Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Angie, ez borzasztó, nagyon sajnálom!!! :cry: Képtelen lennék bárkit is meglopni, pláne olyat, aki a barátnőjének tart! Másik barátnődnek meg kitartást kívánok, remélem, hamar beköltözik hozzájuk egy egészséges baba!
Szép pocak. :D Az enyém sose lesz ekkora... :(
Igaz, tegnap megint nem vacsoráztam, epegörcs nem hagyott. :evil:

panndi, múlt héten láttam egy riportot, annak, aki hízni szeretne, szintén diétáznia kell, persze nem úgy, mint a fogyókúránál. Dietetikus ismerősöd nincs? Ő tuti tudna neked segíteni, drukkolok! :wink:

Franci, én ezt nem értem. :roll: Jelentkezz kérlek, mi volt, gondolok rád!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Vagy marad valami a műtét után vagy méhen kívüli terhesség. Az ultrahangon amin voltam, ott látszódott a petezsák és a szikhólyag.
A tesztem ma lett pozitív.

Panndi!
Irigyelek, hogy nem hízol.

Angie!
Örülök, hogy Szilárd ilyen hamar rendbejött. Mi antibiotikum nélkül le se tudjuk vinni Gergő lázát.
Barátnődet nagyon sajnálom.
A helybéli „barátnődre” egyszerűen nem találom a szavakat. Én nagyon nehezem bízom meg az emberekbe, az ilyen történek után meg még kevésbé.
Szép a pocakod.
franci
 
 


Megint laptető :wink:
Vendég
 

 
 

panndi :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Jaj, ne irigyelj franci, nincs próbálkozás, amíg nem hízom... ma már túl vagyok a reggelin, 5 merci csokin, egy kis csokis kekszen, meg egy kakaós palacsintán...
Vendég
 


Beze!
Ma délután bemegyek. Ha szerencsém van bent lesz a doktornő. Ha sokáig nem jövök bent fogtak…

Panndi!
Én is nagyon kivagyok, minden egyes fordulókor. De mostmár lassan hofordulók jönnek. És remélem mindketten kihagyjuk az évfordulót. Én Bezenél voltam 1 nappal idősebb terhes.
franci
 
 


Panndi!
Tudom mit érzel, mivel én ugyanígy voltam Annamarival. Napra pontosan egyidős terhesek voltunk az előzővel. Persze, engem már nem zavar, mert itt egy újabb baba a pocakomban. Remélem, neked sem kell már sokáig várnod, és a keddeket majd teljesen más értelemben fogod számon tartani. Nekem szombaton volt a vetélésem, és most a szombatok (a mensi szerinti) fordulónapjaim. Lesz ez még jobb is, hidd el!!!

Franci!
Szilárd is kapott idén antibiotikumot (valami S betűs szuszpenziót, amit 4x kellett bevennie), de akkor eldöntöttem, hogy fölöslegesen többet nem. Akkor is felment egy picit a láza, futottam orvoshoz, az felírt neki 7 féle cuccot, én pedig naivan el kezdtem adni neki az antibiotikumot. Pedig másnapra már semmi baja nem volt, de mivel már elkezdtem, az antibityót nem hagyhattam abba. Na akkor fogadtam meg, hogy nem futok vele többet orvoshoz, hacsak tényleg nem látom, hogy durván köhög, vagy megy a hasa és nem eszik. A lázcsillapítókra jól reagál, így bízom benne, hogy lázgörcsöt nem kap. És most be is igazolódott a megérzésem, hogy nem kell neki rögtön antibigyó, mert jó az immunrendszere, és leküzdi az "apróságokat" magától is.

