Új privát üzeneted érkezett!

pruci, szép nagy poci :) Petrát ennyire túlhordtad?
Nálunk csak egy hetet várnak, nem semmi, jól bírtad :)
Vendég
 


Teri!
Mintha labda lenne a pólód alatt. :lol: :lol: :lol: :lol: jó nagyra növesztetted. :lol: :lol: :lol: :lol:
Sajnálom, hogy nem sikerült az ovi, de majd a követezővel nagyobb szerencsétek lesz.
apával mi a helyzet???

Panndi!
Milyen csokit eszel? Irigyellek ám!!!!!! Én ha nevetek, már 2 kiló feljön. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: arról meg ne is beszéljünk, h levegőt veszek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hány kilót szeretnél hízni???

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Merci, Milka, Kinder Maxi King, Túró Rudi volt a mai menü menü :lol:

Még két kilót kéne :roll:
Vendég
 

 
 

Én szívesen még 10-et is adnék. :lol: :lol: :lol: :lol: hmmm, de finom csokik :lol: :lol: :lol: :lol: látom megadod a módját. :D :D :D :D :D

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Panndi! A doki nem merte előbb beindítani, m akkor volt a kórházbezárás és új volt itt, nem tudta h mi a szokás. Amúgy nem várt volna annyit. De amikor jártam ctg-re flowmetriára, akkor senki sem érdeklődött h nem kellene-e beindítani. Én is szívesen adok jó pár kilót! :lol: Kár volt elolvasnom a csokikat, m tuti feljött rám az a 2 kiló.

Annamari! Apával minden ok. Van egy álásajánlata, remélem el is vállalja. :roll:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Pruci!
Jó, hogy jöttél :) Ovikát sajnálom :( Apával meg hajrá!!!!!!!!!!!

Egyyébbként nekem is a gyerekekről sikerül leginkább a felismerés, meg egy kicsit az anyukákról :D

na jó éjszakát mindemkinek! :)

Kép
Kép
maryka
 
 


Jó reggelt!

Pruci, Te hol is szültél?

Zsófi már csak hőemelkedéses, viszont ma lenne a csanában a gyereknap, ugrálóvár, meg minden ilyesmi, remélem azért délután picit el tudom vinni :roll:
Vendég
 


Annamari!
Na végre előkerültél!!! És mint látom, pótoltad is a lemaradásodat :lol: :wink: :lol:
Hát igen, a barátnőm jött hozzán, én is mentem hozzá, és amikor nagyon tiszta volt a levegő (pl. lementem a pincébe valamiért, vagy Szilárddal voltam a wc-ben), akkor léphetett akcióba. De ezt náluk is simán megette, amikor alkalma nyilt. 2,5 év alatt kb 7-szer. Ez összesen kb. 70e ft, és egyszer az egész pénztálcám, amiről most derült ki, hogy az is ő lehetett. Volt benne 40e ft (épp fogászatra készültem), és az összes okiratom, amit mind pénzért lehetett pótolni. Valamelyik nap a lány férje volt nálam, mert totál letaglózott a hírtől (megírtam neki e-mailben), és akkor derült ki, hogy mekkorát hazutodd. Ugyanis amikor eltűnt a pénztálcám, és a Lidl-ben vettem észre, elmeséltem neki, és akkor kitalált egy olyan történetet, hogy a hugának is pont aznap lopták el pont a Lidl-ben, és 200e ft volt nála, mivel aznap készültek csempét venni, de ő az okiratait visszakapta. Én úgy-e nem (ez furi volt nekem, hogy ha pont az a banda, akkor az enyém hova tűnt). Na mindegy, ezt benyeltem, elfogadtam, és most, amikor meséltem a férjének, ő mondja, hogy a hugának nem is tűnt el semmiféle pénztálcája, pénze, ezt a barátnőm találta ki, hogy terelje a gyanút. Szóval mocskos egy ügy, fel sem foghatom :shock: :shock: :roll: :roll:
Kábel ügy: Sajnos minden cégnél van ilyen. Nálunk is :oops: Én nem is tudtam, hogy az a szám működik 30-asról ingyenesen, de utána jártam, és valóban ingyenes. Most megpróbáltam megcsöngetni a számot, és nekem bejelentkezett. Egyébként az előfordul, hogy elvágják a vezetékeket, és ezt nem maga a cég szokta csinálni, hanem nagyobb építkezéseknél a földmunkánál fordul elő. Nemrég Fótnál vágak el egy nagy építkezésnél egy fő vezetéket, és egész Fót, Dunakeszi tv, kábel, telefon és internet nélkül maradt egy egész napra. Ilyenkor gőzerővel dolgoznak, de sokszor olyan nagy a baj, hogy nem lehet pár óra alatt megoldani a problémát. De szerintem ez más szolgáltatóval is előfordulhat.
Na most jól megvédtem a cégünket :wink: :lol:

