Új privát üzeneted érkezett!

Bettike már jó a vonalzóm, bocsi

Kép
nlzs

Sziasztok :wink:

Húú, jó sokat írtatok, míg nem voltam :o
Láttam én is a februári topicot :cry: bár én valószínűleg február elején szülök (ha minden jól megy), de én nem szeretnék elmenni. Ugye megengeditek, hogy itt maradjak? Úgy megszerettelek titeket, na meg azért 2 topicba nehéz írni, mert egyet is sok elolvasni, ha kicsit nem érsz rá.
Ma reggel levették a vért megint, annak délután lesz meg az eredménye és akkor fel is fognak hívni. Az asszisztens volt bent és vette le a vért, de mondta, hogy a tegnap előtti eredmény terhességet mutat (értékre fejből nem emlékezett, azt majd a doki elmondja délután), jó eredmény. De a délután eredmény a mérvadó :roll: Remélem minden oké lesz.
Akik ma mennek orvoshoz, azoknak kitartást és sok örömet a "babalátogatásokhoz"

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

nlzs

akkor megelőzöl :)

nekem régóta megvan az élet az anyaméhben cimű dok film.és sokszor megnézem,olyan jó érzés.adott héten mekkora lehet már a pici és ezt élőben láthatom,nagyon megható :)

KépKép
bettike83

Húúú lányok, akkor ez sokaknak nagy nap most, mindenki izgul, mindenkinek a legjobbakat kívánom és kérjük a gyönyörű UH képeket feltölteni!!!!!

Nlzs itt a 10. héttől hasi UH van, de hogy otthon hogy van, azt nem tudom, de leméletileg gondolom otthon is lehetne a hasi. Neked is drukkolok a dokihoz, várjuk a híreket!

T.timi persze igazad van különben. Én meg még semmit se láttam, szóval majd lesz nagy megkönnyebbülés ha ott lesz a pindur és minden rendben lesz. Ez a sok bizonytalanság a legrosszabb. Meg akkor ezek szerint még te se hallottad a szívhangot, pedig azért az a mérföldkő. De lényeg a lényeg, hogy biztos minden rendben van és csak optimistán :D

Monka nehogy elmenj!!!!!!!!!! Nekünk is hiányoznál, itt a helyed! Biztos jó lesz az eredményed, de neked is megy a drukk és írd meg amikor már tudod, hogy milyen lett (de biztos megerősíti a terhességet :D )

KépKép

KépKép
nyufó8

Nyufó8: maradok veletek :wink: Én is úgy érzem, hogy meg fogja erősíteni,de most úgy várom a telefont, mint a ...... :shock: Állandóan nézegetem a telóm :lol: Úgy sajnálom, hogy még várnod kell az UH-ra. Biztos izgulsz már.

Kép
monka1

Bettike majdnem egy időben megyünk, közben sasolom spumillát visszaért-e már

Köszi a drukkot lányok!!! Visszaadjuk alkalomattán!

Monka már közénk tartozol, szerintem elég jól kialakult a csapat,s Te már benne vagy, maradj, mi leszünk az útmutatóid.

:P :P :lol: :lol:

Kép
nlzs

Köszönöm, tényleg aranyosak vagytok, nem is szívesen mennék el innen :wink:
Mint ahogy Nlzs is írja, elég jól kialakult a csapat!!! És az is igaz, hogy ti vagytok az útmutatóim :lol:

Köszönöm :D

Kép
monka1

Csak elég rossz ám a végén kullogni a sornak :wink: , de nem bánkódom, mert utolsókból lesznek ám az elsők :lol: (mármint én leszek az első, aki utoljára szül köztetek :lol: )

Kép
monka1

monka
csatlakozom az előttem szólókhoz szerintem is amradj itt:))

Megy a drukk az uh-soknak:) spumilla ha visszaértél jelentkezz:) ha van képed akkor az is rakd fel. jaj lányok én már alig várom a hétfőt!!!!!tudom hogy minden rendben van a babucikkal de azért jó lenne már látni őket:)