Franci!
Hát ez tényleg baromi furcsa. Épp ma olvastam egy másik fórumban egy bejegyzést. Szerintem döbbenet. Be is másolom ide, hátha tanulságos valakinek. Kicsit hosszú, de ha valakit nem érdekel, ugorja át:

"Most hosszú leszek, de garantálom, hogy ilyen történetet ritkán hallotok. Szóval kezdem újra az elején, OV utáni 13. napon vérvétel: hcg 228. Másnap enyhe barnázás, az UH-n szabályos, 5 mm petezsák, terhesség korának megfelelő (betöltött 4. hét).
4 nappal később kontroll UH, a petezsák összeesett, elmosódott a körvonala, méhnyálkahártya kisebb. Ekkor lettem szomorú és írtam nektek. Másnap kontroll hcg, csütörtökön UH. A hcg szintem 6 nap alatt felment 3280-ra, ami nagyon jó. Csakhogy az UH-n a méhben már csak egy kis maszat látszott, viszont a jobb oldali petefészekben egy gyanús képlet növekedett. Ezért a doktornőm azonnal beküldött az István kórházba, mert ott jobb felbontású az UH. Vélemény: méhen belül terhesség nem látszik, darabos nyálkahártya, várhatóan még aznap elindul a vérzés. Jobb oldali petevezetőben méhen kívüli terhesség, benne szikhólyag. Felvettek azonnal az osztályra, még csomagolni sem mehettem haza. Labor, EKG, kontroll hcg, éheztetés. Szerdáról csütörtökre a hcg-m 6000 fölé ment, így kétségtelenül élő méhen kívüli terhesség. Utrogestant hagyjam abba.
Választhattam a laparoszkópos műtét, és a Metothrexát injekció között, az orvosok ez utóbbit ajánlották, mert egyszerűbb és gyorsabb. Én viszont nem fogadtam el, mert tudtam, hogy ez egy citosztatikum, amit kemoterápia részeként adnak , a hatására megáll a sejtek osztódása - ezért leállítja a méhen kívüli terhességet is. Én a következő babák reményében ezt nem vállaltam. Ezzel persze én lettem a beteg az osztályon, aki elutasítja a kezelést, még a doktornőmet is számon kérték, hogy ő beszélt-e le az injekcióról. Na mindegy. Pénteken laparoszkópia. Műtét után azzal ébresztett a doktornőm, hogy NEM TALÁLTAK TERHESSÉGET MÉHEN KÍVÜL, NEM KELLETT VOLNA MEGMŰTENI. Hoztak egy mobil UH-t és műtét alatt párhuzamosan keresték a laparoszkóp kamerájával és UH-val a terhességet, és találtak egy 9mm ép petezsákot a méhen belül. Szedjem újra az Utrogestant.
Másnap kontroll UH, vélemény: 15 mm petezsák, benne szikhólyag, embrió bizonytalan, életjelenség nincs. De időben - betöltött 5. hét ez még belefér.
Ma kontroll UH: 17 mm petezsák, benne 10 mm embrió, életjel nincs, missed ab. grav.s. 7. Mondtam az orvosnak, hogy én még nem vagyok 7 hetes, hanem csak a 6. hét második napján tartok. Ez akkor is ennyi idős, és missed ab. Mai kontroll hcg: 13900, ami megint teljesen normál. A saját orvosom bizakodik, szerinte lehet ebből még élő baba.
És végre hazaengedtek.
Szóval a hcg szintem szépen, szabályosan emelkedik, de az UH nem stimmel. 4 orvos, 5 nap alatt, 4szer vizsgált UH-n, és ahogy olvastátok, mindegyik mást látott. Ennyi erővel nézhetném a kávézacc formáját a csésze alján, ez kb. annyira konkrét és hiteles. És Budapest top3 szülészetének az egyikén, 4 szakorovos és 2 főorvos biztos diagnózisa alapján tévesen megműtenek!
Most várunk, az Utro-t szedem, és 2-3 naponta újabb vérvétel és UH lesz.
Ja és ha elfogadom az orvosok ajánlására a metothrexat injekciót, ez a baba már biztosan nem élne! Így legalább van esélye, bár szegénynek nemcsak a habituális vetélő anyját kell túlélnie, hanem 2 nap Utrogestan kihagyást és egy altatásos műtét testi-lelki stresszét. Ha túléli egy terminátor bébi lesz.
Ami pozitívum: a lapron az látszott, hogy minden rendben belül, sehol összenövés, vagy endometriózis."