Prunci!
Hát ez tényleg jó nagy has. Az enyém fele volt, de a mostani lehet, hogy vetekedni fog a te méreteddel, persze, ha ki tudom hordani legalább a 38-39. hétig. Jó lenne :)
Örülök, hogy apával minden rendben. Most már együtt laktok?

Panndi!
Na és a 172 centidhez hány kiló vagy? Mert én is ilyen magas vagyok, és én 63-66 között szoktam ingadozni, ha épp nem vagyok terhes. Bár most kicsit több voltam a terhességem előtt, mert a tavalyi szülés után nem ment le az a plusz 2 kiló.
Olyan pihenőszéket keresek, amit a gyerek maga is tud rugóztatni, hintáztatni. A Baby Björn ilyen, de 32e ft, ami egy pihenőszéknek szerintem baromi drága. Mondjuk, az ő termékeik mind ilyen drágák. Ennyiért nem fogok venni. Még találtam egyet, amit talán tud hintáztatni, ha ráérez a baba. Az is nagyon tetszik és ilyen:
Kép

Szilvi!
Továbbra is el vagy veszve :!: :!: Láttam, hogy a másikba írtál tegnap. Nem elhanyagolni ám itt minket!!!! Régi jó társaidat :)

Maryka!
Nekem is jó az arcmemóriám. Én is mindenkit meglátok az úton, pedig nem szoktam direkt figyelni, vadászni az ismerősöket. Az arcmemóriám és a dalmemóriám is nagyon jó. Én, ha hallok egy dalt, ami tetszik, és megírint, bemászik a fülembe, és már vissza is tudom adni, és be is rögzül egy életre :)

Kri!
Köszi, hogy javítottál. Hát abba az oszlopba fogalmam sincs, hogy mit lehetne beírni, mivel ez a baba most elsőre összejött, de ha azt vesszük, hogy mióta próbálok egy élő tesót szülni, akkor annak már két éve, sajnos. De szerintem írd be azt, hogy 2010. február, mert az jól fog kinézni a tábliban, hogy ilyen hamar összejött (pedig nem jellemző rám, de jó látni :) )

Danyukám!
De jó, hogy rugóztatja. Én is ezért ragaszkodom hozzá, mert az unokatesómék kisfiát láttam ilyenben, és totális extázisba került, amikor belendítette magát, és órákig képes volt benne rugózni :lol: Komolyan, megyek télen, és elrabolom tőletek :wink: :lol: Ti mázlisták, hogy ilyen jó áron hozzájutottatok!

Boni!
Ha tudsz, jelentkezz! Jól érzitek magatokat?

Nekem is érdekesek a fogantatás időpontjaim. A vetélésekét nem jegyeztem meg, mert azt minek, de pl. Szilárddal is és ezzel is 13-án volt meg utoljára (Szilárdnál aug. ez pedig feb.), és mindkettővel 20-ra voltam kiírva (Szilárddal május ezzel pedig nov.) És szerintem mindkettővel a (nem)várt mensi napján teszteltem.
A beteg babám pedig a szülinapomon fogant (Erdélyben a nagyim ágyában) és a férjemén lettem volna kiírva. Ilyen körülmények között fogant babáról álmodni sem mertem volna, hogy nem fog megszületni, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy nem ezek a számok és körülmények döntenek :cry:

Képzeljétek, bementem egy turiba Szilárdnak nadrágot nézni, és kezembe akadt két olyan kis aranyos ruhácska, hogy nem bírtam otthagyni. Úgy voltam vele, hogy ha nem lányom lesz, akkor majd odaadom az öcséméknek. És vettem még két bodyt is, ami jó lányra és fiúra is. Az egyik karácsonyi motívumos, a másik pedig szintén fehér alapon piros mintás, és rénszarvasok vannak rajta, és mindkettő jó fiúra is.