KépKép

KépKép
msi22

monka
erre ne vegyél mérget:) jó valószínűleg engem és nonot nem előzöd meg de azért megeshet hogy januárba szülsz:) mikorra vagy kiírva eredetileg?:)

KépKép

KépKép
msi22

nyufó: igen, teljesen igazad van. te mikor mész UH-ra?
Én 06.29-én visszem vissza a labort meg az eredményeket, akkor gondolom megvizsgál és lesz szívhang is!! Alig várom :)

KépKép

KépKép
t.timi

monka

maradj is itt :) tudod épen még januári is lehet,de ha nem is akkor is maradj,nem az a lényeg :) itt jó kis csapat alakult ki és te is hiányoznál a csapatból :)

KépKép
bettike83

hát rátaláltam arra a vírusra aminek nem tudtam a nevét, de kimutatta a vérvizsgálat és most teljesen be vagyok szarva.
Az a neve hogy cytomegalovírus és ha most fertőződtem meg vele nemrég, akkor súlyosan károsítja a magzatot.
izgulhatok hétfőig, hogy az eredményből az derüljön ki, hogy már átestem rajta és nem most kaptam el nemrég. :(
nagyon aggódok...

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

dalmicsek

nem is hallóttam erről a virusról...drukkolok h ne legyen baj.

KépKép
bettike83

sziasztok

csatlakoznék hozzátok ha lehet :)
bár orvhoz csak hétfőn jutok el, hogy megerősítsék valóban lakik valaki a pocakban
elvileg akkor leszek pont 8 hetes, de mivel mértem a hőmet szerintem kevesebb...na majd kiderül mit mond az uh már nagyon várom
már van egy egy 13 hónapos kislányunk aki most épp alszik így remélem lesz időm visszaolvasni :)

szép napot mindenkinek!
helenit

helenit

gratulálok és űdv a januári tipicban :)

KépKép
bettike83

Dalmicsek én sem hallotam ilyenről pedig már voltam vérvételen, néha nem jó a net a sok riogatással, próbál pozitív maradni

Helenit jó társoságot közöttünk csak bírj majd követni minket, néha nekem is nehéz, pedig én az alapítótagok közt vagyok.

Na mennem kell, majd a doki után jelentkezem.

Kép
nlzs

Köszönöm ezt a sok sok kedvességet és szeretetet :wink: Jó érzés, hogy együtt vagyunk :D

Msi22: hát megeshet hogy januári lesz, bár február 6.-át mondanak most. De majd meglátjuk mit akar a kis apróság :lol: hiszen ő dönt

Bettike83: meggyőztetek (bár nem nagyon kellett) :wink: Hát lehet hogy januárban jön már, de azért a február 6-hoz igazodunk. Majd a kis manó eldönti mit szeretne :lol: Hát hogy január vége vagy február eleje, az már majdnem ugyan az :wink:

Dalmicsek: ez nagyon rosszul hangzik, sajnálom :cry: reméljük nem lesz baj. Bár hétfő így most egy örökkévalóságnak tűnik.

Helenit: gratula a babóhoz és üdvözöllek köztünk :wink:

Nlzs: doki után azonnal jelentkezni ám :wink: [/b]

Kép
monka1

monka

nekem pl az nm jön be néhány forumon,hogy aki később jelentkezik azt már nem is veszik be a csapatba,mondjuk a 15.héten,de már nem veszik be.ez nekem annyira nem szimpi.
sztem ie jöhet mé bárki,bármikor,nem fogjuk elküldeni ,igaz lányok? :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Húú,jó sokan lettünk!Üdv itt az újaknak!

Tudom én meg nagyon ritkán jövök,de olvaslak titeket!
Én is ma megyek az első UH-ra,17:15-re!Ha minden igaz,akkor ma vagyok 7+2 hetes!
Már nagyon izgulok miatta én is!Tényleg sokan megyünk ma! :)

Spumilla:???

Én már kb .1 hete folyton szédülök,meg enyhe hányingerem is van!
2 hete megvagyok fázva és fáj a torkom.Kb.azóta nem érzek se szagokat se ízeket sem,nagyon -nagyon rossz!