Ami pedig a barátnős dolgot illeti, én sajnos naiv vagyok barátok terén. Mivel én magamról semmi ilyet nem tudok elképzelni, így másokról sem feltételezem, főleg nem egy közeli barátnőről. De azt hiszem, ez az eset óvatosabbá tett. Az a furi, hogy az eset ellenére sajnálom ezt a lányt, és bízom benne, hogy ez a pofon (amit végül a férjétől is kapott, mert az is most tudta meg róla, hogy lop is a hazugságai mellett) magához téríti, ha már hitoktató, istenfélő és templombajáró ember. Ahogy a férje mesélt róla, számomra az jön le, hogy személyiségzavaros a lány, és ezt az apjának köszönheti (az anyukája siket-néma volt, így az apja terrorban tarotta a családját, gyerekeit). Lehet, hogy ha orvoshoz fordulna, segíteni is lehetne rajta. Lényeg, hogy a házamba többé soha nem jöhet be (legalábbis most így gondolom). A gyerekeinket sajnálom, mert a kislányával eddig együtt nőtt fel Szilárd, és a gyedem alatt napi szinten voltunk együtt. Most meg nem érti Szilárd, hogy miért nem megyünk többet a Rozihoz és Misikéhez (és van egy harmadik pár hónapos kisfia is). A szívem szakad meg :cry:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Beze!
Ne aggódj, lesz még neked is ilyen nagy hasad, sőt, még nagyobb is. Ilyen az alkatod, na meg az epéd sem segít rá, hogy növekedj. Figyu, ez nekem a harmadik nagyobb terhességem, és azon kívül volt pár spontán vetélésem is. Nekem már minden kilazult odabent, és a hormonok miatt könnyebben tágulnak az izmok. A tavaly nyári terhességemnél nekem sem látszódott majdnem semmi még a 14. héten. Akkor voltunk Olaszban, és vannak képeim is. Épp a minap nézegettem, hogy simán a normál ruháimat hordtam. Dobok is képet, hogy megnyugodj, hogy a pocinövés nálam sem mindig így volt :wink: :wink: :wink:
Tehát 14.hét:
Kép

Itt is látszik, ahogy lehajolok, hogy semmi pocak (na jó, valami minimális van ami alig-alig látszik, de a mostanihoz képest tényleg nulla)
Kép

Ez itt meg a mostani 14.hét:
Kép

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Jaj, pocak, csak hogy megnyugodjon mindenki, akinek kicsi a hasa:

Kép Fruzsival 18+6

Kép Fruzsival 23+3

Kép Fruzsival, 36+0

Kép Fruzsival, 38+5 (szülés előtt pár nappal)

Azért a végére kikerekedett :)
Vendég
 


Panndi!
Hát ezek sem olyan nagy méretek :) Kisebb a 19 hetes pocakod, mint az én 14 hetesem :lol: Sőt, talán még a 24 hetes is :)
Kicsit kezdek parázni, hogy mekkora lesz ez a baba :roll: Szilárdot a 35. héten 2700 gr-al szültem, és ha még bent marad 5 hetet, akkor simán 4 kg közelében lett volna. Így hipergyors és könnyű szülésem volt, fájdalom nélkül tágultam, azt sem tudom mi a vajúdás, de ha nagyobb a baba, lehet, hogy nekem is lettek volna fájdalmaim. De nem bánom, bármekkora is lesz, csak bent maradjon a megfelelő ideig, és ha akar, nőjön 5 kilósra :D Majd kinyögöm valahogy :wink:
Találtam egy képet a pendriveomon, Szilárd pocakos a 29. héten:
Kép
Későbbi sajnos nincs, mert a 32 héten készült még kép, jól beöltözve a Mátrában, és utána már nem volt rá alkalmam, mert futni kellett a 35 héten.
Szerintem neked ekkora volt, amikor szülni mentél :lol:
Milyen méretekkel rendelkezel egyébként? Magas vagy?
Hízáshoz drukk!!! Nekem sajnos ez a dolog nem megy nehezen, de van egy barátnőm, aki folyton hízókúrázik, úgyhogy tudom, hogy attól is ugyanúgy **ar tud lenni az ember hangulata, mintha túlsúlyos lenne.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


172 cm vagyok, egyik lánnyal sem híztam sokat, meg valahogy a hasam sosem nőtt túl nagyra :)
Vendég
 


Lányok!
Köszönöm hogy ma ennyit dumcsiztok. Megvesznék különben itthon.

