Üdv. Mindenkinek!
Nono: remélem hamar rendeződnek a gondok és ismét újra köztünk leszel! Vigyázz magatokra addig is, és sok-sok pocaksimi Nektek!
Ölellek (((())))
Nlzs: ez nagyon édes
irigy vagyok picit, én még csak Tapolcán kaptam képeket, de azokon még nem igazán lehet kivenni a bébiformákat
Mellesleg mi is ma voltunk uhun.. Hallottam 3 szívhangot, és a legpicurabbé tetszett a legjobban
az övé valahogy olyan más, olyan erős, és .. és .. nem tudom, nem tudom elmondani, de olyan szokatlanul küzdő típusra valló
A tapolcai UH szerint ma 11,4mm-es a CRL, ami nekem furcsa.. Amikor kórházba kerültem, aznap mért a doki 5,4mm-t, aztán rá 3 napra a saját orvosom 10mm-t mért babánként, és ma, egy héttel később 11,4mm.. Most valamelyikük rosszul mért volna, vagy csak ilyen lassan növekszenek?
Majd kedden kiderítem, akkor megyek végre a saját dokimhoz, sok megbeszélni valóm van vele úgyis, meg beiktatok lehet valamikorra egy kontroll UH-t, mert ez a méret nekem akkor is furcsa..
Kérdeztem Tapolcán az orvost, hogy a haematómát meg tudom-e valahogy előzni, de azt mondja, hogy nem.. Rutascorbinra meg csak mosolygott, úgyhogy ezzel ismét várok keddig, hogy mit mondanak idehaza..
Nem akarok megint aggodalmaskodva beszaladni a kórházba egy kósza vérzés miatt..
Azt hiszem most megyek, ennyit úgysem írtam napok óta..
Holnap lesz két vizsgám, és vagy a kezdődő vizsgadrukk miatt, vagy a délutáni mákos péksüteménytől, de egész este kerülget a rókacsalád egyik tagja.. Épp savanyú bubit rágcsálok - és úgy néz ki, kissé enyhít a panaszaimon
Hátha tudok aludni egy csöppet reggel fél 6-ig..
Jó éjt mindenkinek
Pocaksimi minden kismaminak, vigyázzatok magatokra, hétvégére pedig jön a napsütés és a meleg