Új privát üzeneted érkezett!

megjöttem :) minden rendben a picikémmel,lehetett látni ahogy pulzál a szivecskéje,bár még hang nem volt,de olyan édesen mozgott a kis mini mellkasa :)
méretet nem mondott a doki,de azt mondja h lehet 1 héttel kisebb a terhesség.pár nap ide vagy oda már nem számit :)

legközelebb 12 hetes után kell mennem hozzá.

KépKép
bettike83

Kép

itt a kis drágám :) :) :)

KépKép
bettike83

bettike: nagyon örülök, hogy bejelentkeztél és ilyen jó hírekkel!!! még a terhesség alatt is változhat a szülés várható időpontja,szóval ezek a hetek, napok inkább olyan egységesítő, iránymutatóknak tűnnek inkább. bár nem vagyok szakértő :)

jó a paparazzid is, arra sincs ráirva a mérete?

Kép
spumilla

Spumilla gratulálok a nagy babócához! Rossz hogy ilyen sokat kellett várni, de megérte :D

Bettike örülök hogy nálad is minden okés, és tied az első UH ami felkerült :lol: Nagyon édes ahogy ott lubickol, már jó sok helye van :D Akkor legközelebb négy hét múlva mész?

KépKép

KépKép
nyufó8

igen,4 hét mulva :) gondoltam gyorsan megmutatom nektek :)
sajnos a méretet nem irja,legalábbis én nem látom rajta.

KépKép
bettike83

Először is SPUMILLA nagyon gratula a topikgyőztes óriásbébihez, ő már betöltött 10 hetes méretével büszkélkedhet!!!
Örülök Nektek, nagyon!
Ha mi nem is vagyunk ekkorák "csak" kb.27 mm, mert nem tudott pontosat mérni a doki, mert nagyon hátrahajló a méhem és hüvelyi uh pedig nem akart csinálni, rengeteget kereste türelmesen mire tudott egy jó képet csinálni. INTTEGETETT NEKÜNK és egyfolytában ficánkolt.
Hihetetlen érzés volt hogy őott van bennem, tényleg?, pedig a harmadik babám,de nemlehet megszokni.
Megpróbáltam felrakni a képet nem tudom sikerült-e:
[img][/img/Users/nagynelukacsyzsuzsanna/Pictures/iPhoto Library/Originals/2010/Pocaklakó_2/P1060222.JPG[/u]

Kép
nlzs

/Users/nagynelukacsyzsuzsanna/Pictures/iPhoto Library/Originals/2010/Pocaklakó_2/P1060222.JPG

Kép
nlzs

Hogy kell képet felrakni? SEGÍTSETEK!

Kép
nlzs

A fiam most mondta: " Ez gondatlanságból elkövetett gyermeknemzés"[/img]

Kép
nlzs

Sziasztok!

Spumilla:Örülök nagyon,hogy minden rendben van a babáddal és,hogy ilyen szép nagy! :D

Bettike:Jó a kép ,tök jó ,hogy veletek is minden oké!

Én is megjártam a dokit!Nagyon hamar végeztem, 1 percet sem kellett várnom,pont nem volt senki!
Jó helyen van a drága,láttam ahogyan ver a kis szíve és hallottam is,gyönyörű volt!8mm-s azt mondta a doki,hogy 7 hetesnek felel meg!
Van nekem is képem,majd nemsokára fel is teszem! :D

Ti mikor mentek a védőnőhöz?

Kép

Kép
syl100

Betti pont elkerültelek az írásnál örülök nektek, fantasztikus élmény ugye!!!

Mérges vagyok miért nem tudom felrakni a mi képünket, adoki még szinte mentegetődzött hogy nem tud elég jó képet csinálni, pedig látszanak a kezei és lábacskái, nagyon édes.