Pocak:
Gergővel olyan kicsi volt, hogy ha borogattam volna el is múlt volna. 5 hónapos terhesen a bőrgyógyász el se akarta hinni hogy terhes vagyok.
Tavaly viszont 10 hetesen akkora volt mint Panndi 24 hetes pocakja. Én már most se fértem volna bele a nadrágomba, ha előtte nem fogyok ki belőle.
franci
 
 


Sziazstok!

Franci drukkolok nagyon, hogy kiderüljön mi ez, és számodra pozitív erdményt hozzon! :D

Panndi!
:)
Elképesztő!Tényleg alig alig volt pocakod :lol:

Angie!
Szééééép a pocid :) Ez a barátnős dolog, tényleg szörnyű, viszont szörnyű élete lehetett a csajszinak és valóban megbélyegezhette a dolog úgyhogy kettősség keverog bennem ezzel kapcsolatban. Persze ez még nem jogosítja fel őt, hogy lopjon, pláne nem a barátjától.
A másik barátnődet negyon sajnálom, kitartást neki!

Boni!
Érzed jól magad és pihizz sokat! :)

Kép
Kép
maryka
 
 


Linus Ti hogy vagytok?
régen jelentkeztél :) remélem minden rendben veletek :)

Kép
Kép
maryka
 
 


Ezt még a nap elején akartam :oops: :oops: :oops:

ANNAMARINAK és DANYUKÁNAK nagyon boldog NÉVNAPOT kívánok!!!!

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angyalka,
ez szörnyűűű...meglepetést megtartom következő taliig...

Ne süssön a nap...nekem az most nem hiányzik...így is vakond vagyok sötét szoba és napszemüveg... 8) de majd meggyógyul a szemem és megint pörgök...
én ilyen szemherpeszes vagyok...de most árpám is van, az eddig nem volt...
danyuci
 
 


Danyu!
Jobbulást! :)

franci!
Lángossal hogy állsz , mikor mehetek?????????

Kép
Kép
maryka
 
 


Danyukám!
Én még nem is hallottam szemherpeszről. A számon rendszeresen ki szokott jönni, főleg a napra nyáron, de a szemen nem is tudtam, hogy van. Milyen formában, és hol? Ilyenkor bedagad a szemed, és azért nem látsz, vagy a vírus miatt? Jaj te szegény, és még akkor ez az árpa is. Most akkor szobafogságra vagy ítélve?
Na jó, akkor hozzátok rendelünk egy nagy vastag fekete felhőt a házatok felé, innen elűzzük az összest, és odacsoportosítjük a házatok felé :lol: :lol:
Komolyra fordítva a szót, gyors gyógyulást kívánok neked! Ez nem fertőző, gyerekek nem kaphatják el? Azért jövő szombatra nyerd vissza a látásodat, hogy meg tudd nézni a gyönyörű szép alkatomat :lol: Na jó, már megint hülyéskedek, pedig tök **ar lehet neked most.

Maryka!
Hát bennem is kettős érzések vannak a lánnyal kapcsolatban.