Lányok, így áll ma a Duna. Az út szintjénél 2 centivel van lejjebb. Tegnap még egy méterre volt a rakpart szintjétől. Hihetetlen ez a mennyiségű csapadék, ami ősz óta hullott, hiszen a tél sem sajnálta a havat tőlünk :roll:
Kép

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Te jó ég!!! Most látom, mekkora maratoni hsz-t írtam :oops: :oops: Bocsi a sok mellébeszélésért, de ma ilyen kedvem van. Talán, mert érzem, hogy közeleg a szabim. Jövő héten nem jövök dolgozni, és utána sem még szerdáig. Éljen!!!

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Te jó ég!!! Most látom, mekkora maratoni hsz-t írtam :oops: :oops: Bocsi a sok mellébeszélésért, de ma ilyen kedvem van. Talán, mert érzem, hogy közeleg a szabim. Jövő héten nem jövök dolgozni, és utána sem még szerdáig. Éljen!!!

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Most már 62 kg vagyok, de mikor Zsófival terhes lettem, 67 voltam :wink: Amikor meg hízókúráb kezdtem, 59 voltam. Az tényleg kevés volt, szerintem ez a 62 az ideális, a férjem szerint még nem...
Vendég
 


Na kerestem esküvős képet, ezután pár hónappal fogant Zsófi, szóval itt vagyok kb 67 kg :)

Kép

Kép
Vendég
 


Ja, és nem voltam vékony itt, hasam nem volt csak.
Vendég
 


Sziasztok!
Panndy!
gyönyörűek a képek! :D Képzeld Gyurus is lázas lett :( Mit adtál Zsófinak, hogy már le is ment???? :?: Egyébbként örülök, hogy Zsófi jobban van :D

Angie!
nem baj csak írj nyugodtan, szeretlek olvasni! :)

Moti!
Jól vagytok? Régen voltál :) :?:

Kép
Kép
maryka
 
 


Más tünete nincs? Éjjel adtam vlgül egy germicid kúpot, este hűtőfürdőztük, akkor lement 38,2-re, de fél 11-kor megint 38,6 volt, akkor kapott kúpot, most hőemelkedése van.
Vendég
 


Köhög is. De ennyi. kedden volt a doki azt mondta semmi komoly. Köptető meg egy kis Nasivin. ma meg már reggel lázas lett. Egyeébbként éjjel sem aludt túl jól :( de akkor nem volt lázas. nektek van más tünetetek?

Kép
Kép
maryka
 
 


Panndi!
Hát ha ez nem vékony, akkor nem tudom, hogy mi a vékony :wink: :D
Ugyanazok a paramétereink, de én 59 kilósan már anorexiásan néznék ki. Az esküvőmön, ha jól emlékszem 64-65 kg lehettem, és akkor így néztem ki:
Kép
Egyébként nagyon hasonló volt a ruhánk, és még a fátyol is rajtunk :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Mostanában délután indul be a topik, amikor én már nem vagyok :(

Beze, te ma hol vagy? (bocsi, ez nagyon számonkérésnek hangik, de nem az :wink: )

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie!
te is csodaszép vagy :wink: nekem is hasonló volt a ruhám, nagyon is :lol: majd megpróbálok felrakni képet, remélem sikerül :)

Kép
Kép
maryka
 
 