Kép

Kép
syl100

helenit
üdv közöttünk:)))

KépKép

KépKép
msi22

syl

drukk neked is :) sokan megyünk ma baba kukucsra :)

KépKép
bettike83

Bettike83: igen, sajnos vannak ilyenek, de ahogy mondod: mi összetartóak vagyunk :wink: nem szabad ki közösíteni senkit se csak azért mert később jött

Syl100: még egyáltalán nem voltál dokinál?

Kép
monka1

Monka:Nem ,még nem voltam ,ma lesz az első vizsgálat!
Remélem minden rendben lesz!

Kép

Kép
syl100

Akkor nagyon sok örömöt az első "látogatáshoz" :wink:

Kép
monka1

biztosan minden rendben lesz :D

Kép
monka1

most láttam, hogy van mellrugalmasító szérum. Lehet megpályázok egyet, mert bár még csak az elején vagyok, de úgy fájnak és nőnek a melleim, mintha kőből lennének. Szerintetek? Van tapasztalat :?:

Kép
monka1

köszi lányok próbálok pozitív maradni.

Spumilla merre van?
Üdv köztünk helenit

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

most hívott a dokim: azt mondta, hogy a keddi vérvétel értéke 606 és a maié meg 1300 felett kicsivel :D Véleménye szerint ez 90%, hogy a helyén van a baba és ha semmi panaszom nincs, akkor két hét múlva vár UH-ra :D Hát én mindjárt elszállok, már a plafonig emelkedtem. Ez nekem olyan jó hír :wink: Remélem a helyén marad a kis manókám :D Bár most épp úgy döntött, hogy szurkál a méhem alján :cry: De ez csak nem baj :!: Na most velem madarat lehetne fogatni :D Remélem ti is így érzitek majd magatokat az UH közben és után :D

Kép
monka1

Monka: persze,hogy maradj!!! írd majd meg mennyi az annyi! :P

spumilla: jelentkezz már, aggódunk!!

Helenit: üdv köztünk!! nah nem lakunk egymástól messze anyumék pár utcára Gyáltól laknak. és kb. egy idősek vagyunk babaügyileg.. :)

Dalmicsek: semmit ne izgulj ezen a vérleleten! ha bármelyik pozitiv lesz akkor a lobor mindig kér ismétlést. A kolleganőmnek is citomegalo pozitivja lett de mondta neki a doki, hogy az emberek 85%a túlesik ezen a fertőzésen asszem infulenzaszerű rünetekkel és nyirokcsomó megnagyobbodással jár, ha a 8 hét alatt nem voltál beteg akkor nem kell aggódnod!

nlzs: kiwi vagyok a képre majd próbáld felrakni vhogy! én webcamon fényképeztem le /skype, msn/ és elmentettem más fájlformátumba hogy a fórumra be tudjam rakni, nem a legjobb minőségű dehát nem is látni még annyira egy 6hetes babát.
n

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 20:17-kor.
szonce82

monka

jaj de jó,ez már nem kérdés :wink: :)

KépKép
bettike83

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 20:17-kor.
szonce82

Avrenim: : köszönöm :wink: most hívott a dokim: azt mondta, hogy a keddi vérvétel értéke 606 és a maié meg 1300 felett kicsivel Very Happy Véleménye szerint ez 90%, hogy a helyén van a baba és ha semmi panaszom nincs, akkor két hét múlva vár UH-ra :wink:

Bettike83: hát tényleg olyan boldog vagyok :D Reméltem, hogy jó lesz.

Szonce82 azta de jó neked, mármint hogy van kiskönyved :wink: Fura dolog ez a hányinger evés kérdés. Nekem állandóan éhségérzetem van, de ha kaját látok, hányingerem van. Talán csak ma volt ilyen neked, lehet hogy holnapra már elmúlik :wink:

Az lenne a kérdésem, ha két hét múlva megyek UH-ra, akkor már 6+3 hetes leszek, akkor már látszódhat valami? Ugye?????? :roll: [/b]

Kép
monka1

a mellrugalmasító szérumról mik a vélemények :?: :)

Kép
monka1

T.timi jövő hét csütörtökön lesz az első UH-m, akkor fogom először látni a pindurt, akkor kiderül hogy minden rendben van-e. Már nagyon-nagyon várom, jó lenne tényleg egy kicsit megkönnyebbülni. Neked akkor még 3 és fél hetet kell várni az UH-ra? Nem volt előbb hely? Kitartás a várakozáshoz, én aztán tudom milyen nehéz. Az első babómnál a 14. hétre kaptam az időpontot, iszonyú nehéz volt addig kivárni. Most már azért nyugodtabban viselem, de jó lenne tudni tényleg hogy minden okés belül.

