Új privát üzeneted érkezett!

Bangham!

Szívből gratulálok kisfiatok születéséhez!!! Sok boldogságot, jó egészséget az egész családnak!!!

Szöszke
Akkor húzzatok bele, még amíg itthon van a férjed :lol: Hátha most összejön a kistesó!!!!
Én sosem tudtam pontosan , hogy mikor van peteérésem, csak sejtettem, de biztosra nem tudtam.
Jobbulást!!!

Éva

Kép

Kép
éva75
 
 


Bangham....MICSODA HÍR! :D :shock: nagy-nagy gratula nektek! Teljes szívből kívánok minden jót! :lol: Sok tejcsit , jó egészséget!
Puszi!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Szöszke,
HAJRÁ-HAJRÁ! :lol:

Kép

Kép
sz.veronika
 
 

 
 

Nálunk ma teljes lett a játszótér, megérkezett a csúszda is a hinta és a homokozó mellé a kertbe. A csúszdát ugyan még be kell rendesen állítani a hintaállványba, de ideiglenesen nekitámasztottuk egy tartónak. Hát imádta Pálmi, vagy egy órán keresztül csak csúszdázott, alig lehetett beterelni a kertből, 20:45-kor jöttünk be :lol:

A homokozó is nagyon bevált, állandóan menne bele.

Persze megyünk játszóra is mert kell a társaság, de messze van és nem mindig indulunk neki, vagy még estefelé csak kimegyünk a kertbe és kész. Nagyon jó, úgy örülök! :)

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Bangham, GRATULÁLOK, csupa szépet és jót kívánok nektek és majd hozz híreket, fotókat!!!

Kép

Éva, szerintem ez habitus és személyiség kérdése. Én mindig is szerettem emberek között pörögni és az én munkám pont ilyen, ügyfeleztem ezerrel, szóval nem csak a munka és a felelősség és a sikerélmény hiányzik, hanem a társaság is. Én is élvezem a babázást, de ... Persze megértem, hogy valaki szívesen van otthon, de én nem ez a típus vagyok. Aztán lehet, majd visszasírom az itthon ülést amikor munkába állok :roll: :wink:
Amúgy te mivel foglalkoztál, mielőtt jöttek a gyerekek?

Bölcsibe követelmény, kicsit talán túlzás, hogy követelmény, valószínűleg én fogalmaztam rosszul, bocsi, szóval örülnek, ha már a 2 év körüli gyerekek egyedül esznek és a pohárból ivást is kihangsúlyozták. Valószínűleg a dadák munkája könnyebb és kevesebb úgy, ha nem kell etetni-itatni minden gyereket. Viszont mondták, hogy lehet vinni a cumisüveget vagy csőrös poharat és abból is ihat a gyerek. Szóval nem olyan szigorú a dolog, mint ahogy kihangzott az írásomból, de azért mi már gyakran hagyjuk, hogy Lotti kreatívkodjon a tányérja felett, csak a végén mindig idegbeteg leszek, hogy mit hagy maga után a kis tornádóbébi
:lol:

Harapásemelőm? Hát katasztrófa :cry: Evésnél és fogmosásnál lehet kivenni, meg persze bármikor, de amúgy az a jó, ha minél tovább bent van, már abban is alszom szerda óta, kezdem megszokni, de a beszéd elég érdekesen megy, a c-betűs dolgokat elég viccesen mondom, meg amúgy is úgy beszélek, mint egy autista, pénteken a közértben többen is megfordultak, amint meghallottak beszélni :? Csak a felső fogsoron van, de ott végig, amúgy egy pattintással kivehető. 2 hét múlva megyek újra, akkor lecsiszolnak belőle, aztán addig marad, míg az állkapcsom vissza nem ugrik :cry:

LKata, sajnálom a hányingert, remélem hamar túlleszel rajta! Én úgy utáltam, nekem a 16. hétig volt :?
Tej? Amit kap, az a babatej, melegen. Az igazi tejet is melegen, kb. 2 pici kanál Nesquik kakaóporral, semmi baja tőle, imádja, valamikor a 3 dl után még mondja, hogy még kér :lol: De a poros tejet is szereti ugyanúgy. Én mással még nem próbálkoztam, mint karamellés vagy cukros tej, azt se tudom, hogy hogy kell karamellás tejet csinálni, leírnád nekem? :oops:
Én addig hagyom Lottit egyedül enni, amíg tényleg eszik, ha már játszik az étellel, keni ide-oda, akkor elveszem vagy adom én neki, ha hisztizik, akkor vége, ki a székből és befejezte a kaját.

Bölcsibe szoktatás, itt 2-3 hetet mondtak, és kb. úgy, hogy először 1-2 órára és ott marad az anyuka is, utána fokozatosan otthagyni percekre, majd órákra. De egyelőre el se tudom még képzelni, hogy otthagyom :?

Szöszke, és nem is akarsz adni Gergőnek sajtot, túrót hasonlókat? Vagy csak még most nem adsz?
Lotti imádja a túrós dolgokat, persze nálunk megy a joghurt, a krémtúró is, de ált. a gyümit is túróval adom, mert simán nem igazán eszi. A sajtra meg most kezd rákapni és nagyon szereti.

Veronika, szuper lehet, hogy saját játszótok van!!! Ma du. jól megszívtuk, mert mentünk játszóra és aztán kb. 20 perc után szakadt az eső, na ilyenkor szupi lehet egy saját játszótér :lol:

Végre ma már jó idő volt leszámítva a délutáni majdnem elázást, délelőtt nagyot sétáltunk, játszótereztünk, remélem így is marad!

Bocsi, most mennem kell, de teszek fel képet Lottikáról, most már ha megkérdem, hogy hívják, mondja, hogy Lottika, de eddig azt mondta, hogy Juhász csita :) Csita a majma :lol:

Kép csitán ülni jó :lol:

Kép reggeli tej-csak lazán :lol: 8)

Kép igazi kiscsaj

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Ma 11:10-kor leszünk Lorával a TV2 Nagy vagy műsorban, Ráckeresztúr csapatában játszunk! Szurkoljatok nekünk!

Később még írok!

Éva

Kép

Kép
éva75
 
 


sziasztok

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Szia Timirosicka! :)

Hát képzeljétek, ránk jár a rúd...

Pálmi karján kijött valami vörös kiütés és terjed, holnap megyünk bőrgyógyászhoz.

