mint amikor kifakadt a BCG-je. Ha hisztinél is ezt a hangot fogja használni, be kell szereznünk néhány füldugót.
Voltunk ma napszemüvegért. Most akciós a Brendonban ha érdekel valakit. Illetve ha valaki olyan dolgot szeretne venni, amihez a Baba Magazinban van kupon, szívesen felajánlom. Mi csak a napszemcsót vettük meg, a többire nincs szükség. Egész hónapban jó.
Milánnak a combhurkája ránca szokott megizzadni. Esténként ki kell törölgetnem, mert olyan kis büdi lesz ahogy összeszedi a szöszöket. Lábszaga is van.
Tesco-ban vettünk Huggies popsitörlőt, 4x64 darab volt 1.600,- Ft. Jó illata is van. Pelenka is akciós, de van még 20 Libero, meg 100 Pampers, így azt most nem vettem.
D vitamint én is ma váltottam ki, nálunk is kiborult az ágyra egy adag belőle egyszer. Milánnak is nagyobb kicsit a kutacsa, de nem mondta dokinéni hogy több cseppet kéne kapnia. Beninek is nagyobb volt kicsit, az övé is gond nélkül benőtt. (Fizikailag legalábbis.)
Erusverus, na ja, két kalimpálva pacsáló láb között 1 kézzel kukit óvatosan megtörölgetni.
Én talira inkább az Üvegtigrishez neveznék be ha majd lesz. A gát egyrészt messze van, másrészt apa dolgozik, harmadrészt pedig oltásra megyünk.
Jaj csajok, olyan szörnyű ez az árvíz.
Fáj a torkom...
Nóri szerintem mindenkinek hiányzik, de ha itt lesz az ideje, nyilván visszatér közénk. Reméljük mihamarabb.
Ronci, nagyon jó a reklám. Engem is halálra idegesít az eredeti.
Kakti, én vettem anno olyan vízálló lepedőt, ami légáteresztő is engedi szellőzni a kókuszmatracot is. Nem "óccsó" mondjuk, asszem 2 vagy 3 ezer Ft volt.
Ja, és köszi mindenkinek a BCG kifakadás vs. babaúszás válaszokat.
Zuzmoo, baba pihenőszékre gondolsz?
Nekünk sincs gond a légzésfigyelővel rácsos aljú kiságyban.
Gremese, Te nagyon rendi vagy!
Teszek fel 2 képet. Az egyik a mostanság legtöbbet látott és persze messze a legjobb meztelen férfitest, a másik szintén ez a test ruhában, az új szerzeményekkel/ben.