Kép
nlzs

wowowo mindenki uh-n volt?:)))énisénisénis!!!!!!!!!!!!

spumilla, nlzs, bettike
irigykedem, de nagy gratula a babókákhoz:)))

nlzs
ez jó beszólás:)))))))

KépKép

KépKép
msi22

[img]/Users/nagynelukacsyzsuzsanna/Pictures/iPhoto%20Library/Originals/2010/Pocaklakó_2/P1060222.JPG[/img]

Kép
nlzs

syl
akkor neked is nagy gratuláció, mindenhol szépen növögetnek a babák:)

KépKép

KépKép
msi22

nlzs

itt alul ahova iesz van olyan h melléklet feltőltése,oda katt és ott van h tallozás,ott kiválasztod a képet.és beteszed.

az kicsit idegesit h nem hallótam a szivecskéjét,de szépen pulzál azt lehetett látni...de hangja miért nem volt nem tudom.

KépKép
bettike83

[img]/Users/nagynelukacsyzsuzsanna/Pictures/iPhoto%20Library/Originals/2010/Pocaklakó_2/P1060222.JPG[/img]

Kép
nlzs

nem tudom mikor menjek védőnőhöz.de már kéne nagyon.nálunk első meg harmadik hétfőn van,szoval vagy most megyek hétfőn,vagy 2 hét mulva,mikor kb 10 hetes leszek,sztem akkor is ráér.

KépKép
bettike83

nlzs

ha van msned ,akkor felveszlek,átküldöd a képet és én lekicsinyitem és beteszem.sztem nagy lehet azért nem teszi be.jelezz ha kell segitség :) vagy emailban is jó....megadom akkor az ujat mert ami itt van az nem jó.de az msn lenne a legjobb..

KépKép
bettike83

Bettike:Amiatt ne idegeskedj,hogy nem hallottad a szívverését!
Az csak amiatt volt,mert vagy a doki nem állította olyanra a gépet,h hallani lehessen vagy nem olyan korszerű a gépe!
Ha láttad a pulzálást akkor biztosan minden rendben!
Először nekem is a pulzálást mutatta utána pedig bekapcsolta hogy hallhassam is!

Kép

Kép
syl100

Azért jöttem, hogy egy időre elbúcsúzzak. Személyes okokból teszem, ígérem, hogy majd a késöbbiek folyamán benézek.

Addig is, kívánok mindenkinek boldog pocakosodást és egészséget, minél kevesebb rosszullétet.
dr_nono

syl

persze,láttam ahogy mozgott a kis mellkasa :)

KépKép
bettike83

nono
ez nem hangzik túl jól, remélem minden rendben van. majd jelentkezz!!!!

KépKép

KépKép
msi22

én utánna olvastam,nins gond a babákkal,csak rosz lelkiállapotban van nono,reméljük hamar túl lesz rajta és vissza jön hozzánk.

KépKép
bettike83

bettike nincs msn-em , csak e.mailben tudom átküldeni

Kép
nlzs

nlzs

irtam neked pűt :)

KépKép
bettike83

Nono
vigyázz magatokra, minden legyen úgy ahogy Te szeretnéd, aztán várunk vissza!

Kép
nlzs

milyen durva,31 grammos pici baba megmaradt,már 1 éves :) 5. honapban volt az anyuka mikor megszületett :) nem semmi,mekkora életerő van egy ilyen pici babában.

KépKép
bettike83

Nono várunk vissza!

Nlzs örülök hogy minden rendben van, nagyon jó lehetett látni az integető picurkád :lol: Remélem sikerül felrakni a képet, tényleg lehet hogy az a baj, hogy túl nagy a mérete.

Syl neked is nagy gratula!

Tök jó, akkor ma jó sokan láttátok a babót, kicsit irigy-irigy is :lol: Pakolgassátok fel a szép UH képeket, legalább had gyönyörködjek!

KépKép

KépKép
nyufó8

Gratulálok a friss ultrahangosoknak!!! :P sok-sok képet szeretnék nézegetni!!

Betti, ha láttad a mellkasa előtt dobogni a szívét akkor OK, ne aggódj, lehet a hangfal nem túl jó, vagy a doki nem ért a gép kapcsolgatáshoz..

Kinek kisebb, kinek nagyobb a fogantatásnak megfelelően a babája.
A babócák egy ütemben nőlnek a 16.hétig, azért szokták addig belőni a szülés időt uh szerint, meg az AFP szűrés is fontos hogy 16-héten vegyék le. Utána pedig anya-apa genetikájának megfelelően kinek kisebb-kinek nagyobb lesz a babája..