Tegnap a kiránduláson leesett egy 1.5 méter mély "szakadékba", a hátára esett, akkorát sikítottam mikor eltűnt, hogy csak na... úgy tűnik hál istennek semmi baja... megjártuk a Madarászt.

Erre ma meg kullancsot találtunk benne, holnap szaladok is bevizsgáltatni... remélem minden rendben lesz... és remélem több baj már nem ér minket mostanság...

Remélem se a kullancs nem fertőzött és kiderül az is mi a karján ez a terjedő vörös cucc...

Remélem nektek jobban telik a 3 napos ünnep!

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Timi, szia. :):)

Szveronika...áááááááááááááá, ez szörnyű :? Gergő meg azzal szórakozik mostanában, hogy csukott szemmel próbál szaladni. Na, ma apóséknál nekiszaladt az ajtófélfának csukott szemmel, onnan megpattant, hátraesett, és még a fejét is beverte... :? Nagy sírás-rívás volt, de nem lett baja.
Szegény Pálmi...ez a szakadékosdi szörnyű lehetett. Képzelem, hogy sírt utána. És a kullancs? Fú, nem csodálom, hogy kivagy.

Ildi, Juhász Csita muhahahaha :D:D Milyen huncut a szeme Lottinak!!! Édes!
3 éves koráig biztosan nem adok Gergőnek tejterméket. És valószínűleg utána sem. Most megkóstolhatja, ez azt jelenti, hogy a kefiremből kunyerált már egyszer, és a sajtos pizzaszeletet megette. A kefirtől nem lett baja (összesen maximum 2 teáskanálnyit evett), de a sajttól nagyon szenvedett (éjjel fetrengés, durrogtatás nyöszörgés). Néha engedem, hogy a fagyiba beleegyen, de mi sem fagyizunk gyakran, max. 2-3 hetente egyszer. Úgyhogy nem idegen neki a dolog, de feleslegesnek érzem, hogy egyen/igyon tejterméket. A hozzáadott cukrozott dolgok pl. puding, krémtúró, nem diétás tejrizs stb, pedig a dietetikusok szerint is a legalja a tejtermékeknek, ezt pedig ezért nem kap. (A fehér cukor savasító hatása miatt pl. kalciumhiányt idéz elõ...)

Kép
szöszke
 
 


Múlt hét szerda óta egyáltalán nem ettem kenyeret. Kevés rizst vagy krumplit ettem, és fehérje-féléket, sok zöldséget, gyümölcsöt. Majd meglátom, fogyok-e valamennyit. Pedig szeretem a kenyeret. :)

Kép
szöszke
 
 


Éva75, nem láttam a műsort. :( A TV2 honlapján fönt lesztek szerinted?

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!

Veronika
Nagyon sajnálom Pálmit :cry: Nálunk Lorában volt már többször kullancs, de szerencsére nem lett baja tőle, de azt hallottam, hogy a gyógyszertárban lehet venni valami csomagot, amiben el kell küldeni valahova a kullancsot és bevizsgálják, hogy fertőzött volt-e?
De nekem azt mondta a védőnő, hogy azt kell nézni, hogy pirosodik-e a csípés és ha igen, akkor ad rá az orvos antibiotikumot., de nálunk szerencsére nem lett semmi baj.

Szöszke
Mi általában mindig zsemlét eszünk, olyan finomat sütnek itt nálunk van egy háznál pékség és este forrón veszem a zsemlét, így egyáltalán nem hiányzik a kenyér.
Tegnap megint voltunk fürdeni Áronnal, nagyon remélem, hogy most nem lesz beteg, nagyon vigyáztunk a fülére. De szerdán megyünk oltásra, attól tuti lázas lesz és akkor majd megint szidom magam, hogy biztosan a strandtól.
Fent lesz a tv2 honlapján a műsor, de még nem rakták fel, majd szólok, ha fent van.

Ildi
Nagyon csini Lottika, azaz Csita :lol: :lol: :lol:
Áron meg Bencének hívja magát??? Ha megkérdezem hogy hívnak? egyből rávágja Bence!

Na megyek, mert bekakilt, pedig múlt héten már kétszer is sikerült neki a bilibe kakilni, de azóta nem akar.... pedig mindig szól előtte, most is jelezte, hogy kaka lesz, kértem is , hogy üljünk rá a bilire, de nagyon tiltakozott, így ment a pelusba a kaki :roll: de nem erőltetem a bilizést, ráérünk még vele.

Éva

Kép

Kép
éva75
 
 


Éva,
na majd akkor figyelem a kullancs helyét. Ma bennem is találtunk egyet.
Mindkettőt szépen becsomagoltam és ma viszem fel az Istenhegyi génklinikára, 2 hét alatt lesz eredmény. 4500Ft/db... Ja és csak a Lyme-kórt tudják szűrni, ha más van a kullancsban azt nem...

Bőrgyógyászatra se tudtunk menni a kiütéses-piros karjával, ma nincs rendelés, próbáltam magán bőrgyógyászatokat hívni, hát csak jóval későbbre van időpont június 18-at mondtak, meg ilyeneket ... :shock: Holnap vihetem 8-9 között a Gyöngyösi utcába, jó, hogy 9 körül szoktunk kelni, majd kelhetünk emiatt 7-kor :evil:

Bocsánat, hogy most másra nem reagálok, és hogy csak a nyűgjeimet panaszolom... :(

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Szöszke,
na erre még reagálok, Pálmi is mostanában ezt csinálja! Csak ő nem csukott szemmel, hanem a fejére húz dolgokat és úgy mászkál! :shock:
És persze nekimegy ennek-annak, esik-bukik.
Szegény Gergő! Érdekes, vajon miért csinálják ezt? De valószínű, hogy ez akkor valami életkori sajátosság, hogy mindketten csinálják!

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Szöszke

Már fent is van az adás a tv2 honlapján, itt tudod megnézni, a mai dátumos adásra kattints:

http://tv2.hu/nagyvagy

Éva

Kép

Kép
éva75
 
 


Sziasztok!

A bőrgyógyászaton ma 2.5 órát álltunk sorba. 2 hét múlva kell visszamenni ellenőrzésre, de időpontot nem tudtak adni, ugyanennyit kell majd várni, időpont csak július végére van! :shock:

A lényeg, hogy ez valami vírusfertőzés, 2 hétig még rosszabbodhat, terjedhet, és 6-8 hét mire teljesen elmúlik. Krémet kaptunk rá. Gondolom akkor közösségbe se menjünk, mert fertőz, bár ezt nem mondták.