Lányok!
én most nagyon ki vagyok akadva :( Kicsit önző is vagyok jól tudom, de már nem bírok ki még egy hetet bezárva. most az eső miatt, és mikor már jó idő lenne Gyurus lázas( nem rá haragszom, csak a helyzetre :evil: )igazából az is lehet a baj, hogy még anyuék, vagy az anyósomék(már az is jobb lenne)olyan messze laknak, és nincs olyan, hogy legalább 2-szer egy héten benéz hozzám valaki, hogy nem kell e segítség, vagy nem akarok e meginni egy teát és csak úgy dumcsizni :cry:
Imádok Gyurussal lenni, de társas lény vagyok és a velem egykorúak társaságát is igénylem8nem csak a szomszéd macskájáét)

Bocsi a borongós hangulatért, de olyan jó, hogy vagytok! :D

Kép
Kép
maryka
 
 


Angie!
Akartam kérdezni, hogy hogy csak a munkahelyedről tudsz netezni, otthon nincs vagy időd nincs rá? :?: gondolom már írtad , de én lemaradtam :oops:

Franci!
gyógyulgattok????? gyógypuszik mennek!

Kép
Kép
maryka
 
 


Maryka!
Van gép és net is, csak mivel keveset vagyok otthon, nem szoktam elé leülni. Épp elég egész itt bent a monitort nézni. Inkább a lakást pakolgatom, Szilárddal vagyok, tévét nézek. De ha egy hétig szabin vagyok otthon, néha biztos bekapcsolom a gépet is. Külön szobában van, és ha oda beülök, akkor egy idő után Szilárd is jön utánam, és el kezdi kínjában kipakolni az íróasztal fiókjait, amiben minden vacak van, rajszögtöl kezdve tollak, meg minden, ami nem neki való. Idegesen meg nem lehet netezni. Ha oviban van, akkor más a helyzet. De valahogy az időt is sajnálom.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie, én sem néztem ki jól 59 kilósan, de ez tényleg csontozat- meg alkatfüggő.

Nekem sincs ma túl jó kedvem :?
Vendég
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie :)

Zsófi is elaludt nagy nehezen, 37,7-tel ment aludni.
Remélem mire felébred, jobb lesz.
Vendég
 


Jobbulást Zsófinak. Kapott lázcsillapítót?

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Nem, 38,5 alatt mi nem szoktunk adni.
De köszi, remélem, jobbul is alvás alatt :)
Vendég
 


Na...nálunk mindig van valami történés...

Tegnap Apa a háznál dolgozott, elvitte a kutyát, hogy ne legyen olyan kis magányos, mert a 2 gyerek mellet nem nagyon tudok rá időt szánni...a szomszéd úgy gondolta, hogy megfuttatja a harci ebéd, ami úgy zajlik, hogy nekiengedi a nagyvilágnak...hát bemászott a kerítés alatt és az udvarunkban szinte kicsinálta szegény Juhart...este stoppolták össze, éjjel tért magához az altatásból...
És a szomszéd elintézte annyival, hogy nem tudta, hogy van kutya...ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
KIAKADTAM...
Ha nincs Juhar Gábort tépi szét? vagy a gyerekeket?
Enni sem bírtam este, le tudtam volna keverni néhány taslit az ipsének...
Szegény Juhar...olyan kis ronda így összeszabdalva...de annyira hálás...egész éjjel vigyáztunk rá váltott múszakban Apával...
danyuci
 
 


..Halihó :oops: :oops: :oops:

Életjelet adok, de esélyem sincs most visszaolvasni..de igyekszem, ígérem :oops: :oops:

Zajlik az élet körülöttünk, mert sok a dolog most az utazás elött..s estére bealszom, reggel nincs időm, most hogy járunk oviba :roll:

Mindenki nagyon szép, s vékony :lol: Pocikkal nem kell foglalkozni, mindenki más típus!!!

Jövök majd bővebben, addig is puszi Nektek, s boldog névanpokat az ünnapelteknek!!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Angie!
Képzeld, ma bementem a kábel tv-hez, mondtam a nőnek panasszal jöttem, hogy a szerelői eltörték az optikai kábelemet. A nő fölháborodott, hogy biztos, hogy nem így van, meg különben is a T-home-sok is elszokták vágni a kábel tv vezetéket. Na innentől, no comment. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Nagyon csini voltál az esküvőn.