Dalmicsek ahogy Avrenim írta, biztos észre vetted volna ha beteg vagy, ha nem volt semmi tünete a betegségnek ebben a pár hétben, akkor biztos nincs miért izgulnod. Drukkolok nagyon, de biztos rendben lesz minden és hétfőn majd megmondják hogy már rég estél át rajta!

Helenit üdv köztünk! Tök jó hogy bővül a csapat. Tervezett baba? Hány éves vagy? Fiút vagy kislányt szeretnétek inkább? Bocs a sok kérdésért :lol:

Syl sajnálom a betegséget, lázad nincs? Azt fontos csillapítani nagyon. Drukkolok a mai UH-hoz, töltsd fel majd a képet, had gyönyörködjünk!

Monka örülök nagyon! Akkor már mire mész UH-ra, lesz szívhang is :D

Szonce kitartást neked! Ha a nagy átlagba tartozol, akkor három héten belül meg fog szűnni az émelygés és a hányás!

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó8: igen, valószínűleg lesz már, de remélem látszik majd rendesen a babókám :D De lehet majd inkább utána hétfőn megyek, hogy még nagyobb legyen, de még nem tudom, csak már annyira szeretném látni :D

Kép
monka1

megnyugtattatok kicsit mert tényleg nem voltam beteg az utóbbi időben, köszi!

juj monka ez de jó hír! most már tutira rendben van minden és az UH-n már talán a szíve is verni fog :)

Holnap egy csomó UH képet nézegethetünk de jó lesz :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

dalmicsek én is azt hallottam erről a betegségről, hogy szinte mindenki már gyerekkorában átesik rajta és akkor már terhesség alatt nem lehet gond, de ne aggódj miatta, biztosan nem lesz semmi baj :wink: Ne is mond, annyira várom már az UH-t :D
De addig is örömmel nézegetem a tieteket:wink:

Kép
monka1

6+3 hetes magzatnál a pici is látszik kicsit vagy csak a petezsák?

Kép
monka1

monka én 6+4 napnál voltam és láttam a törzset, a fejet és a szívverést :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

dalmicsek komolyan? De jóóóóó, akkor érdemes akkora már időpontot kérnem :D Ez nagyon szuper hír :wink: köszönöm

Kép
monka1

itt vagyok, itt vagyok, most jöttem meg!

nagyon nagyon köszönöm a drukkokat, bevált!!!! Már a kocsiban elmúlt a paraidegem.
:)

minden oké!!
Nagyobb a baba mint vártam :) 29mm-t tippeltem és képzeljétek már 35mm, szépen haladunk :)
Hematomának semmi nyoma, szépen kifeküdtem, mindenkinek köszönet a támogatásért és a mai együttérzésért, komolyan éreztem, idáig eljött.

A vizsgálatra elég sokat kellett várnom, 3 órát mire bejutottam az UH-ra, de igy jár az akinek nincs időpontja és a legforgalmasabb szülészetre jár :)
Eléggé hamar végeztem odabent, az uh-doki csinált képet is, de lányok, szegénykém a képen csak egy paca, láttam már ennél jobban kivehetőt is.
aztán beszéltem a dokimmal, aki egy angyal és leegyeztettük a 12.heti részleteit. Ugy látom, hogy a magánrendelőjébe megyünk, ahova bejöhet a férjem is.
Azt mondta addig nem is küld vérvételre meg sehova, elég lesz akkor ha már 12. hetes, addig senkit nem szurkáltat :) Maximálisan megbízom benne, már 5 éve járok hozzá, sok mindenen keresztülmentünk együtt :) Mindig meggyógyitott. A velencei tavas úszkálásra is azt mondta, "nyugodtan menjen, ha elkap valamit, majd kigyógyítom." ennyi :)
A megkönnyebbülés meg szupiérzés most kicsit elmaradt, mert annyira sokat kellett várnom, teljesen lefáradtam. Persze nagyon boldog vagyok, hogy minden szupi!