Találtam egy pihenőszéket. Tisztára beleszerelmesedtem, de még nem láttam élőben, hogy mennyire kényelmes és praktikus:
Kép

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angyalka,
én már gyakorlott vagyok szemherpeszben...ezzel kezdtem az életemet is...csak akkor még nem volt ilyen fejlett az orvostudomány és a profok kétségbe estek esetemben és Anyummal bent dekkoltunk a kórházban elég sokat...ott tanultam meg járni is...
most már csak egy kis krém és pár hét...remélem megismerlek majd...pl. ma már sokkal jobb, bár most az árpa a fő gond, a herpesz csak kialakulóban, talán időben elcsíptük...ez akkor van, ha kizsarolom a szervezetemet és azt mondja, hogy STOP...pedig annyi dolgom lenne...de ezeket a jeleket mindig észre kell venni és még mindig jobb, mint egy stroke...
De hamar összekapom magam, csak így nagyon elfárad a maradék egy szemem...a másikat nem bírom kinyitni, fáj is meg egyszerűen nem megy...
Jó ez a pihenőszék, nekem is tetszik...
NA Apának pont emiatt tiltakozik az ilyen netes barátságok miatt...ő ilyen...
Köszönöm a névnapi kívánságot...
A meglepit egy szemmel nem bírom megcsinálni, de legközelebbre biztos elkészül...gondolom arra kilyukad az oldalad... :lol: a kíváncsiságtól...

Panndi,
laptető... :lol: hogy te milyen sovány vagy...

Annamari,
imádom a lángost...megyek én is...

Boni,
várom a talit, jó lesz végre valakivel élőben is találkozni...

Franci,
most mi van? elvesztettem a fonal végét, nem tudom felgöngyölíteni... :oops: drukkolok érted!

Maryka,
nem vagy semmi, hogy kiszúrtad Panndiékat...

Moti,
olyan szépek vagytok...Sebi már mekkora...

Én gyerekeim is angyalok...most is alszanak még...éjjel Boró még mindig tartja a tempót este 9-10 közöt elalszik és reggel 8-9 között kel...hihetetlen szuper egy csaj...

Linus?
Tényleg nálatok mia helyzet?

Kri,
a sátras kép nem semmi...
Gabinak kisháza van, ő is nagyon szereti...

Beze, SZilvi,
nektek puszi, most nem jut eszembe semmi okos... :oops:

Remélem nem hagytam ki senkit, ha igen, nem direkt volt...

Puszi mindenkinek: Danyu
danyuci
 
 


Danyu, boldog névnapot!

Angie, köszi a megnyugtatást, máris sokkal jobban érzem magam! :wink:
A történetet elolvastam, döbbenet, milyen orvosok vannak! :shock:

Franci, várlak nagyon a hírekkel!

panndi, tök jó pocakos képeket tettél fel. :D Rakok majd én is Lexivel.

Annamari, nem július1-én ünnepled a névnapod? :oops: Lángos milyen volt?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kép
Kicsit homályos, Lexi születése előtt 25 nappal készült.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Jaj de jó ez a sok pocakos kép, én úgy szeretem őket :)

Akartam már írni Nektek, hogy nagyon köszi, hogy így mellettem álltatok, amikor a elveszítettük a babánkat, sokat jelentett ám, mégha akkor nem is mondtam :oops: Jó hogy vagytok, na :)
Vendég
 


Danyu!
Jobbulást és SOK BOLDOG NÉVNAPOT!

Sikeresen kidekkoltam a doktornőt. 2 órát vártam rá. Aztán vérvétel, még 1óra, HCG szintem 170. De az ultrahangon szerencsére semmi se látszik, és megnyomkodta a hasamat is, ami nem fájt.
Méhenkívüli és minden egyéb kizárva. Megúsztam a 6hetes kontrolt. Valószínűleg nehezen ürül ki a szervezetemből a HCG.
Ha nem lökődik ki magától a baba, ez a hajcihő most kimaradt volna.

Köszönöm az aggódást. Jó hogy vagytok. :D
franci
 
 


Sziasztok!

Köszi a kép dicsiket :lol: :lol: :lol:

Ez a sok pocakos fotó nagyon jó, én is kedvet kaptam hozzá
8 hónapos poci
Kép

20 nappal szülés előtt
Kép

Maryka, milyen volt a sátrazás?

Franci, akkor most mi a helyzet?

Linus, hogy vagytok?