Kullancs helye egyikünknél se piros, úgyhogy talán az rendben.

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Veronika

Sajnálom Pálmit és a sok várakozást :( De legalább már tudjátok, hogy kb. mitől lehet., ez is valami!

Már szerintem ennyi idő alatt bepirosodott volna a kullancs csípés, de azért még figyelgesd.

Áron ma megkapta végre a 18 hós oltását, ami csúszott a tüdőgyuszi miatt. Olyan édes volt, végig nézte, ahogy beleszúrták a tűt és csak annyit mondott "fáj", aztán, hogy "kész" amikor kihúzták belőle. Egy kis hős volt!!

Éva

Kép

Kép
éva75
 
 


Sziasztok!

Veronika...nagyon remélem nem lesz baja Pálminak. :( Ez szörnyűűű,fájhat is neki?De biztos kap majd antibiotikumot, unokatesóm (bár ő már felnőtt) volt benne idén lyme kóros kullancs, 1hét után vette észre csak de nem lett baja, 2 hétig szedett napi 6 szem gyógyszert. :roll:
Amúgy ti nem vagytok beoltva???Egyet se kapott meg?Mert már egy oltásnál van némi védettsége.

Szöszke...ajtófélfa, csukott szemmel, húúú az fájhatott! :( Szegényke!
Szerencsére Norbi nem csinált még ilyet, de ő helyette felmászik mindenre ami magas és veszélyes :roll: .
Úgyes vagy hogy fogyizol! Csak ne drasztikusan mert akkor nem esel teherbe! :wink:

Ildi(ha olvasol)bocsi hogy csak most írok. :oops:
Karamellás tej:
Egy kicsi lábasba tegyél egy lapos evőkanányil kristálycukrot olvasztd meg kevergetve(vigyázz nehogy rád menjem, bőrig ég) mikor aranybarna és híg, hozzá kell keverni 1dl forrő tejet(fontos hogy forró legyen hogy összeolvadjon.) Majd felönteni még 1-2 dl hideg tejjel, így egyből megfelelő hőmérsékletű és fini! :D

Bár Norbi nem issza meg, ezt se :roll: de nekem ízlett!

Rólunk: Norbi jól van, de nagyon válogatós és rosszul eszik, már nem is tudom hogy mit főzzek! :roll: :(
Én eléggé fáradékony vagyok, s ha Norbi pihen akkor meg én is van hogy alszom egyet.
Apát alig látjuk mostanság, a pünkösd is nélküle telt el. :cry: Dolgozott.Valami új gyártósort telepítettek.
De itt a gyereknap, és már hetek óta nem voltunk sehol, remélem megyünk valahová! :)

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Ja és egy video:Hétvégén anyukámékkal pincénél voltunk, volt ott sok rokon gyerek azokkal játszott Norbi.

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/n ... Xyq6iUASmz

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Bocsi hogy most nem irok senkinek csak Veronikának irom hogy nálunk is ez a virus van.Fanni is elkapta már két hónapja csúnya a böre.De már nagyon szépen elmúlt.Bár nekem azt is mondták hogy a tejterméket tojást és a paradicsomot kerüljük.

Majd irok bövebben csak most pörgünk ezerrel és nincs idöm annyit irni. :oops: :oops: :oops:



vikcy6
Pákozd
 
 


Na ezt jól megfogalmaztam. :lol: :lol: Szoval két hónapja kezdödött nála de már egész szépen alakul.Mostmár csak száraz ott nagyon a böre.



vikcy6
Pákozd
 
 


Kata,
hát tündéri ez a videó! :lol:

Nem vagyunk beoltva, de ezek után lehet, hogy leszünk...

Vicky,
na akkor nektek is ez volt. És nektek mit mondtak, fertőző? Mert most így nem merem vinni a játszótérre.

Éva,
nem pirosodott be se neki se nekem, akkor ez megnyugtató!

Kata,
nem csodálom ha fáradékony vagy, én is sokat aludtam a terhesség elején. Még én is néha alszom Pálmival délután, pedig nem is vagyok terhes :) Most is szívesen aludtam volna, de halaszthatatlan dolgom van :?

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sziasztok, ezt meg kell mutassam :) Ugyan nem túl divatos, de olyan cuki benne! :lol:

Kép
Kép

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sziasztok!

Veronika

Nekem azt mondta az orvos, hogy ha nem pirosodik, akkor nincs baj :lol:

Nagyon édes Pálmika! Csini ebben a kisruhában!!

Én is hoztam képeket Áronról, aki állandóan egyedül akar enni, de még nem nagyon megy neki. Ma reggel joghurtot próbált egyedül enni, ez lett a vége:

Kép

Kép

Aztán a végén az egészet kiöntötte a földre a konyha közepére :roll:

Tegnap meg a táskámat pakolta ki, talált benne egy szájfényt, amivel kb. fél órán át eljátszott:

Kép

Kép

Gyereknap:
Ki hova megy? Mi holnap a Camponába megyünk, 11-18- ig sok gyerekprogram lesz.

Éva

Kép

Kép
éva75
 
 


Sziasztok,

most "csak" egy kérdés erejéig jöttem, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy másnál ez hogy van!

Kinél hogy működik a hétvégi reggeli felkelés???

Ezt úgy kell érteni, hogy pontosabban arra lennék kíváncsi, hogy kinek hogy kel fel a babája és a párja. Na megmagyarázom: nálunk mindig csak és kizárólag én kelek fel, ha Lotti felkel reggel. Ez ált. 6-6:30 között történik, tehát elég korán. Ha 8-kor vagy később kelne, ez nem is lenne téma, csak hát amíg én kijövök a gyerekkel, addig Zoli simán alszik tovább :roll: Ált. fél 9-ig húzza minden bűntudat nélkül. Én is nagyon szeretnék egyszer, egyetlen egyszer így ráhúzni 1-2 órát, de ő soha nem kel fel Lottival! Amíg szoptattam és volt reggeli szopi, akkor teljesen rendben is volt az, hogy én kelek, de már vagy 4 hónapja nincs reggel szopi, csak tejital, amit ő is meg tudna csinálni. Szerintetek én vagyok szigorú vagy kicsit igazam van? Nálatok ez hogy működik? Néha alhattok és párotok felkel reggel? Amúgy nálunk az altatás is kizárólag az én "feladatom", este csak én altatok és ha felkel, csak én megyek be hozzá, amíg mi kint vagyunk a másik szobába.
Kicsit kezd ebből elegem lenni és jó lenne tisztán látni, hogy másnál hogy van ez.
Egyébként én megértem, hogy neki is szüksége van pihenésre, de ez akkor lenne fair, ha hétköznap én tovább aludnék, de ugyanúgy kelek Lottival, ált. még korábban, mint Zoli és este nem fekszem le előbb, ahogy ő se.