Panndi!
Te is nagyon csini voltál, szép ruhád volt.
Zsófinak jobbulást!!!! Nyűgős is, vagy csak láza van?

Maryka!
Sajnállak, hogy nincs segítséged, passzold le Motinál Gyurikát, s már is van egy kis szabadidőd. :lol: :lol: :lol: :lol: Gyurika meg eljátszik Boldival. :lol: :lol: :lol: :lol:
Még mindig lázas??? Lehet, hogy csak 1 napos láza van, holnapra kutya baja lesz.

Danyu!
Először azt hittem Juhar, az az egyik fátok, de rájöttem, hogy biztos a kutyát hívják így. Gondolom szomszédnak nincsenek gyerekei. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Szegény kutyus.

Reggel 9 órakor elmentem itthonról, s háromnegyed 1 volt, hogy haza értem, de akkor már gyerekekkel. Olyan furcsa, hogy mehetek jobbra-balra, beszélgethetek, nincs aki húzná a kezemet, hogy anya siessünk, anya ne beszélgess, anya mikor megyünk már :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ép, hogy oda értem az oviba értük. Rékának turiztam egy kisszoknyát, vállpántos, s bele van varva egy póló. Egy hasonló már van neki.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Szilvi!
Már ez is valami (mármint a bejelentkezés)! Legalább tudjuk, hogy rendben vagy.

Danyukám!
Szegénykém! Hogy nektek milyen pörgős és eseménydús az életetek. Jobbulást Juharnak, és annak a szomszédnak meg be kell olvasni, mert igenis a gyerekeknek is simán nekieshet. Ha másképp nem megy (szép szóra), akkor meg kell "fenyegetni" feljelentéssel. A gyerekek élete többet ér egy jó szomszédi viszonynál :twisted: :twisted: :twisted:

Panndi!
Én sem szoktam 38,5 alatt adni, de a lefekvésnél a biztonság kedvéért azért fél adagot megitatok vele.

Azt talán nem is említettem, hogy ma lesz Szilárdéknál az oviban az évzáró, és fel fognak lépni a színpadon a kultúrban. Hát fogalmam sincs, hogy ezek a picik hogy fognak majd szerepelni. Biztos (az esetlenkedésükkel együtt) nagyon cukik lesznek. Most indulok, mert még előtte haza kell mennem a sütiért, amit tegnap csináltam, merthogy azt is kell vinni az anyukáknak. Nagyszülők is hivatalosak, úgyhogy lesz nagy banzáj.

Szép hétvégét mindenkinek! Hozzánk jön holnap az asztalos az új bútorunk egy részével. Az egyik falra elkészült! Izgi :D

A napocskáim ki fognak sütni holnaptól :lol: .................................

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Annamari!
Közben látom, hogy írtál :)
Hát no komment :wink:
Én is szeretek turizni. Már neki is láttam a kislány ruhák begyüjtésének (pedig egyáltalán nem élem bele magam a kislányba, sőt, én továbbra is fiút érzek). Ha nem fog kelleni is megvan a helye az öcséméknél :) Érdekes, rajtam kívül mindenki lányra tippel :) Hát erre kíváncsi leszek....................................

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


A számokra visszatérve:
Leventénél: UM: 01.15. dokihoz 02.19-én mentem.

Rékánál: UM: 08.09.

Hármaska: UM: 10.10. július 17-re voltam kiírva (anyu szülinapja) vetélés: 12.29.

Négyeske: UM: 04.28. teszteltem: 05.30. missed ab: 07.15.

Szonja: UM: 12.24. teszteltem: 01.22.