Danyu jó hogy jöttél. Nagyon boldog névnapot :lol: :lol: :lol:
Szemednek mielőbbi gyógyulást.

Boni, jó pihit. Várunk vissza mihamarabb.

Angie, tényleg jó ez a pihenőszék. :lol: :lol: :lol: A közeli barátnődnek jobbulást. a szomszédban lévő meg nem semmi :roll:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Franci, panndi, ez természetes. :wink: Mind2őtöknek megy a drukk ezerrel, hogy jöjjön az egészséges kistestvér minél hamarabb!

Franci, anno azt mondta a védőnőm, hogy kaparás után hamarabb teherbe lehet esni, és jó, ha 1 nő legalább 1x átesik ezen. Na persze nem mindegy, milyen okból, de itt nálunk 3 orvos rutinszerűen megcsinálja szülés után, kivéve, ha nem kéred.

Kri, nagyon jól állt. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Jó reggelt Lányok!

De jók ezek a pocis képek! :) Most olyan, mintha tele lenne a topik friss kismamával :) De nem kell már sok idő, és így is lesz :)

Beze!
Hát nem panaszkodhatsz, mert ha az elején nem is nő a bendőd, a végére gyönyörűen kikerekedsz. Nekem szerintem nem volt ekkora hasam, mondjuk az is igaz, hogy én nem is voltam 35 hetesnél idősebb kismama. Lehet, hogy még 5 hét alatt sokat nőtt volna. Akkor időszakosan nőtt hirtelen nagyokat a hasam, most pedig fokozatosan nő :roll:

Kri!
Neked is gyönyörű kerek pocid volt. És jó, hogy végre az arcodat is látom, mert szerintem még itt a bbneten nem láttam teljes alakos képet rólad :) Ja, és a tábliba nyugodtan betehetsz. Dobsz is egy táblit?

Danyukám drága!
Akkor neked ez már rutin. Na de akkor is kellemetlen. És hogy pont a szemeden. Ott is ugyanolyan hólyagos, mint a test többi részein. Nekem a számon úgy jön ki a naptól, hogy az alsó ajkamat totál befedi. Nem csak egy picike, hanem majdnem az teljes ajak. Hát az sem kellemes, mert ugyan a seb gyorsan begyógyulna, csak folyton elreped, nedvesedik, és van, hogy egy hónapig is szenvedek vele, amíg elmúlik. Szerencsés esetben felül jön ki, nem a teljes ajkamra, és az gyorsabban elmúlik. Az árpa a másik szemeden van? Gyors gyógyulást, és akkor ne is eröltesd a monitor bámulásával.
A meglepi pedig tényleg kifúrja az oldalamat, de legalább így tanulom a türelmet, amiből amúgy is nagyon kevés van :lol: :wink:
Az Anna Peti könyvek nálatok is menők? Melyikek vannak meg nektek? Szilárd most kapott hármat, és egész nap azt lapozgatja, és nyüstől, hogy olvassam neki.

Panndi!
Én is hasonlóan éreztem a csapat iránt, bár nekem az utolsó eset már túl sok volt, felejteni akartam.

Franci!
Azt mondják, hogy ált. 2 hét alatt ürül ki a hcg. Azért az jó, hogy nincs méhen kívüli.

Annamari!
Hova tűntél????

Szilvi!
És te????

Pihenőszékről közben olvastam egy usa oldalon véleményeket. Fele a vásárlóknak meg van vele elégedve, de a másik fele azt írja, hogy nem annyira praktikus, mert nem tudja a baba rugóztatni/hintáztatni benne magát, csak a szülő manuálisan. A másik, hogy nincs játék híd rajta, ami nem ártana a babának, hogy tudja fogdosni, nézegetni. Nekem még mindig a Baby Björn a menő, bár az iszonyat drága, és a vaterán, tesz-vesz-en sem látok, pedig nézem folyamatosan.