Na bocsi, hogy csak emiatt jöttem, amúgy Éva, mi ma anyósékhoz megyünk, nem visszük sehová Lottit, de egyelőre az ilyen nagy banzájok még nem kötik le és a tömegnyomort nem igazán bírjuk elviselni. Anyóséknál amúgy is mindig gyereknap van, mert kap Lotti mindenfélét, szuper kaják vannak és van hintájuk is :wink:

Képek nagyon cukik!

Válaszokat előre is köszi, minden gyereknek BOLDOG GYEREKNAPOT!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!!!

Móni!Gratulálok Imi babaához!!! :lol: :lol: :lol:

Évi!Én láttalak benneteket a tv-be :wink: Nagyon ügyesek vagytok :wink: :wink: Áron nagyon édes.

Kata!Mikor mész dokihoz?Norbikának mondogatod,hogy lesz kistesója?

Ildi!Nálunk változó ki kell fel de ha nagyon fáradt vagyok megkérem Gabit Ő keljen fel én meg alszom egy kicsit.Szerintem ülj le Zolival és beszéld meg,hogy nem Csak a te gyereked Lotti és igen is neki is kell kivenni ebből a részét.Na meg ha dolgozni fogsz igen csak 2emberes lesz a háztartás meg a gyerek.Én úramnak is most esett le ha dolgozok már akkor nem lesz itthon kaja mire haza ér és igen csak be kell szállnia a házimunkába nem tudok ketté szakadni és dolgozni közbe meg itthon takarítani főzni..stb:twisted: Van már hír a bölcsiről?

Vera!Felháborítü a magyar egészségügy :evil: :evil: Itt rekámozák,hogy jaj kullancs meg minden és ha beviszed kifizetettik veled és csak 1dolgot néznek :evil: :evil: Hú hallod nem csodálom,hogy megilyedtél mikor lelesett Pálmi nkem is volt már ilyen,hogy csak skitani birtam

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Ildi,
hát az én párom se nagyon tenné, ha nem nyomnám határozottan a kezébe, azzal a kísérő szöveggel, hogy mostmár összeesem és itthagyom a gyereket és kész! :lol:
De ezt már tényleg akkor mikor összeesem.

A héten 2 éjszaka is ő aludt Pálmival - mondjuk ez ritka, de jön a foga és mikor már 2-3 teljes éjszaka nem alszom, akkor odaadom neki.

Meg persze van olyan, hogy én alszom Pálmival és reggel átviszem hozzá én meg megyek vissza lefeküdni. De ezt is csak akkor mikor tényleg holt fáradt vagyok, és neki még így is soknak tűnik, hogy mennyit segít :shock: :)

Persze ő is tényleg sokat dolgozik, esténként 19:30-20:30 között érkezik, viszont muszáj átvennie mikor már összeesek a kialvatlanságtól.

Amúgy ma éjjel pont ő aludt vele, de már megint 2 éjszaka nem aludtunk a fogától, és tegnap napközben sem aludt, pedig már úgy terveztem, hogy legalább napközben alszom vele! Reggel 9-től este 22h-ig fent volt!!! :shock: Remélem nem ismétlődik...

Szóval szerintem egyszerűen csak mondd, hogy most már muszáj neked is aludnod, és a vasárnap reggelt tervezze így!

Én próbálom azt is bevezetni, hogy a szombat vagy vasárnap délelőtt 2-3 óra az enyém, amikor tudok magammal foglalkozni, hajat mosni, szőrteleníteni, stb... hát több-kevesebb sikerrel, sokszor elmarad, de azért kitartóan próbálkozom és folyton mondogatom :)

Csak az a baj, hogy tényleg neki is van tennivalója szombat és vasárnap is...

Éva,
jók a képek, édes a kajálós, hát kb. nálunk is ez van :)
Nagyon édes Áron :) A táskapakolós is haláli és még az egyik zokniját is lehúzta :lol: :lol: :lol:

Kata,
a bölcsiről a hírt már én is várom, május végére ígértek választ... De tőlünk nem kértek egyelőre semmit, mint Ilditől, se családlátogatás, se munkahelyi papír... csak felírták a nevet, címet, kaptunk egy sorszámot és kész :shock:

Amúgy a kullancsot az Istenhegyi géndiagnosztikás helyre vittem, szóval az magán, fizetős. De a sima egészségügyben nincs is ilyen lehetőség... :roll:

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Ildi, ez jó téma.
Zoli mikorra jár be dolgozni, és mikor ér haza? Van mentsége a lustizásra, vagy csak elkényelmesedett?

Nálunk is elő-előfordul, hogy a férjem lazsálni akar, vagy csak épp úgy adódik, hogy kevesebbet tud segíteni, ezért úgy látom-látjuk helyesnek, hogy kijelölünk feladatokat, pl. a napi 5-6 peluscseréből legalább 2-t, a napi 5 etetésből pedig legalább egyet a férjem csináljon. A héten legalább 1-szer ő fürdesse, és felkelésnél legalább heti 2-szer ő intézze a reggeli ceremóniát (kiságyból kivevés, peluscsere, reggeliztetés). Ez alól a hétvége sem kivétel. Vannak napok, amikor több sikerül, és vannak, amikor kevesebb.
Nálunk inkább az a gond, hogy Gergő majdnem minden felkelésnél kiabálva ébred. Szóval nem gügyögve, macinak magyarázva, hanem ordítva, visítva... :? A reggel 8 órai ébredésből szépen átállt a 6:40-7:15 közötti ébredésre, ami nem baj, de a zaj miatt, amit okoz, mindketten egyből felébredünk, visszaalvásra esélyünk sincs.

Kép
szöszke
 
 


Szöszke,
ez érdekes, amit írsz. Vajon miért ébred ordítva?
Ő külön szobában alszik, ugye? Nem lehet, hogy nem úgy ébred, csak nem tud máshogy szólni hogy felkelt és azért kezd el sírni? Felébred, rájön hogy egyedül van, és sírni kezd, hogy meghalljátok? Lehet, hogy szól előtte párszor, csak arra nem ébredtek fel, és elkeseredik, hogy nem jön hozzá senki?