Legalábbis ezekre a dátumokra emlékszem.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Angie!
Már nem sokat kell aludni, s tényleg nektek is kiderül, hogy fiú vagy lány. De, ha tudat alatt kislány ruhákat veszel, :wink: :wink: :wink: :wink: te is csak kislányra vágysz. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd rakj képeket Szilárdról. Nekünk jövő héten lesz évzáró.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!
gyurikának hőemelkedése, kiderült , hogy mandulagyuszivá fajult a dolog :evil: , de korán elkaptuk a grabancát :)

Szilvia! Jó. hogy adtál magadról híreket :)

Annamari!
Ugye mondtam már , hogy fantaszikus vagy :)

Angie!
nettel kapcsolatban megértelek :)

Danyu!
Juhart sajnálom, de nagyon! Szomszéd :evil:

Mindenkinek szép NAPOS hétvégét!

Kép
Kép
maryka
 
 


Maryka,

pont Gyurus után akartam érdeklődni, erre látom, hogy mandulagyuszi.....cataflam cseppet adhatsz neki, ha nagyon fáj a torka.elnézést, hogy nem jelentkeztem Nálad sem, de nekem meg férjuram dőlt ki kedden annyira, hogy még múlt éjszaka is 38 fokos láza volt és rázta a hideg.....nem tudjuk, mitől.....
most visszaolvasni sem tudok, de mindenképpen sűrítjük majd a találkozásainkat, mert én is nagyon igényelném a hús vér hasonszőrűek társaságát!!!!!!

puszi mindenkinek,a képeket végigpörgettem, mindenki nagyon csinos és szép,kismamáktól az esküvői ruhásig!!! :D

KépKépKépKép
moti
 
 


sziasztok4
Gondolom mindenki élvezi a jó időt :D Mi lomtalanítunk, ma van az utcánkban :roll: , én főzök, mosok-igazi háziasszony :lol:

Gyurusnak reggelre már nem volt láza és azóta sem :D :D :D

Kép
Kép
maryka
 
 


Sziasztok!

Maryka, Zsófi is láztalanul ébredt :)
Vendég
 


Sziasztok!

Nagyon szépek az esküvői képek. :D

Örülök, hogy a gyerekek jobban vannak, azért a gyógypuszikat elküldöm. :wink:

Angie, köszönöm a hiányolást, lusta voltam tegnap írni, csak olvastam. :oops:

Pruci, köszönöm a kérdést, minden rendben, kistesó 36 mm, haematoma eltűnt, viszont a méhszájam már most 3100. Nem mondta, hogy ez rossz lenne, de én ezt annyira nem díjaztam. :roll:

panndi, gratula a hízáshoz. Valamennyit én is felszedtem, de az állandó epegörcs miatt megint fogytam, így 174 cm és 57 kg vagyok.

Annamari, milyen volt a lángos? Én ma hamburgert ettem. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Köszönöm a pocakdicsit, szerintem se volt kicsi, de nagy sem, normál méretűnek éreztem. Br volt kolléganőm szerint 6 nappal szülés előtt nem látszott akkorának, na ja, nem voltam bálna. :twisted:
Most meg mit akarok pocit, amikor nem is hízok :?:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!
Hál' istennek a hematóma eltűnt. Nagyon szépen növöget ez a kisemberke. Ha jól nézem, te még vékonyabb vagy, mint Panndi. Róka van még? Mikor mész 12 hetes uh-ra? Lexinek már mondogatjátok a tesót?

Maryka!
Olyan szépeket tudsz írni, még, még, még. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Örülök, hogy jól van Gyurika.

Panndi!
Akkor Zsófi is meggyógyult.

Nálunk Rékának volt már 3-4 napja hígabb a széklete. de nem volt hasmenése. Napi 1-2 alkalommal volt. aztán tegnap este apa elvitte biciklizni, s szépen lehányta magát. De nincs semmi baja, szerintem felrázhatta a bicikli a gyomrát, előtte evett. Este adtam neki Normaflort, sőt ma is reggel s este, s jól van.

Hát már ettem finomabb lángost. Én kicsit égettnek éreztem, mintha égett olajban sütötte volna ki a csaj. Haza hoztuk, itthon ettük meg, tettem rá tejfölt, s reszeltem rá sajtot. Inkább maradok a piaci lángosnál.

Linus!
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: már régen volt. Kristóf, Tuli jól vannak????