Danyukám!
A tieteket rugóztatja Boró, rájött, hogy hogyan kell? Azért még bízom benne, hogy hátha kibérelhetjük tőletek :wink:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Tábla:

Kép

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Kri, engem vegyél ki légyszi a táblából :( Vagyis a harmadik babánkat.
Vendég
 


Kri!
Köszike! Annyit javíthatsz, hogy én nov 20-ra vagyok kiírva, és feb 13-án volt meg utoljára. A kor utáni oszlop milyen adatot tartalmaz?

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!
Elnézést zavarásért!

Szeretném felhívni figyelmeteket egy új márkára:fairybaby

itt megnézhetitek folyamatosan bővülő termékeimet!
http://picasaweb.google.hu/101508694688 ... Fairybaby#

Boldog babavárást!!

sutimano76
 
 


Áááá, ma megint nem vagyok jó passzban.. és megyek ma fogorvoshoz is :x
Vendég
 


Hahóóó!

Ma már sokkal jobb a szemem...ki is tudom végre nyitni...
Köszönöm a névnapi jókívánságokat :)

Angyalka,
ha mozog benne, egyből ringatózik...
danyuci
 
 


danyu, örülök, hogy jobb a szemed! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Angie, javítottam :lol: A kor után a próbálkozás kezdete van.

Danyu, örülök hogy jobb a szemed.

Úgy látszik ez a hónap a fogászat hava. Kedden megyek én is.

Panndi csak hogy jobb kedved legyen:

Kép

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Rohadjon le a kábelesek keze!!!!!!!!!!!:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Hogy lehet valaki ennyire gonosz?????
Kedden délben még neteztem, aztán 1 óra után csöngettek, hogy a kábel tv miatt jöttek, engedjem be őket. Nem engedtem, mivel nem kábel tv-nk van. Utána vissza ültem a géphez, s nem volt netem.
Bejelentettem a hibát, s most jöttek ki a szerelők, s csinálták meg. Kiderült, hogy az optikai kábelt több helyen is eltörték. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Vissza olvasok, s este talán tudok reagálni.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Gyorsan végig olvadtam.

Angie!
Köszönöm a névnapi köszöntést, de mint ahogy Beze is írta, július 1-én van nekem.
Sajnálom szegény barátnődet. Neki hány hetesen derült ki, hogy down kóros? A másik barátnőd, átment hozzátok, s kilopta a pénzt a pénztárcádból? :twisted: :twisted: :twisted: én is nagyot csalódtam volta, ha valamelyik barátnőmről kiderül.

Franci!
Ezek szerint, nehezen ürül ki a hcg a szervezetedből.

Danyu!
Én se hallottam még erről a szemherpeszről, de ha rutinos vagy már ebben, akkor gondolom nem aggódsz.
Boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kri!
Végre én is láthatom az arcodat. Nagyon csini vagy a képen.

Panndi!
Nem is gondoltam volna rólad, hogy ennyire vékony vagy. Gyere el hozzánk 1 hónapra, s ígérem kicsit felhízlallak. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A lángosért valószínű majd szombaton megyünk, legalább meglesz az ebéd is egyben.

Nagyon jó volt nézegetni ezeket a poci fotókat. Tök jók.

Beze!
Látod-látod, majd a végére neked is megnő. Sőt még lehet, hogy nagyobb is lesz.

Panni!
Ha jól emlékszem, ti mostanában akcióztok. Drukkolok nektek!!!!! Nem gondolkodtál, hogy 1-2 ciklust kivársz, s utána próbálkozzatok???

Benita!
Kevinnek boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy tetszik Kevinnek az ovi? És neked a munkahely??? Ha tudsz, gyere, s írj!!!!!!!!!!!

Maryka, Moti!
Biztos nagyon jó lehetett ez a mini tali. Fényképek nem készültek????
Maryka, hogy neked micsoda memóriád lehet???? Bele gondolok, mész a városba, s figyeled az arcokat, magadban meg röhögsz, hogy hehe ő is babanetezik. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!
Annamari!
Csúcs vagy! nagyon bírom a humorod! :lol:

Panndi!
nagy nagy ölelés neked! :) Drukkolok a fogorvoshoz!