és most visszaolvasom a mai adagot :)

Kép
spumilla

spumilla gratulálok a nagy babódhoz :D Szuper érzés, hogy minden rendben van :wink: Meg az is jó, hogy ilyen rendes dokid van :wink: Majd a következő kép jobban sikerül :D meglátod

hát elköszönök mára lányok, holnap reggel jelentkezem és várom a fejleményeket :wink: Én ma tuti boldogan fogok elaludni :D Minden kismaminak további nagyon nagyon szép napot :D

Kép
monka1

monka: eszedbe ne jusson elmenni :) az ikreseink is itt vannak, akik lehet hogy már decemberben lebabáznak. mi már összetartozunk, nincs mese :) gratulálok a jó eredményekhez! kergesd azokat a pillangókat szép serényen :)
a szérumról, amit kérdezel még sohasem hallottam.

bettike:nagyon érdekel az a film, amiről írsz, vajon honnan lehet megszerezni? külföldiül van vagy magyarok készítették?
megy a drukk!!

nlzs: nagyon gondolok rád!

dalmicsek
: basszus, mi ez a vírus izé? semmiképp ne hagyd magad ráparázni erre, -mondjuk én beszélek, aki végigparázta (nyilványosan) a fél délelőttöt.- bíznod kell benne hogy minden oké lesz! mi drukkolunk, virtuális kézfogás megy.

de jó, helenit, üdv közöttünk, irjál gyakran, jókat :)

syl
: jobbulást neked!!! egyél sok vitamint, gyüni, mézes tea, pihenés, ha Réka is engedi ;) megy a drukk!

avrenim: köszi a drukkot neked is!!!

Kép
spumilla

Sziasztok!

Spumilla: örülök, hogy eltűnt a hematóma, s szépen növöget a babóca... :-)

Jól jött a tegnapi citromfű tea, kissé hisztis voltam este... :-) Aztán meg beállt majdnem a hátam, a párom masszírozott.. brrr.....

Kép
batsy

de jó hírek spumilla! már 35 mm az megfelel a korának vagy fejlettebb?
alig várom már a hétfői UH-t és köszönöm a bíztatást! most már nyugottabb vagyok. biztos azt jelenti a magas érték, hogy túl vagyok rajta és van ellenanyag a szervezetemben. nem szabad bújni a netet mert teljesen beparáztat.

Én is elköszönök mára, mindenkinek kellemes pihenést és pisimentes éjszakát!

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

dalmicsek: köszi
nézdcsak itt egy oldal, magzati méretekkel:
http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html
két napnyival nagyobb, de sztem ez nem lehet para

Kép
spumilla

spumila!
mekkora manócskád van már:)))gratula!!!

hát kíváncsi leszek az én manóim 9+4 lesznek hétfőn akkor megyek uh-ra , hogy mennyi lesz a különbség...elvileg egéy a második trimeszterig hasonlóan fejlődnek mint az egyedüli babák

hát én ma tudtam volna egész nap aludni, Balót levittem de mint a csiga úgy vánszorogtam utána:((( egyszerűen képtelen vagyok felpörögni és összekapni magam:S nem tudom ez még fél évig így megy majd:S:S szegény kisfiam:(((

KépKép

KépKép
msi22

Szia msi! Akkor te már hétfőn láthatod a manókat.... Igen nagyjából egyformán haladnak a növekedésben egy ideig, aztán kialakul a sorrend.... nagyobb, kisebb... ha centiben nem is, de súlyra mindenképp.... Nálam az ikrek mindketten 42 cm-esen, de eltérő súllyal 1 kg 670-el, és 2,34 kg-mal születtek.

Kép
batsy

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?