Ezt csak azért gondolom, mert Pálminál bent van a babyphone, így hallom, hogy először csak "szólongat" (persze nem szavakkal, csak hangot ad) és csak utána kezd el sírni, ha nem jelenek meg fél percen belül.

Nahát apa nálunk nem fürdet, ha megkérem, hogy menjen oda a kádhoz felügyelni amíg hozok egy törülközőt, akkor is úgy csinál, mint akit most befogtak és szenved :)

Aztán elkezd Pálmival játszani, ez abból áll hogy locsolja, persze Pálmi visszafröcsköl, aztán hatalmas vízi csatába kezdenek és 1 perc múlva úszik a fürdőszoba, amikor is párom szól, hogy akkor mostmár vegyem vissza, ő eljön, mert csurom víz... :lol: Szóval nagy segítség :lol:

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a Camponából, nem volt valami nagy durranás a gyereknap :( , de azért jól érezték magukat a gyerekek. Áron kapott egy "nénós autót" ő így hívja., amire Lorena itthon szerencsésen össze is taposott :( most már nem megy csak szirénázik, de végül is ez a lényeg Áronnak.

Apukák: Ezek a férfiak igazi mártírok :roll: Ha már egy kicsit segítenek a babázásban hősnek érzik magukat.
Az én férjem inkább a nagyok gondozásában segít többet, eteti őket, játszik velük, elviszi őket focizni, biciklizni stb., Áronnal néha megfürdik a kádban, de kivenni már én szoktam, de ha én fürdök vele, akkor ő veszi ki. Etetni is szokta vacsoránál, hétfőn és szerdán, amikor este tornán vagyok, olyankor ő látja el az összes gyereket.
Ő kelne is hozzá éjjel is és reggelente is, de mivel Áron még szopik és elég intenzíven, így neki nem jó az apja, olyankor addig kiabál, hogy Anya cicike, amíg én meg nem jelenek. Szóval ő aránylag próbál segíteni, csak Áron nem hagyja. Reggel ő nem tud sokáig aludni, 7 körül kel fel és a gyerekek is, úgyhogy nincs nagyon tovább alvás nálunk se hétköznap, se hétvégén. De majd egy hét múlva bepótoljuk Tihanyban, mert akkor megyünk el négy napra kettesben :lol: de szerintem ott sem fogok tudni aludni, mert annyira fognak hiányozni a gyerekek :cry: De tudom, hogy szuper lesz egy kicsit csak egymással foglalkozni, mert ennyi gyerek mellett nem nagyon jut időnk egymásra.

Kata
Köszi, aranyos vagy! Még két műsorban fogunk szerepelni, majd megírom, hogy mikor, még mi sem tudjuk. Lesz olyan is, ahol ripotot is adunk, én is és Lora is. :lol:

Veronika
Áron állandóan leszedi a zokniát, az már fel se tűnik :)

Na megyek a pékségbe, aztán fürdés stb, kezdődik az esti műszak. Remélem, Áron hamar elalszik, mert ma csak 20 percet aludt az autóban, de meg se látszik rajta, pörög ezerrel és olyanokat dumál, hogy csak lesünk: "sziasztok" "mit csinálsz?" , a cicimre mostanában azt mondja "szopós cici", odajön hozzám, megölel és azt mondja "anya szeretlek" na ilyenkor majdnem elbőgöm magam.

Éva

Kép

Kép
éva75
 
 


sziasztok
a multkor csak nekoszonni volt idom, mert felkelt a fiam.
most reagálok is pár dologra

bangham: gratulálok majd gyere ha tudsz képekkel, torténettel

szoszke: ment a drukk a peteéréshez

ildi: jok a fotók. csita :-))

sz.veronika: jó drága a kullancs bevizsgálás. kész rablás. nálunk nem is tudom, hogy van-e ilyen lehetoség.
tényleg cuki abban a ruhában :-)

l.kata: nagyon aranyossan kacagott Norbika és végén az a laza mozgás :-))

éva: nekem a 3.fotó tetszik, ott olyan aranyos pofit vág.

ildi: nálunk ilyen gond nincs.fiammal általában 8.30kor kelunk. Sanyi rossz alvó, o már 6tól fent van.és nálunk még minidg van reggeli szopi is
az én férjem se nagyon segit se a gyerek nevelésben se a háztartásban

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Éva,
apának felolvastam azt a mondatod, hogy ha kicsit segítenek hősnek érzik magukat, mert nagyon találónak éreztem és jót röhögtem rajta. Apa reakciója: hát igen, hős is vagyok! :lol: :lol: :lol:

Kár, hogy nem volt túl jó a Campona, de legalább voltatok valamerre, mi most még a karja miatt nem merünk közösségbe menni, bár fogalmam sincs meddig lehet fertőző...

Aranyos lehet Áron ahogy dumál. Pálmi még nem mond semmit, bár sokat beszél babanyelven, meg néha mintha felfedeznék 1-1 szót, de nem vagyok biztos benne, hogy az amire gondolok. Ma pl. mintha "hinta"-t mondott volna miközben lökdöste a babáját a hintában.

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sziasztok!

Bocsi ha keveset is vagyok, azért néha olvasgatok ám!
Csak olyan fáradt tudok lenni hogy inkább pihenek, nem nagyon netezek. :roll:
Mostanában hányok is , a Gravida nem akar benntmaradni! :roll:
Norbinál a 14.hétig rosszul voltam :? most se jobb.
Majd a héten kell mennem dokihoz Uh-ra. :)
Szöszke...ti hogy vagytok???Nem lesz baba???
Nálunk Norbi nyugisan ébred, dünnyög, se 10 perc után kurjongat hogy vegyük már ki! :roll: De az a baj hogy mindez olyan 6 óra körül, nagyon nem tudunk tovább aludni! :(
Fél 12kor persze már nagyon fáradt, néha ebédelni se tud, és akkor alszik 2-2 és fél órát aztán este 7-ig bírja akkor eszik, fürdik 8-kor már alszik is!
Nektek mikor fekszik le a kicsi????

Borkaby is babás :D Ti tudtátok????