Aki megy kombinált szűrésre az a 11-12. heti UHs lelettel menjen, a NT-nyaki redő adatát is beírják az adatlapba és úgy küldik a vizsgálóhelyre!

Nono kitartás! az időjárás is rárakhat a hangulatodra egy lapáttal..

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

Kép

nlzs pici babája :)

KépKép
bettike83

Köszi az örömötöket!!!
sajna új gépem van itthon és még sok programm incs rajt ezért nem tudom átméretezn a képet, de a topik megoldója bettike már dolgozik rajt.

Kép
nlzs

nlzs: remélem jól értelmezem, a nagyobb kör a buksija a kisebb kör a pocakja, és a két kis kezecskéje is mintha ott lene a poci és a feje között..nem?

Betti: a tiedet nem nagyon tudom értelmezni a szikhólyag mellett közvetlen van a babócád?

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

Köszi Bettike pont kerülte a beírásunk egymást, látjátok Ti is a kezeit meg a lábait, férjem szerint GYÖNYÖRŰ GYEREK

Kép
nlzs

megdolgoztam nlzs,nagyon édes picur :)

KépKép
bettike83

Jól látod Avrenim az eredetin a lábacskái is kivehetők, már emberforma, kicsit nagyfejű, mert nagyon okos lesz, (vicc)

Kép
nlzs

nlzs :D

okos is lesz biztos :)

KépKép
bettike83

Nlzs nagyon ééééédes!!!! Irigy-irigy :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

Üdv. Mindenkinek!

Nono: remélem hamar rendeződnek a gondok és ismét újra köztünk leszel! Vigyázz magatokra addig is, és sok-sok pocaksimi Nektek! :D Ölellek (((())))

Nlzs: ez nagyon édes :wink: irigy vagyok picit, én még csak Tapolcán kaptam képeket, de azokon még nem igazán lehet kivenni a bébiformákat :D

Mellesleg mi is ma voltunk uhun.. Hallottam 3 szívhangot, és a legpicurabbé tetszett a legjobban :oops: az övé valahogy olyan más, olyan erős, és .. és .. nem tudom, nem tudom elmondani, de olyan szokatlanul küzdő típusra valló :oops:
A tapolcai UH szerint ma 11,4mm-es a CRL, ami nekem furcsa.. Amikor kórházba kerültem, aznap mért a doki 5,4mm-t, aztán rá 3 napra a saját orvosom 10mm-t mért babánként, és ma, egy héttel később 11,4mm.. Most valamelyikük rosszul mért volna, vagy csak ilyen lassan növekszenek? :shock: Majd kedden kiderítem, akkor megyek végre a saját dokimhoz, sok megbeszélni valóm van vele úgyis, meg beiktatok lehet valamikorra egy kontroll UH-t, mert ez a méret nekem akkor is furcsa..
Kérdeztem Tapolcán az orvost, hogy a haematómát meg tudom-e valahogy előzni, de azt mondja, hogy nem.. Rutascorbinra meg csak mosolygott, úgyhogy ezzel ismét várok keddig, hogy mit mondanak idehaza.. :? Nem akarok megint aggodalmaskodva beszaladni a kórházba egy kósza vérzés miatt.. :shock:

Azt hiszem most megyek, ennyit úgysem írtam napok óta..
Holnap lesz két vizsgám, és vagy a kezdődő vizsgadrukk miatt, vagy a délutáni mákos péksüteménytől, de egész este kerülget a rókacsalád egyik tagja.. Épp savanyú bubit rágcsálok - és úgy néz ki, kissé enyhít a panaszaimon :oops: Hátha tudok aludni egy csöppet reggel fél 6-ig.. :roll:

Jó éjt mindenkinek :)

Pocaksimi minden kismaminak, vigyázzatok magatokra, hétvégére pedig jön a napsütés és a meleg 8)