Évi!
Mi helyzet nálatok???? Lilla jól van? Várja már a bölcsit? Téged vissza vesznek a munkahelyedre???

Angie!
Mikor tegnap este mutatták a Dunát, Rád gondoltam, hogy te is lefényképezted, s látni, hogy azóta mennyit nőtt.
Jó pihenést a jövő hétre, ha időd engedi, nézz be!!!!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Beze nagyon vékony, látszik is a képen :)

Igen, Zsófi meggyógyult, nagyon kis aktív volt ma :)
Vendég
 


Sziasztok!
panndi!
Hurrá, hurrá!!! :D gyurus is nagyon aktív volt ma, sőt túlságosan is :wink:

Annamari!
nagyon aranyos vagy, de komolyan :D :D :D

Beze!
De jó, hogy minden OK! :D Ha jól emlékszem nekem is ennyi volt a méhszájam. soknak tűnt, de amíg a doki nem foglalkozott vele, addig nem izgultam rajta! :)

Moti!
Férjecskéd rendbe jött?És bográcsozás volt? :)

Kép
Kép
maryka
 
 


Hű, én a méhszáj-adatokra nem emlékszem, de azt tudom, hogy második és többedik terhességnél a külső méhszáj ki szokott nyílni, de az még nem gáz. Nekem Fruzsival feküdnöm kellett a 29. héttől, mert nagyon lenn volt már a feje, de a számokra már nem emlékszem :(
Vendég
 


Nem bírok aludni, úgyhogy most mosok :roll:
Vendég
 


Ja, azt írtam, hogy megyek a héten, vagy a jövőhéten szájsebészeti műtétre? Ki kell szedni az egyik bölcsességfogamat, mert vízszintesen nő, egyet már kioperáltak öt éve, hát most is ez lesz. Jaj de nem vágyom rá, de nagyon belelkesültem ,hogy most megcsináltatom, mert úgysem próbálkozhatunk még, legalább kihasználom az időt :)
Vendég
 


Sziasztok!

Íme egy webshop, ahol szép, minőségi német árukat, ruhákat, játékokat lehet kapni!

Pár kattintás és pár napon belül az otthonodban foghatod a kezedbe a terméket! Garancia, jótállás, számla alap!

www.bevina-natur.eu

Kérlek, hogy ha Téged nem is érdekel, ne töröltesd a linket!
4 gyermek édesanyja a tulajdonosa a webshopnak, egyelőre ennyi a jövedelme kizárólag, ami itt befolyik!
Hátha másnak fontos lehet, hogy itt ez a link!

Megértésedet köszönjük!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiskincsunk 2010.06.06 07:56-kor.
kiskincsunk
 
 


sziasztok!

Panndí, örülök hogy meggyógyult Zsófi.

Beze, lesz majd pocakod, nagyon szép voltál.

Minden fotó csodaszép.

Annamari, lángost sajnálom. Kislányodnak jobbulást.

Boni, ha tudsz jelentkez be.

Linus, hogy vagytok?

Benita, Lillanyu mi van veletek, ha van időtök jelentkezzetek.

Mi ma játszóterezni megyünk.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Jó reggelt!

Ma hívtak, holnap délután négykor szedik ki a bölcsességfogam :shock:
Vendég
 


Sziasztok!
Gyurika megint allergiás lett az antibiotikumra. :( egy ismerősünk megadta egy főorvos számát Péterfibe. Oda megyünk holnap 8-ra, lehet , hogy vérvétekl is lesz :cry: de így legalább kivizsgálják rendesen...
Ma az ügyeleten azt mondták, hogy amandulája bár nagy, de nem gennyes, sőt nem is piros :) De a nyirokcsomói is be vannak duzzadva :(
lehet, hogy túl aggódom magam, de nem tudok ellene tenni. Miért nem tudom lazábban venni :?: Lehet, hogy semmi baja sincs, csak fogzik meg ilyesmi, de amíg csak találgatni tudok, addig mindig lesznek kételyeim :(
Remélem azt mondják majd, hogy minden Ok élvezzék a jó időt :)

Kép
Kép
maryka
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?