Kri!
Én is nagyon örülök, hogy végre láttam rólad egész alakos képet, nagyon csini csajszi vagy ám! :)

Nagyon jók a poci fotóóóóóóóóóóók!!!!!!!! :D

Moti!
Sátrazás elhalasztva mára! :) Hétvégére jó időt mondanak! :D Meg jövő hétre is :D

Kép
Kép
maryka
 
 


Nem vagyok ám én vékony, csak kicsi a hasam :)
Vendég
 


Ja, túléltem a fogorvost, még szájsebészetre kéne mennem, bölcsességfogat kiműttetni... de nem vágyom rá..
Vendég
 


Ja, és marykának tényleg nagyon jó memóriája van, ha így megismer mindenkit :shock:
Vendég
 


Megint én :lol:

Azon gondolkodtam, hogy milyen fura, mindhárom babával csütörtökön teszteltem pozitívat, és mindhárom kedden született (illetve kedden volt a műtét).
Vendég
 


Zsófi lázas, 38,6 :(
Vendég
 


Maryka!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nagyon kedves vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Angie!
Már hívni akartalak, hogy próbálj valamit intézkedni a nevemben. Az a legfurcsább, hogy azt mondták, hogy a 30-asról ingyen lehet hívni a 1412-őt, apa telefonjával próbáltam, de azt mondták, hogy előfizető nem kapcsolható. Nekem meg 70-esről sikerült, de fizetnem kell ugye érte. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: bár nem tudom, hogy ha a telefon se működik, akkor hogyan lehetne a hibát bejelenteni??? :roll: :roll: :roll: :roll: meg említettem nekik, és ha valaki elvágta a vezetéket? erre csak az volt a válsz, majd megvizsgáljuk. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Ez a vezeték elvágás elég durva :shock:
Vendég
 


Annamari, ez a marykás beszólás nagyon ott van! :lol: Már látom is a szemeim előtt :D Mellettem eljöhetne az egész babanet élőben, simán továbbmennék :oops: :roll:
Vendég
 


Micsoda memóriátok van!!!!!
Nekem fogalmam sincs, milyen napokon teszteltem. Levente csütörtökön született, kedden mentünk haza, Réka kedden született, s szombaton mentünk haza. akkor elvileg nekem most szombaton kéne szülnöm, tehát okt.2. Kíváncsi leszek.

Zsófinak gyógypuszikat küldök!!!!!!!!!!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Panndi!
A Kismama újságban én is felismertem a lányaidat. :lol: :lol: :lol: :lol: ha mást nem, de a gyerekről lehet felismernék bárkit. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Na de én gyerekről sem :oops:
Tök béna vagyok ilyenekhez, pedig igyekszem... :D
Vendég
 


Ja, és ma egész nap ettem, de komolyan egész nap, ha valaki elém tol még egy csokit, rosszul leszek...

Angie, amúgy milyen pihenőszéket kerestek, mik az elvárások?
Vendég
 


Sziasztok!

Danyu! Boldog névnapot!

ANgie! Barátnődet sajnálom... :cry: A másik barátnő meg elég furcsa. Nehéz élete volt az ok, de nem biztos h így kellene viselkednie. Így csak mindenkit elűz maga mellől.

Beze! Mi volt a dokinál?

Annamari! De jó fejek ezek a szerelők. Lángost én is akarok!

Szilvi! Remélem költözik.- Most úgy néz ki h jön majd. De aztán nehogy az uccsó pillanatban meggondolja magát.

Képzeljétek, az az ovi ahova szerettem volna Petrát járatni, nem vette föl. A többiről holnap derül ki.

Képek nagyon tetszenek! Zsigi, Zsombi, Sebi nagyon-nagyon cukik!

Pociképek nagyon jók! Én is szeretnék... Akkor ha hatalmas pocakot szeretnétek látni:
Kép 36 hetes Kép 41+3, 4 nappal szülés előtt...

Teri

KépKépKép
pruci
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?