itt vagyok, itt vagyok, most jöttem meg!
nagyon nagyon köszönöm a drukkokat, bevált!!!! Már a kocsiban elmúlt a paraidegem.
minden oké!!
Nagyobb a baba mint vártam
29mm-t tippeltem és képzeljétek már
35mm, szépen haladunk
Hematomának semmi nyoma, szépen kifeküdtem, mindenkinek köszönet a támogatásért és a mai együttérzésért, komolyan éreztem, idáig eljött.
A vizsgálatra elég sokat kellett várnom, 3 órát mire bejutottam az UH-ra, de igy jár az akinek nincs időpontja és a legforgalmasabb szülészetre jár
Eléggé hamar végeztem odabent, az uh-doki csinált képet is, de lányok, szegénykém a képen csak egy paca, láttam már ennél jobban kivehetőt is.
aztán beszéltem a dokimmal, aki egy angyal és leegyeztettük a 12.heti részleteit. Ugy látom, hogy a magánrendelőjébe megyünk, ahova bejöhet a férjem is.
Azt mondta addig nem is küld vérvételre meg sehova, elég lesz akkor ha már 12. hetes, addig senkit nem szurkáltat
Maximálisan megbízom benne, már 5 éve járok hozzá, sok mindenen keresztülmentünk együtt
Mindig meggyógyitott. A velencei tavas úszkálásra is azt mondta, "nyugodtan menjen, ha elkap valamit, majd kigyógyítom." ennyi
A megkönnyebbülés meg szupiérzés most kicsit elmaradt, mert annyira sokat kellett várnom, teljesen lefáradtam. Persze nagyon boldog vagyok, hogy minden szupi!
és most visszaolvasom a mai adagot