Bangham, GRATULÁLOK, csupa szépet és jót kívánok nektek és majd hozz híreket, fotókat!!!
Éva, szerintem ez habitus és személyiség kérdése. Én mindig is szerettem emberek között pörögni és az én munkám pont ilyen, ügyfeleztem ezerrel, szóval nem csak a munka és a felelősség és a sikerélmény hiányzik, hanem a társaság is. Én is élvezem a babázást, de ... Persze megértem, hogy valaki szívesen van otthon, de én nem ez a típus vagyok. Aztán lehet, majd visszasírom az itthon ülést amikor munkába állok
Amúgy te mivel foglalkoztál, mielőtt jöttek a gyerekek?
Bölcsibe követelmény, kicsit talán túlzás, hogy követelmény, valószínűleg én fogalmaztam rosszul, bocsi, szóval örülnek, ha már a 2 év körüli gyerekek egyedül esznek és a pohárból ivást is kihangsúlyozták. Valószínűleg a dadák munkája könnyebb és kevesebb úgy, ha nem kell etetni-itatni minden gyereket. Viszont mondták, hogy lehet vinni a cumisüveget vagy csőrös poharat és abból is ihat a gyerek. Szóval nem olyan szigorú a dolog, mint ahogy kihangzott az írásomból, de azért mi már gyakran hagyjuk, hogy Lotti kreatívkodjon a tányérja felett, csak a végén mindig idegbeteg leszek, hogy mit hagy maga után a kis tornádóbébi
Harapásemelőm? Hát katasztrófa
Evésnél és fogmosásnál lehet kivenni, meg persze bármikor, de amúgy az a jó, ha minél tovább bent van, már abban is alszom szerda óta, kezdem megszokni, de a beszéd elég érdekesen megy, a c-betűs dolgokat elég viccesen mondom, meg amúgy is úgy beszélek, mint egy autista, pénteken a közértben többen is megfordultak, amint meghallottak beszélni
Csak a felső fogsoron van, de ott végig, amúgy egy pattintással kivehető. 2 hét múlva megyek újra, akkor lecsiszolnak belőle, aztán addig marad, míg az állkapcsom vissza nem ugrik
LKata, sajnálom a hányingert, remélem hamar túlleszel rajta! Én úgy utáltam, nekem a 16. hétig volt
Tej? Amit kap, az a babatej, melegen. Az igazi tejet is melegen, kb. 2 pici kanál Nesquik kakaóporral, semmi baja tőle, imádja, valamikor a 3 dl után még mondja, hogy még kér
De a poros tejet is szereti ugyanúgy. Én mással még nem próbálkoztam, mint karamellés vagy cukros tej, azt se tudom, hogy hogy kell karamellás tejet csinálni, leírnád nekem?
Én addig hagyom Lottit egyedül enni, amíg tényleg eszik, ha már játszik az étellel, keni ide-oda, akkor elveszem vagy adom én neki, ha hisztizik, akkor vége, ki a székből és befejezte a kaját.
Bölcsibe szoktatás, itt 2-3 hetet mondtak, és kb. úgy, hogy először 1-2 órára és ott marad az anyuka is, utána fokozatosan otthagyni percekre, majd órákra. De egyelőre el se tudom még képzelni, hogy otthagyom
Szöszke, és nem is akarsz adni Gergőnek sajtot, túrót hasonlókat? Vagy csak még most nem adsz?
Lotti imádja a túrós dolgokat, persze nálunk megy a joghurt, a krémtúró is, de ált. a gyümit is túróval adom, mert simán nem igazán eszi. A sajtra meg most kezd rákapni és nagyon szereti.
Veronika, szuper lehet, hogy saját játszótok van!!! Ma du. jól megszívtuk, mert mentünk játszóra és aztán kb. 20 perc után szakadt az eső, na ilyenkor szupi lehet egy saját játszótér
Végre ma már jó idő volt leszámítva a délutáni majdnem elázást, délelőtt nagyot sétáltunk, játszótereztünk, remélem így is marad!
Bocsi, most mennem kell, de teszek fel képet Lottikáról, most már ha megkérdem, hogy hívják, mondja, hogy Lottika, de eddig azt mondta, hogy Juhász csita
Csita a majma
csitán ülni jó
reggeli tej-csak lazán
igazi kiscsaj