Kép
kis-csillag
Tököl

bettike: most láttam csak az UH képedet, nagyon nagyon jóóó, boldog lehetsz, hogy van ilyen képed és minden rendben van:)
Én is már várom, hogy megtudjam rendesen dobog a szívecskéje, de még kell várnom.. :? De azt nem értem, hogy neked az utolsó vérzéstől vannak a hetek amik a vonalzodon vannak vagy a baba hetei? Mert én ma vagyok 7 hetes, de a baba csak 5 hetes, de nem mondta a doki, hogy nem így számolja... már nekem még nem mondta mikorra vagyok kiírva csak én számoltam ki a 40. hetet az utolsó menszitől..de akkor nem jó?
Örülök, hogy boldog vagy, lehetsz is!!! Gratulálok :lol:

KépKép

KépKép
t.timi

héé, nekem nem jó a vonalzóm, nem számolja a napokat... mert a kapcsolatos sem jó, meg a babucis sem:((
Mit tudok vele csinálni?????

KépKép

KépKép
t.timi

Sziasztok! Szép reggelt!
Nyugtassatok meg, hogy nincs semmi baj, tegnap este óta fáj a hasam, tegnap is jött halvány rózsaszínes-pirosas folyás, s most hajnalban is hasfájással ébredtem, de most még erősebb, s még sötétebb folyásom van.... Be vagyok rezelve... szó szerint. S csak ugye kedden lesz a dokim (akkora is vagyok bejelentkezve hozzá).

Kép
batsy

Jóreggelt! :)

Gyönyörűek az uh képek, mindenkinek gratula a babócákhoz! :)

Batsy!
Én elmennék egy másik dokihoz mindenképp, nem várnék keddig a saját dokimig. Sajnos ezek nem veszélytelen dolgok, feküdj és menj dokihoz!!!!

Timi!
A baba mindig 2 héttel fiatalabb, mint az utolsó mensi, de mégis onnan kell számolni (nagy átlagban). Nálam nem igaz ez, mert nekem hosszabb ciklusom volt, mint 28 nap, így a terhességem is egy héttel fiatalabb, mint mensi alapján.
Hú, remélem érthető, amit írtam.

Kis-Csillag!
Szerintem jók a méretek, 3 babánál természetes, hogy kisebbek. Meg ilyenkor 1-2 mm-t simán félre lehet mérni!

Tényleg, megy valaki kombinált down-kór szűrésre?

Pitypang
Kép Kép
pitypang_

pitypang: értettem:) Köszi, akkor oké minden:))

batsy: mindenképpen menj el szerintem is dokihoz, ne várj keddig, nehogy nagyobb baj legyen!!!
Irj ha megtudsz valamit. Drukkolok!

KépKép

KépKép
t.timi

A Ti vonalzótok számol rendesen?
Az enyém megállt, kedden... :?

KépKép

KépKép
t.timi

én nem tudo h a doki honnan számolta nekem de 1 héttel fiatalabbnak mondta,de van egy tippem h ő a peteéréstől számolta kb,és aszerint 6 hetes vagyok,6 hetes a pici.de már olyan gyönyörűen pulzált a szivecskéje.

KépKép
bettike83

Timi!
Az enyém számol. Szerintem a tiéd is, csak mivel pont ma vagy 7 hetes, ezért nem ír ki napot. Nem?

Pitypang
Kép Kép
pitypang_

bettike: én is igy gondolom, de nekem 2 hét van közötte, én ma vagyok 7 hetes, de a baba 5 hetes.
Segíts! Nem jó a vonalzóm... azt írja még mindig ami kedden volt, a kapcsolatos sem jó meg a babás sem :cry:

pitypang: nem, nem jó egyáltalán, azt írja ami kedden volt...

KépKép

KépKép
t.timi

batsy feküdj és ha teheted menj el orvoshoz, ne várj keddig. nem tudod felhívni, hogy sos vizsgáljon meg?

minden tegnapi uh-s kismamának gratulálok a szép képekhez és a jó hírekhez!

pitypang én megyek Down szűrésre, ha jól tudom az integrált a legtutibb, nem bízom a véletlenre. ez két vérvételből és uh-ból áll, az első a 12. héten, a második a 16.-on. hétfőn beszélem meg a dokimmal a részleteket.

timi szerintem jó a vonalzód.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.30 20:17-kor.
szonce82

dalmicsek: mit ír? hány hetet? és a kapocslatos?

KépKép

KépKép
t.timi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?