Annamari!
Na végre előkerültél!!! És mint látom, pótoltad is a lemaradásodat
Hát igen, a barátnőm jött hozzán, én is mentem hozzá, és amikor nagyon tiszta volt a levegő (pl. lementem a pincébe valamiért, vagy Szilárddal voltam a wc-ben), akkor léphetett akcióba. De ezt náluk is simán megette, amikor alkalma nyilt. 2,5 év alatt kb 7-szer. Ez összesen kb. 70e ft, és egyszer az egész pénztálcám, amiről most derült ki, hogy az is ő lehetett. Volt benne 40e ft (épp fogászatra készültem), és az összes okiratom, amit mind pénzért lehetett pótolni. Valamelyik nap a lány férje volt nálam, mert totál letaglózott a hírtől (megírtam neki e-mailben), és akkor derült ki, hogy mekkorát hazutodd. Ugyanis amikor eltűnt a pénztálcám, és a Lidl-ben vettem észre, elmeséltem neki, és akkor kitalált egy olyan történetet, hogy a hugának is pont aznap lopták el pont a Lidl-ben, és 200e ft volt nála, mivel aznap készültek csempét venni, de ő az okiratait visszakapta. Én úgy-e nem (ez furi volt nekem, hogy ha pont az a banda, akkor az enyém hova tűnt). Na mindegy, ezt benyeltem, elfogadtam, és most, amikor meséltem a férjének, ő mondja, hogy a hugának nem is tűnt el semmiféle pénztálcája, pénze, ezt a barátnőm találta ki, hogy terelje a gyanút. Szóval mocskos egy ügy, fel sem foghatom
Kábel ügy: Sajnos minden cégnél van ilyen. Nálunk is
Én nem is tudtam, hogy az a szám működik 30-asról ingyenesen, de utána jártam, és valóban ingyenes. Most megpróbáltam megcsöngetni a számot, és nekem bejelentkezett. Egyébként az előfordul, hogy elvágják a vezetékeket, és ezt nem maga a cég szokta csinálni, hanem nagyobb építkezéseknél a földmunkánál fordul elő. Nemrég Fótnál vágak el egy nagy építkezésnél egy fő vezetéket, és egész Fót, Dunakeszi tv, kábel, telefon és internet nélkül maradt egy egész napra. Ilyenkor gőzerővel dolgoznak, de sokszor olyan nagy a baj, hogy nem lehet pár óra alatt megoldani a problémát. De szerintem ez más szolgáltatóval is előfordulhat.
Na most jól megvédtem a cégünket
Prunci!
Hát ez tényleg jó nagy has. Az enyém fele volt, de a mostani lehet, hogy vetekedni fog a te méreteddel, persze, ha ki tudom hordani legalább a 38-39. hétig. Jó lenne
Örülök, hogy apával minden rendben. Most már együtt laktok?
Panndi!
Na és a 172 centidhez hány kiló vagy? Mert én is ilyen magas vagyok, és én 63-66 között szoktam ingadozni, ha épp nem vagyok terhes. Bár most kicsit több voltam a terhességem előtt, mert a tavalyi szülés után nem ment le az a plusz 2 kiló.
Olyan pihenőszéket keresek, amit a gyerek maga is tud rugóztatni, hintáztatni. A Baby Björn ilyen, de 32e ft, ami egy pihenőszéknek szerintem baromi drága. Mondjuk, az ő termékeik mind ilyen drágák. Ennyiért nem fogok venni. Még találtam egyet, amit talán tud hintáztatni, ha ráérez a baba. Az is nagyon tetszik és ilyen:
Szilvi!
Továbbra is el vagy veszve
Láttam, hogy a másikba írtál tegnap. Nem elhanyagolni ám itt minket!!!! Régi jó társaidat
Maryka!
Nekem is jó az arcmemóriám. Én is mindenkit meglátok az úton, pedig nem szoktam direkt figyelni, vadászni az ismerősöket. Az arcmemóriám és a dalmemóriám is nagyon jó. Én, ha hallok egy dalt, ami tetszik, és megírint, bemászik a fülembe, és már vissza is tudom adni, és be is rögzül egy életre
Kri!
Köszi, hogy javítottál. Hát abba az oszlopba fogalmam sincs, hogy mit lehetne beírni, mivel ez a baba most elsőre összejött, de ha azt vesszük, hogy mióta próbálok egy élő tesót szülni, akkor annak már két éve, sajnos. De szerintem írd be azt, hogy 2010. február, mert az jól fog kinézni a tábliban, hogy ilyen hamar összejött (pedig nem jellemző rám, de jó látni
)
Danyukám!
De jó, hogy rugóztatja. Én is ezért ragaszkodom hozzá, mert az unokatesómék kisfiát láttam ilyenben, és totális extázisba került, amikor belendítette magát, és órákig képes volt benne rugózni
Komolyan, megyek télen, és elrabolom tőletek
Ti mázlisták, hogy ilyen jó áron hozzájutottatok!
Boni!
Ha tudsz, jelentkezz! Jól érzitek magatokat?
Nekem is érdekesek a fogantatás időpontjaim. A vetélésekét nem jegyeztem meg, mert azt minek, de pl. Szilárddal is és ezzel is 13-án volt meg utoljára (Szilárdnál aug. ez pedig feb.), és mindkettővel 20-ra voltam kiírva (Szilárddal május ezzel pedig nov.) És szerintem mindkettővel a (nem)várt mensi napján teszteltem.
A beteg babám pedig a szülinapomon fogant (Erdélyben a nagyim ágyában) és a férjemén lettem volna kiírva. Ilyen körülmények között fogant babáról álmodni sem mertem volna, hogy nem fog megszületni, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy nem ezek a számok és körülmények döntenek
Képzeljétek, bementem egy turiba Szilárdnak nadrágot nézni, és kezembe akadt két olyan kis aranyos ruhácska, hogy nem bírtam otthagyni. Úgy voltam vele, hogy ha nem lányom lesz, akkor majd odaadom az öcséméknek. És vettem még két bodyt is, ami jó lányra és fiúra is. Az egyik karácsonyi motívumos, a másik pedig szintén fehér alapon piros mintás, és rénszarvasok vannak rajta, és mindkettő jó fiúra is.
Lányok, így áll ma a Duna. Az út szintjénél 2 centivel van lejjebb. Tegnap még egy méterre volt a rakpart szintjétől. Hihetetlen ez a mennyiségű csapadék, ami ősz óta hullott, hiszen a tél sem sajnálta a havat tőlünk