Norbi aktív, kis rosszcsont, mindíg kinnt lenne!Nagy mozgásigénye van, de háát most is esik :?
Picit talán jobban eszik, most betiltottam a délelötti túrórudit, pudingot, nasikat, és csak akkor kaphat ha szépen eszik ebédet, és uzsit, így vacsi elött jár egy kis nass!
Persze így is finnyás, de azért ha éhes eszik .Tudom gonosz vagyok, de muszály volt, eröltetni nem eröltetem amit nem szeret, de ha nem eszik akkor még 1 valami más főttétellel megkínálom vagy vajaskenyérrel, ha az se kell így járt, akkor nem eszik... semmikép nem adok joghurtot vagy pudingot csak hogy egyen valamit, és ez bevállt.

Éva...Áron nagyon édes! :D Norbi is így összekeni magát, borzalom mennyit kell felmosnom a konyhában a kajálásai miatt! :roll: Félek az etetőszék alatt már kikopok a járólap. :lol:

Veronika...Norbi is a napokban kimondta hogy "hinta-patta"(hinta palintát énekelgette mikor hintáztunk! :lol:
de ő se nagyon mond mást, csak papa, mama, hamma, bapp(labda) pápp(lámpa).

Kata, Ildi...nálunk még most se kel fel apa a gyerekhez ha éjjel felsír.Mikor fájdogált a hasam, fel is keltettem hogy most ő menjen át, mert nem vagyok jól :roll: Az a baj hogy ő mélyen alszik, nem hallja ha sír a gyerek, én arra is felijedek ha sóhajt egy nagyot vagy tüsszent..megyek át betakarom ilyesmi.

Zsuzsu rég voltál, hogy vagytok?????

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Kata,
sajnálom a hányást :(

Borkaby rémlik, viszont Mareknél is volt valami második babát illetően, nem?? Róla tud valaki valamit?

Nálunk most éppen 9 körül van kelés és 23 óra körül fekszik le...
Amúgy ez az általános, csak olyan 2-3 hétig volt 7:30-as kelés mikor ideköltöztünk, de annak már 5 hete, azóta visszaállt a régi rend.
Pedig a bölcsire majd 7:30-kor kell kelnünk, úgyhogy majd erőltetnem kell azt...

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Még az alváshoz...
a délutáni alvása viszont nagyon változó, a 1.5 órától a 3.5 óráig van minden... és az időpontja sem fix, igyekszünk du. 1-2 között ágyba dugni, de sokszor van, hogy nem sikerül és még órákig fent van. Volt már olyan is a napokban, hogy egyáltalán nem aludt napközben, fogalmam sincs mi volt akkor vele...

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


sziasztok
felétek milyen a viz állás?
itt nagyon durva.vasárnap a szomszéd néninek majdnem bement a házába, ha nem megy átt a fél utca ásni, beázott volna. a fo úton 70 cm-es viz állt.a kertek úsznak, már a fél udvarunk is vizbe van, ahogy szivassuk a vizet, ugyanúgy vissza esik.
most is hallom,ahogy a tuzoltók kint az utcán szivattyúzák a vizet. ma a tévé is volt kint, a szomszédunkban forgattak, meg kint az utcán

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


sziasztok!!

Gyorsan életjel......

SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK MI IS MÓNIÉKNAK!!!!!!!

Én nem tudtam borkabyról, de akkor neki is SOK ÖRÖMET, JÓ EGÉSZSÉGET, GONDTALAN TESÓVÁRÁST ÉS PERSZE BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!

alvás: Konsti 6-7 óra között kel, 11:30-12:30 között alszik el, 2-3 órát szunyál. Este 20.30-21 körül van lefekvés és alvás.

társ besegítése: nekem szerencsém van, Bence rengeteget segít a srácok körül. Van olyan, h én fel sem ébredek, Ő kel a fiúkhoz. Profin pelenkáz, vígasztal és altat. :lol: Hétvégén családilag lustálkodunk,- ha tehetjük,- a srácokkal hancúruzunk és ágyban isszuk meg a reggeli italokat. Nincs vita ki viszi ágyba az innivalót, amelyikünk épp felkel, vagy kedve van....

Szerintem megbeszélés kérdése lenne a változás.....

víz: nálunk is van , főleg belvíz. Szomorúan nézem a híradásokat, döbbenet, ami van az országban.....

betegségek: túl vagyunk a hörghuruton, de jelezték az oviban, h skarlátmegbetegedés történt. Az egyik szomszéd kisfiú el is kapta, noha Ő családi napközibe jár. Jó lenne megúszni, nagyon nem hiányzik egy újabb antibiotikum kúra....

Konsta extrahisztis, ha valami nem tetszik neki, fekszik le a földre, bárhol is van....Amíg ilyen esős az idő nem is megyek ki vele, nem hiányzik, h a pocsolyában fetrengjen.....

Képzeljétek kissebbikem nem tűri meg magán a zoknit, harisnyát. Ha rá akarom adni sír, rugdos, és amint lehet lecibálja magáról. Már a bodyt is kipatentolja.. fogalmam sincs mit tehetnék. Természetesen ráadom a harisnyát, de naponta húszsszor is akár....

Ábival voltunk felmérőn, ügyeskedett, de leszidtak, h nem fejleszti logopédus. Ősztől mindenképp kiharcolom számára. Egyre többet beszél, gondolkodik....pld. vasárnap vihar volt, Ő meg másnap elmesélte az óvónőnek reggel: " eső esik, dörög az ég, felhőből eső, égben felhő, villany nincsen, Ábika fél......" IMÁDOM!!!!!!! :lol: :lol:

MINDENKINEK MINDEN SZÉPET ÉS JÓT KÍVÁNUNK!!!!!![b][/b]

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Kép

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Köszi-köszi a válaszokat, őszintén szólva, megnyugodtam :lol: Nálunk a fürdetést egyik nap én, másik nap Zoli csinálja, én megpusztulnék, ha csak nekem kéne minden nap és mellette a háztartástban is segít.
Megbeszéltük hétvégén és majd ő is felkel hétvégén egyik nap :lol:

Zsuzsu, képek cukik, Ábi beszámolója az esőről nagyon édes!!! :lol:

Timi, sajnálom, hogy ilyen a helyzet nálatok, ilyenkor szeretek itt lakni :roll:

Veronika, ez a 23 órai alvás nagyon durva!!! :shock: A legpihentetőbb alvás állítólag 20-22 között van, próbáld valahogy átállítani, na meg ahogy írod, bölcsinél gond lesz ez!

