Jó reggelt Lányok!
De jók ezek a pocis képek!
Most olyan, mintha tele lenne a topik friss kismamával
De nem kell már sok idő, és így is lesz
Beze!
Hát nem panaszkodhatsz, mert ha az elején nem is nő a bendőd, a végére gyönyörűen kikerekedsz. Nekem szerintem nem volt ekkora hasam, mondjuk az is igaz, hogy én nem is voltam 35 hetesnél idősebb kismama. Lehet, hogy még 5 hét alatt sokat nőtt volna. Akkor időszakosan nőtt hirtelen nagyokat a hasam, most pedig fokozatosan nő
Kri!
Neked is gyönyörű kerek pocid volt. És jó, hogy végre az arcodat is látom, mert szerintem még itt a bbneten nem láttam teljes alakos képet rólad
Ja, és a tábliba nyugodtan betehetsz. Dobsz is egy táblit?
Danyukám drága!
Akkor neked ez már rutin. Na de akkor is kellemetlen. És hogy pont a szemeden. Ott is ugyanolyan hólyagos, mint a test többi részein. Nekem a számon úgy jön ki a naptól, hogy az alsó ajkamat totál befedi. Nem csak egy picike, hanem majdnem az teljes ajak. Hát az sem kellemes, mert ugyan a seb gyorsan begyógyulna, csak folyton elreped, nedvesedik, és van, hogy egy hónapig is szenvedek vele, amíg elmúlik. Szerencsés esetben felül jön ki, nem a teljes ajkamra, és az gyorsabban elmúlik. Az árpa a másik szemeden van? Gyors gyógyulást, és akkor ne is eröltesd a monitor bámulásával.
A meglepi pedig tényleg kifúrja az oldalamat, de legalább így tanulom a türelmet, amiből amúgy is nagyon kevés van
Az Anna Peti könyvek nálatok is menők? Melyikek vannak meg nektek? Szilárd most kapott hármat, és egész nap azt lapozgatja, és nyüstől, hogy olvassam neki.
Panndi!
Én is hasonlóan éreztem a csapat iránt, bár nekem az utolsó eset már túl sok volt, felejteni akartam.
Franci!
Azt mondják, hogy ált. 2 hét alatt ürül ki a hcg. Azért az jó, hogy nincs méhen kívüli.
Annamari!
Hova tűntél????
Szilvi!
És te????
Pihenőszékről közben olvastam egy usa oldalon véleményeket. Fele a vásárlóknak meg van vele elégedve, de a másik fele azt írja, hogy nem annyira praktikus, mert nem tudja a baba rugóztatni/hintáztatni benne magát, csak a szülő manuálisan. A másik, hogy nincs játék híd rajta, ami nem ártana a babának, hogy tudja fogdosni, nézegetni. Nekem még mindig a Baby Björn a menő, bár az iszonyat drága, és a vaterán, tesz-vesz-en sem látok, pedig nézem folyamatosan.
Danyukám!
A tieteket rugóztatja Boró, rájött, hogy hogyan kell? Azért még bízom benne, hogy hátha kibérelhetjük tőletek