Nálunk amúgy tök fix a napirend, reggel 6:30-7 között kel, aztán reggeli, játszótér, ott tízórai vagy még előtte itthon, aztán délben alvás, utána van az ebéd, az egy alvása az ált. 2 óra, de valamikor 1,5, valamikor 3. 8-kor füri, fél 9-kor alvás.

LKata, sajnálom, hogy most már hánysz is,de csak túlleszel rajta nemsokára! Lotti is állandóan kint szeretne lenni, ha jó idő van, megyünk de. és du. is, most hogy esik megoldottam úgy, hogy max. közérteztünk, ha nem esett vagy játszón beálltunk a fa alá :wink:
Ma is voltunk 1 órát+bolt, ennyi kell, bár picit csepergett az eső, de annyi nem hiszem, hogy megárt.

Éva, én nem néztem a tévében a műsort, de biztos ügyik voltatok :lol:
Nem semmi, hogy Áron még így akar cicizni :shock: Lotti valahogy tökre nem foglalkozott vele, hogy nincs többé, pedig 17 hónapos koráig volt :roll:
Édi a joghurtos Áron!

Szöszke, Zoli reggel ált. 8-kor megy és fél 6 körül ér haza, valamikor 6. Szerintem az a baj, hogy imád aludni, mindig is imádott és megszokta a jót, de most már írtam fentebb, hogy beszéltünk és szerintem a vasárnap lesz az enyém :lol:
Szegény Gergő, miért ébred így? :cry:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Na elküldtem, hogy el ne vesszen :lol:

LKata, akartam írni a karamellás tej sztorimat, képzeld, felolvasztottam a cukrot, beleöntöttem a tejet és úgy futott ki, hogy öröm volt nézni :lol: Anyukám azt mondta, hogy ne forró tejjel öntsem fel, hanem kevergessem, amíg felolvad, hát megpróbálom úgy is, a karamellás tej helyett lett cukros tej, de azt is megitta Lotti :lol:

Tegnap voltunk anyuéknál, elmentem fodrászhoz, Lottinak meg anyukám levágta a haját. Nem lett olyan rövid, de nagyon kis csibész vele :lol:

Mi megvagyunk, holnap megyek újra a SOTE-ra a sínem miatt, most lecsiszol belőle a doki, de sajna ugyanúgy fáj és nem is ugrott vissza az állkapcsom, szóval még hordhatom egy darabig. Már megszoktam, de néha érdekesen beszélek vele :lol:

Na megyek, mert még alszik, én meg kávézok egyet, sziasztok!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Zsuzsu,
biztos hogy kell rá harisnya? Nem lehet, hogy melege van benne azért akarja levenni?
Én már nem adok rá, azért 15 fok körül már nem kell szerintem, csak télen, nem?

Pocsolyázásról ne is beszéljünk... :lol: Ma kimentünk, direkt gumicsizmát adtam rá. Aztán a játszótéren hatalmas pocsolyatenger volt, elkezdett benne ugrálni, a többi gyerekkel egyetemben. Volt nálam váltás gatyó és felső, így hagytam.

Na a gumicsizmás részen kívül mindene csurom sár és víz lett, még a hajában is találtam sarat, mert hatalmasakat csapkodtak a pocsolyában, dobálták egymásra a sarat, meg amit el tudsz képzelni... :lol: Nagyon-nagyon élvezték :)

Aztán szépen átöltöztettem, hogy akkor indulunk haza, mert amíg ugrált gondoltam nem fázik meg, de hazafelé a babakocsiban igen, mert vagy 15 perc mire hazaérünk.

Erre az új száraz ruhájában még elrohant a pocsolya felé és persze csurom víz meg sár lett újra, úgyhogy a hazafelé utat rohamtempóban tettük meg, volt nálam egy takaró, azt rátettem.

Itthon meg zsupsz a meleg vizes kádba, a két szettnyi sáros cucc meg a mosógépbe :lol:

Hát kíváncsi vagyok megfázott-e, majd kap C-vitamint ha felkel.

Zsuzsu,
neked akkor tök sokat segít a párod, de jó!!!

Ildi,
örülök, hogy a vasárnapot megdumáltad! :)
A karamellás-tej sztorinál meg mintha magamat látnám :lol: Extra jó vagyok a konyhában! :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek voltam masszázson! Nagyon szupi volt, elhatároztam,hogy heti egyszer el kellene járnom... még azt nem tudom hogyan, de rajta vagyok :)

Ja meg a narancsbőr... nincs 3 hét a nyaralásunkig, valamit tennem kellene... voltatok már ultrahangos kezelésen? Az milyen? Hatásos?
Még évekkel ezelőtt voltam tekercseléses kúrán, de az nem sokat segített, meg az inkább csak a vizet csapja ki az emberből...

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sziasztok!
Csak gyors beugrottam, mert Norbi nem akar ellenni egyedül.
Voltam Uh-on MINDEN OKÉ volt 11+3-nak mondott a doki, egy kicsit nagyobb is ezért dec.21-ről átírt dec.19-re :lol:
45,8mm a kis Manó, formás, arányos, látszott mindene, tarkóredő 1,4 :D
Kaptam képet is, tök jó volt látni! :D
Meghallgattuk hogy dobog a kis szíve :love: olyan megható volt!
A labor eredmények is jók!szóval nagyon megnyugodtam! :D

Ildi...pedig tuti a cukor olvasztása után(mikor már barnás)akkor kell hozzá a tej, csak talán lassabban és a cukrot egy kicsit vedd le a tűzről úgy öntsd hozzá a forró tejet. Nekem nem futott ki. Gyakorlat teszi a mestert :wink: :D

Mennem kell bocsi! :roll:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Szveronika, Ildi, eléggé ki vagyunk élezve Gergő hangjára, meghalljuk, ha gagyarászik, vagy sóhajtozik. Csak annyira alszik tőlünk külön, hogy egy boltív választ el tőle, kb. 3 méterre van a kiságy. Szerintem ő ilyen erőszakos, és amikor felébred, fel van háborodva, hogy felébredt. Nekem is voltak ilyen kirohanásaim gyerekkoromban, igaz, azok később, óvodás korban: pl. dühös voltam, hogy átaludtam a délutánt és eltelt a nap, főleg télen, amikor korán sötétedett...

Szveronika, én masszázsra a RR szalonba járok a Viza utcába. Tegnap is voltunk, a férjemet is vittem, felváltva vigyáztunk Gergőre, amíg a másikat masszírozták. :) Az ultrahangos kezelésről nem nagyon tudok nyilatkozni. :(

Éva 75 "szopós cici" :D:D:D Na látod, pl. Gergő szótárából a cici totál hiányzik! :shock: Persze sok minden más szó mellett, de ő már meg sem tanulta. Apropó, már 5 hónapja nem szoptatok, de még mindig jön tej a cicimből.

Timi, köszi a drukkot a peteéréshez, de sajnos ma megjött. Vagyis ez nagyon jó, mert kaptam újabb két-három hetet felkészülni a terhességre. :)
Árvíz. :? :cry:

Lkata, nálunk nem lesz baba egyelőre. De az álmom szerint a most következő ciklusomban, tehát júniusban kell teherbe esnem...ami furcsa lesz, mert a férjem vasárnap megy ki Németországba, és elvileg csak egy hónap múlva jön vissza. Megpróbálom rádumálni, hogy jöjjön haza 2 hét múlva hancúrozni. :D:D:D
Gergő napközben vagy 11 óra körül vagy 12-13 óra körül alszik egy nagyobbat (kb 2-2,5 órát), előfordul még néha-néha rövid délutáni alvás, de nem jellemző. este 8 óra körül van a fürdetés, utána 20:30 és 21:00 között szokott elaludni.

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!

Évi!
Én láttam azt a Nagy vagy adást, amelyben játszottatok!! Sajnáltam, h a képernyő "tetején" voltatok és nehezen láttalak. Lánykád szuperügyes volt az utolsó játékban!!! mennyi ideig állt a ládák tetején??????? Nekem úgy tűnt, h nagyon sokáig!!!!!!!!

Kulisszatitkokat lehet tudni??? :wink: :lol: pld. kik kerültek a végső döntőbe és ott milyen eredmény született???


Ildi!
Képet kérünk huncutka-Csitáról! :wink: :wink: :D

Az jó, ha sikerül kompromiszumukat kötni a pároddal!!!!!!!

Veronika!
sárdagasztás.. :cry: :cry: :wink: :D Én nem merem beleengedni Konstit, mert mindig turkál a szájában és nem hiányzik valami fertőzés. Mi is kimerészkedtünk tegnap, de megelégedett némi motorozással :lol:

harisnya: mivel mindent lecibál magáról, így a pelusra adok egy harisnyát, arra bodyt így némi esély van, h rövig ideig rajta marad. Meztelenül még 15 -20 fokban nem lehet.... Ha kimegyünk rendesen felöltöztetem, akkor nem veszi le a zoknit, mert mással foglalkozik. Főleg akkor vetkőzik, amikor egyedül hagyom, de néha muszáj......

masszázs: hmmmmmmmmm....... :lol:

L.Kata!
gratulálok a szuper eredményekhez!!!!!!!

Szívesen megnézném a képet!!!!

Kicsit irigy vagyok, emlékszem én mindig bőgtem, amikor hallottam a szívdobit.....a legszebb hang a világon szerintem......(még az én imádott férjecském is könnyezett amikor a doki megmutatta neki Ábel szívverését... :D )

Néha elgfog a vágy, h mlyen jó lenne megint átélni a csodát, de az eszem tiltakozik......


Csajok!
Tegnap reggel még gond nélkül elment dolgozni a férjem, de hazafelé alig tudott jönni, annyira sok a belvíz. Én elindultam az oviba babakocsival, de visszafordultunk, mert 40cm es víz állta utunkat..... kocsival is óvatosan jött haza Bence...döbbbenet...........

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sziasztok!

Borkabynak én is gratulálok az új babához könnyü terheséget és gyors szülést :wink: Én SzBettyről olvastam,hogy kisfiú a pocibaba is 8)

Kata!
Jaj de jó gratulálok a szupi eredményhez!!!!Nevek vannak már?Karácsonyra már 4-en lesztek!!! :lol: :lol: :lol:

Szöszke!Sajnálom,hogy nincs baba de majd beköltözik a pocidba csak türelem,mondom én aki volt,hogy napogik bögtem mikor kiderült nincs baba :oops: :oops: Ti mikor is mentek németbe?

Zsuzsi!Én csak nézem a tv-t elkézelni nem tudom mi lehet a helyszíneken a szívem szakad meg,hogy van akiknek mindenük egy élet munkája megy tönkre és semmit nem tud tenni.Neketek a házatokat nem fenyegeti?Akkor Ábel már nem jár óviba?Hallod engem is folyton elkap a vágy háromaska után de nálunk is győz az ész :cry: De mi 4év múlva szeretnénk 3.-at addig adunk magunknak időt én kicsit dolgoznék meg élvezük az életet 4esben :D

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Kata84, az utolsó vizsgám június 29-én van, így vagy július első hétvégéjén vagy a második hétvégén megyünk ki mi is...sok intézni való van sajnos. :(

Kép
szöszke
 
 


Kata,
jaj de szupi! :) Kis karácsonyi ajándékocska lesz! :)

Szöszke,
dühös voltál, hogy eltelt a nap? Ez édes! :) Akkor nagyon temperamentumos lehettél! :)

De jó, hogy így megoldjátok, hogy mindketten mentek és felváltva vigyáztok Gergőre! Holnap kezdem a narancsbőr elleni kezelést, hát kíváncsi leszek történik-e valami júli 1-ig, akkor indulunk nyaralni :)

Érdekes, hogy még mindig van tejed... én ehhez nem tudok sajnos hozzászólni, Pálmi tápszeres volt elejétől fogva...

Zsuzsu,
ja értem már! Hogy csak harisnyát adsz, nem nadrág alá harisnyát! Így már más! :)
Micsoda vetkőzőbajnok! :)

Szegények, hihetetlen tényleg milyen vizek vannak mindenhol! Nézem minden nap a híradóban. És mi várható nálatok? Rosszabbodik, vagy javul?

Kata,
karácsonyra 4-en? Ki az a 4?

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Szveronika, 4-en lesznek: Kata, Norbika, Fecó és a kis pocaklakó, aki addigra meg fog születni, így lesznek 4-en :)

Kép
szöszke
 
 


Olyan nehezen száradnak a mosott ruhák. :( Nem akarok megint befűteni...

Kép
szöszke
 
 


tegnap a falunkban a viznek egy halálos áldozata is lett.Marian, 30 éves volt.ki akarta szivatni a kertbol a vizet és az áram agyonutotte.egy 4 éves árvát hagyott maga utánn.
nagyon sajnálom oket.itt laktak a szomszéd utcában, kis koromtól ismertem ot.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?